خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: دچار افسردگي هستم  (دفعات بازدید: 576 بار)
پرواز تا بينهايت
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

تشكر
اهدا شده: 2
دريافت شده: 0

« : 23 شهريور 1388,ساعت 12:43:32 »

مدتي است دچار افسردگي شده ام ، با كوچكترين نه كه از ديگران مي شنوم گريه مي كنم ، چند هفته پيش آنقدر در روزهاي متمادي گريه كرده بودم كه فرم چشمهايم عوض شده بود ، چندين بار از ته دل آرزو مرگ كرده ام و تنها موضوع لذت بخش در ذهن من بوده است. مي خواهم محكم باشم و بي تفاوت به ديگران ، 2 ماه پيش به روانشناس و روانپزشك مراجعه نمودم . گفت دچار افسردگي خفيف هستم . من سيتالوپرام و ريتالين مصرف مي كنم ، در دو سه هفته ي اخير حالم خيلي بدتر شده است . نياز به مشاور يا روانپزشكي دارم كه با او بي پرده سخن بگويم. مرا نشناسد و كمككم كند تا زندگي و روحم را بهبود بخشم . آيا در اين سايت امكانش هست.
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #1 : 23 شهريور 1388,ساعت 12:52:32 »

دوست عزيز ما اينجا مشاور يا روانپزشك نداريم
اما دوستاي خيلي خيلي خوبي داريم كه حتي اگه نتونن راهكار حرفه اي بهت نشون بدن ميتونن باهات همدردي كنن.
كسي هم شما رو نميشناسه بنابراين اگه دوست داري به نظرم ميتوني اينجا بي پرده حرفات رو بگي.

از اين اينقدر نااراحت و به هم ريخته اي ؟چند سالته؟

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

پرواز تا بينهايت

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
HIDDEN WAY
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 406

تشكر
اهدا شده: 741
دريافت شده: 341

« پاسخ #2 : 23 شهريور 1388,ساعت 13:38:19 »

سلام پرواز تا بينهايت عزیز لبخند

اینطور که بنده متوجه شدم ، مسئله ی شما شناختیه و به راحتی قابل حله !!! توصیه می کنم به عنوان پیش درامد لینک های زیر رو مطالعه بفرمایید :

http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,5135.0.html

http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,6151.0.html

http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,4557.0.html

خدمتتون هستیم .

لبخند سکوت

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

haya, پرواز تا بينهايت, ghalb

خارج شده است

حضرت امیر :
حق و باطل با آدمها شناخته نمی شود ... حق را بشناس اهلش را خواهی شناخت و باطل را بشناس ، اهلش را در خواهی یافت ...

Qozlerim her axsam axtarir seni ... ureyim yollarda qayitmir eve
Sensiz dalghalarda tanimir meni ... neyleyim ureyim hec yatmir eve

Payiz qeldi ushdu qetdi qushlar ....sende qetdin bax yaghdi yaghishlar
Payiz qeldi qelbim oldu deniz ... bu denizin qozu yashdi sensiz yar
Bu denizin qozu yashdi sensiz

cheguevara
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 14

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 3

« پاسخ #3 : 01 مهر 1388,ساعت 03:02:18 »

افسردگی یکی از رنجهایی است که با خود لذتهای جانبی نیز دارد . شاید خود ندانید اما در ناخودآگاه شما چنین چیزی واقعا وجود دارد . افسردگی برای بعضی باعث می شود که مورد دلسوزی و محبت دیگران قرار گیرند و این محبت ناخواسته باعث می شود که شخص افسرده ناخوداگاه در برابر درمان از خود مقاومت نشان دهد چرا که می ترسد با از بین رفتن بیماری آن دلسوزی و محبتها را نیز از دست بدهد . پس لطفا لیستی از رنجها و لذتهایی که افسردگی می تواند برای شما ایجاد کند تهیه کنید و به این بیاندیشید که آن مزایا را از چه روشهای مفید دیگری می توانید تامین کنید . مغز یک عضو کاملا منطقی است و وقتی که از تامین لذتها مطمئن شود مقاومت را رها می کند و افسردگی خود به خود حل می شود . دوست عزیز موفق باشید .
خارج شده است

بعد از اینم جز می و دلبر نگیرم             کآن چه رفت از کار دگر بی ثمر شد
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 194

تشكر
اهدا شده: 84
دريافت شده: 69

« پاسخ #4 : 08 مهر 1388,ساعت 22:23:24 »

دوست عزيزم سلام
اول واسمون بگو چرا احساس ميكني افسرده شدي ؟ميشه در مورد گذشته ي خودت صحبت كني ؟چه چيزي باعث شده كه روحيه ي شما عوض بشه ؟دقيقا از كي به اين حالت دچار شديد؟
چرا گريه ميكنيد ؟
چرا ارزوي مرگ كرديد؟
در كل بيشتر توضيح بديد....
خارج شده است

بگذار تا دل من بي انتها تكرار كند
كه تو را ميخواهد فقط تو را
hamed_online
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 13

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #5 : 08 مهر 1388,ساعت 22:44:08 »

سلام.
منم این قرص سیتالوپرام رو مصرف میکنم ام چند وقته که یه تکنیک جدید را به کار گرفتم و اون جای گزینی تفکر مثبت با تفکر منفی است. فقط دارویی که نمی شه کار کرد! ضمنا بهت توصیه میکنم که قبل از هر چیز  بیماری خودت رو بهتر بشناسی . لبخند
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :