خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: 1 2 [3]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: رسيدن يا جدايي؟تو را خدا سريع راهنماييم كنيد...  (دفعات بازدید: 1926 بار)
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 194

تشكر
اهدا شده: 84
دريافت شده: 69

« پاسخ #30 : 02 مهر 1388,ساعت 16:44:27 »

سلام فرزانه جان
تنهايي فقط يكي از دلايله. دلايل زياد ديگه اي هم دارم .
شما كه قبلا گفته بوديد اين اختلاف سنو دوس نداريد چي شد الان ميگيد سن مهم نيست؟
خارج شده است

بگذار تا دل من بي انتها تكرار كند
كه تو را ميخواهد فقط تو را
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #31 : 04 مهر 1388,ساعت 08:41:01 »

شريفه جون من با اختلاف سن مشكل دارم در مورد خودم خوب اين مشكل با طرح يكي از شرايط مطرح مي كنم

اما شما نداري خوب مشكلي هم نيست

اگر ممكن دلايل ديگه اي كه حاضري به خاطرش تن به هر ازدواجي بدي رو بگو

تو بايد شرايط تعيين كني نه ديگران توي اين ارتباط شما بيشترين نقش رو داري و بيشترين حق

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

شريفه

خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
fariba58k
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 33

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 13

« پاسخ #32 : 11 مهر 1388,ساعت 13:56:43 »

سلام خواهر خوبم
گلم اصلا عجله نکن 20 سال اختلاف سنی زیادیه دقیقا دوتا نس جدا از همین هیچ مردی از زن جوون بدش نمیاد اونم 20 سال کوچیک تر
گلم تو تازه اول جوونیته بعدشم هنوز دیرت نشده هیچ عجله نکن بنظر من کیسای بهتر از این برات پیش میاد یادت باشه ازدواج زود کردن هنر نیست خوب ازدواج کردن هنره گلم بنظرم این آقا یه سری مشکلات باید داشته باشه
چرا تا بحال ازدواج نکرده؟ چرا دروغ گفت اولش تا شما بهش علاقه مند بشی/ دقت کن دخترا جنس لطیفن زود احساسی میشن عاشق بشی وعاقل نباشی کلاه سرت میره اگه عاقل باشی بعدن تو زندگی عشق یه حالی بهت میده اما اگه عاشق بشی بعدن تو زندگی عقل یه حالی ازت میگیره سن یه ملاک اما اختلاف زیاد خوب نیسن اونم 20 سال اگه تونستی راحتتر بهم بگی چی داره که عاشقش شدی شاید بهتر بتونم راهنماییت کنم منم اصفهان ساکنم

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

شريفه

خارج شده است
صفحه: 1 2 [3]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :