خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: خيانت  (دفعات بازدید: 1019 بار)
j
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

تشكر
اهدا شده: 7
دريافت شده: 0

« : 24 شهريور 1388,ساعت 19:37:11 »

سلام عليكم
من نزديك دو سال است كه ازدواج  كرده ام پس مدتي متوجه خيانت همسرم شدم البته نمي دانم كه با هم رابطه جنسي داشته اند يا نه اما بصورت تلفني  با هم در ارتباط بوده اند ميخواست مرا راهنمايي كنيد كه چكونه دادخواست طلاق بدهم  و آيا مهريه ونفقه به او تعلق مي گيرد يانه
با تشكر
خارج شده است
Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 148

تشكر
اهدا شده: 195
دريافت شده: 125

« پاسخ #1 : 25 شهريور 1388,ساعت 00:41:50 »

سلام عليكم
من نزديك دو سال است كه ازدواج  كرده ام پس مدتي متوجه خيانت همسرم شدم البته نمي دانم كه با هم رابطه جنسي داشته اند يا نه اما بصورت تلفني  با هم در ارتباط بوده اند ميخواست مرا راهنمايي كنيد كه چكونه دادخواست طلاق بدهم  و آيا مهريه ونفقه به او تعلق مي گيرد يانه
با تشكر

فکر کنم باید بتونی ثابت کنی... با یه وکیل مشورت کن...

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

j

خارج شده است

یه زخم تازه کم دارم، برای باور پاییز...
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #2 : 25 شهريور 1388,ساعت 10:22:46 »

بهتر نیست قبل از هر اقدامی بیشتر فکر کنید !!!

j

خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #3 : 25 شهريور 1388,ساعت 11:12:45 »

فكر كنم اول اصلا از كل ماجرا مطمئن شيد

با خانمتون در اين مورد صحبت كرديد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  شايد اشتباه كنيد ؟؟؟؟؟؟

تا بحال چه اقداماتي انجام داديد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بهتره طلاق و جدايي از همسرتون باشه براي آخرين مرحله

j

خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 239

تشكر
اهدا شده: 378
دريافت شده: 151

« پاسخ #4 : 25 شهريور 1388,ساعت 16:24:37 »

لطفاً بیشتر توضیح بدید . آیا همسرتون خودش به خیانت اعتراف کرده یا این فقط نظر شماست ؟ به نظر من اگه دفعه اوله که چنین اتفاقی می افته و همسرتون پشیمونه و یا اصلاً زیر بار این حرف نمیره و قضیه رو سوء تفاهم از سمت شما می دونه شما از نظر انسانی باید بهش فرصت دوباره ای بدید و تا وقتی دوباره تکرار نشده دیگه درباره این اتفاق صحبتی به زبون نیارید ، چه بسا همین باعث بقای زندگیتون بشه . اگه دوباره اتفاق بیوفته بی برو برگرد باید جدا شید .
آیا مشکلاتی با همسرتون داشتید ؟ لطفاً بیشتر توضیح بدید .

j

خارج شده است

لطف که از حد بگذرد     نادان گمان بد برد
j
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 25 شهريور 1388,ساعت 22:52:52 »

بابت قضيه مطمئن هستم اولش انكار مي كرد اما بعد ازآون كه پرينت تلفن رو نشونش دادم وبا تحقيقاتي كه كردم  براش توضيح دادم قضيه رو قبول كرد
خارج شده است
j
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 25 شهريور 1388,ساعت 23:02:10 »

لطفاً بیشتر توضیح بدید . آیا همسرتون خودش به خیانت اعتراف کرده یا این فقط نظر شماست ؟ به نظر من اگه دفعه اوله که چنین اتفاقی می افته و همسرتون پشیمونه و یا اصلاً زیر بار این حرف نمیره و قضیه رو سوء تفاهم از سمت شما می دونه شما از نظر انسانی باید بهش فرصت دوباره ای بدید و تا وقتی دوباره تکرار نشده دیگه درباره این اتفاق صحبتی به زبون نیارید ، چه بسا همین باعث بقای زندگیتون بشه . اگه دوباره اتفاق بیوفته بی برو برگرد باید جدا شید .
آیا مشکلاتی با همسرتون داشتید ؟ لطفاً بیشتر توضیح بدید .
تا دو هفته بعد از اين كه عقد كرديم شروع به ناسازگاري كرد هر چي به پدر وبرادراش گفتم كه اين منو دوست نداره مي گفتن دروغ مي گي و انواع تهمتها را در زمان عقد به من زدند ومن را مجبور كردند مراسم ازدواج بگيرم وقتي همسرم را به خانه بردم  متوجه قضيه شدم ولي تا حالا اقدامي نكرده ام البته با اون كسي كه تلفني صحبت  مي كرده  صحبت كردم  ومنكر ارتباط شد كه جز اين هم توقعي نبايد داشت و همه چيز را گردن همسرم انداخت  و گفت اون  دنبالش بوده
خارج شده است
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 26 شهريور 1388,ساعت 15:13:04 »

همسرتون که قبول کرد این کارو کرده ، گفت که دلیلش برای این کارش چی بوده و برای چی به همسرش خیانت کرده ؟
یک سوال دیگه شما که میگید دوهفته بعد از عقد شروع به ناسازگاری کردند ، آیا این خیانت که میگید به ناسازگاری های اون موقع ربط داره یا این یک داستانه و اون یک داستان دیگه ؟ منظورم اینه که آیا این خیانت از همون زمان شروع شده و تا حالا ادامه داشته ؟

j

خارج شده است

Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 148

تشكر
اهدا شده: 195
دريافت شده: 125

« پاسخ #8 : 27 شهريور 1388,ساعت 01:44:01 »

همسرتون که قبول کرد این کارو کرده ، گفت که دلیلش برای این کارش چی بوده و برای چی به همسرش خیانت کرده ؟
یک سوال دیگه شما که میگید دوهفته بعد از عقد شروع به ناسازگاری کردند ، آیا این خیانت که میگید به ناسازگاری های اون موقع ربط داره یا این یک داستانه و اون یک داستان دیگه ؟ منظورم اینه که آیا این خیانت از همون زمان شروع شده و تا حالا ادامه داشته ؟

و شاید از قبل از ازدواج؟؟؟؟؟؟؟؟

j

خارج شده است

یه زخم تازه کم دارم، برای باور پاییز...
j
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 27 شهريور 1388,ساعت 12:37:36 »

با اون همه دورغي كه به من گفته  دقيقاً نمي توان گفت كه مربوط به چه زماني بوده است اما تو تحقيقاتي كه كردم از دوستاش كه البته دروغ به من زياد مي گفتن سوال كردم يه بار ميگفتن تو زمان عقد يه بار ميگفتن زمان قبل از عقد  اما خودم فكر ميكنم  از همان زماني كه در ناسازگاري را شروع كرد  با اون در ارتباط بوده  وموقعي كه من فهميدم وبا اون صحبت كردم ارتباط شون قطع شده ولي دقيقاًنمي دونم از لحاظ مهر ومحبت براش كمبود نگذاشتم ومطمئن هستم از روي هوس اين كار رو كرده مدرك هم مقداري از دستنوشته ها كه با دوستاش ردو بدل مي كرده دارم  لطف كنيد مرا راهنمايي كنيد كه مي توانم بدون مهريه ونفقه  و بقيه حقوقاتش طلاقش بدهم ودر خواست خسارتي كه در اين مدت به من وارد كرده است را بكنم
خارج شده است
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 27 شهريور 1388,ساعت 18:27:59 »

مدرك هم مقداري از دستنوشته ها كه با دوستاش ردو بدل مي كرده دارم  لطف كنيد مرا راهنمايي كنيد كه مي توانم بدون مهريه ونفقه  و بقيه حقوقاتش طلاقش بدهم ودر خواست خسارتي كه در اين مدت به من وارد كرده است را بكنم
خب معلومه تصمیمتونو برای طلاق گرفتید ، پس بهتره با یک وکیل و یا مشاور حقوقی تلفنی رایگان ( از 118 بگیرید ) استفاده کنید .
موفق باشی دوست من .

j

خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :