خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: اشتباه  (دفعات بازدید: 1036 بار)
looloo
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 0

« : 26 شهريور 1388,ساعت 01:05:08 »

سلام.من 24 سال سن دارم و الان حدوده 4 ماه میشه که عقد کردم.راستش من قبل از ازدواج یک رابطه ناخواسته جنسی داشتم که متاسفانه منجر به از بین رفتن .... شد. من این موضوع رو به دوست پسرم که الان شوهرمه گفتم .اون قبول کرد .اما بعد از ازدواج از من نامه ای گرفت که در اون من رو مجبور کرد بنویسم که من این مشک رو داشتم و دکتر قبل از ازدواج نتونسته تشخیص صحیح بده.این در صورتی نوشته شد که من از دکتر برگ صحت سلامت دارم .میخوام بدونم که شوهرم از اون دست نوشته که با امضا و اثر انگشت من هست چه استفاده قانونی میتونه بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید 
خارج شده است
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 29

« پاسخ #1 : 10 مهر 1388,ساعت 01:15:30 »

سلام
اعتراف کردی چه دلیل داشت بنویسی وامضا کنی...خوب معلومه که شوهرت خیلی زرنگه...می خواستی همون موقع بهش بگی پایینش بنویسه که به عنوان همسر این موضوع رو پذیرفته و هیچ  شکایتی نداره..1-اگه میتونی اصلش روازش بردار...2-در این حالت کپی در برابر انکار شما روزی روزگاری در محکمه وجایگاهی هیچ  اعتباری نداره ومدرک اون پزشک مد نظر می شه-3-تو بهش بگو اون جمله تایید رواضافش کنه اگه نپذیرفت معلومه که خیالاتی داره3-اگه اصل اون دست نوشته روارئه بده این شمائید وانکار در این حالت دستخط وامضاء میره کارشناسی که لومیرید.می مونه موضوع تهدید وفشار..که میگید تحت فشار بودم این جملات رونوشتم وگرنه این نامه پزشکمه چه دلیل داشته اینو بنویسم4-میدونی قبول ایندست نوشته ازجانب شما اون پزشک روهم میندازه دردسر ومی شه تناقض توی موضوع بکارتتون5-مردشور این موضوع بکارت که تا این حد مورد کنکاشه ای خدا این آقایون همه باکره ان..پس کیا هستن که دارن دخترای مردمو ............بیخیال امیدوارم مشکلی پیش نیاد..همون زرنگی کن  اصل مدرکو بردار وهمه چیز تمام..اگه گفت باز بنویس بنویس اون بند مربوط به خودشم اضاف کن...شوهر من همین نامردی رو کرد در حقم مراقب خودت باش
خارج شده است
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 10 مهر 1388,ساعت 01:21:10 »

واما استفاده قانونی
1-قبل اسمتون تو سند ازدواج می نویسن دوشیزه.............واین نشون میده نبودید نتیجتا میگن فریب در ازدواج دادی و موضوع فسخ نکاح میاد وسط که پای مهریتون مییاد وسط واینکه تازه اوشون یه خسارتی هم میگیره ازتون که فریبش دادین ومهرتون یه جورایی ماست مالی می شه...وکلی برگ برنده واسه شوهر جونای نامرده...من نمیدونم این اعترافای بدرد نخور تو فرهنگ ما یعنی چی واسه چی این ریسکارومی کنید..بابا مرد ایرونی ایرونیه ..شاید اون لحظه به طرز عجیبی همه چیزوبپذیره بعدا از کلش میپره خیلی زود..پیش خدات توبه میکردی جای غصه دل گفتن به همسرت..که حالا بشه دردسروناراحتی فکریت که چرا این دستخطودادیو ازاین حرفا..
خارج شده است
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 139

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63

« پاسخ #3 : 11 مهر 1388,ساعت 19:15:49 »

دوست خوبم منم با لیدی عزیز موافقم . باید دست نوشتهرو برش داری . آخه من نمی دونم تازه اول زندگیتونه چطور می تونه از الان فکر برگ برنده باشه .
لیدی جونم خیلی تو دلشو خالی کردیم ، حالا دوستمون دلشوره می گیره .

دوست خوبم آرزو می کنم انقد زندگیتون شیرین و دوست داشتنی بشه که همسرت اصلا یادش بره  که .....

خارج شده است
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 11 مهر 1388,ساعت 23:22:21 »

آخی آره زیادی ته دلشو خالی کردیم..نه بابا زیاد نگران نباش ..امیدوارم اونقدر غرق خوشیهاتون بشید که یه همچنین تعهد وموضوع بی اهمیتیو از ذهنتون بیرون کنید................ شرمندهاما..احتیاطم بد نیست بازم میگم دستت همچین به اون کاغذه که رسید ورش دار نابودش کن ........بعد دیگه کلی خیالت راحت تر می شه ..موفق باشی
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :