خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: صبر،خدايا تحملمون رو زياد كن  (دفعات بازدید: 1118 بار)
محمد(شب نشين)
گوشه نشين
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 192

تشكر
اهدا شده: 169
دريافت شده: 84

من مست مي عشقم

« : 27 شهريور 1388,ساعت 14:21:03 »

سلام خدمت دوستان عزيز،
همونطور كه ميدونيد در جامعه ي ما ازدواج زود هنگام براي خيليها غير ممكنه،
يك عده به بلوغ فكري نرسيده اند و ممكن است براشون مشكلاتي بوجود بياد،
عده اي ديگر از نظر مالي در سطحي نيستن كه بتونن لا اقل تا بعد از اتمام تحصيل از طف خانواده ساپورت بشوند،

از طرفي سن معمول ازدواج در جامعه بالا رفته،

يه پسري كه تازه به سن جواني رسيده و در زمان اوج و شور و نشاط براي ازدواجه و جز عده ي دومه كه از نظر مالي به استقلال نرسيده،براش خيلي سخته كه اين چند سال رو صبر كنه تا شرايط ادواج براش فراهم بشه،

صرف نظر از نياز جنسي،نياز روحي به جنس مخالف براي افرادي كه اهل دوستيهاي كاذب با جنس مخالف نيستند مورديه كه ميتونه خيلي فرد رو تحت تاثير قرار بده،

شما دوستان چه راه حلي داريد كه بشه آستانه ي اين صبر رو بالا برد و تا رسيدن سن ازدواج تحمل كرد؟
ممنون ميشم هر كي هر جوابي داره بده.
خارج شده است

چون چشم تو دل مي برد از گوشه نشينان
همراه تو بودن گنه از جانب ما نيست
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 239

تشكر
اهدا شده: 378
دريافت شده: 151

« پاسخ #1 : 27 شهريور 1388,ساعت 20:52:16 »

همونطور که دوستان گفتند ..... شما بالاخره نامزدید ؟ عقدید ؟ یا دوست دختر دارید ؟ یا منتظر فراهم شدن شرایط ازدواج هستید ؟ دنبال رابطه جنسی هستید ؟ دنبال رابطه عاطفی و ازدواج هستید ؟ چی هستید ؟
خارج شده است

لطف که از حد بگذرد     نادان گمان بد برد
محمد(شب نشين)
گوشه نشين
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

من مست مي عشقم

« پاسخ #2 : 27 شهريور 1388,ساعت 22:12:23 »

همونطور که دوستان گفتند ..... شما بالاخره نامزدید ؟ عقدید ؟ یا دوست دختر دارید ؟ یا منتظر فراهم شدن شرایط ازدواج هستید ؟ دنبال رابطه جنسی هستید ؟ دنبال رابطه عاطفی و ازدواج هستید ؟ چی هستید ؟
اشتباه گرفتيد عزيز،
ايشون يكي ديگه هستند
Mohammad.p
نميدونم هدف خاصي داشتن از ايجاد نام كاربري مشابه نام كاربري بنده يا كاملا اتفاقي بود،
شما هم لطفا تاپيك رو منحرف نكنيد،
از مدير محترم هم تقاضا ميكنم هم نام كاربري بنده رو عوض كنند هم اين چند پسا اخير رو پاك كنند لطفا.
دوستان ديگه هم قبل از پست زدن لطفا به دقت به صفحات نگاه كنند تا اشتباه اينطوري پيش نياد.
ممنون.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Designer

خارج شده است

Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 27 شهريور 1388,ساعت 22:37:04 »

سلام خدمت دوستان عزيز،
عده اي ديگر از نظر مالي در سطحي نيستن كه بتونن لا اقل تا بعد از اتمام تحصيل از طف خانواده ساپورت بشوند،

يه پسري كه تازه به سن جواني رسيده و در زمان اوج و شور و نشاط براي ازدواجه و جز عده ي دومه كه از نظر مالي به استقلال نرسيده،براش خيلي سخته كه اين چند سال رو صبر كنه تا شرايط ادواج براش فراهم بشه،

صرف نظر از نياز جنسي،نياز روحي به جنس مخالف براي افرادي كه اهل دوستيهاي كاذب با جنس مخالف نيستند مورديه كه ميتونه خيلي فرد رو تحت تاثير قرار بده،

شما دوستان چه راه حلي داريد كه بشه آستانه ي اين صبر رو بالا برد و تا رسيدن سن ازدواج تحمل كرد؟

نمی خوام شعار بدم و میدونم خیلی سخته اما ،
چاره ای جز برنامه ریزی برای اوقات بیکاری که باعث می شه افکار به سمت و سوی دیگه ای بره نمی بینم . برنامه ریزی که هم تفریحش بجا باشه و هم از دوران جوانی و پر انرژیی استفاده بهینه بشه برای موفقیت های آینده . مطمئناً کسی که دوران قبل از ازدواج سرش با کار و پیشرفت گرم و شلوغ باشه کمتر تحت فشار تنهایی قرار می گیره ( نمی گم اصلاً قرار نمیگیره ) ، بازم دوستان بیان نظر بدن فکر می کنم بهتره ...

دوست عزیزم من واقعاً اون نقطه بین نام ایشون رو تشخیص ندادم و قصد منحرف کردن تاپیک رو هم نداشتم  و از شما عذر می خوام ولی پیشنهاد می کنم نام کاربریتون رو عوض کنید تا وقتی که  تکلیف اون کاربر مشخص بشه ، اینجوری بقیه هم اشتباه من رو نمی کنن !
خارج شده است

محمد(شب نشين)
گوشه نشين
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

من مست مي عشقم

« پاسخ #4 : 27 شهريور 1388,ساعت 22:50:06 »

سلام خدمت دوستان عزيز،

نمی خوام شعار بدم و میدونم خیلی سخته اما ،
چاره ای جز برنامه ریزی برای اوقات بیکاری که باعث می شه افکار به سمت و سوی دیگه ای بره نمی بینم . برنامه ریزی که هم تفریحش بجا باشه و هم از دوران جوانی و پر انرژیی استفاده بهینه بشه برای موفقیت های آینده . مطمئناً کسی که دوران قبل از ازدواج سرش با کار و پیشرفت گرم و شلوغ باشه کمتر تحت فشار تنهایی قرار می گیره ( نمی گم اصلاً قرار نمیگیره ) ، بازم دوستان بیان نظر بدن فکر می کنم بهتره ...

دوست عزیزم من واقعاً اون نقطه بین نام ایشون رو تشخیص ندادم و قصد منحرف کردن تاپیک رو هم نداشتم  و از شما عذر می خوام ولی پیشنهاد می کنم نام کاربریتون رو عوض کنید تا وقتی که  تکلیف اون کاربر مشخص بشه ، اینجوری بقیه هم اشتباه من رو نمی کنن !
اتفاقا از آقا محمد هم درخواست كردم نام كاربري بنده رو عوض كنند،
اميدوارم هر چه زودتر توسط يكي از مديران پيگيري بشه و نام كاربري بنده هر چه زودتر عوض بشه.
در مورد راهنمايي شما هم لازم تشكر كنم،
راه حلهاتون بيشتر پاك كردن صورت مساله بصورت موقته،
دنبال يه راه حلي ميگردم كه خيلي عالي باشه،
نميدونم چطور منظورم رو برسونم،ولي 100% عملي و كاربردي باشه.
با تشكر
خارج شده است

آنجل
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 282

تشكر
اهدا شده: 73
دريافت شده: 162

« پاسخ #5 : 27 شهريور 1388,ساعت 23:01:28 »

سلام محمد عزیز لبخند
اتفاقا این نیاز شما میتونه عامل محرکی باشه واسه اینکه بیشتروبیشتر تلاش کنید تا زودتر به شرایط ازدواج برسید. هدفتون رو مشخص کنید .یه بازه زمانی واسش تعیین کنید که مثلا من تا فلان وقت باید به اینجا برسم و تلاشتونو دوچندان کنید. اینجوری هم انگیزه دارید هم زودتر پیشرفت میکنید و هم سرتون گرم میشه .
متاسفانه این مشکلات تو جامعه فعلی ما خیلی شایع شده! اما برنده کسیه که یه لحظه هم دست از تلاش برنداره... شاید خیلی سخت باشه ولی ممکنه. امیدوارم تو هم زود زود به اون شرایط برسیو موقعیت ازدواج رو برای خودت فراهم کنی دوست خوبم!  سکوت

محمد(شب نشين)

خارج شده است

یک عمر
در انتظاری تا بیابی آن را که درکت کند
و تو را همان گونه که هستی بپذیرد.
وعاقبت
در می یابی که او از همان آغاز خودت بوده ای...
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 27 شهريور 1388,ساعت 23:15:46 »

اميدوارم هر چه زودتر توسط يكي از مديران پيگيري بشه و نام كاربري بنده هر چه زودتر عوض بشه.
با تشكر

بازم عذر می خوام ،
برای تغییر نام کاربریتون می تونید روی نامتون کلیک کنید و از منویی که باز میشه مشخصات فردی رو انتخاب و هر چی رو می خواید تغییر بدید .
پیروز باشید .
خارج شده است

محمد(شب نشين)
گوشه نشين
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

من مست مي عشقم

« پاسخ #7 : 27 شهريور 1388,ساعت 23:23:53 »

سلام محمد عزیز لبخند
اتفاقا این نیاز شما میتونه عامل محرکی باشه واسه اینکه بیشتروبیشتر تلاش کنید تا زودتر به شرایط ازدواج برسید. هدفتون رو مشخص کنید .یه بازه زمانی واسش تعیین کنید که مثلا من تا فلان وقت باید به اینجا برسم و تلاشتونو دوچندان کنید. اینجوری هم انگیزه دارید هم زودتر پیشرفت میکنید و هم سرتون گرم میشه .
متاسفانه این مشکلات تو جامعه فعلی ما خیلی شایع شده! اما برنده کسیه که یه لحظه هم دست از تلاش برنداره... شاید خیلی سخت باشه ولی ممکنه. امیدوارم تو هم زود زود به اون شرایط برسیو موقعیت ازدواج رو برای خودت فراهم کنی دوست خوبم!  سکوت

آهان،دقيقا اين چيزي بود كه شنيدنش من رو خوشحال كرد،
آنجل جان شديدا ازت ممنونم،
اما،ميمونه يه مساله كه بيشتر دلم ميخواد بصورت خصوصي با يكي مطرحش كنم؟
لطفا كاربلد ترين دوست در ضمينه ي مشاوره دادن به بنده اطلاع بده تا جريان رو باهاش مطرح كنم،
خواهش ميكنم،خيلي حياطيه،تصميم گيري صحيح خيلي تو زندگيم تاثير داره.
ممنون ميشم.َ

با تشكر

بازم عذر می خوام ،
برای تغییر نام کاربریتون می تونید روی نامتون کلیک کنید و از منویی که باز میشه مشخصات فردی رو انتخاب و هر چی رو می خواید تغییر بدید .
پیروز باشید .
دوست عزيز در اون قسمتي كه فرموديد چيزي به نام مشخصات فردي وجود نداشت شوکه
اما اگر منظورتون مشخصات شخصي يا تنظيمات كاربريه بايد خدمتتون عرض كنم كه يكبار امتحان كردم،
نام كاربري رو نميشه تغيير داد!
البته تابحال انجمني رو نديدم كه خود كاربرانش بتونن نام كاربري خودشون رو تغيير بدن.
لطفا اگر اينجا ميشه اين كار رو كرد دقيقا بهم بگيد چطوري بايد اينكار رو بكنم با تشكر.
خارج شده است

Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 28 شهريور 1388,ساعت 00:06:02 »

اما اگر منظورتون مشخصات شخصي يا تنظيمات كاربريه .....

شنونده عاقل باشد !

البته تابحال انجمني رو نديدم كه خود كاربرانش بتونن نام كاربري خودشون رو تغيير بدن.

من یکبار نام کاربری ام رو از toussi به Designer تغییر دادم ، پس نام کاربری رو می شه تغییر داد ! شما درست انجام ندادید !
بهتره بعد از تغییر دادن نام کاربریتون یک کلیک در قسمتی خالی از همون صفحه بکنید تا محتویات text box ثابت بشن ، اونوقت دکمه ثبت تغییرات ( یا ok ، یا هرچی که اسمش هست ) رو بزنید تا تغییرات اعمال بشه !
اگه سوال دیگه ای داشتید بصورت خصوصی مطرح کنید چون من قصد منحرف کردن این تاپیکو نداشتم !
خارج شده است

محمد(شب نشين)
گوشه نشين
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

من مست مي عشقم

« پاسخ #9 : 28 شهريور 1388,ساعت 00:22:20 »

اما اگر منظورتون مشخصات شخصي يا تنظيمات كاربريه .....

شنونده عاقل باشد !

من یکبار نام کاربری ام رو از toussi به Designer تغییر دادم ، پس نام کاربری رو می شه تغییر داد ! شما درست انجام ندادید !
بهتره بعد از تغییر دادن نام کاربریتون یک کلیک در قسمتی خالی از همون صفحه بکنید تا محتویات text box ثابت بشن ، اونوقت دکمه ثبت تغییرات ( یا ok ، یا هرچی که اسمش هست ) رو بزنید تا تغییرات اعمال بشه !
اگه سوال دیگه ای داشتید بصورت خصوصی مطرح کنید چون من قصد منحرف کردن این تاپیکو نداشتم !

خوب،اول از همه لطف كنيد منظورتون رو از اين جمله بفرماييد،
"شنونده عاقل باشد !"چون من معني بعضي از ضرب المثلها رو نميفمم،

در پثاني،اگر ميخواهيد در اين زمينه كمكي به بنده كرده باشيد يكبار به صورت مرحله به مرحله لطف بفرماييد و بنده رو راهنمايي كنيد كه چطور نام كاربريم رو عوض كنم،
با تشكر.
ادامه ي بحث رو بعدا خدمتتون عرض ميكنم كه حمل بر سوء تفاهم نشه.

Kourosh

خارج شده است

Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 28 شهريور 1388,ساعت 00:33:49 »

خوب،اول از همه لطف كنيد منظورتون رو از اين جمله بفرماييد،
"شنونده عاقل باشد !"چون من معني بعضي از ضرب المثلها رو نميفمم،

در ثاني،اگر ميخواهيد در اين زمينه كمكي به بنده كرده باشيد يكبار به صورت مرحله به مرحله لطف بفرماييد و بنده رو راهنمايي كنيد كه چطور نام كاربريم رو عوض كنم،
با تشكر.
ادامه ي بحث رو بعدا خدمتتون عرض ميكنم كه حمل بر سوء تفاهم نشه.

"شنونده عاقل باشد" یعنی وقتی می شنوید (( مشخصات فردی )) تشخیص بدید که منظور همون (( مشخصات شخصی یا تنظیمات کاربری )) هست که خودتون هم فرمودید . شما کافیه در همون قسمت تنظیمات کاربری قسمت نام اصلی که زیرش توضیح داده " این نام در انجمن ها در کنار ارسال های کاربر بجای نام کاربری استفاده خواهد شد " رو تغییر بدید تا دیگه سوع تفاهم پیش نیاد !
ادامه بحث رو هم بعداً خدمتم عرض نکنید چون جداً حمل بر سوء تفاهم می شه ! از بنده برای شما کمک دیگه ای بر نمیاد .
لطفاً تمومش کنید ... !!!
خارج شده است

محمد(شب نشين)
گوشه نشين
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر