سلام محمد عزیز

اتفاقا این نیاز شما میتونه عامل محرکی باشه واسه اینکه بیشتروبیشتر تلاش کنید تا زودتر به شرایط ازدواج برسید. هدفتون رو مشخص کنید .یه بازه زمانی واسش تعیین کنید که مثلا من تا فلان وقت باید به اینجا برسم و تلاشتونو دوچندان کنید. اینجوری هم انگیزه دارید هم زودتر پیشرفت میکنید و هم سرتون گرم میشه .
متاسفانه این مشکلات تو جامعه فعلی ما خیلی شایع شده! اما برنده کسیه که یه لحظه هم دست از تلاش برنداره... شاید خیلی سخت باشه ولی ممکنه. امیدوارم تو هم زود زود به اون شرایط برسیو موقعیت ازدواج رو برای خودت فراهم کنی دوست خوبم!

آهان،دقيقا اين چيزي بود كه شنيدنش من رو خوشحال كرد،
آنجل جان شديدا ازت ممنونم،
اما،ميمونه يه مساله كه بيشتر دلم ميخواد بصورت خصوصي با يكي مطرحش كنم؟
لطفا كاربلد ترين دوست در ضمينه ي مشاوره دادن به بنده اطلاع بده تا جريان رو باهاش مطرح كنم،
خواهش ميكنم،خيلي حياطيه،تصميم گيري صحيح خيلي تو زندگيم تاثير داره.
ممنون ميشم.َ
اتفاقا از آقا محمد هم درخواست كردم نام كاربري بنده رو عوض كنند،
اميدوارم هر چه زودتر توسط يكي از مديران پيگيري بشه و نام كاربري بنده هر چه زودتر عوض بشه.
در مورد راهنمايي شما هم لازم تشكر كنم،
راه حلهاتون بيشتر پاك كردن صورت مساله بصورت موقته،
دنبال يه راه حلي ميگردم كه خيلي عالي باشه،
نميدونم چطور منظورم رو برسونم،ولي 100% عملي و كاربردي باشه.
با تشكر
بازم عذر می خوام ،
برای تغییر نام کاربریتون می تونید روی نامتون کلیک کنید و از منویی که باز میشه مشخصات فردی رو انتخاب و هر چی رو می خواید تغییر بدید .
پیروز باشید .
دوست عزيز در اون قسمتي كه فرموديد چيزي به نام مشخصات فردي وجود نداشت

اما اگر منظورتون مشخصات شخصي يا تنظيمات كاربريه بايد خدمتتون عرض كنم كه يكبار امتحان كردم،
نام كاربري رو نميشه تغيير داد!
البته تابحال انجمني رو نديدم كه خود كاربرانش بتونن نام كاربري خودشون رو تغيير بدن.
لطفا اگر اينجا ميشه اين كار رو كرد دقيقا بهم بگيد چطوري بايد اينكار رو بكنم با تشكر.