خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چطوری اعتماد دیگران را جلب کنیم؟  (دفعات بازدید: 429 بار)
Shahin-jojo
اصغر
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 32

تشكر
اهدا شده: 14
دريافت شده: 19

« : 27 شهريور 1388,ساعت 23:11:56 »

دو تا سوال داشتم :
1- چطوری اعتماد دیگران را جلب کنیم؟
2-چطوری قابل پیش بینی باشیم؟ (یک کم احمقانه به نظر می رسه ولی وقتی بهش فکر می کنیم ...)

با تشکر
خارج شده است

Everything will go smoothly
121314
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 539

تشكر
اهدا شده: 100
دريافت شده: 98

دانشجوی رشته مهندسی شیمی-صنایع گاز

« پاسخ #1 : 28 شهريور 1388,ساعت 00:43:54 »

سلام بر شما . دوست من ، اگر واقعا می خوای دیگران به شما اعتماد کنند باید صداقت در گفتارت لبریز باشه .از خودم یه مثال بزنم ، من خودم خیلی راحت اعتماد دیگرانو جلب می کنم،سعی می کنم اهل دوز و کلک نباشم ، صادق باشم ، دنبال سوء استفاده نباشم و در آخر امین و راز نگه دار طرفم باشم ، هرکسی با من همنشین میشه آخرش بهم گفته پسر قابل اعتمادی هستی. اگر فاکتورهای بالا را واقعا به کار ببری مطمئن باش طرفت تو چند جلسه صحبت کردن با شما اعتماد می کنه . 
برای سوال شماره 2 پاسخی ندارم.موفق باشید.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

HIDDEN WAY, Shahin-jojo, Designer

خارج شده است
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 239

تشكر
اهدا شده: 378
دريافت شده: 151

« پاسخ #2 : 28 شهريور 1388,ساعت 01:04:09 »

سلام بر شما . دوست من ، اگر واقعا می خوای دیگران به شما اعتماد کنند باید صداقت در گفتارت لبریز باشه .از خودم یه مثال بزنم ، من خودم خیلی راحت اعتماد دیگرانو جلب می کنم،سعی می کنم اهل دوز و کلک نباشم ، صادق باشم ، دنبال سوء استفاده نباشم و در آخر امین و راز نگه دار طرفم باشم ، هرکسی با من همنشین میشه آخرش بهم گفته پسر قابل اعتمادی هستی. اگر فاکتورهای بالا را واقعا به کار ببری مطمئن باش طرفت تو چند جلسه صحبت کردن با شما اعتماد می کنه . 
برای سوال شماره 2 پاسخی ندارم.موفق باشید.

کاملاً موافقم و اینم اضافه می کنم که از قدیم می گن : " باید راست گفت ! ولی هر راستی رو نباید گفت ! " . سوء تفاهم نشه منظور پنهان کاری نیست بلکه منظور اینه که اگر حقیقتی وجود داره که خیلی مهم نیست و با اندکی صبر خودش حل میشه و می دونید گفتنش باعث بی اعتمادی یا سوء تفاهم اطرافیان ( یا طرفتون ) می شه و نیازی هم به گفتنش نیست ، خب نگفتنش بهتر از گفتنشه . یه هو رو حساب صداقت تمام هست و نیستتون رو بیان نکنید .
درباره رازداری و .... هم با دوست خوبمون 121314 ! موافقم .

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

HIDDEN WAY, Shahin-jojo, 121314

خارج شده است

لطف که از حد بگذرد     نادان گمان بد برد
Shahin-jojo
اصغر
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 32

تشكر
اهدا شده: 14
دريافت شده: 19

« پاسخ #3 : 28 شهريور 1388,ساعت 01:43:13 »

سلام دوستان
حقیقتش من این موضوع رو سر جاش مطرح کردم کسی خیلی جواب مفید نداد.
من خودم آدمی ام -تعریف نباشه- که خیلی سریع اعتماد بقیه رو جلب می کنم و تو این با توجه به گفته ها و عکس العمل ها شکی ندارم ولی حقیقتش یک 6 ماهی هست با یکی از هم کلاسی ها آشنا شدم و ازش خوشم اومده ولی ورداشت بهم گفت : ((یک حسی بهم می گه که نمی تونم بهت اعتماد کنم)) الاایحال می خواستم راه ها رو بگین تا ببینم چی کار نکردم یا چه کاره اشتباهی رو انجام دادم
خارج شده است

Everything will go smoothly
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :