خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: فوائد و مضرات ختنه  (دفعات بازدید: 2385 بار)
ARTIN_35
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 122

تشكر
اهدا شده: 57
دريافت شده: 37

« : 28 شهريور 1388,ساعت 01:29:17 »

با سلام من شنیدم ختنه علاوه بر حفظ نظافت مضراتی هم داره از جمله اگه پوست الت زیاد لخت شود باعث انزال زود رس میشود دیگه اینکه ختنه باعث جلوگیری از رشد کامل الت میشه و چون اعراب از الت بزرکی برخوردارن و باعث ازاره دختران میشد پیامبر دستور ختنه داد تا التشان بیشتر از حد بزرگ نشود ولی ما ایرانیها که همینجوریش هم کوچیکه ختنه هم کنیم چیزی نمیمونه   
خارج شده است
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 239

تشكر
اهدا شده: 378
دريافت شده: 151

« پاسخ #1 : 28 شهريور 1388,ساعت 01:57:48 »

ختنه در آقایان باعث نظافته چون پوست اضافه ای که روی آلت رو می پوشونه گاهی زیرش ممکنه باکتری رشد کنه به همین دلیل هم از عفونت واژینال شریک جنسی جلوگیری می کنه و هم از انواع بیماریها و سرطان برای خود مرد  .

لذت جنسی رو افزایش میده ولی نه اونجوری که باعث انزال زود رس بشه . انزال در مردان ختنه نشده نرمال و ختنه شده نرمال ، زمانش فرقی نداره .

ختنه ربطی به اعراب یا اسلام نداشته بطوریکه یهودی ها هم همین الان ختنه می کنن ( نا گفته نباشه من اصلاً هیچ دینی رو قبول ندارم قصد طرفداری از هیچ دینی رو ندارم ) و همچنین بخشی از مسیحیا و اون عده ای هم که ختنه نمی کنن دلیل سیاسی داره و اینکه بگن مسلمونا وحشین و ما متمدن !

ختنه ربطی به رشد آلت نداره و جلوی رشدشو نمیگیره . اندازه آلت مردان در طول تاریخ به منطقه زندگیشون مربوط بوده ! در مناطق گرمسیر که مردم لباس زیر نمی پوشند و بصورت آویزون راه میرند ! آلت مردان دراز و سینه خانوم ها آویزان است ! نواحی استوایی مثل امریکای مرکزی ، افریقا ، عربستان و ... رو بخاطر بیارید . و این در ژنتیک مردان این مناطق تاثیر گذاشته .

و اما ختنه در دختران که واقعاً کار وحشیانه ایست بسیار مکروه و بیخوده و جنایت محسوب می شه .... بطوریکه حتی پیامبر اسلام هم در آن زمان به زنانی که برای دیگر دختران ختنه انجام می دادند می گفته : " کم ببرید تا در زندگی با شوهرش سازگاری داشته باشه ! " سازمان ملل هم از این مسئله صداش در اومده م متاسفانه ایران یکی از معدود کشورهایی است که این کار در اون انجام میشه .... ! این عمل باعث بریدن کامل چوچوله و دوختن کامل دهانه واژن دختران است ( یک روزنه باز میذارن برای خونریزی ماهانه ) و این عمل با کثیفترین ابزارهای غیر پزشکی مثل چاقو معمولی یا تیغ اصلاح صورت انجام می شه !!!

واقعاً متاسفم .

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ARTIN_35, *sara*, Shahin-jojo

خارج شده است

لطف که از حد بگذرد     نادان گمان بد برد
Shahin-jojo
اصغر
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 32

تشكر
اهدا شده: 14
دريافت شده: 19

« پاسخ #2 : 28 شهريور 1388,ساعت 02:06:35 »

آره، همون طوری که دوستمون گفت ربطی به رشد نداره، چون رشد بوسیله ی هرمون صورت می گیره و رشدای هورمونی همگی رشد کلی دارن -یعنی همه جا به یک اندازه رشد می کنن، مثل درخت نیست که فقط در قسمت های مریستمی -اسمش فکر کنم این بود- رشد داشته باشیم-
ولی در هر صورت چه خوب چه بد خودش یک نوع کلاهبرداریه!

ARTIN_35, Designer

خارج شده است

Everything will go smoothly
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 139

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63

« پاسخ #3 : 11 مهر 1388,ساعت 09:13:16 »

واااااای من اصلا نمی دونستم دخترارو هم ختنه می کنن  !!!!!!!

Designer  عزیز چقد شما همیشه از همه چی اطلاعات داری . خوشبحالت .

ولی به نظر من باید وقتی پسربچه ها خیلی کوچیکن واسشون انجام بدن . پسرخاله من 7سالش بود که ختنش کردن . تا 2 هفته افسرده بود و با کسی حرف نمی زد .

Designer

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :