خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: خیلی دلم گرفته دوست دارم در مورد مشکلم صحبت کنم  (دفعات بازدید: 1112 بار)
دکمه
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

تشكر
اهدا شده: 4
دريافت شده: 1

« : 29 شهريور 1388,ساعت 02:45:42 »

سلام به همه دوستان خیلی خوشحالم از اینکه توی دنیایی با این همه فراز و نشیب هستن کسایی که وقتشونو برای دیگران میزارن.
دلم خیلی گرفته نمیدونم باید چیکار کنم
من یه دوست دختری داشتم که با هم رابطه عالی داشتیم  چند ماه اولش فوق العاده بود ما همدیگرو خیلی دوست داشتیم در مورد خودم مطمنم که عاشقش بودم  تا اینکه کم کم یسری مشکلات الکی بوجود اومد با بهونه های الکیه طرف ,همه چیز از بین رفت .
کلن اخلاق نداشت یه بار بهونه باباش یه بار بهونه اینکه من میخوام یکی دو سال دیگه برم خارج وو تو چرا با دوستای من لاس میزنیو ..... در حالیکه اصلا اینجوری نبود.
 بعد از چند ماه تا سعی کردم فراموشش کنم زنگ زد و با بهونه های الکی گفتش که بریم بیرون دوباره با هم دوست شدیم ولی این بار رابطمون مثل قبل نشد و روز به روز بدتر میشد تا اینکه آخرش با فحشو ناسزا  دوباره کات شد البته فحش نه از طرف من بلکه از طرف مقابل من انقدر دوستش داشتم که حاضر نمیشدم هر چیزی بگم البته یه بار که فشار زیاد بهم اومد و بهم گفت که نمیمونه بهش گفتم هری بابا ... از این حرفا .
راستش من زیاد رابطه داشتم با دختر ولی (به جز 2 بار)هیچوقت طرفم برام ارزش نداشته و بعد از یکی دو ماه خیلی وقتام کمتر تموم میشدن اصلانم برام مهم
نبود ولی اینبار همچی فرق میکرد حتی من میتونستم خیلی کارا باهاش بکنم ولی هیچ موقع نخواستم سواستفاده بکنم و همیشه برام ارزش داشت العانم همهچیز تموم شده ولی اثرش هست و احساس بدی دارم از فکرم بیرون نمیره همیشه فکر میکنم .
سعی میکنم که اینکارو نکنم(فکر) ولی نمیشه من 24 سالمه و 2بار تجربه بدی داشتم به این فکر میکنم که چرا هر وقت بخوام با یه فردی که دوستش دارم بمونم اینجوری میشه! چرا برای هر کس که ارزش قاال میشی اینجوری میشه! چرا تویه دوستی همیشه نباید احساستو نشون بدی! چرا هر وقت به سمته کسی بری ازت دور میشه وازش دور بشی دنبالت میاد! چند روز دیگه ام تولدشه ولی نمیخوام زنگ بزنم بهش...هنوزم دوسش دارم زیاد. توی کل ماه رمضون براش دعا کردم ...sms هاشو save دارم و هر وقت دلم میگره میرمو میخونمشون به یاد دوستیمون...دیگه ام این رابطه بدرد نمیخوره.
 هر وقت برام  sms میاد خیلی میترسم بازش کنم میترسم دوباره اون باشه
ولی نمیدونم با احساستم چیکار کنم؟؟؟چرا سرد نمیشم ؟؟همیشه به این فکر میکنم هر عملی عکس العملی داره واین نتیجه کارایه قبلیمه
ببخشین که سرتونو درد آوردم خیلی سعی کردم خلاصش کنم وییلا انقدر که دلم گرفته میتونم تا صبح بنویسم اگرم نظر بدین خیلی خوشحال میشم که بخوانم
خارج شده است
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 239

تشكر
اهدا شده: 378
دريافت شده: 151

« پاسخ #1 : 29 شهريور 1388,ساعت 03:20:58 »

دوست من ، اگه فکر کنی هر وقت با کسی دوست بشی همین اتفاقا می افته بدون که حتماً هم خواهد افتاد ! مشکل در انتخاب شماست .

یه لحظه برگرد و به دوران گذشته خودت فکر کن و ببین بین تمام دختر هایی که باهاشون بودی و رابطه ات به هر دلیلی باهاشون بهم خورده چه وجه تشابهی در اخلاق و رفتارشون میبینی ؟ ببین چی باعث شده باهاشون دوست بشی و ازشون خوشت بیاد . احتمالاً همون وجه تشابه ، همون علت جدایی اونها از شماست ! و دیگه نباید سمت کسایی که اون خصلت رو دارن بری !

یادمه دوستی داشتم که وجه تشابه تمام دوست دختر هاش این بود که پولدار و ولخرج بودن ! یعنی دوست من عاشق پولداری و کلاس گذاشتن و قیافه اومدن و غرور دخترها میشد و هر چی این خصوصیات در یک دختر بیشتر بود بیشتر جذبش میشد ! هیچ کدوم از دوست دختر هاش هم بیشتر از 2 ماه تحملش نمی کردن ! چون نمی تونست از پسشون بر بیاد !

سعی کن اول خودتو خوب بشناسی و تکلیف خودتو با خودت روشن کنی که از چه تیپ  شخصیتی آدمها خوشت میاد ، اونوقت انتخاب کن ... !

می دونی ؟! درباره این مورد خاص که گفتی باید بگم اصولاً کسانی که تعادل رفتاری ندارن و یه روز خوبن و یه روز بد یا در یک لحظه خوبن و در لحظه بعد خیلی بد ، به درد دوستی و رابطه عاطفی و عاشقانه نمی خورند .چه دلیلی داشت بعد از چند ماه دوباره بیاد و با احساسات تو بازی کنه ! چنین افرادی هیچوقت نمی تونن طرف مقابلشونو درک کنن و مدت زیادی دوستش داشته باشن ، اینها همینطور که موودشون عوض می شه ، انتخاب ها و سلیقه هاشون هم تغییر می کنه ، پس نذار احساساتت بازیچه دست چنین افرادی بشه.

حالا پاشو برو  بخواب ، بی خیالی طی کن تا فردا ...! عشق با ارزشه ، اما هر عشقی یه ارزشی داره ! پس take it easy

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

دکمه

خارج شده است

لطف که از حد بگذرد     نادان گمان بد برد
دکمه
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 29 شهريور 1388,ساعت 05:22:01 »

خیلی از راهنماییتون سپاسگزارم آقای Designer 
 من با تمام دخترا مشکل نداشتم ودر موارد گذشته دوستی به حدی نرسیده بوده که کسی رو خیلی دوست داشته باشم و خیلی مواقع دوستیهام از طرف من قطع میشده
 من مشکلم اینجاست که چرا همیشه وقتی رابطه ارزش پیدا میکنه و شکل میگره مشکل پیش میاد اونم الکی و پیشه پا افتاده

و در مورداینکه از چه تیپ دخترایی خوشم میاد شاید همشون همین جوری باشن ولی نمیتونم سلیقمو تغییر بدم و چیزایی که دوست دارمو فراموش کنم شاید این تو خون آدمه من دوستایی دارم که باهم صحبت میکنیم هر کس یه نظری داره یادمه یکیشون میگفت مهم نیست چه جوریش و فقط تو دستت داشته باشی تا کم کم به تیم ملی برسی !!
ولی من نظرم فرق میکرد و حاضر نیستم برای کسی که دوسش ندارم (شاید تو همون نگاه اول)هزینه کنم از نظر مالیشو نمیگم از نظر زمان .احساسات و ...هزارتا چیزه دیگه شاید واقعا من مشکل دارم ولی وقتی چهره یه نفرو دوست نداری چه جوری میشه تحمل کرد ادامه داد یا شروع کرد بنظرم این بازی کردن با احساساته طرف مقابله.
حالا اگه من تو انتخابم مشکل داشته باشم واز تیپ به خصوصی خوشم بیاد. باید چیکار کنم یعنی باید تغییرش بدم !!!اینکه درداوره
بازم از شما دوست عزیز از اینکه زمان گذاشتین برام خیلی خیلی ممنونم
خارج شده است
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 239

تشكر
اهدا شده: 378
دريافت شده: 151

« پاسخ #3 : 29 شهريور 1388,ساعت 12:53:12 »

سلام دکمه جان ! می دونی ! منظورم قیافه و تیپ لباس پوشیدن نیست ، همونطور که گفتم تیپ شخصیتی مهمه !
احساساتی ، حساس ، زودرنج ، پر حرف ، تنوع طلب ، ساکت ، اهل پز و کلاس گذاشتن ، پر شور و شیطون ، و ........... منظورم اینهاست . باید ببینی واقعاً شخصیت شما با چه جور شخصیت هایی هماهنگی بیشتری داره ، و اینجوری می تونی بین دو نفر که هر دو زیبا ( از نظر خودت ) هستند اونی رو انتخاب کنی که روی طرز فکر و رفتارش مطمئن تری . فقط مهمه که با فکر و پیش بینی شده بری جلو ، نه اینکه وارد رابطه بشی بعداً ببینی اینم مثه بقیه بود .....!
موفق باشی .

دکمه

خارج شده است

لطف که از حد بگذرد     نادان گمان بد برد
aida67
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 159

تشكر
اهدا شده: 16
دريافت شده: 30

« پاسخ #4 : 29 شهريور 1388,ساعت 23:20:33 »

فکر کنم به آدم اشتباهی علاقه مند شدی.   بهتره فکرت رو متوجه خودت کنی. آدما میان و می رن. اگه فکر می کنی هر کاری لازم بوده برای اون رابطه انجام دادین و باز هم طرف رفته دیگه نباید احساساتت رو متوجه اون کنی. این که ناراحتی ، بی تابی، نمی دونی چی میخوای و یا کسلی کاملا طبیعیه. اینها به مرور  کم رنگ می شه و تو دوباره به خودت بر میگردی.   
به قول امضای دکمه :  لطف که از حد بگذرد     نادان گمان بد برد      دیگه نمی خواد به این فکر کنی که چرا اینطوری شد و این نتیجهچی می تونه باشه. به آینده فکر کن. به خودت . چون فقط خودت برای خودت می مونی. توی همه لحظه ها

دکمه, Designer

خارج شده است

زندگی رو زیاد سخت نگیر. چون هیچ وقت از توش زنده بیرون نمیای!!
دکمه
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 03 مهر 1388,ساعت 23:53:41 »

سلام دوستان
خیلی ممنونم ازتون که کمکم میکنید 
سپاسگذارم از Designer وaida67

Designer

خارج شده است
Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 148

تشكر
اهدا شده: 195
دريافت شده: 125

« پاسخ #6 : 04 مهر 1388,ساعت 00:23:33 »

نقل قول
سعی میکنم که اینکارو نکنم(فکر) ولی نمیشه من 24 سالمه و 2بار تجربه بدی داشتم به این فکر میکنم که چرا هر وقت بخوام با یه فردی که دوستش دارم بمونم اینجوری میشه! چرا برای هر کس که ارزش قاال میشی اینجوری میشه! چرا تویه دوستی همیشه نباید احساستو نشون بدی! چرا هر وقت به سمته کسی بری ازت دور میشه وازش دور بشی دنبالت میاد!

سعی کن خودت باشی... اگه باعث شد که رابطت با کسی از بین بره نشون دهنده ی اینه که اون فرد مکمل خوبی برای تو نیست و همون بهتر که این اتفاق بیفته...

دکمه

خارج شده است

یه زخم تازه کم دارم، برای باور پاییز...
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :