خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
نظرسنجی
سوال: موازنه بین مهریه و حق طلاق با توجه به احساس طرفین در زندگی نسبت به هم و با توجه به مسایل قانونی چطور باشه بهتره ؟
حق طلاق با مرد ، مهریه زیاد برای زن - 0 (0%)
حق طلاق با مرد ، مهریه ناچیز برای زن - 0 (0%)
حق طلاق با زن ، مهریه ناچیز برای زن - 1 (50%)
حق طلاق با زن ، مهریه زیاد برای زن - 1 (50%)
توضیح فراموش نشه ! - 0 (0%)
مجموع آراء: 2

صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: حق طلاق باکی باشه بهتره ؟  (دفعات بازدید: 2260 بار)
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #15 : 30 شهريور 1388,ساعت 15:09:06 »

پس هيچي ديگه

حالا توي فاميل ما رسم شده همه ملك مهريه مي كنند اينطوري زمان عقد بايد مهريه رو بگيرند برخلاف سكه يعني بايد زمين يا ملك وجود داشته باشه

حالا مي خواد مال خود داماد باشه يا سهمي از ملك پدري

اينم رسم ديگه

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Designer

خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 363

تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188

« پاسخ #16 : 30 شهريور 1388,ساعت 15:16:02 »

يكي ديگه از بچه ها هم اين حرف رو يه جاي ديگه زد ولي من اينطوريش رو هم ديدم. دوست من 3 دنگ خونه به نامش بود. وقتي ميخواست جدا بشه شوهرش اينقدر اذيتش كرد و خون به دلش كرد كه علاوه بر برگردوندن 3دنگ به نام شوهرش يه چيزي حدود 3تا5 ميليون هم به آقا داد تا طلاق گرفت.
ميبيني.... با قوانين ما روي هيچ چيزي نميشه حساب كرد.
فقط بايد از خدا بخواي كه يه همسر خوب قسمتت بكنه. همين
اين تنها كاريه كه از دست ما خانوما بر مياد

Designer

خارج شده است

هر چه ميخواهي آرزو كن....
هر جايي كه ميخواهي برو...
هر چه كه ميخواهي باش....
چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #17 : 30 شهريور 1388,ساعت 15:24:18 »

يعني سه دنگ خونشو به نامش كرد تا طلاقش بده

اشتباه محض بايد به جاي اين هزينه يه وكيل خوب مي گرفت تا هم بتونه راحت طلاق بگيره و هم تا حدودي حقش رو البته در مورد دومي خيلي مطمئن نيستم

راستي يه چيزي جديد توي عقد ها نوشته مي شه حالا اصطلاح عربيشو نميدونم اما با امضا اون كل مهريه ميفته گردن پدر داماد و اگر مرد وراث

اين جالب يعني اگه داماد نداشت از پدرش مي گيرند و اگه مرده بود از وراث

اين ميشه خيلي محكم كاري

Designer, ياسمن-ق

خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #18 : 30 شهريور 1388,ساعت 15:27:03 »

ا پس بريم دوباره عقد كنيم پوزخند

farzaneh62, Designer

خارج شده است

هر چه كه ميخواهي باش....
Designer
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 239

تشكر
اهدا شده: 378
دريافت شده: 151

« پاسخ #19 : 30 شهريور 1388,ساعت 15:29:23 »

در ضمن شما كه مردي ، چرا سنگ خانما رو داري به سينه ميزني ، اوضاع كه فعلاً به نفع شما مردها ست ، پس بريد خوش باشيد

من اصلاً به این که اوضاع به نفع مرداست و باید خوش بود ! اعتقاد ندارم . من دنبال راه و ابتکاری هستم که بشه ازش برای از بین بردن فرهنگ های غلط استفاده کنیم و کاری کنیم که دونفر به زور پول ( مهریه ) یا حق قانونی ( حق طلاق ) به زندگیشون با هم ادامه ندن و هر وقت گفتن فلانی و فلانی همسر همدیگه اند همه بدونن که خودشون می خوان که با هم باشن ... !
 کسی نگه : " ما که از زندگیشون خبر نداریم ! حتماً هزار تا مشکل بینشون هست ! لابد پسره از ترس دادن مهریه طلاقش نمیده .... ! یا دختره بیچاره مهریه اش رو بخشید که طلاق بگیره .... ! یا دختره به زور سر زندگیش واستاده چون پسره طلاقش نمیده .... !
یا مادر پسره به دختره بگه : " چرا اون شب پسرمو ناراحت کردی ؟ می خوای که 14 تا سکه تو بندازم جلوت بری خونه بابات ...! و غیره ...

شاید بگید راهی وجود نداره ! ولی باید پیدا بشه ، مثلاً فرزانه خانوم می گه مهریه واسه بعضیا شده ملک . خب این یک ابتکار بوده برای اینکه اول کار مهریه رو بگیرن ... . از این ابتکارا زیاد میشه زد .... ولی در راه خوبش که زندگی رو شیرین تر کنه نه تلخ تر .

من به شخصه نظرم اینه که مهریه باید کم و حق طلاق با زن باشه ، به شرطی که هر دو از قبل همدیگه رو بشناسن و آگاهانه ازدواج کنن و بعد از مدتی مرد خودشو موظف بدونه که از املاکش بخشی رو به نام زن منتقل کنه . اگر همدیگه رو نمیشناسن یک مهریه معقول انتخاب کنن ( مبلغی که سنگین باشه ولی قابل پرداخت باشه ) و حق طلاق با مرد باشه و بعد از مدتی زندگی و پیدا شدن شناخت و اعتماد ، برن محضر و خانوم مهریه اش رو ببخشه و آقا حق طلاق و بخشی از املاکش رو به نام زن انتقال بده ... ولی کو تا عمل ( به قول یاسمن - ق جان باز همه از بند کی داده و کی گرفته استفاده می کنند .  سکوت

ياسمن-ق, farzaneh62, ebham

خارج شده است

لطف که از حد بگذرد     نادان گمان بد برد
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #20 : 31 شهريور 1388,ساعت 12:59:45 »

حالا كه صحبت از مهريه است جالبه يه چيزي رو كه ديروز تو روزنامه خوندم رو تعريف كنم(البته ممكنه خيلي هاتون هم خونده باشيد) يك عدد خانم دكتر محترمه با يك عدد پزشك محترم ولي قاطي و عصباني ازدواج ميكنه با مهريه 1000شمش طلا و 500 سكه طلا  شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه شوکه(اگه اشتباه نكنم شايد 5000 تا بود نميدونم).
وقتي زندگي شروع ميشه مشكلاتش هم با آقاي همسر شروع ميشه، عصبانيت همسر و دست بزن و....
ميزنه و خانم دكتر باردار ميشه و آقاي دكتر هم براي تنبيه خانم (كه چرا حامله اي!!!!) ايشون رو اونقدر ميزنن تا جنينشون سقط ميشه. الانم فراري هستند.
اينو تعريف كردم براي دخترايي كه تازه ميخوان ازدواج كنن كه بدونن واقعاً مهريه زياد خوشبختي نمياره.

Designer

خارج شده است

هر چه كه ميخواهي باش....
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #21 : 31 شهريور 1388,ساعت 13:04:50 »

بچه ها شما از اين مشاوره هاي پيش از ازدواج چيزي شنيديد ؟؟؟؟؟

به نظرتون راهكار خوبيه ؟؟؟؟؟؟

مي گن تمامي خصوصيات افراد رو از نظر روانشناسي بررسي مي كنند (البته من فقط شنيدم) فكر مي كنيد براي جلوگيري از اين گونه رفتارها راه مناسبي باشه !!!!!!!!

خارج شده است

tata
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 274

تشكر
اهدا شده: 65
دريافت شده: 102

« پاسخ #22 : 31 شهريور 1388,ساعت 13:17:43 »

به نظر من که تجربه ی زندگی نسبتا طولانی رو دارم باید بگم ...صحبت از حق طلاق ..اول راه کاری احمقانه است ..اگر به جدایی فکر میکنی اول راه ...اصلا نرو این راهو که به بیراهه میروی ....و دیگه اینکه زندگی که مبناش مادیات و پول باشه از همون اول باید فاتحشو خوند ......مبنای زندگی  باید عشق باشه ...عشق واقعی  و بی ریا ............. عشق همراه با شناخت........... و البته توکل بخدای بزرگ ...باقیش حرف مفته .................... شاد باشید

Designer, ebham, farzaneh62, ياسمن-ق

خارج شده است
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #23 : 31 شهريور 1388,ساعت 13:28:15 »

تاتا جون قربون دهنت.
منم خواستم همينو بگم گفتم الان دوباره منو متهم ميكنن كه تو خيلي اساطيري و رويايي فكر ميكني.
خيلي باهات موافقم

Designer, ebham

خارج شده است

هر چه كه ميخواهي باش....
sira
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 4

« پاسخ #24 : 04 مهر 1388,ساعت 10:14:34 »

سلام آقای دیزانر و بقیه دوستان
 به نظرمن باید حق طلاق با مردا باشه.....چون خانوم ها از نظر احساسی ضعیفن و ممکنه خیلی زود تصمیم نادرست بگیرن.......
مهریه هم باید معقول و معمولی باشه.....نه کم ....نه زیاد......
ملک هم بد نیست ولی معمولا  جوانی که میخواد ازدواج کنه ملک نداره......مگه طرفین هر دو از خانواده های متولی داشته باشن.....چون حس میکنم درخواست ملک از طرف دختر یه جورایی  معامله میشه.....همون سکه بهتره.....بعلاوه وقتی عشق و صداقت وجود داشته باشه ...البته همراه با تعقل و وظیفه شناسی.....نیازی به هیچکدوم نیست........
در کل با خارج از عرف عمل کردن خیلی مخالفم.....

دوستی داشتم که درخواست مهریه زیاد کرده بود و وقتی  از داماد درخواست کرده بودن ...خانواده داماد موافق نبودند...و دوستمم گفت پس حق طلاق با من باشه.....اونها هم رفتن و دیگه نیومدن......
منم گفتم حق با اونهاست چون تو پایه رو بر بی اعتمادی و جدایی گذاشتی......

Designer

خارج شده است
sira
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 4

« پاسخ #25 : 04 مهر 1388,ساعت 10:16:51 »

سلام آقای دیزانر و بقیه دوستان
 به نظرمن باید حق طلاق با مردا باشه.....چون خانوم ها از نظر احساسی ضعیفن و ممکنه خیلی زود تصمیم نادرست بگیرن.......
مهریه هم باید معقول و معمولی باشه.....نه کم ....نه زیاد......
ملک هم بد نیست ولی معمولا  جوانی که میخواد ازدواج کنه ملک نداره......مگه طرفین هر دو از خانواده های متولی داشته باشن.....چون حس میکنم درخواست ملک از طرف دختر یه جورایی  معامله میشه.....همون سکه بهتره.....بعلاوه وقتی عشق و صداقت وجود داشته باشه ...البته همراه با تعقل و وظیفه شناسی.....نیازی به هیچکدوم نیست........
در کل با خارج از عرف عمل کردن خیلی مخالفم.....

دوستی داشتم که درخواست مهریه زیاد کرده بود و وقتی  از داماد درخواست کرده بودن ...خانواده داماد موافق نبودند...و دوستمم گفت پس حق طلاق با من باشه.....اونها هم رفتن و دیگه نیومدن......
منم گفتم حق با اونهاست چون تو پایه رو بر بی اعتمادی و جدایی گذاشتی......

ebham, farzaneh62

خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #26 : 04 مهر 1388,ساعت 10:50:16 »

سلام ! همونطور که میدونید ، مهریه اسلحه ( یا پشتوانه ) ایست در دست زن برای سازگاری همسرش با وی ، از طرفی حق طلاق جلیقه ای ضد گلوله است بر تن مرد که در صورتی که همسرش رو خیلی اذیت کنه برای اینکه ازش جدا شه می گه : مهرتو ببخش تا طلاق بدم وگرنه زندگی همینه که هست !!!   متعجب

حالا راه درست چیه ؟ اینکه حق طلاق رو بدیم به زن و مهریه رو ناچیز کنیم ( در حد 14 سکه و ... ) ؟ تا اگر برای یک لحظه زن احساس کرد از زندگیش زوریه و اجباری .... بتونه جدا شه ؟ یا بیایم مهریه بالا بدیم و از اون طرف حق طلاق با مرد باشه تا به زور و تا ابد بهم بچسبن و همدیگه رو تحمل کنن ؟   شوکه 

هردوش هم از انسانيت به دوره هم به طور كامل اشتباهه البته كه ما صد در صد خودمون مقصر هستيم
اگر به دستور خدا تمام و كمال عمل ميكرديم نه مهريه بالا اسلحه اي براي طلاق ندادن زن ميشد و نه حق طلاق جليقه ضد گلوله مرد .

حالا اشتباهات ما چيه!!!!!!!
تعيين مهر
چرا وقتي مردها با مهريه بالا مواجه ميشن به تنها چيزي كه فكر نميكنن استطاعت مالي خودشونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا وقتي توانايي شون در حد 10 تا سكه يا 50 تا 1000 تا قبول ميكنن مگه اون شب بله برون زبونشون رو گربه خورده كه اعتراض نميكنن
و
چرا خانومها و خانواده هاشون سطح مالي خواستگار رو ميبينن و ميدونن اين آقا تا صد سال ديگه 1000 تا سكه رو نيمتونه با چشماش هم يه جا ببينه باز سر خودشون رو گول ميمالن و مهر بالا براي دخترشون تعيين ميكنن

و جالبه اين جمله كي داده و كي گرفته رو هم خانواده پسر ميگن هم خانواده دختر
خانواده پسره ميگن : اي بابا قبول كنيم كي داده كي گرفته!!!!!!!!
خانواده دختره هم ميگن: حالا شما قبول كن اين مهر دختر ما باشه كي داده كي گرفته ما كه نگفتيم الان بديد

خـــــــــــــــــــــــــــــانه از پايبســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت ويــــــــــــــــــــــــــــــــــران اســــــــــــــــــــــــــــت

يا مثلا براي حق طلاق

خيلي وقتا مهر بالا دست و پاي مرد رو ميبنده كه  طلاق نده كه برميگرده به مشكل بالا
خيلي وقتا هم مرد ذاتش خرابه و مريضه و نميخواد زنش رو طلاق بده كه اون ديگه بايد خدا شفاش بده

اما اگه مهر در حد استطاعت مرد بود و طبق دستورات خداوند كه همه توضيحات رو كامل داده و ما رو روشن كرده ديگه زندگي فايده نداشت و ته ته خط بودن
مرد با رضايت كامل مهريه خانومش رو ميداد حتي بيشتر و با رضايت از هم جدا ميشدن

متاسفانه گم شدن خدا در دل ماها كه از ازل بوده و تا ابد هم هست باعث و باني همه اين چيزهاست

مثل اين ميمونه كه دكتر يه دستورالعمل رو براي مصرف هر قرصي به ما ميده و ما مثل اون رو عمل نميكنيم بعد ميگيم چرا خوب نميشيم ، چرا اين عوارض رو داشت، چرا بدتر شديم و هزاران چراي ديگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Designer

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :