خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: شکست  (دفعات بازدید: 1804 بار)
dream2
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 18

تشكر
اهدا شده: 11
دريافت شده: 2

« پاسخ #15 : 08 مهر 1388,ساعت 18:28:26 »

درود
رفتم ديدمش و باهاش حرف زدم
خيلي خوب شد ديدمش كلي سبك شدم

يه چيزي كه هستش اينه كه من احساساتيم . تصميمام هم همينجور
خواستم بدونم چه كمبودي باعث ميشه يه دختر با يه مرد ديگه صحبت كنه؟
ميدونيد احتياجه كه يه تغييراتي تو رفتارم باهاش بدم  مي خوام حساسيتم رو كمتر كنم
مي خوام همونجوري كه با بقيه دوستام رفتار مي كنم با اونم رفتار كنم
بايد از كجا شروع كنم؟
خارج شده است

لحظه ای دیدار نزدیک است
باز من دیوانه ام مستم ....
مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91

« پاسخ #16 : 08 مهر 1388,ساعت 18:41:43 »

سلام

میشه بیشتر راجع به این موضوع بگید تا بتونیم همفکری کنیم

خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 194

تشكر
اهدا شده: 84
دريافت شده: 69

« پاسخ #17 : 08 مهر 1388,ساعت 21:20:44 »

سلام
اينكه گفتيد چه كمبودي باعث ميشه يه دختر با يه پسر حرف بزنه ميتونه يه عشق واقعي باشه يا يه عشق كاذب .تنهايي. كمبود محبت (شنيدن حرفايي كه بقيه بهش نميگفتن مثلا دوست دارمو...)و...
اگه واقعا دوسش داريد و اونم شما را دوس داره البته اگه شرايطتون هم مساعد باشه  چقدر خوب شد كه رفتي پيشش وگرنه نابود ميشد....
خارج شده است

بگذار تا دل من بي انتها تكرار كند
كه تو را ميخواهد فقط تو را
dream2
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #18 : 09 مهر 1388,ساعت 19:35:50 »

سلام

میشه بیشتر راجع به این موضوع بگید تا بتونیم همفکری کنیم

درود
اول از کدوم بگم
از خودم بگم یا اینکه چه کمبودی باعث میشه ... ؟
خارج شده است

لحظه ای دیدار نزدیک است
dream2
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #19 : 09 مهر 1388,ساعت 19:48:11 »

سلام
اينكه گفتيد چه كمبودي باعث ميشه يه دختر با يه پسر حرف بزنه ميتونه يه عشق واقعي باشه يا يه عشق كاذب .تنهايي. كمبود محبت (شنيدن حرفايي كه بقيه بهش نميگفتن مثلا دوست دارمو...)و...
اگه واقعا دوسش داريد و اونم شما را دوس داره البته اگه شرايطتون هم مساعد باشه  چقدر خوب شد كه رفتي پيشش وگرنه نابود ميشد....

عشق واقعی ؟؟؟؟ چجوری ؟
من از  محبت کم براش نزاشتم ، وقتی اون با یه پسر دیگه دوست داره حرف بزنه من حتما یه جایی کم گذاشتم
میدونید احساس میکنم به خاطر محبت خیلی زیاد باشه که من در حق اون داشتم
هیچوقت اونو منتظر نذاشتم همیشه هر وقت و هر جا لازم بوده حاضر بودم براش ، مثلا  تو یه جمعی یا مهمونیه بودم و اون بهم sms داده منم بیخیال جمع و دوستان شدم و نشستم پا صحبت با اون
یه بچه رو چجوری لوس بار میارن ، هر چی می خواد براش میارن ، بهش نه نمی گن  منم همچین رفتاری باهاش داشتم
این رفتار من باعث میشه که اون احساس کمبود یه مرد تو زندگیش کنه؟
خارج شده است

لحظه ای دیدار نزدیک است
khorshid50
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 17

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 1

« پاسخ #20 : 29 مهر 1388,ساعت 12:26:56 »

چرا ما آدمها همیشه قدرچیزیی رو که داریم نمیدونیم .بعد وقتی که پشیمون میشیم تازه میتونیم خوب تصمیم بگیریم که چکار کنیم .دوست خوبم باور کن اونم مثل تو از این جدایی ناراحته .داره عذاب میکشه .مگه میشه عشقو به این راحتی فراموش کرد ؟.همیشه در همه جا وجود ناملایمات باعث میشه که خوبیها خودشون رو نشون بدن .در عشق ودوست داشتن هم باید وجود داشته باشه تا علاقمندی شدت بگیره.حالا بهترین کار اینه که سعی کن با ملایمت وخونسردی با این موضوع برخورد کنی.اگه به زنگ هات جواب نمیده ناراحت نشو این حق بهش بده .چون دوستت داره میخواد تو ازش راضی باشی .خودت دوست داشتی همه چیزو تموم کنی حلا خودت کم کم درستش کن .من مطمئنم دوستت داره .نترس .این موضوع رو بسپار دست خدا .اون بهترین راه رو نشونت میده.
خارج شده است
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #21 : 29 مهر 1388,ساعت 13:49:24 »

من از  محبت کم براش نزاشتم ، وقتی اون با یه پسر دیگه دوست داره حرف بزنه من حتما یه جایی کم گذاشتم
میدونید احساس میکنم به خاطر محبت خیلی زیاد باشه که من در حق اون داشتم
هیچوقت اونو منتظر نذاشتم همیشه هر وقت و هر جا لازم بوده حاضر بودم براش ، مثلا  تو یه جمعی یا مهمونیه بودم و اون بهم sms داده منم بیخیال جمع و دوستان شدم و نشستم پا صحبت با اون
یه بچه رو چجوری لوس بار میارن ، هر چی می خواد براش میارن ، بهش نه نمی گن  منم همچین رفتاری باهاش داشتم
این رفتار من باعث میشه که اون احساس کمبود یه مرد تو زندگیش کنه؟

نه عزيز تو از محبت كم نذاشتي با محبت كا ندارم زياد يا كم يه جايي رو ايجاد كري توي ذهنش براي جذب محبت

خوب تو نبودي يه مدت درست اون خلا دوست دارم هاي تو و علاقه اي كه تو بهش داشتي بايد از يه جايي تامين ميشه خوب يكي رو جايگزين كرده تا جاي تو رو بگيره

همين

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :