خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: در ازدواج  (دفعات بازدید: 2207 بار)
Khorshide Taban
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 370

تشكر
اهدا شده: 82
دريافت شده: 118

« پاسخ #15 : 04 مهر 1388,ساعت 10:07:14 »

بجای اینکه بچه ام بگه به جون مادرم باید بگه به ارواح مادرم قسم !!!!!!!!!!!!   پوزخند پوزخند پوزخند پوزخند پوزخند پوزخند

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

farzaneh62

خارج شده است

در بین تمام مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده  زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند !!! ( رنه دکارت )
ELENA-AKS
ELENA
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 208

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 16

دختر 18 ساله متاهل-

« پاسخ #16 : 04 مهر 1388,ساعت 10:57:30 »

بهرحال اين طرز فکر اشتباهي
من دوست دارم يک بچه که از گوشت و پوست خودمه -شبيه به منو باباش هست داشته باشم-داشتن يکيش برام لذت بخش و جالبه-در هر سني که باشم-
ولي جالبه ها من 18 سالمه مادر شوهرم ميگه چند ماه بعد عروسيتون حامله بايد بشي اما من مي گم زوده و شماکه سنت بالاست ميگي ديره-من بدنم الان  تو اين سن آمادگي بارداري را نداره وسريع افتاده  ميشوم.پس خوشي هاي زندگيم چي ميشه
خارج شده است

زنده بودن رابه بيداري بگذرانيم که سالها به اجبار خواهيم خفت
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #17 : 04 مهر 1388,ساعت 11:02:04 »

ببخشيد النا جون اما اگه نگم نمي شه

تو چه اصراري داري هنوز قبل از عروسي بشيني درمورد اين مسائل بحث كني انگار خودت خوشت مياد

مادر شوهرت كه نمي خواد باردار بشه تويي و تصميم كه در اين زيمنه با شوهرت بگيري مهم تو هستي

چرا خودت زمينه مخالفت رو ايجاد مي كني

بازم ببخشيد تند رفتم

خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 309

تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153

« پاسخ #18 : 04 مهر 1388,ساعت 11:09:44 »

راستي خانم النا شما هنوز سنتون خيلي پايينه.......يه حرف خواهرانه رو از من حتما بشنوين.....تا جايي كه لزوم نداره با مادر شوهرتون صحبت نكنين......چه لزومي داره از لان شما با مادر شوهرتون در مورد بچه دار شدن صحبت كنين تا ايشون هم برا حاملگي زمان مشخص كنن؟؟؟؟؟؟؟
خارج شده است

آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
ELENA-AKS
ELENA
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

دختر 18 ساله متاهل-

« پاسخ #19 : 04 مهر 1388,ساعت 11:33:01 »

ممنون شما اگه تايپيک من در زناشويي/زندگي در خانه پدر شوهر را خونده باشيد-
خانواده همسرم در همه کارهاي من دخالت ميکنندو چندين بار درباره اين موضوع با من بحث کردن و من خيلي ناراحت شدم که همسرم گفت تا ما نخواهيم کسي نمي تواند کاري انجام بده.
من فقط دارم به خورشيد تابان ميگم واسه بچه دار شدنش هنوز دير نشده.حتي اگه فکر کنه  پير ميشه .
خارج شده است

زنده بودن رابه بيداري بگذرانيم که سالها به اجبار خواهيم خفت
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #20 : 04 مهر 1388,ساعت 11:40:11 »

خوب منم همينو مي گم تا شما و همسرتون سر چيزي به توافق نرسيد هيچ كس نمي تونه هيچ كاري بكنه

حالا مادر شوهرتون نوه مي خواذ صبر كنه شما تا 36 يا 37 سالگي مي توني بدون مشكل باردار بشي پس هر زماني كه خودت احساس كمردي وقتش اقدام كن

به كسي هم كار نداشته باش براي كسي هم توضيح نده

اصلا زندگي خصوصي و شخصي تو به هيچ كسي غير از خودت و شوهرت ربطي نداره

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ELENA-AKS

خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
ELENA-AKS
ELENA
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

دختر 18 ساله متاهل-

« پاسخ #21 : 06 مهر 1388,ساعت 16:14:37 »

ممنونم بهرحال
خارج شده است