خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: یش کی برم؟  (دفعات بازدید: 704 بار)
eliya
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 22

تشكر
اهدا شده: 14
دريافت شده: 4

« : 30 شهريور 1388,ساعت 22:09:46 »

سلام
من با یه مشکل مواجه ام هر کی تجربه داشته یا تخصص داشته کمکم کنه.من ازدواج نکردم ولی با توجه به تعارف دوستان انزال زود رس دارم (زیر 40 ثانیه)اونم به خاطر خود ارضایه .
اگه می تونم خودم بدون مراجعه به دکتر درمان بشم منو راهنمایی کنیدیا اگه احتیاج به دکتر دارم بگین پیش کدام متخصص باید برم؟
در ضمن اگه دارویی سراغ دارید که درمان درد منه به من معرفی کنید.
خارج شده است
khaniki15
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 14

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 2

« پاسخ #1 : 30 شهريور 1388,ساعت 22:34:45 »

سلام
کمی از پیشینه خودتون بگید تا بهتر بتونیم کمک کنیم مثلا"چند سالتون؟چند وقته مبتلا هستین؟چقدر دوست دارین این عادتو واقعا"بذارین کنار و....

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Designer

خارج شده است
eliya
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 22

تشكر
اهدا شده: 14
دريافت شده: 4

« پاسخ #2 : 31 شهريور 1388,ساعت 08:57:33 »

سلام
22ساله ام. از 15 سالگی به بعد شروع شده (بلوغ من زود رس بود) خیلی دوست دارم رهایی پیدا کنم خیلی
خارج شده است
*sara*
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1215

تشكر
اهدا شده: 913
دريافت شده: 426

« پاسخ #3 : 31 شهريور 1388,ساعت 09:19:28 »

بهترين كار اينه كه به پزشك مراجعه كنيد
اونم به متخصصين ارولوژيست
زير 40 ثانيه خيلي زوده براي همين سعي كنيد با خوددرماني كارو خرابتر نكنيد و به پزشك مراجعه كنيد
اميدوارم موفق باشين

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

HIDDEN WAY

خارج شده است

.اگر در صحنه زندگیت یکی از تارهای سازت پاره شد آهنگ زندگی را چنان بنواز که هیچ کس نداند بر تو چه گذشت
khaniki15
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 14

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 2

« پاسخ #4 : 03 مهر 1388,ساعت 23:46:43 »

تاچه حداز عواقب آن اگاهيد؟من برخلاف نظر سارا معتقدم تا آدم خودش نخواد كاري روبكنهدوا ودكتر فايده اي نداره!!!!!!!وهر كسي بهترين دكترخودشه!شما راهي روبه اشتباه رفته ايدحالا براي جبران اون اشتباه بايدهمون راه رو برگرديد يعني 7سال زمان ميبره تا درمان شويدوهر روزش آسان تر از روز قبلش خواهد بود در صورتي كه روز اول رو بتونيد تحمل كنيد وميتونيد با رژيم درمان براي خودتون شروع كنيد
در صورت موافقت تا اين جاي مطلبم بقيه رو بعدا"ميگم.
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :