خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چگونگی استعداد یابی و مهارت آموزی  (دفعات بازدید: 677 بار)
mona88
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 29

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 3

« : 31 شهريور 1388,ساعت 11:53:32 »

سلام دوستان
من يه دختر 21 ساله هستم.

من يه دختر نازك نارنجي هستم هيچ كاري بلد نيستم  انجام بدم

شايد اعتماد به نفس پاييني دارم كه اينجوري درمورد خودم ميگم

من هيچ مهارتي ندارم
حتي نميدونم استعدادم چيه

با هر كسي برخورد ميكنم ميبينم كه بالاخره به كاري چيزي مشغوله و يه كاريو خوب بلده

من تو ورزش هنر تحصيل كار هيچ مهارتي ندارم

من فقط يه فوق ديپلم كامپيوتر دارم كه فكر ميكنم دوسش ندارم و اصلا تو دانشگاه چيزي ياد نگرفتم

من حتي نميتونم ازدواج كنم چون كار خونه هم زياد بلد نيستم مثل آشپزي
و مهمتر از اون رفتار با خانواده شوهر رو بلد نيستم

من تو هيچ كلاس بيروني ثبت نام  نكردم جز چند ترم زبان انگليسي

نميدونم بايد از كجا شروع كنم كه يه دختر مستقل و همه فن حريف و قوي بشم

راستش ديگه حتي ميترسم تو كلاس زبان ثبت نام كنم....از شروع كار جديد يا تغييرات ميترسم.

رانندگي هم بلد نيستم –زيان انگليسي بلد نيستم-يه رشته ورزشي يا موسيقي بلد نيستم كه به نظرم الان همه اينارو بلدن

به نظرم اول بايد استعدادمو كشف كنم.........اما چه جوري؟
بعد بيشتر درس بخونم و كار كنم..!
بعد يه دختر با تجربه بشم!!!!
چه جوري؟از كجا شروع كنم؟

لطفا راهنماييم كنيد

پ ن مدیر:
عنوان ویرایش شد .
لطفا از عناوین متناسب با مسئلتون استفاده کنید، تا بهتر راهنمایی بشین .
« آخرين ويرايش: 01 مهر 1388,ساعت 16:18:03 توسط دریا » خارج شده است
LonelY
DorSa
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 124

تشكر
اهدا شده: 13
دريافت شده: 58

« پاسخ #1 : 31 شهريور 1388,ساعت 13:07:28 »

سلام مونا جان

کشف استعداد اینطوریه که چند تا کارو انجام می دی و بعد می بینی که استعدادت توی کدوم بیشتره.

شروع کن. وقتو از دست نده. از هیچیم نترس. دنبال علاقه هات برو. مثلا یکی از همینا که گفتی:

رانندگي هم بلد نيستم –زيان انگليسي بلد نيستم-يه رشته ورزشي يا موسيقي بلد نيستم

نذار واقعا از خودت این تصورو داشته باشی.
برای خودت چند تا هدف بذار و برای رسیدن بهشون تلاش کن.  با همه مشکلا روبرو شو و همه سختیاشو تحمل کن تا روزی که حسابی به خودت افتخار کنی و بگی حالا همونم که می خوام.

آشپزی رو یاد بگیر . هنر.. ورزش.. رانندگی.. اینا وقت زیادی رو ازت نمی گیره. فقط اتخاب کن و شروع کن.
همینطور درست.. می تونه خیلی واسه آیندت مفید باشه.

وقتو از دست نده. نذار دیر شه

موفق باشی

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ebham, HIDDEN WAY

خارج شده است

احتمال رسيدن کسي که با اراده به سوي ستاره اي مي تازد بيشتر از کسي است که با ترديد به سوي خاته گام بر مي دارد
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #2 : 01 مهر 1388,ساعت 12:23:29 »

مونا جون اول بايد باور كن كه تو استعداد هايي داري كه ديگران ندارند

باور كن من اين احساس تو رو نسبتبه خودم ندارم منم رانندگي بلد نيستم راستش از حتي صندلي جلو نشستن هم ميترسم اشپزي هم بلد نيستم موسيقي هم كار نكردم ورزش هم غير  پياده روي كار ديگه اي نكردم

اما توي رشته خودم كه اصلا دوستش ندارم مهارت پيدا كردم

پس شما هم توي يه زمينه اي مهارت داري

اصل به فكر اين نباش الان ديگران چي دوست دارن ببين خودت از چه كاري لذت ميبري حتي اگه اون كار از نظر ديگران جالب نبود ادامه بده يا خودت توي اون كار خيلي موفق ميشي و يا به حرف ديگران ميرسي

مهم اينه كه تا زماني كه توي اون كار بودي ازش لذت بردي نه

زندگي هم همين لذت بردن از تك تك دقايق

مهم نيست زمسنه استعدادت توي چه كاري كه دوست داري رو شروع كن حتما توي همون كار استعداد داري

من مطمئن هستم

البته اول ديدت رو تغيير بده با اين ديد توي هيچ كاري موفق نمي شي

بدون تو يه دونه اي و دست به هر كاري كه بزني موفق مي شي يعني همه ادم ها همينطورند

اما توي كار منحصر به فرد موفق ترند اما استعداد و مهارت همه در ابتدا در يه سطح يكي زمان ميزاره و موفق تر ميشيه يكي نه خوب نتيجه اش مشخص

خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #3 : 01 مهر 1388,ساعت 13:44:50 »

سلام

شروع هر کاری در ابتدا انرژی بیشتری می طلبه که یکی از دلایلش ابهام و ترس هست، ترس از این که اگه فلان کارو انجام بدم چی میشه .... و معمولا ما راحت تریم به شرایط قبلیمون ادامه بدیم، چون بهش عادت کردیم ....

پس برای شروع باید این ترس رو کنار بذاری و انرژِی زیادی بذاری تا بتونی از شرایط کنونی بیای بیرون ....

برای برقراری ارتباط صحیح کتاب ها و کلاس های زیادی برگزار میشه که می تونی ازشون استفاده کنی و البته تلاش خودت برای تغییر رفتارهایی که به نظرت نامتناسب هستن ....

من نمی دونم شما چند تا خواهر و برادر هستین...
ولی برای کسب تجربه، به خصوص در مورد چگونگی ارتباط با خونواده همسر ، بهترین راه دقت در راهی هست که دیگران میرن... ببین افرادی که در این زمینه موفق بودن، با خونواده همسرشون چطوری رفتار می کنن و همین طور عکس این قضیه ... کسایی که ناموفق بودن، علت ناموفق بودنشون چی بوده ، در این زمینه یه سری هم اصول کلی وجود داره ، مثل این که با خونواده همسر نباید مثل خونواده خودمون صمیمی بشیم، باید یه صمیمیتی توام با احترام داشته باشیم و از اسرار خونواده خودمون به خونواده همسر چیزی نگیم و....

همین کلاس های زبان که میری خیلی خوبه، ادامش بده ...

موفق باشی .

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

farzaneh62

« آخرين ويرايش: 01 مهر 1388,ساعت 16:18:48 توسط دریا » خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
mahetaban
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 21

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 3

« پاسخ #4 : 11 مهر 1388,ساعت 09:25:33 »

سلام عزیزم
من برای کشف استعداد جایی خوندم که باید به یک روانشناس مراجعه کنی و بخوای ازت آزمون وکسلر بزرگسالان بگیره

پ ن مدیر:
لطفا از تایپ به صورت Pingilish خودداری کنید .
به فارسی برگردانده شد .
« آخرين ويرايش: 12 مهر 1388,ساعت 16:15:06 توسط دریا » خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :