خیانت
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 8
تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 1
|
 |
« : 01 مهر 1388,ساعت 09:13:47 » |
|
سلام به همه ی عزیزان من یه دختری رو دوست دارم که از شانس من اون از پسرها بدش می آید به نظر شما من از چه راهی می تونم وارد بشم که اون این احساس پاک من رو درک کنه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
گاهي وقتها آنقدر غرق در آرزوهاي خودت هستي که يادت ميره خودتم آرزوي کسي هستي
|
|
|
خیانت
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #1 : 01 مهر 1388,ساعت 09:30:06 » |
|
سلام به همه ی عزیزان من یه دختری رو دوست دارم که از شانس من اون از پسرها بدش می آید به نظر شما من از چه راهی می تونم وارد بشم که اون این احساس پاک من رو درک کنه
توضیح سلام به همه ی عزیزان من یه دختری رو دوست دارم که از شانس من اون از پسرها بدش می آید به نظر شما من از چه راهی می تونم وارد بشم که اون این احساس پاک من رو درک کنه
درباره ی این موضوع : من از طریق یه دوختر با اون رابطه بر قرار کردم بعد از کلی ماجرا اون راضی شد که با هم قرار بگذاریم تا اینکه من سر قرار حاضر نشدم (از دستی نبود در جریان اون قرار . قرار نگرفته ام ) به دوباره اونو راضی کردن که دوباره قرار بگذاره اما این دفعه اون نیومد تا اینکه بعد از این موضوع دیگه با اون دختر حرف نزد و به اون گفته که همه ی پسرها مثل هم اند . خیلی دوسش دارم یه کمکی بکنین تا من با اون رابطه برقرار کنم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
خیانت
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #2 : 01 مهر 1388,ساعت 23:36:43 » |
|
خوب من جواب این چند تا سوالم رو می خوام ؟ از همه عزیزان که این مطلب رو میخوانند تقاضا دارم حداقل یه جواب اده به اون ها بدن ؟ 1 - آیا اون دختر می تونه منو دوست داشته باشه ؟ 2 - آیا با اینکه اون گفته همه ی پسرها مثل هم اند می تونه کس دیگه ای رو دوست داشته باشه ؟ 3 - آیا اون از یک رابطه شکست خورده که می گه همه ی پسرا مثل هم اند ؟ خواهش ی کنمجواب بدین به نظر شما من چیکار کنم تا اعتماد اونو جلب کنم ......ممنون
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
CatWalk
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 12
تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 2
|
 |
« پاسخ #3 : 02 مهر 1388,ساعت 01:19:32 » |
|
"آیا اون دختر می تونه منو دوست داشته باشه ؟" بله "آیا با اینکه اون گفته همه ی پسرها مثل هم اند می تونه کس دیگه ای رو دوست داشته باشه ؟" بله
تجربه من می گی دختر هایی این حرف رو می زنند که یا 1-اعتماد به نفس ندارند و توی رابطه شون با دیگران هم دچار مشکلند. 2-بر عکس گفته اش خیلی هم دوست داره یه دوست پسر داشته باشه ، عامیانه بگم : بر خودش داره کلاس می زاره 3-مشکل جسمی داره و از برملا شدنش ترس داره 4- ازت خوشش نمیاد ، روش نمی شه رسما بهت بگه.
از اونجایی که دعوت را بار اول قبول کرده من میگن گزینه 2
ببخشید عامیانه نوشتم.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
خیانت
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #4 : 02 مهر 1388,ساعت 10:35:39 » |
|
ممنون دوست عزیز CatWalk ولی اگه امکان داره یکم توضیح بیشتر بدین از همه ی اونایی که به من پاسخ سوالاتم رو می دن ممنونم .
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: CatWalk
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
farzaneh62
Sr. Member

آفلاین
تعداد ارسال: 397
تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174
|
 |
« پاسخ #5 : 02 مهر 1388,ساعت 10:41:34 » |
|
آقاي CatWalk چرا فكر م كني هر دختري كه دوست نداره با پسرها ارتباط برقرار كنه داره براي خودش كلاس ميزاره شايد يه اعتقادات خاص خودش رو داره
شايد به يه چيزهايي پايبندي داره كه اونها براي ارتباط برقرار كردن با پسرها اونو محدود ميكنه
اصلا با حرفهاتون موافق نيستم
اين كه راضي شده قرار بزار (بعد از كلي اصرار ) شايد با خودش كلي كلتجار رفته باشه اخرش هم به نتيجه نادست ودن كارش البته از ديد خودش رسيده باشه
موضوعات و تجربيات فردي خودتون رو به همه بسط نديد
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: CatWalk
|
|
|
خارج شده است
|
دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
|
|
|
CatWalk
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 12
تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 2
|
 |
« پاسخ #6 : 02 مهر 1388,ساعت 11:02:37 » |
|
farzaneh62 جان اول از اینکه از حرفهایی که زدم با دلیل انتقاد کردید ممنونم "يه چيزهايي پايبندي داره كه اونها براي ارتباط برقرار كردن با پسرها اونو محدود ميكنه " این صحبت شما کاملا بجا و متین ، من هم موافقم. من هم نگفتم 100 در صد هم دخترها شامل این 4 تا حالت می شوند گروهی معتقد هستند که بحث آنها جدا گروهی معتقد نیستند و با دوست بودن با پسر مشکلی ندارند ، شما دوست بزرگوار می تونید دلایل دیگری هم برای این گروه دوم بیارید که من فراموش به ذکر آنها کردم.
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: farzaneh62
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
خیانت
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #7 : 06 مهر 1388,ساعت 09:07:46 » |
|
یه راهنماییی کوچیک این قدر سخته که کسی هیچ کمکی نمی کنه ؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
farzaneh62
Sr. Member

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #8 : 06 مهر 1388,ساعت 09:27:06 » |
|
به نظر من
يه بار ديگه بون واسطه باهاش قرار بزار زماني كه صد در صد بتوني بري و بزار زمان رو اون تعيين كنه كه بهانه اي براي نيومدن نداشته باشه
اگر تونستي اين قول رو ازش بگيري كه بياد اونوقت مي توني راحت باهاش صحبت كني و ......
فكر كنم ساده ترين و عملي ترين راه همين باشه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
|
|
|
jojo
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 158
تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 73
|
 |
« پاسخ #9 : 06 مهر 1388,ساعت 09:48:05 » |
|
خيانت عزيز خيلي واسم مهمه كه بدونم شما از دوستي با اين خانوم چه هدفي رو دنبال ميكنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه لطف كنيد جواب بديد ممنون ميشم
آخه پسرا كسييو كه واسشون كلاس بذاره بيشتر دنبالشن ميخوام بدونم شماهم به خاطر اينكه براتون كلاس ميذاره اصرار داريد كه باهاش دوست بشيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
كاش دوستي آدمها مثل رفاقت چشم و دست بود وقتي دست زخم ميشه چشم گريه ميكنه وقتي چشم گريه ميكنه دست اشكاشو پاك ميكنه
|
|
|
خیانت
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #10 : 06 مهر 1388,ساعت 14:51:24 » |
|
با سلام خدمت jojo و farzaneh عزیز از اینکه شما به من کمک می کنین ممنونم خب جواب سوال شما jojo : من 5 سال که این دختر خانم رو دوست دارم و قصد جلو رفتنم هم فقط ازدواج بوده چون من تمام شرایط ظاهری و اخلاقی یه دختر خوب رو در وجود این خانم دیدم یا به قول معروف عاشق این خانم شدم . از شما هم می خواهم که اگه واستون مقدور هست این گفتگو رو ادامه بدیم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
خیانت
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #11 : 07 مهر 1388,ساعت 13:28:00 » |
|
من منتظره جوابتون هستم لطفا جواب بدین
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
naka
naka
Jr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 56
تشكر
اهدا شده: 12
دريافت شده: 12
|
 |
« پاسخ #12 : 07 مهر 1388,ساعت 14:42:59 » |
|
سلام.من نمي دونم راهنايي هايي كه بهت مي خوام بكنم مي تونه بهت كمك كنه يا نه.فقط خوبي اين كار به اينه كه مي توني با كنار هم گذاشتن نظرات همه.خودت تصميم درست بگيري.من نمي دونم دختري كه تو عاشقش شدي.از چه رده دختري هست. از بابت حرفي كه مي زنه و ميگه از همه پسرا بدش مياد و ميگه همشون مثله همند.فكر مي كنم يه مرد توي زندگيش هست يا بوده كه باعث شده چنين ديدي نسبت به پسرا پيدا كنه.همين جا بگم اون مرد الزاما دوست پسرش نيست.مي تونه پدر ، برادر يا مرد ديگه اي باشه كه زندگي و رفتارش تو ايده اون اثر گذاشته.برات يه مثال مي زنم.من دوستي دارم كه پدر و مادرش از هم طلاق گرفتن و مادرش با مرد ديگه اي ازدواج كرده.در ظاهر همه چيز خوبه.ولي دوست من نمي تونست با پسرا دوست بشه.وقتي پيش مشاور رفت بهش گفت كه چون تو پدرت(پدر واقعي ) رو نبخشيدي برا همين به خاطر اين اتفاق تو زندگيت وقتي پسرا برا دوستي و ابراز علاقه سمت تو ميان باهاشون بد برخورد مي كني.مشاور به دوست من گفت اول بايد با بابات دوباره ارتباط برقرار كني و اونو ببخشي تا مشكلت حل و همين طورم شد.مشكل دوست من حل شد. نمي توني از همون واسطتون كمك بگيري ببيني چرا اون از پسرا بدش مياد. مطمئن باش اگه تو پسري باشي كه همه خصوصياتي كه اون دنبالش مي گرده رو داشته باشي و واقعا بتوني اعتمادشو نسبت به خودت جلب كني اونم تو رو دوست خواهد داشت.تو بايد تلاش كني تا حس بدي كه نسبت به پسرا پيدا كرده از اون جدا بشه و بتونه اين احساس رو داشته باشه كه تو با بقيه فرق داري. من خودم از پسرا از نظر روحي خيلي ضربه خوردم و همين باعث شده بود كه با خودم عهد ببندم ديگه عاشق هيچ پسري نشم.و تا كسي عاشقم نشه و دوستم نداشته باشه دوستش نداشته باشم.با پسرا راحت بودم ولي محل بهشون نمي ذاشتم و سعي مي كردم ازشون خوشم نياد و فقط به چشم يه دوست هم جنس بهشون نگاه كنم.مثل يه دختر.با هيچ پسري دوست نمي شدم.تا اينكه با كسي كه الان شوهرم هست آشنا شدم.خيلي طول كشيد تا اون بتونه به من بگه دوستم داره چون من اصلا نمي ذاشتم حرف به اون جاها بكشه.اون بعدا بهم گفت هر وقت مي خواستم حرف رو به اينجا ها بكشونم تو نمي ذاشتي بهت بگم دوست دارم. اينم احساس من بود.پس تو هم اگه 5 سال دوستش داري بايد اخلاقيات و احساساتشو خوب بشناسي و يه راهي پيدا كني.تو صد در صد نمي توني از راه هاي ديگران استفاده كني.چون هر آدمي يه شخصيتي داره . و هر كسي رگ خوابش با بقيه فرق داره.اين قسمتو بايد خودت پيدا كني.
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: jojo, farzaneh62
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
farzaneh62
Sr. Member

آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #13 : 07 مهر 1388,ساعت 14:51:31 » |
|
پس تو هم اگه 5 سال دوستش داري بايد اخلاقيات و احساساتشو خوب بشناسي و يه راهي پيدا كني.تو صد در صد نمي توني از راه هاي ديگران استفاده كني.چون هر آدمي يه شخصيتي داره . و هر كسي رگ خوابش با بقيه فرق داره.اين قسمتو بايد خودت پيدا كني.
با اين قسمت حرفات كاملا موافقم هر كسي راه منحصر به خودش رو داره تو هم بايد راهي رو پيدا كني كه به نظر اون ويژه و خاص بياد شايد معمول ترين راه همون باشه عشقت رو بهش ثابت كن بزار با تموم وجود علاقه تو رو درك كنه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
خیانت
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|