خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چگونگی ترک سکس چت  (دفعات بازدید: 2670 بار)
دنیا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 01 مهر 1388,ساعت 12:53:29 »

تو رو خدا یه راه حل به من بدید ...من خیلی میل جنسی دارم واسه همین با دوست پسرم چت سکس میکنم به خاطر اعتقاداتم نمیتوونم تا محرم شدن نزدیکی کنم البته این کارم هم گناهه کمکم کنید

پ ن مدیر:
عنوان تاپیک شما به علت طولانی بودن، ویرایش شد .
« آخرين ويرايش: 01 مهر 1388,ساعت 16:14:46 توسط دریا » خارج شده است
tata
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 274

تشكر
اهدا شده: 65
دريافت شده: 102

« پاسخ #1 : 01 مهر 1388,ساعت 12:57:37 »

میشه بگی این دیگه چه مدلشه ؟چطوری اینطوری میشه ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خارج شده است
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« پاسخ #2 : 01 مهر 1388,ساعت 13:25:08 »

اول از همه تاتا جون جای دیگه پیدات نکردم تولدت رو بهت تبریک میگم ---- سکوت

دنیا ی عزیز چند سالتونه ؟
خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
tata
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 274

تشكر
اهدا شده: 65
دريافت شده: 102

« پاسخ #3 : 01 مهر 1388,ساعت 13:27:59 »

قربونت برم دنیای کوچک فقط میتونم بگم ...شاید جای مامانت باشم .....مرسی گلم  دنیای کوچولوی کوچولو
خارج شده است
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #4 : 01 مهر 1388,ساعت 16:13:41 »

سلام

ایشون فقط دوست پسر شما هستن، یا می خوان تشریف بیارن خواستگاری ؟؟!
اگه می خوان بیان خواستگاری که لطف کنن زودتر تشریف بیارن ...

اما اگه فقط دوستتون هستن، الان چون ایشون هستن و شما می تونید باهشون سکس تلفنی یا چت داشته باشید؛ به نظرتون میاد میل جنسیتیون خیلی زیاده، ولی اگه دیگه با ایشون ارتباط نداشته باشید (کلا قطع ارتباط کنید) و سرتون رو با کارهای دیگه گرم کنید میل جنسیتون هم کم خواهد شد و کمتر اذیت خواهید شد .... فرضا قبل از این که با ایشون در ارتباط باشید رو در نظر بگیرید، آیا از لحاظ احساس جنسی در فشار کمتری نبودین؟؟!

ضمن این که هرچی بیشتر این کارو تکرار کنید ترکش سخت تره ، همین طور وقتی می خواین با نامزدتون یا همسرتون در دنیای واقعی ارتباط داشته باشید، با مسئله مواجه میشین ...

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

شريفه

« آخرين ويرايش: 01 مهر 1388,ساعت 16:15:20 توسط دریا » خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #5 : 03 مهر 1388,ساعت 09:35:21 »

بنده فکر میکنم  این مسئله بخاطر اعتقادات شما نیست ! (که چون معتقد هستید نزدیکی ندارید و س.ک.س چت رو ترجیح میدید)
این یه عادته بده که باید زودتر ترک بشه..
من بهتون قول میدم اگه همینطوری ادامه پیدا کنه ... جنابعالی حتی بعد ازدواج هم گرایش به این کار خواهید داشت.
بنده نظرم اینه که  مهمترین مسائلی که باعث میشه ذهن افراد درگیر مسائل جنسی باشه :
نداشتن فعالیت های بدنی مفید و عوامل تحریک آمیز خارجی هستش و حتی تصورات خیالی جنسی شما به ایم مواردی که اشاره کردم توجه کنید... و با نگاه نفرت به مشکلتون بنگرید مطمئنم این عادت بد ترک خواهد شد...
برای فعالیت بدنی = ورزش و کار و تفریح سالم
مبارزه عوامل تحریک آمیز خارجی = خروج از محیط های تحریک آمیز و حضور بیشتر در جمع خانواده و دوستان سالم
مبارزه با تصورات جنسی = داشتن سرگرمی های مختص زمان تنهایی مانند دیدن فیلم های سالم  خواندن کتاب ها مجلات مفید  یا 
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
farhad52
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 175

تشكر
اهدا شده: 80
دريافت شده: 147

« پاسخ #6 : 03 مهر 1388,ساعت 14:26:00 »

به نظرم داشتن س.ک.س چت که ایرادی نداره، تازه یه تفریح سالمه که نه خرجی داره و نه ضرری.فقط باید مراقب باشید که زیاد وقتتون رو نگیره.کلا" اعتیاد پیدا کردن چیز خوبی نیست حالا چه اینترنت باشه و چه بازی کامپیوتری باشه و ...
سعی کنید زیاد خودتون رو محدود نکنید چون محدودیت انسان رو مانند فنر فشرده میکنه و یکدفعه در رفتنش خطرات زیاد تری خواد داشت.
خارج شده است

«هنگامي که يک نفر دچار توهم مي شود، ديوانه اش مي گويند. هنگامي که افراد بسياري دچار يک توهم مي شوند، مؤمن شان مي خوانند. "رابرت پيرسينگ" »
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #7 : 03 مهر 1388,ساعت 14:53:43 »

پس شما س .ک .س چت رو برای نزدیکان خودتون هم تجویز میکنید؟
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :