تهران
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 10
تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 1
|
 |
« : 02 مهر 1388,ساعت 12:01:43 » |
|
چند ماه بعد از عقدمون نامزدم از من خواست كه با هم رابطه جنسي داشته باشيم ومن هم بعد از يكي دو بار درخواست قبول كردم و الان بعضي شبها كه با هميم .... من هميشه با نامزدم در اين مورد همكاري مي كنم و خيلي هم بهش حال ميدم اون هم خيلي قربون صدقم ميره و ازاين كارا مي خواستم بدونم نظر شما درباره اين رفتار من چيه 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
ostore
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 594
تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367
|
 |
« پاسخ #1 : 02 مهر 1388,ساعت 12:36:30 » |
|
شما راضی !! نامزدتون راضی !! گور بابای ناراضی !!!
ببخشید چیز دیگه ای به ذهنم نرسید !
|
مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
|
|
|
تهران
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #2 : 02 مهر 1388,ساعت 12:51:22 » |
|
آخه ميدوني چيه تو شهر ما رسمه كه شب عروسي از دختر وپسر دستمالي رو كه خون پرده بكارت روش ريخته رو مي خوان ومن جوابي براي اين خواستشون ندارم نامزدمم ميگه من بايد ازتو مطمئن باشم كه هستم ولي من نمي دونم ان شاءاله شب عروسي چه جوابي به اطرافيانم بدم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
*elham*
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 309
تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153
|
 |
« پاسخ #3 : 02 مهر 1388,ساعت 13:03:31 » |
|
خانم تهران عزيز ,فكر ميكنين اين تايپيك شما لزوم مطرح شدن در اينجا رو داشته؟؟؟؟؟؟ يا انتظار دارين دوستان................. بگذريم.......
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
|
|
|
تهران
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #4 : 02 مهر 1388,ساعت 13:09:10 » |
|
خوب چكار كنم سوالي بود كه پرسيدم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
تهران
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #5 : 02 مهر 1388,ساعت 13:11:53 » |
|
عزيزم دوست نداري خوب شما جواب نده
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
ostore
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 594
تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367
|
 |
« پاسخ #6 : 02 مهر 1388,ساعت 13:16:40 » |
|
تهران جان ما که نفهمیدیم بالاخره مشکل شما کدومه !!!
نظر دوستان رو در مورد رابطه جنسیت با نامزدت خواسته بودی ( تو حال میدی اونم حال می کنه )
یا نگرانی بخاطر از دست دان پرده بکارت !!؟؟؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
|
|
|
CatWalk
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 12
تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 2
|
 |
« پاسخ #7 : 02 مهر 1388,ساعت 13:20:08 » |
|
"آخه ميدوني چيه تو شهر ما رسمه كه شب عروسي از دختر وپسر دستمالي رو كه خون پرده بكارت روش ريخته رو مي خوان " به نظر من این کار دور از ادب هست .
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: HIDDEN WAY
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
تهران
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #8 : 02 مهر 1388,ساعت 13:33:48 » |
|
همون ديگه اگه من تو روشون وايسمو وبگم اين كاتون دور از ادب هست چيكارم ميكنن
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
ebrahim
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 150
تشكر
دريافت شده: 40
|
 |
« پاسخ #9 : 02 مهر 1388,ساعت 13:35:36 » |
|
من كه بشدت با عمل جنسي پيش از عقدرسمي شديدا مخالفم.................
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
دوستان تلاش کنیم در لحظه لحظه زندگی مان انسان معتدلی باشیم
|
|
|
تهران
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #10 : 02 مهر 1388,ساعت 13:40:49 » |
|
ماعقدمون رسميه منتهي به خاطر دانشگاهم فعلا پدرومادرم راضي نمي شن عروسي بگيريم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
Diabloo
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 368
تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227
|
 |
« پاسخ #11 : 02 مهر 1388,ساعت 13:43:50 » |
|
چند ماه بعد از عقدمون نامزدم از من خواست كه با هم رابطه جنسي داشته باشيم ومن هم بعد از يكي دو بار درخواست قبول كردم و الان بعضي شبها كه با هميم .... من هميشه با نامزدم در اين مورد همكاري مي كنم و خيلي هم بهش حال ميدم اون هم خيلي قربون صدقم ميره و ازاين كارا مي خواستم بدونم نظر شما درباره اين رفتار من چيه  نظرم اینه که شما خیلی باحالید! خودتون میدونید دارید چه کاری انجام میدید بنابر این باید به راه حلش هم فکر کرده باشید.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
|
|
|
فرزاد2
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 243
تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149
|
 |
« پاسخ #12 : 02 مهر 1388,ساعت 13:53:55 » |
|
به نظر من به حال دادنتون ادامه بدید،!مطمئن باشید حتما درای رحمت الهی یکی یکی به روتون باز میشه همونطور که شما درای رحمت رو باز کردین !خداوند اجرتون بده،ما هم دعاتون میکنیم در حال دادن مستدام باشید....راهتان پر رهرو!
|
ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
|
|
|
tata
Sr. Member

آفلاین
تعداد ارسال: 274
تشكر
اهدا شده: 65
دريافت شده: 102
|
 |
« پاسخ #13 : 02 مهر 1388,ساعت 20:43:59 » |
|
اقاي شرلي خيلي بانمكيد ....كلي خنديدم شب تولدم ...............
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
HIDDEN WAY
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 406
تشكر
اهدا شده: 741
دريافت شده: 341
|
 |
« پاسخ #14 : 03 مهر 1388,ساعت 00:47:25 » |
|
چند ماه بعد از عقدمون نامزدم از من خواست كه با هم رابطه جنسي داشته باشيم ومن هم بعد از يكي دو بار درخواست قبول كردم و الان بعضي شبها كه با هميم .... من هميشه با نامزدم در اين مورد همكاري مي كنم و خيلي هم بهش حال ميدم اون هم خيلي قربون صدقم ميره و ازاين كارا مي خواستم بدونم نظر شما درباره اين رفتار من چيه  پاسخ :  به نظر من به حال دادنتون ادامه بدید،!مطمئن باشید حتما درای رحمت الهی یکی یکی به روتون باز میشه همونطور که شما درای رحمت رو باز کردین !خداوند اجرتون بده،ما هم دعاتون میکنیم در حال دادن مستدام باشید....راهتان پر رهرو!

|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: Kourosh
|
|
|
خارج شده است
|
حضرت امیر : حق و باطل با آدمها شناخته نمی شود ... حق را بشناس اهلش را خواهی شناخت و باطل را بشناس ، اهلش را در خواهی یافت ...
Qozlerim her axsam axtarir seni ... ureyim yollarda qayitmir eve Sensiz dalghalarda tanimir meni ... neyleyim ureyim hec yatmir eve Payiz qeldi ushdu qetdi qushlar ....sende qetdin bax yaghdi yaghishlar Payiz qeldi qelbim oldu deniz ... bu denizin qozu yashdi sensiz yar Bu denizin qozu yashdi sensiz
|
|
|
|