خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: من بچه ام !  (دفعات بازدید: 815 بار)
reza0oo0
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 02 مهر 1388,ساعت 14:58:14 »

شکلی که دارم اینه که همه احساس می کنن من بچه ام و نمی تونم از عهده هیچ کاری بر بیام !
توی یه شرکت مهندسی پزشکی کار می کنم و همه به رفتار های من برچسب بپه بودن رو می زنن فقط چون صادقم و اهل پیچوندن نیستم یا چون مشروب تا حالا نخوردم یا سیگار نمی کشم یا اینکه دارم ازدواج می کنم آینها دلایلی است که به من می گن تو بچه ای ! و همشون منو دست می ندازن که خیلی باعث نارحتی من شده اند طوریکه من اعتماد به نفسم و کلا از دست داده ام و احساس می کنم کارهای انها درسته !
یه ادم منزوی شدم و توی هیچ بحثی شرکت نمی کنم چون تا حرف می زنم همه می خندن ! به عناون مثال 3 روز پیش بحث سر زن گرفتن زمان قدیم بود و حالا که داشتن می گفتن زمان قدیم مادر شوهر دختر و انتخاب می کرد و می بردش حمام و ... یا سبزی می گرفتن پاک می کردن بعد دختر از مادر شوهر کتک می خورده و مادر شوهر دختر و ادب می کرده ! وقتی من با هاشون مخالفت کردم و نظرم و گفتم همه به من گفتن کوچولو تو تجربه نداری تو بپه ای نمی فهمی !
یا توی مسائل علمی مربوط به کارمون هم همینطور هست !
هرکسی که متوجه می شه من می خوام برم خواستگاری میگه واسه پسر زوده ! خر نشی ها ! دختره دیده بچه ای گولت زده !
من واقعاً باورم شده بچه ام و این باعث شده که خودمو عقب بکشم ! من تو زندگیم یاد گرفتم که صادق باشم و کسی و نپیچونم اما سر کار همه می گن باید بپیچونی و صادق نباشی ! زرنگ کار خودت باش !
حتی همکارم که 2 سال از من بزرگتره نیز از من می پرسه " واقعاً در خودت می بینی که بخوای یه زندگی و بچرخونی ؟" در صورتیکه خودش 20 سالگی ازدواج کرده !
من می دونم که برای ازدواج ادم باید شرایطی و داشته باشه من شرایطشو دارم که دارم اقدام می کنم !
من واقعاً از دست رفتار همکارام خسته شدم ! آیا پایبند بودن به یه دختر اشتباه ؟ همه منو مسخره می کنن می گن چرا دختر بازی نمی کنی ؟ به نظر من آدم با یه دختر باشه بهتره تا هر روز با یکی !
نمی دونم متوجه مشکلم شدید یا نه ولی اگر متوجه شدید راهنماییم کنید .
فقط راهنمایی ازدواج نکنید می دونم دارم چی کار می کنم شما دیگه قر قر نکنید !
خارج شده است
hatam
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #1 : 09 مهر 1388,ساعت 12:52:50 »

دوست عزيز من هم اگر امكانات مالي داشتم حتما ازدواج ميكردم . اگه همسرت مناسب باشه . بهترين دوست و همراهت ميشه . شك نكن . من الان نميتونم ازدواج كنم و دوست دختر هم ندارم . البته داشتم ولي در حد بسيار سالمش . الان احساس تنهايي شديدي دارم . دوستام ازدواج كردم و اونايي هم كه نكردن دنبل زندگي خودشونن . من از دوستام خيري نديدم . كاش امكاناتي داشتم و ميتونستم خودمو از اين وضع در بيارم . شايد اونا حسوديشون ميشه . فقط در انتخابت دقت كن و زندگي كن با همسرت . عاشق هم باشيد و بدون كساني كه دير ازدواج ميكنم لذتي كه شما ميبري تجربه نميكننن. اينو بهت بگم اگه دوستات واقعا دوستاي خوبيان سعي كن ارتباط داشته باشي وگرنه زندگي تو فاي دوستاي امروزو فردات نكن . بچسب به زندگيت . اين تجربه منه . من خيلي از دوستامو كنار گذاشتم چون بهبم نارو زدن
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :