خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: میزان رضایت همسر از رابطه جنسی  (دفعات بازدید: 880 بار)
saba1388
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 95

تشكر
اهدا شده: 4
دريافت شده: 49

« : 03 مهر 1388,ساعت 02:34:04 »

سلام
من از دوستان می خوام بپرسم ایا راهی هست که متوجه بشیم همسرمون تا چه حد خوب ارضا شده
متشکر می شم اگه تجربیات تون را عنوان کنید
خارج شده است
Diabloo
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 368

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227

« پاسخ #1 : 03 مهر 1388,ساعت 09:19:20 »

زمانی که شروع رابطه جنسی با میل زیادی باشه تا آخر و زمان ارضا این میل و اشتیاق زیاد ادامه دار خواهد بود و حتی میشه گفت در پایان مرد به ارگاسم کامل می رسه...
بنابر این شروع رابطه و میل زیاد در نحوه پایان آن تاثیر زیادی داره...
خارج شده است

ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 309

تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153

« پاسخ #2 : 04 مهر 1388,ساعت 10:08:35 »

اتفاقا اين سوال من هم هست و خيلي هم برام مهمه........دوستان اگر جواب بدن من هم خيلي ممنون ميشم.
خارج شده است

آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #3 : 04 مهر 1388,ساعت 10:35:31 »

خوب این موضوع رو میشه از  رفتارهای همسر از  زمان شروع  و نحوه برقراری رابطه تا زمان  به ارگاسم رسیدن متوجه شد !!!

اگرهم همسرمون از اون دسته مردها باشن که میزان رضایتمندیشون رو  بعد هر رابطه مطرح می کنند که دیگه مشکلی وجود نداره !!
خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 04 مهر 1388,ساعت 10:47:26 »

خوب این موضوع رو میشه از  رفتارهای همسر از  زمان شروع  و نحوه برقراری رابطه تا زمان  به ارگاسم رسیدن متوجه شد !!!

؟؟؟؟؟؟؟؟؟نميشه توضيحات بيشتر بدين؟؟؟  بی تفاوت
خارج شده است

آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 04 مهر 1388,ساعت 11:08:03 »

خوب الهام جون نمی خوام زیاد وارد  جزئیات بشم ولی در مورد تجربه ای که خودم دارم می تونم بگم که وقتی مردها از رابطه ای لذت ببرن  این لذت رو  ممکنه به چند روش نشون بدن

یه عده دائم قربون صدقه همسرشون میرن و حتی بعد از ارگاسم هم از همسرشون تشکر می کنند و شدیدا نیاز دارن که با  به آغوش گرفتن همسرشون با آرامش بخوابند !!

یه عده شاید کمتر حرف میزنن ولی میشه اوج لذت رو تو برق چشمهاشون  و حالاتشون دید !!!

اگه هیچکدوم از موارد بالا نبود میشه رک و  راست از همسرمون میزان رضایتش رو بعد از هر رایطه پرسید !! چشمک
خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
ebrahim
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 150

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 40

« پاسخ #6 : 04 مهر 1388,ساعت 11:14:03 »

هميشه گفتن اگه ميخواي ببيني يكي رو كه كاملا ميشناسي چقدر بهت علاقمنده به وجودت مراجعه كن ببين چقدر دوسش داري اونهم بهمون اندازه دوستت داره....................
براي خيلي از ما آقايون ميزان تمايل و رضايتمندي شما خانمها از رابطه جنسي خيلي مهمتر از رضايت خودمونه و حتي باوركنين وقتي خيلي از آقايون توانايي اينو دارن كه همسرشونو قبل از ارگاسم خودشون به نهايت لذت و ارگاسم برسونن بهشون احساس غرور خاصي دست ميده بنابراين من فكر ميكنم هم رضايتمندي شما خانمها براي انجام رابطه جنسي و هم ارضاي شماها خيلي ميتونه تاثيرگذارتر باشه از وقتي كه مرد فقط با رضايت خودش شروع كننده باشه و خودشم قبل از شما ارضا بشه و هيچ تمايل و تلاشي هم از طرف شماها نبينه ببخشين رك و صريح گفتم................

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

*elham*

خارج شده است

دوستان تلاش کنیم در لحظه لحظه زندگی مان انسان معتدلی باشیم
*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 04 مهر 1388,ساعت 11:15:24 »

یه عده شاید کمتر حرف میزنن ولی میشه اوج لذت رو تو برق چشمهاشون  و حالاتشون دید !!!

خيلييييييي ممنون  چشمک
خارج شده است

ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 04 مهر 1388,ساعت 11:18:14 »

با نظر آقای ابراهیم موافقم !!

اگه زن هم تا حدی با همسرش پا باشه نه اینکه مثل ماست بیفته  میشه لذت رابطه رو بهتر کرد !!!
خارج شده است

ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 04 مهر 1388,ساعت 11:21:24 »

خواهش میکنم الهام جان  سکوت سکوت

رابطه تان بادوام و پر نشاط باد !!!   چشمک
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :