gharibe ashena
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 25
تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0
|
 |
« : 03 مهر 1388,ساعت 15:33:35 » |
|
:(سلام به همگي نمي دونم از كجا شروع كنم .فقط ميدونم خيلي تنهام و واقعن نياز به كمك دارم (غمم دريا دلم تنهاست)ايتقدر سكو ت كردمكه حرف زدن داره از يادم ميره به دادم برسين :'(
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
LonelY
DorSa
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 124
تشكر
اهدا شده: 13
دريافت شده: 58
|
 |
« پاسخ #1 : 03 مهر 1388,ساعت 16:33:11 » |
|
سلام دوست عزیز مشکلتونو بگین. ما اگه ندونیم چیه که نمی تونیم کمکتون کنیم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
احتمال رسيدن کسي که با اراده به سوي ستاره اي مي تازد بيشتر از کسي است که با ترديد به سوي خاته گام بر مي دارد
|
|
|
Diabloo
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 368
تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 227
|
 |
« پاسخ #2 : 03 مهر 1388,ساعت 16:58:10 » |
|
خواهشا دیگه اینجا سکوت نکنید...
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
ترجیح میدهم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه به مسجد بروم و به کفش هایم فکر کنم!
|
|
|
شريفه
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 194
تشكر
اهدا شده: 84
دريافت شده: 69
|
 |
« پاسخ #3 : 03 مهر 1388,ساعت 17:24:00 » |
|
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: Diabloo
|
|
|
خارج شده است
|
بگذار تا دل من بي انتها تكرار كند كه تو را ميخواهد فقط تو را
|
|
|
kaktous
دوست جونه همه...
Sr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 357
تشكر
اهدا شده: 44
دريافت شده: 158
|
 |
« پاسخ #4 : 03 مهر 1388,ساعت 22:30:56 » |
|
منم سلام و خوش امد
یه دنیا دوستی اینجا منتظرتونه که دستتون رو بگیره... مطمئن باشید اینجا دوستان کم نمیذارن...پس بگید...
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
" .اگه كسي ديوونت بود ، بازيش نده اگه عاشقت بود ، دوستش داشته باش اگه دوست داشت ، بهش علاقه نشون بده اگه بهت علاقه داشت ، فقط بهش لبخند بزن اينطوري هميشه يه پله ازش عقبتري اگه يه روزي خسته بشه و يه پله بيادعقب تازه ميشه مثل تو...
|
|
|
ostore
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 594
تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367
|
 |
« پاسخ #5 : 04 مهر 1388,ساعت 07:23:40 » |
|
ای بابا دوستان اینقدر التماس نکنید ایشون اگه حالشون به بدی که گفتند باشه خودشون میان دردو دل می کنند !!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
|
|
|
tata
Sr. Member

آفلاین
تعداد ارسال: 274
تشكر
اهدا شده: 65
دريافت شده: 102
|
 |
« پاسخ #6 : 04 مهر 1388,ساعت 07:46:27 » |
|
سکوتتو در جمع ما بشکن اینجا راحت باش واز گمنامی لذت ببر ...و حرف بزن ...همیشه ترس از قضاوتها است که ما رو مجبور به سکوت میکنه ...پس یا علی ................... شاد باشی
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
naka
naka
Jr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 56
تشكر
اهدا شده: 12
دريافت شده: 12
|
 |
« پاسخ #7 : 04 مهر 1388,ساعت 09:51:03 » |
|
عزيزم حرف تو راحت اينجا بزن.چون واقا بچه ها همه سعيشون رو مي كنند تا بهت كمك كنند.همشون خيلي گل هستند.پس مشكلت رو بگو.اينجا كه كسي نمي شناسه كسي رو.پس بهترين مكان هست.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
farzaneh62
Sr. Member

آفلاین
تعداد ارسال: 397
تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174
|
 |
« پاسخ #8 : 04 مهر 1388,ساعت 10:07:31 » |
|
مي دوني خوبي اينجا چيه ؟؟؟؟؟
همه حرفهاشون رو مي زنند ديگران نظرهاي مختلف مي دند
در پايان بعضي از نظر ها كه به نظرن خودت خوب اومد به كار مي بندي
اما شيرين ترش مي دوني چيه يه عالمه دوست نديده پيدا مي كني كه هميشه مي توني روي كمك همشون حساب كني
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
|
|
|
mahmoods
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 30
تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 11
|
 |
« پاسخ #9 : 04 مهر 1388,ساعت 10:31:42 » |
|
سلام از اولش برامون تعریف کن بدان که بدون نتیجه از اینجا خارج نمیشی با سکوت کردن فقط به خودت ضربه میزنی پس سکوتت را بشکن سکوت کردم به نتیجه ای نرسیدم سکوت نکن به نتیجه ای نمیرسی اول خدا بعد ما دوستان اینجا به تو کمک می کنیم نگران نباش
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
هر چه گفتم از صداقت بود هر چه کشیدم از صداقت بود ای صداقت کاش نبودی هر چه درد می کشم از صداقتم بود .
|
|
|
mahmoods
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 30
تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 11
|
 |
« پاسخ #10 : 04 مهر 1388,ساعت 10:33:25 » |
|
سلام از اولش برامون تعریف کن بدان که بدون نتیجه از اینجا خارج نمیشی با سکوت کردن فقط به خودت ضربه میزنی پس سکوتت را بشکن سکوت کردم به نتیجه ای نرسیدم سکوت نکن به نتیجه ای نمیرسی اول خدا بعد ما دوستان اینجا به تو کمک می کنیم نگران نباش
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
هر چه گفتم از صداقت بود هر چه کشیدم از صداقت بود ای صداقت کاش نبودی هر چه درد می کشم از صداقتم بود .
|
|
|
gharibe ashena
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #11 : 04 مهر 1388,ساعت 17:02:12 » |
|
ممنون از همگي.شايد قصه منم بعضي قسمتاي تكراري داشته باشه ولي مي خوام بگم از همه چي.من نياز به كمك دارم بنابر اين هر چيزي كه جاي سوال هست و كامل تر نياز به توضيح من داره بگين .تقريبا 4 سال هست كه ازدواج كرديم .من اهل دوستي هاي خيابوني نبودم.ولي مي خواستم عاشق شم و با عشق ازدواج كنم وخودم انتخاب كنم.نه انتخاب شم.طرفدار دوري و دوستي بودم .چنين شرايطي برام پيش اومد .با شوهرم تو اينترنت اشنا شدم .موقع اشناييمون ايران نبود.بعد 7 ماه آشنايي برگشت ايران و ازدواج كرديم .الان مي تونم بگم انتخابم كاملا احساسي بود اون موقع من 21 و همسرم 22 سالش بود.حتي خودم هم باورم نميشد كه به اين زودي و قبل خواهر بزرگترم .و در حاليكه اصلا قبل آشنايي باهاش قصد ازدواج نداشتم .شايد در عين اينكه خيلي احساساتي بودم چون مي ترسيدم ضربه بخورم يه حصار غيرقابل نفوذ دورم كشيده بودم.و به كسي اجازه ورود نميدادم .ولي بعد اشنايي باهاش عقل از سرم پريد.همش احساس شدم.اشتباه بود چون همه چي و در موردش اسون و حل شدني ميديدم.رو علاقش حساب مي كردم.اينو بگم كه همسرم قبل من به يكي از دخترهاي فاميلشون علاقه داشت و طي بعضي ماجراها نشد كه با هم ازدواج كنن و به گفته همسرم ديگه علاقه يي بهش نداشته ومنو انتخاب كرده بود .ولي دختره هنوز دوسش داشت .ولي اون زمان من به گفته هاي شوهرم اكتفا كردم چون ردش مي كرد.و خيلي هم از اون ماجرا نميگذشت كه با هم ازدواج كرديم.خوب اين قسمت اول اشنايمون بود شايد حوصلتون سر بره .ولي من نميدونم اينجا بايد همه چي رو از اول بگم يا فقط مشكلاتمو مطرح كنم؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
gharibe ashena
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #12 : 04 مهر 1388,ساعت 17:19:16 » |
|
الان كه ميخوندم فهميدم خيلي ها بعضي لز مشكلات منو دارن .اصلا نمي خوام خسته كنننده و تكراري باشم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
مهربان
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 214
تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91
|
 |
« پاسخ #13 : 04 مهر 1388,ساعت 19:06:50 » |
|
سلام gharibe ashena
به خانوادهOFC خوش اومدی
مهم نیست که مشکلاتمون شبیه هم مهم اینه که در شرایط مختلف اتفاق میفته.
و مهمتر اینکه ما اینجا برای حل کردن مشکلاتمون دور هم جمع شدیم.
حالا مشکلت رو بگو........
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: Diabloo
|
|
|
خارج شده است
|
این دین ساده من است:
نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد. دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
|
|
|
شريفه
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 194
تشكر
اهدا شده: 84
دريافت شده: 69
|