خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: 1 2 3 [4]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: خودم كردم كه لعنت بر خودم باد  (دفعات بازدید: 4929 بار)
gharibe ashena
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 25

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #45 : 16 آبان 1388,ساعت 15:12:28 »

من كار نميكنم شوق برا كار و نه زندگي برا من نذاشته همه چيم تحت شعاع روابطم قرار گرفته ..تمام انگيزه حام بعد يه شوق كوتاه از بين ميره..من در حال حاظر كار نمي كنم ولي مي تونم از نظر مالي به اون تكيه كنم من پشتوانه دارم (پدر مادرم كه هميشه پشتم بودن)من پولشو نميخوام كه اون برام بشه يه اجبار برا مونده من دلم به يه ذره محبتش خوش بود ك متاسفانه 5 -6 روز بيشتر دوام نميا ورد...
خارج شده است
gharibe ashena
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #46 : 16 آبان 1388,ساعت 15:20:11 »

الان امروز و در حال حاضر اخرين حرفي كه بين ما ردو بدل شد اين  بود ..من ازش خواستم يه تجديد نظري تو رفتاراش كنه..و اون گفت نم ي تونه با من زندگي كنه..گفت نميتوني به پدرمادرت زنگ بزني خودم زنگ ميزنم كه..مونده چه كار كنم ...برم و خيال اون و خودم راحت كنم...
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #47 : 16 آبان 1388,ساعت 15:23:00 »

نظر خودت چيه؟؟

ميخواي ادامه بدي
يا فكر ميكني نبايد خودت رو بهش تحميل كني؟؟

فكر ميكني اين حسش گذراست و يا ؟؟
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
gharibe ashena
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #48 : 16 آبان 1388,ساعت 15:28:24 »

من ديگه خسته شدم ...اون ادم دمدمي مزاجيه ..خودشم ميدونه 1 روز خوب 20 روز بده....من اين اواخر اصلا كاري به كارش نداشتم...شبا مي خواست بيدار بمونه  ..مي رفتم تو اتاق كه رحت باشه...هيچ انتظري ازش نداشتم ولي چاره ساز نبود..انگار تمام تلاشي من برا حفظ زندگي به بن بست ميرسه...
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #49 : 16 آبان 1388,ساعت 15:35:21 »

عزيز من ميدونم خسته اي دركت ميكنم

اما تا ابد كه نميتوني چون خسته اي هيچ كاري نكني
بايد زندگي ات رو نجات بدي يا نه؟

تا كي ميخواي چون خسته اي هيچ كاري نكني بري توي يه اتاق بخوابي؟ بيست روز قهر باشي ده روز اشتي؟؟

عمر و جوونيت داره ميگذره مثل برق و باد!!
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
gharibe ashena
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #50 : 16 آبان 1388,ساعت 15:39:59 »

از اشتباهات املاي كه دارم عذر مي خوام...تايپ فارسيم ضعيفه...انقدرم تمركز ندارم.. كه بهش فكر بدم...پارسال همين موقع ها بود كه حرف بچه وسط اومد و من ازش خواستم هر چي كمو كاستي و اشكال تو رفتر هامون هست درست كنيم و وقتي از خودمون مطمئن شديم به فكر بچه بيافتيم به خاطر اختلافايي كه داشتيم..كه به من گفت منو نميخواد و بحث بالا گرفتو گفت بايد برم..تقريبا 2 ماه جدا بوديم بدون هيچ تماسي..
خارج شده است
*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 309

تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153

« پاسخ #51 : 16 آبان 1388,ساعت 15:45:48 »

میشه ریزتر از رفتارهاتون ،هر دو رو میگم هااااا بگین؟
چقدر برا هم تیکه میپرونین؟

رفتار جنسی تون چقدر فعاله؟؟؟؟؟؟؟
خارج شده است

آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
gharibe ashena
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #52 : 16 آبان 1388,ساعت 15:56:17 »

خلي مسخرست تا قبل امروز .. تنها چيزي كه تو روبط ما رو براه بود همين بود چون فقط اون موقع ها مهربون ميشد اگر هم اينطور نبود بدون اينكه به منو حسو حالم ..يا احساسم اهميت بده كار خودشو ميكرد... مي دو نن يعني چيي. خدا ميدونه چه احساس حقارتي ميكردم درست مثل......انگار كه من يه مالم فقط برا رفع نيازش..وقتي يه بار در اين مورد به حرف اومدم گفت تا وقتي زن مني وضيفته ..فكر كردي مردا برا چي زنو مي خوان؟از هر چي مرده متنفرم...از مردايي كه نميدونن زن... با احساسش زندگي مي كنه .نه به خاطر ...؟؟زن به محبت بيشتر ا هر چيزي نياز داره....انقدر دركش سخته؟؟؟
خارج شده است
gharibe ashena
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #53 : 16 آبان 1388,ساعت 16:28:36 »

من بايد اموز تصميم بگيرم كه ه خانواده همون خبر بدم يا نهچه كا كنم يعني اين آخرشه؟؟
خارج شده است
zaytonbaran
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

تشكر

« پاسخ #54 : 16 آبان 1388,ساعت 17:56:35 »

عشق چيست؟ چشمک شرمنده
خارج شده است