خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: تبادل نظر در مورد عامل ویرانگر زندگی زناشویی : خیانت  (دفعات بازدید: 554 بار)
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« : 04 مهر 1388,ساعت 10:09:33 »

سلامی گرم به همه دوستان خوبم در  ofc

این روزها بحث خیانت زوجین متاسفانه خیلی زیاد شده   دوست داشتم یه همفکری داشته باشیم در مورد سئوالات زیر

1. برای اینکه زندگیمون دچار خیانت نشه چه باید کرد ؟

2.  راههای برخورد با خیانت ( در صورت اثبات ) به نظر شما چیست ؟؟

3. آیا می توان بعد از خیانت رابطه را از سر گرفت و دوباره اعتماد کرد ؟؟

از همفکریتون  بی نهایت ممنون  چشمک سکوت سکوت سکوت سکوت

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ELENA-AKS, مژي

خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #1 : 04 مهر 1388,ساعت 10:26:15 »

اسطوره عزيز ، من كه تجربه زندگي مشترك ندارم ، پس نمي تونم نظر بدم ، ولي ......(زير سيبيلي اين نظرات رو رد مي كنم) شرمنده
پاسخ 1- به نيازها، علايق ، سليقه هاي طرفمون احترام بذاريم - بيشتر به زندگيمون توجه كنيم ، سعي كنيم طرفمون رو جذب زندگيش كنيم ، بي خودي و الكي بهونه ترشي نكنيم ، اگه واقعاً بعضي از اخلاق ما طرف رو آزار ميده سعي كنيم تغييرش بديم ، اينا در صورتي كه زندگيتو دوست داشته باشي
پاسخ2-اول با خودش حرف بزنيم ببينيم چرا و به چه بهونه اي خيانت كرده ، اگه دليلش منطقي بود اون مشكل رو حل كنيم و البته طرف بايد قول بده سراغش نره ديگه ولي اگه غير منطقي بود از طريق مشاور يا خانوادش يا هركسي كه فكر مي كنيم روش تاثير ميذاره سعي كنيم برش گردونيم خلاصه تا جايي كه راه حل وجود داره پاش وايسيم ولي اگه ديگه راه حلي نبود و راه برگشتي هم نبود دو راه وجود داره يا طلاق ميگيري و خودتو خلاص مي كني كه البته اين راه حل رو زماني پيشنهاد مي كنم كه بچه نداشته باشي و بتوني مشكلات يه فرد مطلقه تو جامعه رو تحمل كني و راه حل دوم به فكر خودت باشي و بزني به بي خيالي و زندگيتو بكني و فقط به خاطر اين كه مهر يه فرد مطلقه به پيشونيت نخورده باهاش مثل يه هم خونه برخورد كني
پاسخ 3- بله اگه واقعاً زندگيتو دوست داشته باشي ميشه دوباره رابطه رو از سر گرفت ولي بايد اين دفعه محتاطانه عمل كرد و البته بايد طرفت هم قول بده ديگه سراغش نره

مژي, ostore

خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
مژي
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 117

تشكر
اهدا شده: 36
دريافت شده: 28

« پاسخ #2 : 04 مهر 1388,ساعت 15:55:57 »

سلام
من چون خودم در طي 2سال گذشته با اين مورد به معناي واقعي ويرانگر دست و پنجه نرم ميكنم واقعا علاقه مندم كه در مورد پاسخ سوالاي شما هر چه بيشتر بدونم هر چند در مورد اولين سوال من اب از سرم گذشته اونم نه يه وجبببببببببب!! بی تفاوت
من خيلي سعي كردم زني نزديك به ايده الهاي همسرم باشم و هميشه هم چه به خودم چه توي جمع دوستان و فاميل از من به عنوان يه زن نمونه تعريف ميكرد!!!!!!!!!!!!ولي بهم خيانت كرد اونم با  چه  توجيه مسخره اي!!!!!!!!!!!!!قول هم داد ديگه هرگزززززززز تكرار نشه و تكرار شد ايضا با توجيه مسخره تر از قبل
و من فهميدم كه بدجوري سر كارم حالا دارم تلاش ميكنم به زندگي عادي برگردم
خيلي دوست دارم از نظرات دوستان تو اين تاپيك استفاده كنم مخصوصا تو مورد دوم و سوم

ostore

خارج شده است
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #3 : 04 مهر 1388,ساعت 16:01:54 »

مژي عزيز ، زياد ناراحت نباش گلم
بعضي از مردها هستن كه به يكي قانع نميشن ، دست خودشون نيست يه زن ارضا شون نمي كنه
براي اين دسته آدمها متاسفم و البته حالم ازشون بهم مي خوره  عصبانی(با عرض معذرت اگه تند رفتم به كسي برنخوره)
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #4 : 05 مهر 1388,ساعت 07:54:41 »

چرا هیچکس نظر نمیده  بی تفاوت بی تفاوت

خیلیییییییییییییییییییی خیلیییییییییییییییییییییی بی معرفتین !! :'( :'( :'(
خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :