سلام به همه دوستای خوبم
یه مساله است که خیلی وقتا فکر منو به خودش مشغول می کنه و در واقع الان شده یکی از مهترین سوالات زندگیم. می خواستم بدونم نظر دوستان در این مورد چیه و اگه واقعا در این مورد تجربه ای دارند که می تونه مفید باشه بیان کنند.
توی کتابها و فیلم هایی مانند راز و یا چهار اثر فلورانس اسکاول شین و ....... دائما به ما گفته میشه که باید به نیروهای مافوق الطبیعه معتقد بود و مثال های متعددی هم در مورد تاثیرشون در زندگی افراد مختلف آورده شده. در واقعه این نظریه معتقده که این نیرو بر قدرت عقل و منطق غالبه.
راستشو بخواین من یه مدت سعی کردم به دستورات این کتابها عمل کنم و در بعضی موارد، مثلا در مورد تمرکز واسه دیدن یه فرد خاص که حتی فکرش رو هم نمی کردم چندین بار به نتیجه برسم.
اما از طرفی هم نمی تونم تاثیر عقل و منطق رو انکار کنم و با اینکه خیلی سعی کردم اما در مسائل مهم و سرنوشت ساز زندگیم ناخواسته تسلیم عقل و استدلال و منطق شدم.
شما چی فکر می کنید؟ آیا فکر می کنید باید به همه چیز صرفا با منطق و دلیل نگاه کرد یا یه نیروی برتر هم وجود داره که اگه بخوای روش متمرکز بشی و باورش کنی می تونه منطق رو کنار بزاره و در واقع یه معجزه رخ بده؟؟؟
البته اینم بگم که منظورم این نیست که انسان نباید تو کاراش از روی عقل و منطق عمل کنه، بلکه می خوام بدونم باید به کدومشون حداقل و اسه اهداف مهم زندگی بیشتر اهمیت داد؟