خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: شما چی فکر می کنید؟  (دفعات بازدید: 480 بار)
maryam000
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 100

تشكر
اهدا شده: 33
دريافت شده: 52

« : 04 مهر 1388,ساعت 15:09:22 »

سلام به همه دوستای خوبم
یه مساله است که خیلی وقتا فکر منو به خودش مشغول می کنه و در واقع الان شده یکی از مهترین سوالات زندگیم. می خواستم بدونم نظر دوستان در این مورد چیه و اگه واقعا در این مورد تجربه ای دارند که می تونه مفید باشه بیان کنند.
توی کتابها و فیلم هایی مانند راز و یا چهار اثر فلورانس اسکاول شین و ....... دائما به ما گفته میشه که باید به نیروهای مافوق الطبیعه معتقد بود و مثال های متعددی هم در مورد تاثیرشون در زندگی افراد مختلف آورده شده. در واقعه این نظریه معتقده که این نیرو بر قدرت عقل و منطق غالبه.
راستشو بخواین من یه مدت سعی کردم به دستورات این کتابها عمل کنم و در بعضی موارد، مثلا در مورد تمرکز واسه دیدن یه فرد خاص که حتی فکرش رو هم نمی کردم چندین بار به نتیجه برسم.
اما از طرفی هم نمی تونم تاثیر عقل و منطق رو انکار کنم و با اینکه خیلی سعی کردم اما در مسائل مهم و سرنوشت ساز زندگیم ناخواسته تسلیم عقل و استدلال و منطق شدم.
شما چی فکر می کنید؟ آیا فکر می کنید باید به همه چیز صرفا با منطق و دلیل نگاه کرد یا یه نیروی برتر هم وجود داره که اگه بخوای روش متمرکز بشی و باورش کنی می تونه منطق رو کنار بزاره و در واقع یه معجزه رخ بده؟؟؟
البته اینم بگم که منظورم این نیست که انسان نباید  تو کاراش از روی عقل و منطق عمل کنه، بلکه می خوام بدونم باید به کدومشون حداقل و اسه اهداف مهم زندگی بیشتر اهمیت داد؟  لبخند
خارج شده است

نبودن هرگز به تلخی از دست دادن یک بودن نیست.
بودنت را از دست نده.
آتوسا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 14

تشكر
اهدا شده: 7
دريافت شده: 0

« پاسخ #1 : 04 مهر 1388,ساعت 16:57:40 »

به نظر من لحظه به لحظه زندگي  آدما بايد همراه با عقل ومنطق باشه كه در غير اين صورت كلاهش پس معركه است
خارج شده است

دوستي صميمانه با خدا آرزويي است كه هر قلبي را گرفتار هيجاني غريب مي سازد....
LonelY
DorSa
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 124

تشكر
اهدا شده: 13
دريافت شده: 58

« پاسخ #2 : 04 مهر 1388,ساعت 21:11:30 »

سلام مریم جان.
من فکر می کنم اعتقاد به یه نیروی ماوراء طبیعه بیش تر به درد وقتای نا امیدی می خوره.
تلقینو قبول دارم. و آره گاهی آدم به یه کسی فکر می کنه و بعد می فهمه که دقیقا همون موقع اونم به یادش بوده. و یا به فکر کسی هستیو بهویی می بینیش.
درسته این اتفاقا می افته اما دلیل نمی شه که منطق و عقلو کنار بذاریم.
واسه اهداف مهم زندگی مسلما باید با عقل تصمیم گرفت. و امید به نتیجه ی خوب و این تصور که تلاشمون به نتیجه می رسه می تونه انرژی بیشتری بده
خارج شده است

احتمال رسيدن کسي که با اراده به سوي ستاره اي مي تازد بيشتر از کسي است که با ترديد به سوي خاته گام بر مي دارد
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 139

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63

« پاسخ #3 : 08 مهر 1388,ساعت 17:06:09 »

سلام به همگی
باران عزیز میشه در مورد کتابهایی که خوندی یه کم فقط یه کم بیشتر توضیح بدی ؟ مثلا اینکه دستوراتش چی بوده که شما یه مدت عمل کردی ؟
منم گاهی اوقات خیلی به این نیروهایی که گفتین امیدوار می شم . خیلی واسم جالبه . ولی اطلاعاتم محدود
خارج شده است
mahetaban
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 21

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 3

« پاسخ #4 : 09 مهر 1388,ساعت 16:37:07 »

نیروی برتر هم وجود داره-motmaen bash ba yek  aghliba estedlal mitavan dast yaft لبخند
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :