خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
نظرسنجی
سوال: ما در چه شرايطي بهتر است  طلاق بگيريم؟
ارضا نکردن همسر چه از لحاظ روحي و چه از لحاظ جسمي
وقتي که با خانواده همسر مشکل داشته باشيم
وقتي همسر دست بزن داشته باشد و دروغ بگويد
مشکل طرفين با خانواده هاي يکديگر
وقتي همسرمون به ما خيانت کنند
هيچکدام و براي هر کدام راه حل دارم و مينويسم

صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: شرايط طلاق  (دفعات بازدید: 2973 بار)
ELENA-AKS
ELENA
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 208

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 16

دختر 18 ساله متاهل-

« : 04 مهر 1388,ساعت 16:20:48 »

آيا بهترين راه حل براي حل مشکلات ميتواند طلاق باشد؟چرا؟ چشمک
خارج شده است

زنده بودن رابه بيداري بگذرانيم که سالها به اجبار خواهيم خفت
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #1 : 04 مهر 1388,ساعت 16:25:54 »

اين كه اولين گام كه به مشكل برخورد كرديم ياد طلاق بيفتيم خوب علاوه بر اين كه زندگي سستي رو ايجاد مي كنيم و زندگيمون ثباتي نداره از قشنگي اون هم كم مي كنه

البته من متاهل نيستم اما فكر مي كنم اولين راه طلاق نيست حتي اخرين راه هم طلاق نيست

طلاق مال وقتي كه ديگه هيچ راهي نداشته باشي

خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
ELENA-AKS
ELENA
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

دختر 18 ساله متاهل-

« پاسخ #2 : 04 مهر 1388,ساعت 16:32:11 »

چون اکثر تايپيک افراد راجع به موضوعات بالا بود ميخواهيم ببينيم که کدام مشکل بزرگترين مشکل است و اگر ادامه بدهيم به بن بست مخوريم مثلا يه اقايي در يک تايپيک ميگفتند همسرم منو از لحاظ جنسي و روحي ارضا نميکنه چه کار کنم؟ودر تايپيکهاي مختلف راجع به مسائل مختلف گفتند.
خارج شده است

ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #3 : 05 مهر 1388,ساعت 11:37:28 »

النا جان كاشكي يه گزينه هيچ كدام هم ميذاشتي
من كه اصلاً با طلاق موافق نيستم
آخر آخر آخر آخر آخر آخر كه هيچ راهي نباشه ، هيچ رقمه حل شدني نباشه طلاق بايد گرفت ، تمام گزينه هايي كه شما گذاشتي يه جوري راه حل داره

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

farzaneh62

خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
7
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 60

تشكر
اهدا شده: 14
دريافت شده: 7

« پاسخ #4 : 05 مهر 1388,ساعت 14:16:35 »

وقتی دروغ وارد زندگی شد یعنی همه چیزهای بد وارد زندگی شده....
صداقت ضامن زندگی سالم است .
خارج شده است
ELENA-AKS
ELENA
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

دختر 18 ساله متاهل-

« پاسخ #5 : 06 مهر 1388,ساعت 09:40:41 »

عزيزان براي گزينه هاي بالا راه حل بدين -مثلا بگين اگه خيانت کنه بايد تلافي کنه يانه بايد صبور باشيم -يا بايد طلاق بگيره راهنمايي کنين شايد يکي مشکلات بالا را داشته باشه ونيازمند کمک شما باشه
خارج شده است

farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #6 : 06 مهر 1388,ساعت 09:51:40 »

با تلافي هيچي درست نمي شه

البته صحبت در اين زمينه مي تونه تا مدتي مشكل و حل كنه اما خيلي از اين موارد توي همين سايت من خوندم كه بعد از يه مدتي دوباره مشكل كه باعث ايجاد انگيزه براي طلاق شده بود به يه شكل ديگه شروع شده بوده

به نظرم بايد مشكل رو ريشه يابي كرد بعد براي حلش اقدام كرد اين كه خيانت مي كنه حتما يه مشكلي توي زندگي وجود داره اگه نيست پس حتما خودش مشكل داره

يا برايمسائل ديگه اول بايد مشكل رو فهميد از كجا نشات ميگيره بعد براي حلش اقدام كرد بعدش به زندگي ادامه داد بدون شك و يا بي اعتمادي به اينده

من هنوزم مي گم با طلاق مخالفم اما ......

خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
fariba58k
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 33

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 13

« پاسخ #7 : 11 مهر 1388,ساعت 14:39:35 »

منم مخالفم
طلاق راه حل بچه تنبلاست گلم من نمیدونم مشکل اصلی شما چیه؟ اگه خیانته باید ریشه یابی بشه از کجا شروع شده فقط بدون من مطالعات زیادی کردم مردایی که خیانت میکنن اکثرا پشیمون ونادم برمیگردن مطمئن باش فقط باید کانون گرم خانواده حفظ بشه خیلی سخته اما ما خانوما مقاومیم من مشکل شما رو نمیدونم اما  یه کم واضحتر بگو تابیشتر بدونم
اما محکم میگم طلاق آخرین راهه وبیش از صدها هزار راه برای حل مشکل هست اگه واقعا زندگیتو دوست داری

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

farzaneh62

خارج شده است
7
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 60

تشكر
اهدا شده: 14
دريافت شده: 7

« پاسخ #8 : 15 مهر 1388,ساعت 08:14:20 »

راستش خوشم از این کلمه ی تلافی که نوشتین نیومد... اونم راجع به خیانت !
خیانت رو تلافی کنین یعنی چی ؟
یعنی شما هم خیانت کنین .... میدونین یعنی چی ؟
اگر امکانش بود توضیح قانع کننده ای ارائه بدید .
خارج شده است
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #9 : 15 مهر 1388,ساعت 17:22:28 »

سلام

عزیزم هیچ وقت نمیشه در مورد این مسائل به طور کلی راه حل بدیم !!!

همه چی بستگی به طرفین داره و شخصیتشون ....

گاهی اوقات نه تنها طلاق بد نیست، بلکه بهترین راه هم هست ...

گاهی اوقات به خاطر مشاور به خاطر وجود بچه نمی تونه توصیه به طلاق کنه در صورتی که اگه بچه ای در میون نبود، حتما به طلاق توصیه می کرد ....

گاهی اوقات شرایط خیلی بده و به خاطر بچه باید طلاق گرفت یا طلاق داد ....

ولی مهم ترین کاری که باید انجام داد برای افراد مجرد خودسازی و دقت در انتخاب -دقت نه وسواس- و مشاوره پیش از ازدواجه و برای افراد متاهل یادگیری مهارت های زندگیه ... به قولی برای تداوم زندگی باید تلاش کرد ، چیزی که زیاد دیده نمیشه، افراد همه تلاششون رو برای به هم رسیدن می کنن ولی وقتی رفتن زیر یه سقف حتی نسبت به جنس همسرشون شناخت ندارن و نمی دونن چه طوری باید به یه زن یا با یه مرد ارتبط برقرار کرد ....

موفق باشید .
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
farhad.f
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #10 : 16 آبان 1388,ساعت 15:03:38 »

سلام به نظر من طلاق وقتی راه حل به حساب میاد که ادامه حیات به اون بستگی داره نه راحت شدن از شر زندگی فعلی. من بیشتر این موارد رو که تو نطر سنجی هستش به سرم اومده فقط میتونم بگم خیانت رو مشکوکم (البته به این که الآن شداره میشه یا قبلا بوده )ولی اگر شرایط شما خدای نکرده مثل من بود و بخاطر چند چیز دیگه مثل شرایط خانواده و بچه و .... نمی تونستید زنتونو طلاق بدید کم کم طاقتتون زیاد میشد و راحت تر میتونستید به زنده بودن ادامه بدید بدون فکر کردن به طلاق بعد از طلاق مگه درهای بهشت به روتون باز میشه؟ فکر کردید بعدش چه گلی بسرتون میزنن؟ اصلا فکر میکنید اگه یه نفر دیگه رو پیدا کنید فرشتس؟
یکی از دوستان نوشته که باید قبل ازدواج آدم درست انتخاب کنه تا حالا نشده رفته باشید هندونه بخرید و همه تخصص تونو بکار برده باشید و  به قول خودتون بهترین رو انتخاب کرده باشید ولی وقتی آوردید تو خونه ببینید که توش گندیدس یا کاله یا مزش مثل خیاره؟
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :