سلام
یه یارو توی اینترنت بود منو راهنمایی کرد حیف من زیاد جدیش نگرفتم بعد فهمیدم عجب راه توپی بوده اون طرز خرید وفروش...طرف از کیش بود و زبانش خوب بود ..منم زبانم خوبه داشتیم چت می کردیم که منم مثل شما مونده بودم با پولم چه کاری راه بندازم ..بهم گفت یه کامپیوتر شخصی بخر وشروع کن به معامله و خرید از چین . ..می گفت سایتایی هست پر اعتبار و فروشگاه های مجازی هستن ...می ری توش با اون شرکته سفارش و درخواستتو می دی اونا برات پست می کنن و می رسه گمرگ و اینجا تحویل می گیری و 3 برابر و یا چوبله می فروشی ..مثلا می گفت از یه شرکت چینی ..سفارش رایتر می گیره تعداد بالا ..هر رایتری در می یاد حدود 2000تومن به پولی که می پردازی..بعد اینجا بنظرتون چندین تومن می شه فروخت؟؟

می گفت نه تنها قطعات کامپیوتر خیلی سود داره بلکه تو زمینه های دیگه هم می شه خرید اینترنتی کرد و بسیار از نظر امنیت معتبره و جنس به مقصد می رسه بدون هیچ مشکلی حتی بدون اینکه بخوای برای یکبارم بری چین...البته زبانت باید خوب باشه می دونی که ...من یکی که می خوام برم پیگیریش کنم .اگر خواستی به نتیجه رسیدم می گمت ...
چند روز پیشا رفتم پیش یکی از استادام ..می گفت یه اتاق دفترشو رهن داده بوده به یه تهرونی 30 میلیون..یارو مییاد مبلیو دفتریو دستکی راه میندازه ویه سری سی دی های حسابداری می یاره میزاره رو کامپیتور ها وسیستم هاش وشروع به چاپ تبلیغ روزانه توی روزنامه می کنه ..که دوره های حسابداریو رایگان بگذرونید و از طریق ما صاحب شغل شوید ...خلاصه من پرونده افرادی که اومده بودنو دیدم ..ده هزار نفر در عرض یک ماه مراجعه کننده داشته و ازشون نفری 5000تومان می گرفته بابت حق الزحمه ثبت نام ...خداییش منم باشم با رضایت کامل 5 تومنو می دم چرا که در عوضش برنامه های حسابداری ...و ... و ...بهم به طور خصوصی آموزش می دن و نهایت مطمئنا وقتی حسابداریارو راه بیفتی شغلم گیرت می یاد...نتیجتا در عرض یک ماه این آقا 50 میلیون تومن فقطاز ثبت نام این روش کار نصیبش شد و خیلی راحت بست و رفت ...کسیم شاکی نداشته ..چون با حسن نیت

عملا دوره های حسابداریو یادشون داده بوده ...تو لیست رزومه ها از دختر 16 ساله بود تا یه یارو 60 ساله فوق لیسانش پتروشمی

عجب مغزی داشته نه ؟؟؟