خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12767 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: تیک تاک
صفحه: [1] 2 3   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: مي خوام كمكش كنم كه مثل قبل بشه  (دفعات بازدید: 2305 بار)
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« : 05 مهر 1388,ساعت 13:04:52 »

دوباره سسسسسسسسسسسسسسلام
سعي مي كنم خلاصه و مفيد بگم
يه پسر خاله دارم كه 15 روز از خودم بزرگتره ، راستش 2 سال پيش بهم ابراز علاقه كرد با چنان سوز و گداز و اشك و آه وناله كه بدون تو ميميرم
خوب راستش مثل برادرم ميمونه نمي تونستم قبول كنم ما از بچگي با هم بزرگ شديم
خيلي پاك و معصوم بود يا شايدم هنوز هست
باور كنيد تا پارسال كه دانشجو بشه وقتي از مدرسه ميومد مستقيم مي رفت تو اتاقش يا درس مي خووند يا پاي كامپيوتر نشسته بود اصلاً اهل رفيق بازي نبود ، خوب بعد از ابراز علاقش بهم و جواب منفي من ، رابطمو باهاش خيلي كم كردم تا 6 ماه ، حتي تو خيابون از كنار هم رد ميشديم مثل يه غريبه
بعد از 6 ماه كه اوضاع عادي شد ، يعني اون سعي كرد دوباره باهام رابطه داشته باشيم و بهم گفت به دليل اين كه قبلاً ما به خاطر همون مسئله رابطه خانوادگي زياد با خاله و دايي هر روز همديگرو مي ديديم من فكر مي كردم كه بدون تو نمي تونم زندگي كنم ولي بعد از اين 6 ماه فهميدم كه تو مثل خواهرمي
البته يه نكته جا موند ، پارسال پسرخاله باباش كه يه پسر 23-24ساله است يه 7-8 ماهي با اينا زندگي كرد و خلاصه با هم خيلي صميمي شدن (اسمش ايمان هست اين پسرخاله باباش)
ايمان خان رابطه عشق و عاشقي زياد داشته تا دلت بخواد هم دخترا رو سركار گذاشته كه البته يكي از دخترا خيلي پا پيش شده و خلاصه عقد كردن ولي دختره توي يه شهر ديگه زندگي مي كنه و خيلي دير به دير همديگرو مي بينن و البته الان آقا ايمان خونه مجردي داره و دوست و رفيقا رو جمع مي كنه و مشروب و دختر بازي و روابط نامشروع و.... كاراي كوچيكشونه
اين پسرخاله ي منم كه اسمش محمد خيلي با ايمان جور شده و ......
چند وقت پيش برگشت به من گفت ايمان از من خواست كه از عشقم دست بكشم ، گفتم عشقت كي بود ؟ گفت تو ، منم بحثو كش ندادم
در ضمن به من گفته بود هر وقت از يكي خوشت اومد به من نشونش بده ميخام بدونم كي رو به جاي من انتخاب كردي ، منم آرش رو بهش نشون دادم
الانم محمد با چند تا دختر دوسته اونم با هم ، و البته با يكيشون تا جايي كه من اطلاع دارم خيلي جور شده كه البته به نظرم اون دختره هم زياد جالب نيست چون تو پارتي و موقع مستي و رقصيدن با هم آشنا شدن
راستشو بخوايد يه خورده عذاب وجدان گرفتم كه نكنه تقصير من باشه كه كارش به اينجا كشيده ، و البته فكر مي كنم وقتي كه فهميد من با آرش دوست شدم و ديگه اصلاً به اون فكر نمي كنم زد به سيم آخر
حالا چي كار كنم كه مثل قبلش بشه ، خيلي حرفمو مي خونه يعني حرفمو گوش ميده ؛ به نظرتون چيكار كنم ؟
به نظرتون من مقصرم ؟
ببخشيد يه خورده طولاني شد
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #1 : 05 مهر 1388,ساعت 14:32:01 »

به خدا دروغ نگفتم و تاپيك سركاري هم نزدم  :'( :'(
ولي بهم برخورد كسي جواب نداد  ناراحت
اگه الان يه تاپيك مسائل جنسي بود ..........
بازم از اون 9 نفري كه حداقل خووندن مشكلم رو و حداقل چند دقيقه اي وقت گذاشتن ممنونم لبخند
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
آنجل
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 282

تشكر
اهدا شده: 73
دريافت شده: 162

« پاسخ #2 : 05 مهر 1388,ساعت 14:41:38 »

اتنا جونم
خيلي كم طاقتيا... بذار يه كم فكر كنيم دختر...
خارج شده است

یک عمر
در انتظاری تا بیابی آن را که درکت کند
و تو را همان گونه که هستی بپذیرد.
وعاقبت
در می یابی که او از همان آغاز خودت بوده ای...
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 05 مهر 1388,ساعت 14:46:15 »

چشم آنجل جون  لبخند سکوت
ببشيد ديگه تكرار نميشه بوسه
خارج شده است

*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 309

تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153

« پاسخ #4 : 05 مهر 1388,ساعت 15:07:29 »

خوب ابهام عزيز......شما نميدونم قدرت بيانتون تا چه حد بالا هست.؟؟؟؟؟؟؟

اگر انقدر به خودت مطمئني كه ميتوني با بيانت ايشون رو به راست هدايتي كني!!!!!!!!!كه بسم ا....
ولي خوب , يه مسئله ديگه اينه كه هر چقدر هم در اين سن به افراد بگي رابطه رو با جنس مخالف كم كن , قبول نميكنن...و تازه حريصتر هم ميشن........
اين شمايي كه بايد موقعيت سسنجي كني و راه درست رو انتخاب كني......
به نظر من با احتياط بهش نزديك شو و اصلا بهش مستقيم نگو....
خارج شده است

آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 05 مهر 1388,ساعت 15:15:16 »

من به قدرت بيانم ايمان دارم و به تاثيري كه مي تونم بذارم روش
ولي نميدونم از كجا بايد شروع كنم ؟
چه جوري باهاش برخورد كنم كه از اين كارا دست برداره ؟
با چي سرگرمش كنم كه سراغ اونا نره؟
اصلاً من مقصر هستم يا نه ؟
آيا اگه من بهش نزديك بشم دوباره همون وابستگي قبل رو بهم پيدا نمي كنه؟
آيا اگه من بهش نزديك بشم يه نوع خيانت به آرش نيست ؟( آرش دوست خودمو ميگم)
خارج شده است

ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 05 مهر 1388,ساعت 16:01:46 »

دوستان شايد فردا نتونم on بشم چون دارم ميرم دانشگاه از 8 صبح تا 7 شب كيپ كلاس دارم  :'(
خوشحال ميشم نظراتتون رو ببينم
بازم خوشحالم از اين كه با اين انجمن و دوستان خوبي مثل شما آشنا شدم ، برام دعا كنيد  بوسه سکوت
خارج شده است

مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91

« پاسخ #7 : 05 مهر 1388,ساعت 17:08:15 »

سلام ابهام

فکر نمیکنی به خاطر اینکه تو معشوقش بودی و حالا خودت یکسی رو که دوست داری و تازه بهش نشونش دادی که کارت اشتباه هم بود واسه اینکه بهت بگه دیگه بیخیالت شده و نمیخوادت دست به همچین کاری زده.

یعنی یک جور حس حسادت به پسری که باهاشی داره و تازه داره با این کاراش می خواد حس دوست داشتن تو رو به خودش یکجورایی برانگیخته کنه.

و اگه هدفش این باشه حتی اگه قدرت بیان داشته باشی بازم نمیتونی از کارایی که میکنه دورش کنی.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ebham, farzaneh62

خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 07 مهر 1388,ساعت 06:48:57 »

مهربان عزيز ممنون
اون خودش خواسته بود، خودش بهم گفته بود كه اگر يه موقعي به كسي علاقه مند شدي اول به من نشونش بده ، به دو دليل ( حتي دلايلش هم خودش گفت):
1- من يه پسرم و پسرا رو بهتر از تو مي شناسم ، بذار باهاش رو در رو بشم تا ببينم به درد تو مي خوره يا نه
تازه بهم گفت تو ( يعني من ، آتنا) يه خصوصيت هاي اخلاقي خاصي دارم كه با هر كسي نمي تونم بسازم
2- مي خواست اولين نفري باشه كه فرد انتخاب شده من رو مي بينه ، به قول خودش مي خواست ببينه من اونو با كي عوض كردم
در ضمن اونو فقط در حد دو بار چند كلمه ساده سلام و.... با هم در ارتباط بودن
من اينو مطمئنم كه حس دوست داشتني ديگه نسبت به اون تو وجودم برانگيخته نميشه
ولي به نظر شما من مقصرم كه اون به سمت فحشا و فساد رفته ؟
يعني هيچ كاري از دستم برنمياد ؟
با عذاب وجدانم چه كنم؟ ناراحت
خارج شده است

مهربان
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 214

تشكر
اهدا شده: 10
دريافت شده: 91

« پاسخ #9 : 07 مهر 1388,ساعت 16:35:58 »

اگه کسی گفت برو تو چاه بیفت میری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میدونی چیه تو مقصر نیستی چون هرکسی عقل داره و میدونه اینجور کارا درست نیست ولی شاید به خاطر اینکه به تو نشون بده که اونم دیگه دوست نداره دست به اینجور کارا میزنه تا بگه من آزادم به هر کاری که دلم میخواد انجام بدم.

وقتی میبینه تو با یکنفری دوست شدی و ازت میخواد که اونو بهش نشون بدی واسه اینه که هنوزم دوست داره ولی چون دیگه کاری ازدستش برنمیاد واسه رسیدن به تو یک خلا توش بوجود اومده و حالا با اینکارش میخواد فراموشت کنه در صورتی که این کاراش اشتباس.
و چطور تو راجع به همه این کاراش میدونی ولی خانوادش نمیدونن؟

ebham

خارج شده است

این دین ساده من است:

نیازی به مرجع تقلید ندارد. نیازی به فلسفه های بغرنج ندارد.
 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی.
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 194

تشكر
اهدا شده: 84
دريافت شده: 69

« پاسخ #10 : 08 مهر 1388,ساعت 20:36:34 »

سلام عزيزم
ببين وقتي تو خودت دوس پسر داري و تازه به اونم نشون دادي چه طور ميخواي اونا قانع كني كه دوس دختر نداشته باشه من فكر ميكنم به حرف تو كه گوش نميده هيچ پيش خودش ميگه اگه تو لالايي بلدي چرا خودت خوابت نميبره به خصوص الان كه ميدونه تو دوسش نداري و با كس ديگه هستس
اصلا هم عذاب وجدان نداشته باش هر كسي عقل داره خودش ميفهمه كه راهي كه انتخاب كرده درسته يا غلط مطمئن باش اگه خودش نميخواست دنبالش نميرفت همون اولم كه به تو ابراز علاقه كرده نشون ميده كه بالاخره يه پيش زمينه اي داشته
من اين طور فكر ميكنم...
موفق باشي

ebham

خارج شده است

بگذار تا دل من بي انتها تكرار كند
كه تو را ميخواهد فقط تو را
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 139

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63

« پاسخ #11 : 09 مهر 1388,ساعت 09:14:05 »

ابهام جونم ، اصلا تقصیر شما نیست عزیزم . منم با شریفه عزیز موافقم. به نظر من خودتو قاطی مسائلش نکن . ممکنه یه چیزی بهش بگی اون برداشت اشتباه کنه و دوباره بیادش سر کوچه اول.  و احساس تورو حمل بر نگرانیت نسبت به آینده خودش ندونه یا شاید فکر کنه تو دوستش داشتی و حالا یه جورایی پشیمون شدی.....
ابهام جونم این فقط نظر شخصیم بودا!!!
واسه پسرخالت دعا می کنم که خیلی زود راهشو پیدا کنه که انقد دیگه نگرانش نشی لبخند
خارج شده است
mahetaban
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 21

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 3

« پاسخ #12 : 09 مهر 1388,ساعت 16:19:35 »

salam  bayad nazare khodeto bebini va bebini ta hee delet chi mige  ghablan vaghean dosesh dashti متعجب
hala chi???
b khatere che chizi dost pesar dari ? barae inke lajesho dar ari? ya na  ya in k alan on cheghadr taghir karde? aya eteghadateshm zire pa mizare? bayad felan barash doa koni man etelae ziyadi az rabetaton nadaram-vali agar adame khosh gozaronie  veeeleesh kon zendegito kharab nakon -vali mitoni gheire mostaghim harfai bezani shayad tahrik shod va kami dorost fekr kone mifahmi k..

ebham

خارج شده است
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 11 مهر 1388,ساعت 07:05:14 »

سلام
مهربان عزيز ، شريفه گلم ،پناه و مهتابان عزيز ممنون
مهربان جان ، همون طور كه گفتم با من خيلي راحت تر حرف مي زنه به خاطر همين هم هر وقت يه مشكلي براش پيش مياد به من ميگه ، هفته قبل با همين دختره كه با هم جور شدن بحثش شده بود و اومد كل اين ماجراها رو براي من تعريف كرد كه من پا در ميوني كنم آشتي كنن
اون زمان هايي كه ميره پارتي و... به مامانش ميگه خونه ايمان هستش ، مامانشم خيالش راحته كه مثلاً اون خونه ايمانه ، نميدونه ايمان خودش بدتر از همه است
شريفه عزيز من اصلاً با دوست دختر داشتن اون مشكل ندارم ، من ميخام كمكش كنم كه مثلاً ديگه پارتي نره ، ديگه مشروب نخوره و.... اين كارا رو نكنه صد تا دوست دختر داشته باشه به من ارتباطي نداره
مهتابان عزيز از ته قلبم ميگم كه مثل برادر دوستش دارم ، چون من برادر ندارم از بچگي هر جا برام يه مشكل پيش ميومده محمد پشتم بوده مثل يه برادر ، به خاطر همينم من الان ميخام پشتش باشم مثل يه خواهر ، تو خانواده تنها كسي كه از كاراش خبر داره الان ، يكي منم يكي ايمان
پريشب خونمون بود ، يه خورده باهاش حرف زدم ، شوخي شوخي يه چند تا نكته رو بهش تذكر دادم ولي اون خيلي تيزه ، موضوع رو عوض كرد و بعدشم با يه بهونه اي پاشد رفت بيرون
خارج شده است

mahetaban
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 21

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 3

« پاسخ #14 : 11 مهر 1388,ساعت 07:45:13 »

ebhame azizam khobe khodet migi az bachegi baham bozorg shodid
khob  bayad ta hala b noghate zaff va ghovatesh pei borde bashi
dar zemn  kami jesarat b khodet bede ve b on oltimatom bede
avalin chizi k bayad sarih behesh begi ghazie  emane in k bayad bahash b ham bezane har tor shode razish kon
خارج شده است
صفحه: [1] 2 3   بالا
چاپ صفحه
پرش به :