ebham
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 509
تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198
|
 |
« پاسخ #15 : 11 مهر 1388,ساعت 07:59:06 » |
|
مرسي مهتابان عزيز چشم سعي خودمو مي كنم ، بازم ممنون اگه جملات خاصي به نظرتون مي رسه كه بتونم بهش بگم يا كتاب و cd بشه باهاشون راه خودشو پيدا كنه بهم معرفي كنيد ، آخه كتاب و cd و... خيلي روش تاثير ميذاره
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر ميكنه احساس ميكنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
|
|
|
mahetaban
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 21
تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 3
|
 |
« پاسخ #16 : 11 مهر 1388,ساعت 09:19:59 » |
|
in mored ziyad b ketab marbot nemishe bishtar b khodet bastegi dare sai kon hoshmandane amal koni khanoma estedade khobi daran haa..emm..khob kekr kon az noghate ghovat va zaifesh estefade kon-behesh bego aval rabetasho ba iman ghat kone har vaght in karo kard mitoni yek gharar bezari ta bahash manteghi harf bezani to hatfat takid kon k to barae on mese yek baradare khobi va aslan nemikhai k zendegit kharab beshe va dost dari k baradaret khosh bakht beshe ta in rabetehae khob edame peida kone behesh bego k agar in raftarasho taghir nade majbori rabetato bar khalafe meilet bahash ghat koni
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
ebham
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #17 : 11 مهر 1388,ساعت 09:28:50 » |
|
ممنونم مهتابان عزيز خيلي خوبي گلم خوب نظرت اينه كه باهاش تو خونه حرف بزنم يا باهاش بيرون از خونه قرار بذارم ؟ نميخام براي خودم دردسر بشه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر ميكنه احساس ميكنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
|
|
|
mahetaban
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #18 : 11 مهر 1388,ساعت 10:46:53 » |
|
bayad jai bashe k barat moshkeli pish nayad
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
شريفه
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 194
تشكر
اهدا شده: 84
دريافت شده: 69
|
 |
« پاسخ #19 : 11 مهر 1388,ساعت 12:14:53 » |
|
قبل از اينكه باهاش صحبت كني همه چيزو در نظر بگير نكنه اون يه برداشت ديگه بكني در ضمن بايد 100درصد مطمئن باشي كه به حرفت گوش ميده
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
بگذار تا دل من بي انتها تكرار كند كه تو را ميخواهد فقط تو را
|
|
|
ebham
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #20 : 12 مهر 1388,ساعت 10:43:45 » |
|
دوستان گلم من روي اين موضوع خيلي فكر كردم ، تصميم خودمو گرفتم ميخام باهاش حرف بزنم ، از اين كه حرفامو گوش مي كنه مطمئنم ، كافي فكر كنه من از دستش دل خورم آسمون و به زمين مياره كه اون دلخوري رو رفع كنه ولي يه چند تا مشكل دارم -به نظرتون زنگ بزنم به گوشيش باهاش قرار بذارم بيرون با هم حرف بزنيم يا تو خونه هر موقع كه موقعيت پيش مياد؟ (البته بايد بگم تو خونه موقعيتي كه من بتونم تنها باهاش حرف بزنم پيش نمياد چون مامانم نميذاره ، از اين طرز فكر غلطش حالم بد ميشه ، اگر هم بخوام جلوي كسي بگم خوب ممكنه ناراحت بشه چون كسي از اين ماجراها خبر نداره به غير از من) -من يه خورده مي ترسم هم از اين كه نكنه آرش بفهمه اون وقت ناراحت بشه و هم از اين كه اون برگرده سر خونه اول -حالا از اينا بگذريم من اولشو چه جوري شروع كنم؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
mahetaban
Newbie
آفلاین
تشكر
|
 |
« پاسخ #21 : 12 مهر 1388,ساعت 11:26:30 » |
|
bayad jai bashe k barat moshkeli pish nayad ---fekr kon koja va chetor bashe khobe ba tavajoh b mogheiatet
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
ebham
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #22 : 28 مهر 1388,ساعت 08:30:55 » |
|
سلام دوستاي خوبم بلاخره ديروز تصميم گرفتم و به پسرخاله ام اس ام اس زدم گفتم بياد ببينمش مي خوام باهاش حرف بزنم جواب داد گفت قول صد در صد نميدم كه بيام ، گفت ميخاي در مورد چي صحبت كني ؟ زنگ زد منم اولش يه خورده شوخي و خنده و مقدمه چيني كردم ، بعدش گفتم محمد تو ارتباطت با ايمان يه خورده اي بيشتر فكر كن ، دوستي با ايمان رو بذار كنار اولش زير بار نرفت و اصلاً انكار كرد اون حرفايي كه قبلاً گفته بود ، بعد منم ديدم اين طوري مي كنه گفتم باشه كاري نداري ديد ناراحت شدم گفت خيل خوب باشه سعي خودمو مي كنم ، قول ميدم و......... بهش گفتم هر كسي رو از روي هم نشينش شناسايي مي كنن ، كسي كه براي هم نشيني انتخاب كردي مناسب نيست ، خلاصه قبول كرد ولي........... ديشب دوباره ايمان اومده بود خونشون صبح بهش اس ام اس زدم گفتم حرفاي ديروزم كه يادت نرفته گفت بي خيال دخترخاله گلم منم گفتم باشه اگه آيندت مهم نيست بي خيال، تا الان هنوز هيچ جوابي بهم نداده حالا چي كار كنم؟؟؟؟؟؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
پناه
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 139
تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63
|
 |
« پاسخ #23 : 28 مهر 1388,ساعت 11:34:29 » |
|
آتنا جون فکر کنم باید یکم صبر کنی . حداقل چند روز !! زیادم بهش پشت سرهم گیر بدی واسش این حرفها و نصیحتهای شما تکراری می شه . سعی کن جملاتتو تاثیرگذارتر بگی ! واسش کم توضیح بده ولی مفید . جمله هایی که به فکر ببردش! که بفهمه آیندش واست مهمه! فکر کنم ایمان بیشتر از شما روی کارهاش فعلا تاثیر می ذاره ! یا شایدم به این کارها عادت کرده که حتما همین طوره ! باید یکم بهش فرصت بدی که بخودش بیاد . اصلا شاید حالا که می بینه واست مهمه داره باهات لج می کنه. از این جور آدما نیست ؟
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: ebham
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
ebham
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #24 : 28 مهر 1388,ساعت 12:00:35 » |
|
پناه جون فكر كنم ايمان نقطه ضعف محمد رو پيدا كرده باشه كه هر بار كه ايمان بهش نزديك ميشه محمد رام اون ميشه راستي يكي دو ساعت پيش خواست مثلاً از دلم در بياره اس ام اس زد كه روز دختر رو تبريك بگه ميدونم رو من خيلي خيلي حساسه و حاضر نيست من ناراحت بشم چون ديروز كه بهش گفتم گفتم جون آتنا رو قسم بخور كه ديگه سراغ اون كارا نميري گفت جون آتنا برام خيلي عزيزه به خاطر همين قسم نمي خورم گفت ارزش جون آتنا بالاتر از اين حرفاست ، گفت مي ترسم قسم بخورم بعد زير قسمم بزنم منم فكر مي كنم عادت كرده نه لج بازي بايد يه كاري بكنم كه عادت از سرش بيفته اما چيكار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
پناه
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #25 : 28 مهر 1388,ساعت 16:09:58 » |
|
آتناجونم چقدر دلم واسه محمد می سوزه . توروخدا کمکش کن . فکر کنم اگه یکم پیگیرتر تلاش کنی بشه از این خطا درش آورد . الان به این فکر کردم که به ایمان یه تذکری بدی ولی اصلا دلم نمی خواد باهاش حتی یه کلمه حرف بزنی ... بعدشم ممکنه به محمد بربخوره بالاخره دوست جونجونیش شده ! آتنا جون یه کم وقت بده بازم فکر کنیم . شاید راه منطقی تری باشه .
راستی چرا یه برنامه مشترک با محمد نمی ذلری ؟؟ مثلا یک کلاس خاصی و یا یک برنامه تفریحی که گاهی با هم باشین ! شاید اینطوری راحت تر بتونی توی کاراش و تصمیماتش نفوذ کنی . و کم حرف شنوی از تو درش بیشتر به وجود بیاد . راه بدیه ؟؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
fataneh
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 23
تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 15
|
 |
« پاسخ #26 : 28 مهر 1388,ساعت 23:17:56 » |
|
سلام عزیزم  سعی کن به این مساله فکر نکنی چون تو نباید خودتو مقصر بدونی.شاید چندین نفر بهت پیشنهاد بدن تو نمی تونی با همه اونها ارتباط برقرار کنی و یا ازشون مواظبت کنی که راه اشتباه رو انتخاب نکنن تو مسئول زندگی خودت هستی پس خودت رو درگیر ماجراهای زندگی یک آدم دیگه نکن حتی اگر فامیل یا یک عاشق باشههههههههههههههههههه موفق باشی.. 
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: ebham
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
ebham
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #27 : 02 آبان 1388,ساعت 08:07:21 » |
|
فتانه جونم و پناه جونم از هر دو تون ممنونم پناه جون پيشنهادت خيلي خوبه ، يعني از نظر من عاليه ولي ....... اون دانشجوي رودهن و من دانشجوي تهران من محل كارم شرق تهران و اون غرب تهران فقط و فقط روزهاي جمعه ي هر دومون آزاده به نظرت تو يه روز جمعه چه كار كنم ؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
پناه
Full Member

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #28 : 03 آبان 1388,ساعت 08:40:30 » |
|
فقط جمعه ؟؟مثلا هر دو هفته .... یا بیشتر . می تونی ازش بخوای ... مثلا از دانشگاهشون یه کتابی بگیری ... یه روز وقت بذاری و به بهانه یه چیزایی که مسائلی که شده خودت الکی درستشون کنی ازش کمک بگیری و در بینش خودتو بیشتر بهش نزدیک کنی تا تاثیرگذارتر باشی . منظورمو تونستم برسونم ؟؟ من می گم حالا که نمی تونین یه برنامه هایی داشته باشین که زمان بیشتری بتونی رو مخش کار کنی فرصت های خیلی کوچیک می تونن موثرتر باشن اگه تعدادشون زیاد شه شاید مفیدتر از این باشن که مثلا یه روز جمعه کامل باهاش باشین .... راستی تازه چه خبر ؟ دیگه باهاش تماسی نداشتی ؟ ولی اتناجونم ، عزیزم باید خیلی مواظب باشی . که این نزدیک شدن فقط برای کمک به محمده. طوری نباید رفتار کنین کههم اوون یه فکرایی پیش خودش بکنه هم دوست شما ازین موضوع ناراحت شه . بالاخره درکش یکم ممکنه واسه دوستت سخت باشه .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
ebham
OFC Hero

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #29 : 03 آبان 1388,ساعت 10:00:35 » |
|
پناه جونم ممنون  باشه سعي خودمو مي كنم راستش خبر جديدي ازش ندارم چون اين چند روز خيلي سرم شلوغ بوده و البته ذهنم مشغول بازم ممنون ، منظورتو كاملاً متوجه شدم و اميدوارم بتونم به نتيجه برسم 
|
|
|
مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: پناه
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|