خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: اعتماد به نفس ندارم  (دفعات بازدید: 725 بار)
zzgolo
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 11

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 05 مهر 1388,ساعت 15:17:05 »

سلام
هميشه از اين كه نمي تونم حرفامو راحت بزنم ناراحتم. فكر ناراحت كردن ديگران و عدم توانائي در انجام هر كاري باعث ميشه ريسك نكنم. حتي اگه مشتاق آن باشم. در مدرسه ترس جواب دادن به سوالات معلم و حالا كه مي خوام برم دانشگاه ترس برخورد با همكلاسيها و در محيط كارم هم همين مشكلات وجود دارد. از گرفتن حق خودم هم مي ترسم. برخورد اول با هر كسي برايم سخت است چون نمي توانم و نمي دانم بايد چه بگويم. ساكت مي مانم  بی تفاوت
به نظر شما بايد چه كار كنم متعجب
در كل اجتماعي بزرگ نشدم و حالا براي ساده ترين مسائل و برخوردها دچار مشكل مي شوم. و بيشتر فكر به اين مسائل مرا آزاد مي دهد. لطفاً راه حل اساسي به من بدهيد لبخند
خارج شده است
آنجل
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 282

تشكر
اهدا شده: 73
دريافت شده: 162

« پاسخ #1 : 05 مهر 1388,ساعت 15:54:33 »

سلام عزيزم
خوش اومدي
ببين zzgolo جان (چقدر ازين اسمت خوشم مياد!) من هر وقت براي انجام يه كاري يا ملاقات با كسي استرس ميگيرم .مامانم هميشه بهم ميگه آخرش مگه چي ميخواد بشه كه اين همه خودتو اذيت ميكني؟! راست ميگي هميشه هر وقت حس ميكني نميتوني حرفتو بزني به اين فكر كن كه مگه در بدترين حالت چه اتفاقي ممكنه بيفته و آيا ارزششو داره كه خودتو اين همه عذاب بدي؟!!!
اگه ميشه و دوست داري يه كمي از نكات مثبت و نقاط قوتي كه تو وجود خودت حس ميكني واسمون بنويس... بعضي وقتا ما ادما توانايي ها و نكات مثبت تو خودمونو فراموش ميكنيم... اونوقت فكر ميكنيم ديگران خداي خوبي و توانايي اند و ما هيچ چي نداريمو ضعيفيم... اون وقت كم مياريمو اعتماد به نفسمون ميفته پايين...
يه كم بيشتر از خودت بگو گلم...

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ebham

خارج شده است

یک عمر
در انتظاری تا بیابی آن را که درکت کند
و تو را همان گونه که هستی بپذیرد.
وعاقبت
در می یابی که او از همان آغاز خودت بوده ای...
mahmoods
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 30

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 11

« پاسخ #2 : 05 مهر 1388,ساعت 15:58:05 »

سلام دوست من ورود تو رو به این گروه تبریک میگم

امیدوارم مشکل شما را بتونیم حل کنیم

برای تقویت اعتماد به نفست اول نماز بخوان و به خدا توکل کن

ببین از هر چیز برای خودت غول نساز

عاقلانه تصمیم بگیر

فقط با غریبه ها این مشکل را داری درسته ؟؟؟؟؟

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

آتوسا

خارج شده است

هر چه گفتم از صداقت بود هر چه کشیدم از صداقت بود ای صداقت کاش نبودی هر چه درد می کشم از صداقتم بود .
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 139

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63

« پاسخ #3 : 08 مهر 1388,ساعت 16:56:34 »

سلام عزیزم
میتونی برای شروع وقتی می خوای حرف دلتو به کسی بگی ، به همکارات یا هر کس دیگه ، خودتو به کاری مشغول کن و بگو یا به چشمای طرفت نگاه نکن . من این شیورو بارها امتحان کردم.
اینجوری دقتش نسبت به حرفی که می خوای بزنی کم میشه و صحبت کردن واسه خودت راحت تر.  بعد از یه مدت می بینی که چقدر راحت تر ارتباط برقرار می کنی .
خارج شده است
zzgolo
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 15 مهر 1388,ساعت 15:12:15 »

از گفتن نه و از گرفتن حق خودم از ديگران مي ترسم. وقتي كسي با تعنه با من حرف ميزنه متوجه نميشم اگر هم بشم چيزي نمي تونم بگم و بعد از جدا شدن از او به فكر اين ميفتم كه كاش جواب داده بودم. اصلاً چي بايد بگم هيچكس منو نميفهمه
خارج شده است
zzgolo
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 20 مهر 1388,ساعت 11:28:14 »

ممنونم كه من را راهنماييم كرديد ولي چرا جواب آخري را نداديد دوستتان دارم
خارج شده است