سلام دوست عزیز

علت اینکه وقتی با یک نفر روبرو میشی و زبونت بند میاد این هست که از قبل بارها تمرین میکی که چی بگی.
آخه شما که نمیخواهید در یک جمع رسمی سخنرانی کنید.ما زمانی برای سخن گفتن واینکه چی بگیم از قبل تمرین می کنیم
وخودمون وحرفهایی را که میخواهیم بزنیم را آماده میکنیم که قصد سخنرانی در یک جمع را داشته باشیم.

البته اینکه میگن اول فکر کن بعد حرف بزن کاملآ درسته ولی منظور از فکر کردن سنجیده وبا تعمق حرف زدن هست.البته اشکال نداره که مدت کوتاهی قبل از دیدن اون شخصی که میخوای باهاش صحبت کنی بطور مختصر پیش خودت مرور کنی که چی میخوای بهش بگی ولی این مرور باید خیلی سریع ومختصرباشه.
برای بالا بردت اعتماد به نفس نقاط ضعف وقوت خودتو شناسایی کن.ما معمولآ نقاط ضعف وقوت خودمون را بخوبی نمی شناسیم وهمین باعث سرخوردگی وناکامی وتعارض وخودکم بینی وگاهی هم گرفتن تصمیمات عجولانه میشه.
بطور مثال همین خجالتی بودن یک نقطه ضعف هست که معمولآ بامعاشرت وحضور بیشتر در جمع بمرور زمان از بین میره.
البته حضور در یک جمع سالم وشاد وحضور بیشتر در اجتماع.مثلآ شرکت در کلاسهای مختلف وروربرو شدن با افراد متفاوت.
خود من در نوجوانی خیلی خجالتی بودم ولی در اواخر دوران دبیرستان کاملآ از این خجالتی بودن رهاشدم.
البته به نظر من کمی خجالتی بودن خوبه .
باید بخودت فرصت بدی تا در کمال آرامش این نقطه ضعفها را برطرف کنی.
راستی درباره خودت منصف باش وبه نقاط قوت خود اهمیت بده.به صفات برجسته ای که داری اهمیت بده.
اگر حرفی زدی که از گفتنش پشیمان شدی بخودت تاکید کن که گذشنه ها دیگه گذشته ومرور این قضیه هیچ فایده ای جز وقت تلف کردن نداره.
مهربانی ودلسوزی وصبور بودن شما از صفات برجسته ونقطه قوت شماست.
در ضمن حتمآ خودتو با کارهای مفید سرگرم کن.وقتی انسان سرگرم باشه وقت واسه اینکه روی موضوعی وسواس بشه پیدا نمیکنه.
دوست عزیز سعی کن همیشه خودت باشی واینکه دیگران چطور صحبت میکنن مهم نیست.قرار نیست ما دایمآ طوری برخورد یا صحبت کنیم که مورد پسند دیگران واقع بشه.مهم این هست که رفتار وبرخورد ما اخلاقی وانسانی باشه.
راستی یک تمرین مفید واسه دور کردن افکار وسواسی این هست که هرموقع یکی ازاین افکار اومد سراغت بهش بگو وقت ندارم واگر خیلی سماجت کرد بهش بگو10ثانیه بهت وقت میدم بعداز 10ثانیه تورو از ذهنم بیرون میکنم.این تمرین مخصوصآ واسه شبها که افکار مزاحم نمیذارن بخوابیم خیلی مفیده.
موفق باشی وخدانگهدار