خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: عدم تمایل به رابطه ....  (دفعات بازدید: 1308 بار)
zahra.123
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 97

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 8

« پاسخ #15 : 14 مهر 1388,ساعت 16:39:31 »

نگفتی الن در موردش چطور فکر میکنی شاید با هم تفاهم ندارید
خارج شده است
pupak1360
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 150

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #16 : 14 مهر 1388,ساعت 16:42:46 »

ma baham jaro bahsi nadarim ama sare ye seri masael fekr mikonam mesle ham fekr nemikonim.masalan sare hejab,sare barnamehaye ezdevaj az babate marasemo ....,un tu ye khanevade mard salar bozorg shode!
خارج شده است
zahra.123
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #17 : 14 مهر 1388,ساعت 16:52:53 »

اینا که مشکل نیست اگه جای من باشی چی کار میکنی این حرفا همیشه هست درست نیست به خاطر این جور حرفا خودت و نامزدتو عذاب بدی
خارج شده است
zahra.123
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #18 : 15 مهر 1388,ساعت 07:02:47 »

سلام خوبی منم دیشب به مشکل تو دچار شدم الان دیگه واقعاً میتونم درکت کنم از دیشب دارم دیونه میشم نمیدونم چی کار کنم خیلی میترسم
خارج شده است
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #19 : 15 مهر 1388,ساعت 17:48:01 »

فکر نمی کنید زود ارتباطتتون رو شروع کردین؟؟؟!

بهتره بعد از یه شناخت نسبی مبادرت به ایجاد رابطه جنسی کنید.... نه این که اول رابطه و کم کم شناخت !!!

آیا مسائل شما فقط در مورد مراسم ازدواج و حجاب هست؟

تفاوت شما از لحاظ مذهبی تا چه حد هست ؟

لطفا تلگرافی صحبت نکنید ....

بیشتر توضیح بدین...

اگه کیبورد فارسی ندارید می تونید از خدمات این سایت استفاده کنید :

http://www.behnevis.com/
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
naka
naka
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 56

تشكر
اهدا شده: 12
دريافت شده: 12

« پاسخ #20 : 15 مهر 1388,ساعت 17:56:38 »

عزيزم پوپك سلام.من از روي حرف هايي كه نوشتي بايد بهت بگم مسائل اعتقادي خيلي مهمه.من دارم الان در اين مورد عذاب مي كشم پس هواست باشه.خوبه كه تو دوران نامزدي فهميدي.سعي كن تا كامل خصوصياتشو نشناختي باهم ازدواج نكنين تا اگه ديدي به تفاهم نيم رسي ازش جدا شي.تو چون فكر مي كني مثل تو نيست و يه فرق هاي اساسي باهم دارين علاقت بهش كم شده برا همين توي رابطه اين مشكل رو پيدا كردي.به نظر من بايد باهم صحبت كنين نه در مورد حست بلكه در مورد اختلافاتتون.با توجه به اينكه ميگي مرد سالار هست تغيير كردن اين جور آدما و به ميل زنشون رفتار كردن براشون سخته.
شوهر من با اينكه بهم قول داد نمازشو بخونه ولي دوباره تركش كرده و اين منو خيلي آزار ميده و روي روابطم با اون تاثير ميذاره.
خارج شده است
rasta
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #21 : 21 مهر 1388,ساعت 12:49:16 »

سلام نمیدونم مشکلتون چه طوریه ولی اکثرا دختر خانومها بعد از عقد از این کارها احساس گناه میکنند و برایشان غیره منتظره و تازه و در عین حال مسخره میاد مخصوصا اگه قبلا با کسی دوست بوده باشند و یهو اونو از دست داده باشند و هر از گاهی به یاد اون بیافتند و از طرف متنفر بشند ولی اگه شما خواهر خوبم شوهرتو دوست داشته باشی این مشکل که اولاش ازش بدت بیاد طبیعی ولی ببین اگه اصلا نمیتونی باهاش کنار بیای ادامه نده
خارج شده است
*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 309

تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153

« پاسخ #22 : 21 مهر 1388,ساعت 13:09:01 »

سلام نمیدونم مشکلتون چه طوریه ولی اکثرا دختر خانومها بعد از عقد از این کارها احساس گناه میکنند و برایشان غیره منتظره و تازه و در عین حال مسخره میاد مخصوصا اگه قبلا با کسی دوست بوده باشند و یهو اونو از دست داده باشند و هر از گاهی به یاد اون بیافتند و از طرف متنفر بشند ولی اگه شما خواهر خوبم شوهرتو دوست داشته باشی این مشکل که اولاش ازش بدت بیاد طبیعی ولی ببین اگه اصلا نمیتونی باهاش کنار بیای ادامه نده

درست عين من.... Cheesy    Cheesy        Cheesy       پوزخند     پوزخند        پوزخند
خارج شده است

آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
sarajo0on
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

تشكر
اهدا شده: 7
دريافت شده: 0

« پاسخ #23 : 21 مهر 1388,ساعت 18:08:52 »

پوپک جون؛ این احساس ممکنه توی بیشتر خانوما پیش بیاد. ولی احساس میکنم که برای شما بیشتر باشه. سعی کن بهش معتقد بشی, وگنه به مشکل بر خورد میکنی. شاید بیشتر این گوشه گیریتون واسه نخواستن همدیگه بوده . اگه بهش ایمان داری این حسو پس بزن نذار زندگیت به این سادگی نابود بشه
خارج شده است
pupak1360
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #24 : 21 مهر 1388,ساعت 18:50:55 »

سلام دوستان .متاسفانه آون آدمی‌ هست که حاضر نیست راجع به تفکرات و عقایدش تجدید نظر کنه.عقاید مردسالارانه داره و به همه مردا شک داره.اینکه اگه من تنهایی بدون اون جایی برم احتمالا کسی مخ منو می زنه یا ..................نمی دونم چی کارکنم!این موضوع چه قدر مهمه؟!
خارج شده است
*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #25 : 23 مهر 1388,ساعت 10:04:41 »

شما خودتون چطور؟؟؟؟
چقدر حاضريد عقايدتون رو تغيير بدين؟؟
خارج شده است

آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
pupak1360
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #26 : 23 مهر 1388,ساعت 12:45:33 »

من نمی تونم خودم رو عوض کنم.
خارج شده است
*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #27 : 23 مهر 1388,ساعت 13:47:24 »

پس از شوهرتون هم انتظار تغيير نداشته باشين............
انقدر به اين كارها ادامه بدين , تا بالاخره بدونين كه در زندگي مشترك بايد انعطاف داشت.........
خارج شده است

naka
naka
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 56

تشكر
اهدا شده: 12
دريافت شده: 12

« پاسخ #28 : 23 مهر 1388,ساعت 17:08:50 »

پوپك با اين اوصاف كه خودت گفتي كه نه اون مي خواد عقايدشو عوض كنه و نه تو.چه طوري مي خواين باهم زندگي كنين؟به نظر خودت اصلا ميشه اينجوري ادامه داد.
خارج شده است
pupak1360
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #29 : 23 مهر 1388,ساعت 17:23:29 »

مسلما نه!شخصیت من و اون شکل گرفته و به نظرم نمی شه تغییرش داد.
خارج شده است
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :