خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: مشکل با دوست  (دفعات بازدید: 694 بار)
ok
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 14

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 1

« : 06 مهر 1388,ساعت 20:08:56 »

سلام بر دوستان
----------------------
دوستان من میخواستم بدونم که چطوری یکی از دوستانم رو به طرف خودم بکشونم یعنی با رفتارم و در کل میگن با تریپ از این حرف ها سعی کنم بیاد سمتم .

2 سال با هم دوستیم , در این دوسال دعوا زیادی کردیم , بزارید دقیق بگم ! سال اول دوستیمون باهم خیلی خوب بودیم و پیش هم بودیم و ... و چندین بار بیشتر باهم دعوا نشد البته دعوا منظورم همون قهر هست . ولی نه دلمون پیش همه و بعد از مدتی باهم آشتی میکردیم . اما سال دوم , سال دومی دوستیمون یک سری مسائل خیلی بدی پیش اومد که من به حساب اینکه داشتم وارد یک جمع دیگه میشدم قبولش میکنم , یعنی جمعی که  3 سال توش نبودم و یوهو از طریق این دوستم واردش شدم , جمع منطورم چند تا از دوست های دیگه که با هم بودن , توی بیرون رفتن و ... . در این سال باز هم قهر میکردیم که خیلی زیاد بود , آشتی میکردیم متسفانه در این سال دوستم که خیلی پاک دهن بود ریخت بهم . فکرش این هست که میگه همه حسرت میخورند که من با تو دوستم !!! خودش رو خیلی تحویل میگیره !!!! امسال یکی از بدترین دوستان و قدیمی ترین دوستاش هم اومده بیشتر با اون میچرخه و هم دوستیمون در خطر هست و هم زندگیش که به راه کثیف و ... نره .

چیکار کنم ؟ تو رو خدا کامل توشیح بدید  ناراحت ممنون
خارج شده است
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #1 : 13 مهر 1388,ساعت 19:53:03 »

سلام

اگه بیش از حد خودش رو تحویل می گیره و غرور زیادی داره و با رفتار و گفتارش کاری می کنه که اعتماد به نفس و غرور به جای شما زیر سوال بره ، بهتره دوستیتون رو کم رنگ کنید و حتی اگه شدت رفتار اشتباهش زیاده دوستیتون رو به سلام و احوال پرسی محدود کنید ....

در هر صورت شما هم نباید خودتون رو دست کم بگیرید ....

ضمن این که گاهی اوقات ما می خوایم کسی رو از یه منجلاب -همون راه کثیفی که بهش اشاره کردین-  نجات بدیم، بعد خودمون بدتر از اون شخص در همون منجلاب گیر می افتیم و دست و پا می زنیم ...

به نظر بنده زیاد روی این دوستی اصرار نداشته باشید .

موفق باشید .
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
ok
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 14 مهر 1388,ساعت 15:25:08 »

سلام

ممنون از اینکه جواب دادید . ولی میشه یک چند راهی برای اینکه یکی رو به سمت خودمون بکشونیم رو توضیح بدید ؟؟

ممنون
خارج شده است
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #3 : 15 مهر 1388,ساعت 00:10:01 »

بستگی به رفتار و شخصیت افراد شما می تونید این کارو بکنید، بنده شناختی نسبت به شما و دوستتون ندارم ....
در حال حاضر میزان صمیمیتتون چقدره ؟

و این که شما دختر هستید یا پسر ؟؟!
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
پاييز
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 68

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 3

« پاسخ #4 : 20 مهر 1388,ساعت 12:18:29 »

Ok جان
اول بگو دختري يا پسر
بعد دوستت پسره يا دختر
و اينكه چه قصدي داري از اينكه اون رو به سمت خودت بكشوني
در پايان يك پند
هواست باشه وقتي دستشو ميگيري كه بكشييش طرف خودت
اون تو رو طرف خودش نكشه
اميدوارم متوجه شده باشي
خارج شده است

باور ندارم منو تنها میذاره *دلم واسش یه ذره شد اما دیگه نیست
لعنت به تو ای دست سرد روزگار* حالا من موندم و این چشمای خیس
ok
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 22 مهر 1388,ساعت 21:14:31 »

سلام

عزیزان واقعا عذر میخوام که اینقدر دیر جواب دادم ! تو رو خدا ببخشید !

عزیزان من و دوستم هر دو پسریم و باهم خیلی دوستیم و بخاطر این دوستی من از یک خطر بزرگ کنار کشیده شدم و حالا وظیفه میدونم اون رو هم بکشونم کنار !

واقعا وظیفه میدونم ! چون عزیزان ما یک سال کنار در یک مکان بودیم و ما باهم مثل الان دوست نبودیم اصلا و حتی یک خاطره در جایی ازش ندارم . ولی 2 سال بعد جوری باهم دوست شدیم که نگو و نپرس و در این دوستی یعنی بخاطر این دوستی من از یک عملی دست کشیدم که خود دوستم هم نمیدونه . و بهش هم نگفتم هنوز . و این رو حکمت خدا میدونم چون چطور ممکنه کسی که 1 سال در یک مکان در کنار هم بودیم ولی من خاطره نداشتم ازش حالا بعد از 2 سال باهم اینطور دوست بشیم !!! و این رو وظیفه میدونم .

بله منطورتون رو فهمیدم ! توی اون جمع فقط من یک فرد خاص هستم چون کلی با همه رفیقم و همه از من حساب میبرند ولی بدون بد دهنی و کار زشت و این افتخار من هست . اون هم اینطور بود یعنی من و اون توی جمع واقعا 2 نفر که مکمل هم بودند و خاص بودند بودیم ولی حالا اون رفت تو جمع اون ها . من اینقدر قوی هستم که اون منو نکشه به اون راه .

حالا اگه راه اینکه چطور بکشونمش سمت خودم و یکم وابستش کنم به خودم رو بگید تا من این دین رو عدا کنم و تا آخر عمر و بعد از ازدواج هم رابطه داشته باشیم رو بگید و راهنماییم کنید ممنون میشم .

یکی از بزرگ ترین خواسته های من از خدا همینه . ولی استجاب نمیشه , شایدم باید صبر کرد , اما من دست رو دست نمی زارم که حالا خدا کمکم کنه . خودمم پدر خودم رو در آوردم به مولا . حتی میگن تو سنی که هنوز قانونی نشده از خدا بخوای خدا استجاب میکنه و اون زمان هم من دعا کردم ولی ...

لطفا کمکم کنید عزیزان .  ناراحت

ممنونم  لبخند
خارج شده است
ok
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 24 مهر 1388,ساعت 13:13:48 »

سلام عزیزان

یک سوال دیگه اگه روز تولدش بنویسم با کادو بدم بهش بهتر یا روز تولدش رو در رو بهش بگم ؟ یا بزارم یک روز دیگه ؟؟ بگید چیکار کنم و چی بنویسم .

ممنون
خارج شده است
ok
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 28 مهر 1388,ساعت 16:11:51 »

کسی از دوستان نیست که جواب ما رو بده به خدا دارم میمرم , هر روز اعصابم داغون میشه ناراحت

کمکم کنید .
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :