خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: هرکس منابع ارشد هنر رو میدونه به من بگه(مرسی)  (دفعات بازدید: 1560 بار)
proud_rose
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 55

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 3

« : 07 مهر 1388,ساعت 08:33:51 »

سلام
ممنون میشم اگه منو راهنمائی کنید در مورد ارشد هنر چون رشته کارشناسی من هیچ ربطی به هنر نداره (مدیریت بازرگانی) ولی از اونجائی که به هنر علاقه دارم میخوام ارشد هنر بدم.....

آیا به نظرتون دیر شده؟؟؟ با این وقت کمی که دارم چند درصد احتمال قبولی دارم؟؟

لطفا کسانی که اطلاعات دارن منو راهنمائی کنن

مرسی سکوت
خارج شده است
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #1 : 12 مهر 1388,ساعت 22:03:46 »

سلام

در مورد منابع ارشد هنر اطلاع ندارم (شاید اگه در گوگل سرچ کنید به نتیجه برسید)

اما در مورد سوال دیگتون، خیر دیر نشده !!

با این وقت کمی که دارید به نسبت تلاشی که شما در جهت صحیح در این مدت می کنید، همون قدر احتمال قبولی شما هم بالا تر خواهد رفت .

موفق باشید .
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
Avant-garde
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
دريافت شده: 0

« پاسخ #2 : 13 مهر 1388,ساعت 05:05:48 »

با سلام به شما   سکوت
1- منابع آزمون کارشناسی ارشد هنر، بسته به نوع گرایشهای مورد نظر متقاضی، متفاوتند. مثلا منابع آزمون مربوط به گرایش گرافیک، فیلم، عکس، سینما، موسیقی و... و.... و... با یکدیگه تفاوت دارند. شما بهتره گرایش تحصیلی کارشناسی ارشدتون رو تعیین کنین.  لبخند
2- در حال حاضر ، سومین نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال در محل مصلای بزرگ تهران دایر شده و تا روز 18 مهرماه همه روزه از ساعت 10صبح تا 9 شب بطور یکسره پذیرای بازدید کنندگانه. چند تا از غرفه های نمایشگاه مزبور بسته های آموزشی منابع آزمون ، سوالات آزمون سالهای گذشته ، مطالب و تست های آماده سازی شرکت در آزمون کارشناسی ارشد رشته هنر رو در گرایشهای سه گانه به صورت جداگانه بر روی سی دی یا دی وی دی ارائه میدهند. یکی از غرفه ها قیمت هر بسته ی آموزشی رو که در خارج از نمایشگاه 30 هزار تومانه، با 50 درصد تخفیف، به قیمت 15 هزار تومان در نمایشگاه عرضه میکنه. توصیه میکنم تا فرصت باقیست به اون نمایشگاه سر بزنید و  بسته ی آموزشی آزمون کارشناسی ارشد هنر رو متناسب با گرایش موردنظرتون بخرید.  لبخند
3- برگزارکنندگان نمایشگاه مزبور، برای هربازدیدکننده، یارانه ای معادل 50000 ریال درنظرگرفته اند که با ارائه کارت ملی هر فرد، بصورت کارت اعتباری در اختیار او  قرار میدهند. در ضمن مثلا اگر افراد یک خانواده 5 نفری با کارتهای ملی از نمایشگاه دیدن کنند، میتوانند، جمعا از مبلغ 25 هزار تومان یارانه استفاده کنند و حتی میشه یکی از اونا، همه ی یارانه ها رو برای خودش خرید کنه. شما پول کافی همراهتون داشته باشین تا از دیگر کالاهای تخفیف دار نمایشگاه نیز بتونین خرید کنین.
4- خوشحال میشم نظرتون رو در مورد پاسخی که ارائه کردم، بدونم. تندرستی و توفیقتون رو آرزومندم  سکوت
خارج شده است
proud_rose
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 55

تشكر
دريافت شده: 3

« پاسخ #3 : 14 مهر 1388,ساعت 23:19:54 »

ممنونم از راهنماييتون ... هم از دريا خانم و هم از شما avant_grade 

در مورد اين نمايشگاه و تخفيفاتي كه ارائه ميدن اصلا اطلاعي نداشتم... مرسي كه اطلاع دادين سعي ميكنم استفاده كنم.

يه سوال ديگه هم داشتم : ظرفيت دانشگاه ها براي رشته هنر گرايش عكاسي و نقاشي به چه صورت هست؟؟
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :