خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: گاهي واقعا از دست خودم كلافه ميشم!!!!!  (دفعات بازدید: 624 بار)
mina shayanfar
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 60

تشكر
اهدا شده: 8
دريافت شده: 45

« : 08 مهر 1388,ساعت 18:23:51 »

گاهي وقتها از دست خودم خيلي عصباني ميشم. بهتره بيشتر توضيح بدم/ مي دونين من از بچگي به دلايلي اعتماد به نفسم كم بود يا شايد هم شد.من در هر زمينه اي بي اعتماد به نفس بودم الا درس و همين شد كه با رتبه ي عالي و در رشته ي عالي اومدم دانشگاه اما وقتي تو دانشگاه بودم شروع كردم به خوندن كتاباي روان شناسي و اعتماد به نفسمو تقويت كردم و البته واقعا هم پيشرفت داشتم اما گاهي به شدت احساس بدي دارم كه به دليل همون اعتماد به نفس پايينه كه گاهي مياد سراغم . من دوستاي خوبي دارم اما يه چند ماهي تنها بودم به اين خاطر كه رابطه ام با دوست قبليم(دختر) به هم خورد و طول كشيد تا دوستاي جديدي پيدا كردم اما نمي دونين چه احساس بدي داشتم. همش به خودم مي گفتم كه من تنهام/هيچكس منو دوست نداره و .......خلاصه اينكه الان به شدت مي ترسم رابطه ام با اينها به هم بخوره و دوباره حس بد تنهايي بيفته به جونم در واقع ترس از تنها بودن باعث ميشه من به شدت به تاييد اونها نيازمند باشم و اين موضوع منو كلافه مي كنه و از دست خودم عصباني ميشم. يه مورد ديگه اينكه من تا حالا دوست پسر نداشتم و الان هم نمي خوام وارد اين روابط بشم مگه اينكه واسه ازدواج باشه البته با پسرهاي همكلاسي و فاميل و ....ارتباط خوبي دارم اما از جنس عشق نيست و اين در من خلا بزرگي ايجاد كرده. تو ذهنم با كسي كه دوست دارم باشه  زندگي مي كنم اما خلا رو هنوز حس مي كنم. از دست خودم كلافه ميشم وقتي نمي تونم روندهاي ذهنيمو تغيير بدم اما هرازگاهي تو اين دور باطل مي افتم و دست و پا ميزنم. دوستان مي تونن منو راهنمايي كنن؟
خارج شده است
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 194

تشكر
اهدا شده: 84
دريافت شده: 69

« پاسخ #1 : 08 مهر 1388,ساعت 21:07:14 »

عزيزم سلام
اول بگو چرا رابطت با دوست قبليت بهم خورد مشكل از تو بود يا اون ؟
تيپ شخصيتيت چيه؟
چرا ميترسي دوستاي جديدتو از دست بدي؟(به خودت برميگرده يا دوستات)
البته اين بستگي به دوستاتم داره چون اگه واقعا دوستاي خوبي باشند تو نبايد احساس تنهايي كني ميتوني بهترين لحظه ها را باهاشون داشته باشي..
راستي چند سالته ؟
در ضمن نكنه كه يه موقع اين حست باعث بشه كه رابطت با پسرا فراتر از رابطه ي اجتماعي بره كه در غير اين صورت نه تنها بهتر نميشي بلكه تنهاتر هم ميشي اينجا اكثريت تجربه كردن ميدونن من چي ميگم
اگه سوالا را جئاب بدي بهتر ميتونيم راهنماييد كنيم...
خارج شده است

بگذار تا دل من بي انتها تكرار كند
كه تو را ميخواهد فقط تو را
mina shayanfar
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 09 مهر 1388,ساعت 09:15:34 »

رابطه ام با دوست قبليم به اين دليل به هم خورد كه دوستاي مشتركمون يكي نبودن يعني اون با ادمايي دوست بود كه من از اونا بدم مي اومد و برعكس. گذشته از اين فعاليتهامون با هم فرق داشت. اون در كانونهاي خيريه ي دانشگاه عضو بود و من علمي. به هر حال جفتمون يه جورايي مقصر بوديم. من 21 سالمه و چون اعتماد به نفس كمي داشتم خيلي نيازمند تاييد ديگران بودم و همين باعث ميشد مصنوعي رفتار كنم. الان خيلي بهتر شدم اما گاهي احساس مي كنم اون جديت لازم رو در رفتارم ندارم كه دليلش همون ترس از تنهاييه. من در ظاهر ادمي اجتماعي و خوش برخورد هستم اما گاهي در ذهنم فكر مي كنم تنهام و ديگران دارن تحملم مي كنن در حالي كه شاهدي براي اين فكرم ندارم اما افكارم ازاردهنده اس.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

شريفه

خارج شده است
شريفه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 194

تشكر
اهدا شده: 84
دريافت شده: 69

« پاسخ #3 : 09 مهر 1388,ساعت 20:51:46 »

سلام
در مورد قطع شدن رابطت با دوست قبليت با توجه به توضيحي كه دادي خيلي طبيعيه كه رابطت به هم بخوره چون شما اصلا با هم توافق نداشتيد پس اين نبايد عزت نفستو پايين بياره چون ادم با اوني ميمونه كه با اون تفاهم داشته باشه پس از اول با كسايي دوست شو كه شبيه خودت باشند تا ترس از تنهايي هم تهديدت نكنه
دوم اينكه خودت داري ميگه كه اين ساخته ي ذهن خودته كه ديگران دارند تحملت ميكنند تو كه اينو ميدوني و در حقيقت اين طوري نيست خوب سعي كن طرز فكرتو عوض كني اگه بخواي زياد در موردش فكر كني اين افكارت بر زندگيت غلبه ميكنه ...پس فقط بايد فكرتو عوض كني با كسايي دوست بشي كه اعتماد به نفست را بالا بيارند ...
موفق باشي
خارج شده است

بگذار تا دل من بي انتها تكرار كند
كه تو را ميخواهد فقط تو را
quantum2009
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 30

تشكر
اهدا شده: 22
دريافت شده: 7

« پاسخ #4 : 09 مهر 1388,ساعت 21:31:25 »

سلام
این مشکلی که گفتید دقیقا چیزیه که منم باهاش درگیرم. بعضی وقتها احساس میکنم خیلی اعتماد به نفسم بالا هست و واقعا هم عالی رفتار میکنم و بعضی وقتها هم خیلی ضعیف میشم.  این چیزی که در مورد جنس مخالف گفتید هم دقیقا چیزیه که من دنبالش هستم. یعنی یه رابطه خوب بدون هیچ گونه دید جنسی. به نظر من عالیه فقط مواظب باشید که رابطه عاطفی برقرار نکنید.
خیلی دوست دارم اگه کمکی از دستم برمیاد انجام بدم.

امیدوارم به زودی بهتر بشید.
خارج شده است
mina shayanfar
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 10 مهر 1388,ساعت 17:00:47 »

شريفه جان ممنون از كمكت/ اره بايد سعي كنم افكارمو عوض كنم دعا كن بتونم. كوانتوم عزيز مسيري كه من و شماو امثال ما شروع كرديم مسير همواري نيست و پستي و بلندي داره/ اميدوارم بتونيم با موفقيت اونو طي كنيم. فقط گاهي وقتها واقعا خسته ميشم و نياز به درددل دارم و خوشحالم كه اينجا مي تونم راحت صحبت كنم. از همتون ممنون.

شريفه

خارج شده است
kiuhnmgtrdcv
داداش رضا
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 57

تشكر
اهدا شده: 19
دريافت شده: 16

« پاسخ #6 : 16 مهر 1388,ساعت 11:58:46 »

سلام
بهتره توكل به خدا داشته باشيم تا اعتماد به نفس
پس با تكيه كردن بر قدرت خداوند و سپردن نتيجه هر كارى به خدا، اعتماد به نفس خود را صد چندان كنيد

mina shayanfar

خارج شده است

گل زیباست
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :