خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: خیلی زود عاشق میشم  (دفعات بازدید: 1056 بار)
bahram_23m
بهرام
Newbie
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 4

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 09 مهر 1388,ساعت 09:29:24 »

سلام. راستش مشکل من اینه که خیلی زود عاشق میشم.من احساس وابستگی زیادی به جنس مخالف دارم و اگه چند روزی بااونها باشم (مثلا مسافرت یا مهمونی) ،بعد از جدایی،خیلی زود دلم براشون تنگ میشه.
این یک احساس کمبود شدیده که اذیتم میکنه.لطفا راهنماییم کنید.
خارج شده است
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 139

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63

« پاسخ #1 : 09 مهر 1388,ساعت 10:17:10 »

سلام دوست  دل نازک من
به نظر من شما باید یه دوست ثابت واسه خودت پیدا کنی کسی که بتونی واسه همه چی روش حساب کنی . اینطوری دیگه از سر نیاز یا به قول خودت کمبود زود به افرادی که چند ساعت یا حتی چند روز وارد زندگیت می شن وابسته نشی یا اینکه دلت واسشون تنگ بشه .
خارج شده است
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #2 : 09 مهر 1388,ساعت 12:28:20 »

منم فكر مي نم شما ه خلا داري كه مي خواي اونو با هر كسي كه در نزديكي شما است پر كني

اگه اين خلا عاطفي با يه شخص درست كه شما رو دوست داشته باشه و احساسي دو طرفه وجود داشته باشه پر شه فكر مي كنم  مشكل شما حل مي شه

فقط بدون اولين نفر بهترين نيست پسدنبال اوني كه لياقت اين احساس شما رو داره بگرد
خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
maryam0000
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

تشكر
اهدا شده: 3
دريافت شده: 5

« پاسخ #3 : 14 مهر 1388,ساعت 10:32:57 »

سلام دوست من
منم با نظر بقیه دوستان موافقم. فکر می کنم شما یه خلا  و در واقع یه جور کمبود محبت تو زندگیتون داشتید یا دارید که موجب میشه سریع وابسته دیگران بشین. فکر کنید ببینید این حس کمبود واقعا از کجا اومده و آیا راه حلی واسش وجود داره یا نه.
پیشنهاد داشتن یه دوست خوب که احساس دوطرفه نسبت به هم داشته باشین بد نیست اما باید به این نکته هم توجه کنید که با توجه به شخصیت آسیب پذیری که شما دارید ممکنه جدایی احتمالی  واستون خیلی مشکل ساز بشه.
می تونید بگید چند سال سن دارین؟ شرایط ازدواج براتون مهیا هست یا نه؟ آیا تا به حال به ریشه اصلی این کمبود فکر کردین؟ ارتباطتون با هم جنس ها و دوستان خودتون چطوره؟
موفق باشی دوست من
خارج شده است

نبودن هرگز به تلخی از دست دادن یک بودن نیست.
بودنت را از دست نده.
khorshid50
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 17

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 1

« پاسخ #4 : 26 مهر 1388,ساعت 23:05:00 »

دوست عزیز شما عاشق نمیشید .فقط از دیگران به خاطر این که بهت بها میدن خوشت میاد.عاشق واقعی از این شاخه به اون شاخه نمیپره .دوستیابیت رو تقویت کن تا به نتیجه ایده ال برسی.
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :