خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: جای خالیشو واسم پر می کنین؟  (دفعات بازدید: 2176 بار)
khorshid50
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 17

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 1

« پاسخ #15 : 26 مهر 1388,ساعت 23:21:08 »

پناه جون ازت خواهش میکنم همه چیزو به دست خدا بسپار .براش دعا کن وبه خدا بگو که من او را آزاد ورها کردم .هر آنچه را تو در رابطه با دوستیمان صلاح میدانی من نیز همان را میخواهم.عزیزم این دعا به تو که این قدر دوسش داری کمک میکنه که آروم باشی.
خارج شده است
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 139

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63

« پاسخ #16 : 27 مهر 1388,ساعت 08:57:28 »

خورشید عزیزم ازت متشکرم . باور کن همین که از روی دعایی که واسم نوشتیخوندم ..... کلی آرامش گرفتم . خیلی ازت ممنونم سکوت

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

khorshid50

خارج شده است
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 139

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63

« پاسخ #17 : 09 آبان 1388,ساعت 19:01:00 »

دوستای خوبم ......   من بالاخره بعد از یک ماه و نیم با دوستم حرف زدم . کسی که اگه در روز باهاش ا ساعت حرف نمی زدم .... نمی تونستم نفس بکشم .  باهام تماس گرفت که تولدمو تبریک بگه . انقدر خوشحال شدم و انقد دلم واسش تنگ شده بود که دلم می خواست صدام درنیاد و فقط صداشو بشنوم . انقدر هیجان زده بود که پشت سر هم حالمو می پرسید و ازم معذرت خواست که یهو مجبور شد تنهام بذاره . دلم واسش خیلی گرفته . دلم می خواست می دیدمش . هیچ چیزی توی دنیا نمی تونه جای یه چیز دیگرو  برای آدم پر کنه .  می دونم که همیشه به یادمه . مریض شده بود . داشت از آزمایشگاه برمی گشت و چون تنها بود تونست باهام تماس بگیره . دلم دوباره واسش تنگ شده . خیلی . هیچ وقت داداششو نمی بخشم . آخه مگه همه چیز درسه . مگه آدم چقدر زندگی می کنه که مدتهای زیادیشم به دوری و فاصله و این جور چیزای زجرآور فکر کنه .
خارج شده است
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« پاسخ #18 : 10 آبان 1388,ساعت 12:09:16 »

آخي ...چه احساس قشنگي ..خوش به حال اين دوستت..كاش يكيم مارو اينقدر دوس داشت...

پناه

خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #19 : 10 آبان 1388,ساعت 12:11:05 »

آقا علي اكبر چشم ها را بايد شست ......... جور ديگر بايد ديد
يكم به دو رو برتون نگاه كنيد
خيلي هستن كه دوستتون دارن ..............مهم اينه كه شما اين دوست داشتن رو چطور ببينيد

علي اكبر

خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :