خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: سرخ شدن  (دفعات بازدید: 978 بار)
hatam
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 09 مهر 1388,ساعت 12:45:15 »

سلام
من يك مشكل بزرگ دارم كه الان بيش از 10 سالي هست كه ناراحتم ميكنه و در طي دوران هاي مختلف برام پيش اومده . مثله مدرسه . سربازي . كار و يا تو كلاس هاي متفرقه و اون اينه كه كسي زياد با من شوخي ميكنه بد جوري كم ميارم و سريع سرخ ميشم . البته اين در مورد همه نيست . بعضي مواقع من پيروز ميشم و از پسشون بر ميآم ولي تو جمع چند نفره واقعا برام غيرقابل تحمله .
اگه شوخي جنسي باشه .مثلا الان كه كلاس ميرم يه نفر بهم ميگه من خيلي دوست دارم . و اينو تو جمع بلند ميگه . يكي دو بار جواب دادم ولي وقتي ادامه پيدا ميكنه نميتونم جواب بدم و اين احساسو دارم كه الان نكنه ديگران فكر كنم من اينطوري(يعني مفعول) هستم . واسه همين سريع واكنش ميدم و الكي يه خنده مصنوعي ميكنم ولي چون نميتونم راحت بخندم احساس ميكنم ديگران حس ميكنند كه من ضايع شدم . در نتيجه سرخ ميشم . بدنم گر ميگيره و تمام صورتم داغ و سرخ ميشه . آب دهنمو به زور قورت ميدم و سعي ميكنم كه از اونجا به بهانه اي بيرون برم تا بتونم به خودم مسلط بشم . صدام ميگيره و تو چشم كسي نمتونم نگاه كنم . نميدونيد چقدر بد و غير قابل تحمل . به همين خاطر سعي ميكنم براي مهموني رفتن و در جمع دوستان بودم بهانه بيارم كه نرم و يا خودمو با يه چيزي مثل موبايل و يا الكي حرف زدن سر يه موضوعي با كسي مشغول بشم كه ديگران با من شوخي نكنن .
البته من خودم شوخ طبع هستم و گاهي هم شيطون ولي هيچ وقت كسي رو ضايع نكردم و به كسي تو شوخي گير نداد .ولي همه با من شوخي ميكنن و گاهي اينقدر ادامه ميدن كه واقعا دوست دارم فرار كنم .

اينم بگم كه آدمي هستم خيلي تو چشمم . چهره معمولي و گاهي به نظر ديگران جذابي دارم . در دورهاي مختلف مثل سربازي و يا تو مدرسه ديگران ميخواستن از نظر جنسي به من نزديك شن . من خودم اصلا هم جنس بازي رو دوست ندارم . كمكم كنيد چجوري خودمو درست كنم . متاسفانه درآمد زيادي هم ندارم كه بتونم مرتب برم مشاوره  ناراحت
ممنونم
خارج شده است
ghalb
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 164

تشكر
اهدا شده: 306
دريافت شده: 128

تنهاتر از همیشه...

« پاسخ #1 : 09 مهر 1388,ساعت 13:59:18 »

دوست عزیز یه تاپیکی بود با همین عنوان و مرتبط به مشکل شما!

http://www.ofc.ir/forum/index.php/topic,6185.0.html

لبخند سکوت
خارج شده است

به وسعت قلب مهربانت دوستت دارم...!
mahetaban
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 21

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 3

« پاسخ #2 : 11 مهر 1388,ساعت 17:03:23 »

salam
u nabayad b harfe digaran tavajoh konid
vaghti kasi ba poroi a jesarat az u chenin taghazai dare u ham bayad ba jesarat beheshon na begi  va beheshon befahmoni k khaste onha az roe havase va  shoma adame havasrani nistid va b in khososiateton eftekhar mikoi k hata dar in mavaghe bayad onharo b tamas khor ham  keshid ta befahman k  shoma zaf nadarid balke onha hastan k b khatere zaaf ontor barkhord hastan
 k khosh halam az in k hame bacheha b man lotf daran va mano dost daranama dar morede ham jense mokhalef bayad begam  har faght kasi b u goft k dosteton dare u mitonid   ba sedae bolan begid

سلام
شما نباید به حرف دیگران توجه کنید
وقتی‌ کسی‌ با پوری ا جسارت از یو چنین تقاضای داره یو هم باید با جسارت بهشون نه بگی‌  و بهشون بفهمنی ک خسته اونها از ر هوس و  شما آدم هوسرانی نیستید و ب این خسسیتتن افتخار میکنی ک حتا در این موقع باید اونهارو ب تماس خور هم  کشید تا بفهمن ک  شما ضعف ندارید بلکه اونها هستن ک ب خاطره ضعف اونطور برخورد هستن
 ک خوش حالم از این ک همه بچها ب من لطف دارن و منو دوست درنما در مورد هم جنس مخالف باید بگم  هر فقط کسی‌ ب یو گفت ک دوستتون داره یو میتونید   با صدأ بلان بگید

میتونید با استفاده از لینک زیر فارسی تایپ کنید :

http://behnevis.com/
« آخرين ويرايش: 11 مهر 1388,ساعت 22:42:32 توسط HIDDEN WAY » خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :