خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: آزار دهنده ترين كارهايي كه خانم ها انجام ميدهند  (دفعات بازدید: 2208 بار)
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« : 03 دي 1385,ساعت 15:52:00 »

آقايـون خـانم ها را دوست دارند. قيافه، بو، طرز راه رفتن و صـحبـت کردن تـنـها چـنـد نـمـونـه از دلايـلي هسـتـــند که آقايون فــکر ميـکنند خانم ها موجوداتي آسماني هستند.
در حـاليکه زنـدگي بدون وجود اونها غير ممکنه اما مطمئنا باهاشون هم نمي تونيم زندگي کنيم.
....عـلــت اين که چرا نمي تونيم باهاشون زندگي کنيم تا حدود بسيار زيادي به اين مطلب بر ميگرده کــه اونها کامل و بي عـيـب نيـــستند. من از روي تحليل هاي بسيار زياد 10 نمـونــه از کارهاي خانم ها رو کشف کردم که آقايون رو واقـعا کفري مي کـنـــه و باعث ميشه که مردها به سر حد جنون برسند.

ـــــــــــــــــــــــ
شماره 10
ـــــــــــــــــــــــ
خانم ها وانمود مي کنند که پاک و معصوم هستند
چيزي که در تعداد بسيار زيادي از خانم ها ديده مي شود اين است که قصد دارند تا وانمود کنند در زير يک نور الهي هستند و هميشه از شما خيلي پاک تر هستند. هيچ وقت حاضر نيستند تا اعتراف کنند که به خيابان گردي مي روند و تعداد دوست پسرهايشان از 5 نفر هم بيشتر است. البته آن دسته از خانمهايي که واقعا پاک و معصوم مي باشند قابل تحسين هستند اما بقيه بايد از سرپوش گذاشتن روي کارهايشان دست بردارند. اين حق مسلم خانم هاست که به اندازه آقايون سرگرمي داشته باشند و از زندگي خود لذت ببرند و نهايتا هم مردي را براي زندگي آينده خود پيدا کنند که قادر به درک تمام اين موارد باشد.
ـــــــــــــــــــــــ
شماره 9
ـــــــــــــــــــــــ
از ساير خانم ها انتقاد مي کنند
براي چه هيچ خانمي نمي تواند از خانم ديگر تعريف کند؟ اونها دوست دارند از تمام مسائل مربوط به خانم هاي ديگر ايراد بگيرند حال از وزن و مدل مو گرفته تا... تنها يک خانم مي تواند تشخيص دهد که كفش خانم ديگري با کيفش ست نيست و با همين مطلب مي تواند او را به خاک سياه بنشاند.

البته عده بسيار معدودي از خانم ها مي توانند جذابيت خانم هاي ديگر را بپذيرند (و خوشبختانه او را به جمع دوستانه شان دعوت کنند) اما بسياري از آنها دوست ندارند همسرانشان جذب زيبايي و محبوبيت خانم هاي ديگر شوند. اما با وجود تمام اين حرف ها آقايون به طور ناخودآگاه خانم هاي زيبا و جذاب را خواهند ديد.
ـــــــــــــــــــــــ
شماره 8
ـــــــــــــــــــــــ
حسودي مي کنند
بيشتر اوقات تنها اشاره به اسم يک خانم ديگر مي تواند براي شما مرگ را به همراه داشته باشد. حال تصور کنيد چگونه مي خواهيد در جنگي که به دليل رفتن شما به کلاب رقص شبانه به وجود آمده آست پيروز شويد؟!
ـــــــــــــــــــــــ
شماره 7
ـــــــــــــــــــــــ
خود را نيازمند نشان مي دهند
بعضي از خانمها هميشه چند خط مشي بسيار سري را دنبال مي کنند. آنها از همسرانشان انتظار دارند که تمام توجهشان را به آنها معطوف کنند، آنها را تر و خشک کنند و به آنها بگويند که تا چه حد وجودشان استثنايي و ويژه است. آنها مي خواهند مردها را به يک صندوقچه احساسات تبديل کنند و از آنها انتظار پشتيباني اخلاقي، ذهني و عاطفي دارند.

در اين قسمت يک تضاد جدي بين آن دسته از خانم ها که ذکر شد و دسته ديگري که به بيرون از خانه رفته، کار مي کنند و خود را مستقل نشان مي دهند وجود دارد. دسته دوم جزء گروهي هستند که هنگام عاشقي واقعا متزلزل مي شوند. البته شايد دانستن اين مطلب براي شما خالي از لطف هم نباشد که آقايون خانم هاي سرسخت را ترجيح مي دهند زيرا حداقل در اين حالت مي توانند اندکي آرامش ذهني خود را حفظ کنند.
ـــــــــــــــــــــــ
شماره 6
ـــــــــــــــــــــــ
رمزي صحبت ميكنند
جمله قديمي '' نظر تو چيه؟'' يکي از مثال هايي است که خانم ها براي تست کردن احساسات و روحيات آقايون به کار مي برند. آنها مي خواهند به اين طريق متوجه احساسات واقعي مردها نسبت به خودشان شوند. آنها در مورد نقاط ابهام سوال مي کنند و بر اساس طرز تفکر آنها ما بايد پاسخ سوالات را درست مطابق آنچه در ذهن آنهاست بدهيم در غير اين صورت جزئي از روح آنها به شمار نخواهيم رفت و به عبارتي نيمه گمشده آنها نخواهيم بود.

مي توانيد اين منظره رقت آور را تصور کنيد: مردي که آماده پردازش سوالات همسر خود است، او به دنبال پاسخ مناسب مي گردد ولي هيچ چيز به ذهنش نمي رسد، همسرش دست به کمر در جلوي او ايستاده و از فاصله نسبتا زيادي به او خيره شده و و پاي خود را مرتبا به زمين مي زند. آقايون عزيز هيچ راه فراري جز ارائه جواب نداريد فقط بايد اميدوار باشيد که سرانجام کارتان به بيرون از خانه در کنار زباله ها کشيده نشود!
ـــــــــــــــــــــــ
شماره 5
ـــــــــــــــــــــــ
تجاوز به حريم شخصي
همه خانم ها اين تمايل غريزي و نا خودآگاه را دارند که هر طور مي خواهند با مردها رفتار مي کنند و تمام وسايل شخصي آنها را مال خود مي کنند.

به عنوان مثال هنگاميکه لباسي را دوست ندارند، به راحتي به خود اجازه مي دهند که بر سر کشوي لباسهاي ما رفته و آن را زير و رو کنند تا چيزي را که مناسب حالشان است پيدا کنند و مثلا ژاکت جديد مورد علاقه ما را بر ميدارند و مي پوشند. حال تصور کنيد که شما به متعلقات شخصي آنها نزديک شويد و يا نه، فقط در مورد مدل مويشان نظر بدهيد، آنچنان جهنمي برپا خواهد شد که شعله هاي آن همه جا را فرا مي گيرد. بنابراين شما فکر نمي کنيد که زندگي يک زمين بازي جوانمردانه است؟
ـــــــــــــــــــــــ
شماره 4
ـــــــــــــــــــــــ
بيش از اندازه احساساتي مي شوند
آنها به خاطر هر چيزي گريه مي کنند: يک فيلم غم انگيز ( و يا حتي شاد)، شکستن ناخنشان، خراب شدن مدل موها و ... و بدتر از همه اينها زماني است که از ما انتظار همدردي دارند، تنها کاري که بايد انجام دهيد سرو کله زدن با خانمي است که به شما چسبيده و گريه و زاري راه انداخته است.

البته منظور من اين نيست که آقايون بي عاطفه هستند و هيچ گونه احساسي ندارند اما مشکل اينجاست که خانم ها بيش از اندازه ''ماماني'' هستند و متاسفانه بسياري از آقايون کوچکترين نکته اي در مورد تسلي خاطر به خانم ها نمي دانند. البته اين حقيقت که خانم ها اندکي ظريف و آسيب پذير هستند نکته جالبي است زيرا شما به راحتي مي توانيد آنها را دلداري دهيد تا موضوع را فراموش کنند. شما که نمي خواهيد سيلي از اشکهاي او در خانه شما جاري شود؟
ـــــــــــــــــــــــ
شماره 3
ـــــــــــــــــــــــ
آنقدر خريد مي کنند تا از حال بروند
هنگامي که زمان خريد فرا مي رسد در طول روز زمان کافي براي خانم ها وجود ندارد. حال از گشت و گذار در مراکز خريد و تماشاي ويترين مغازه ها گرفته تا خرج کردن تمام موجودي همسرانشان. آنها مي توانند ساعت هاي طولاني را در پشت ويترين يک مغازه کفش فروشي صرف کنند و اصلا هم به آب و غذا و ديگر مسئوليت هايي که در زندگي بر دوش آنهاست فکر نکنند.

اما تا اينجا همه چيز قابل تحمل است فقط دعا کنيد آنروز فرا نرسد که آنها تصميم بگيرند تا شما را نيز به همراه خود ببرند. ما همراهشان مي رويم از اين مغازه به آن مغازه، سرگرداني هاي بي هدف، چند قدم به جلو و دوباره به عقب تا زمانيکه تمام جزئيات البته بجز برچسب قيمت مورد بررسي قرار گيرد.
ـــــــــــــــــــــــ
شماره 2
ـــــــــــــــــــــــ
پيوسته صحبت مي کنند
متاسفانه ''کريس راک'' نيز اين تجربه تلخ را داشته است. روزي در يک مصاحبه تلويزيوني يک سوال از خانمي پرسيد که او براي 45 دقيقه در مورد آن توضيح داد! بيشتر خانمها عاشق صحبت کردن هستند و هنگاميکه به آنها ميدان دهيد بدون توقف پيش خواهند رفت. البته تصور نکنيد که گفته هاي آنها براي ما اهميت ندارد ما فقط نمي خواهيم گزارش ثانيه به ثانيه تمام جزئيات را بدانيم.
ـــــــــــــــــــــــ
شماره 1
ـــــــــــــــــــــــ
از روابط جنسي به عنوان يک سلاح استفاده مي کنند
در جدال جنسي همه چيز بر سر کسي خراب مي شود که شلوار بر تن دارد. اغلب خانمها براي نشان دادن برتري خود نسبت به مردها به آنها از موضع روابط جنسي حمله مي کنند.

البته من به نوبه خود به کارگيري اين روش موذيانه را تحسين مي کنم ولي اين واقعا منصفانه نيست که آنها از ابتدايي ترين نيازهاي انساني اينطور سوء استفاده کنند.

ياد بگيريد آنها را تحمل کنيد
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اگر با کفايت و تدبير کافي با مسائل مربوط به خانم ها برخورد کنيد رفتارهاي آزاردهنده آنها چندان هم غيرقابل تحمل به نظر نمي رسد. تنها شانس شما اين است که خود را با آنها وفق دهيد شما هم رفتارهاي رنجش آور و آزار دهنده مخصوص به خود را داريد، هيچ انساني کامل نيست، و من فکر مي کنم اين مطلب تنها چيزي است که هم خانم ها و هم آقايون مي توانند بر سر آن به توافق رسند.

در پایان این نوشته های من نیست بلکه یه ترجمه روان هست که یه مقدار....
خلاصه کسی اینجا از چشم من نبینه! من اصلا حال و حوصله خوندن متنهای بلند فمینیستی رو تو پیغام خصوصیم یا زیر این تاپیک ندارم!

خانمهای عزیز:
اگه دروغه بگید دروغه اما تورو خدا وقتی مینیوسید! جیغ نزدید یا سر شوهر یا دوست پسرتون خالی نکنید فقط سعی کنید در محیطی آرام (عمرا) بصورت منطقی (بازم عمرا) یه جوابیه بزارید!
مرسی  چشمک
« آخرين ويرايش: 03 دي 1385,ساعت 16:42:14 توسط محمد » خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #1 : 03 دي 1385,ساعت 20:32:05 »

اگه واقعا با دلایل بالا خانومها با عیب هستند پس باید مردها هم همینطوری باشن.چرا که تو خیلی از موارد مرد اینجوری هم پیدا میشه
مثلا مرد :
ریاکار
حسود
منتقد
وابسته
مرموز
فضول
احساساتی
ولخرج
پر حرف 
 پیدا نمیشه؟؟؟؟!!!
خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 03 دي 1385,ساعت 20:38:43 »

حسین جان 100 البته که هست اما قبول کن خانمها بیشتر هستند!!!

در مورد خرید مخالفم من تاحالا ندیدم مردی مثل زنها خرید کنه   متعجب

انگار زنت پیشت بوده اینها رو نوشتی! نه؟  Cheesy

خدایت بیامرزد!
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
بصیر
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1169

تشكر
اهدا شده: 35
دريافت شده: 140

« پاسخ #3 : 03 دي 1385,ساعت 22:51:09 »

منو همسر؟ بی تفاوت
بعدشم انگار زن شما رفته مسافرت که این حرفا رو راحت میزنی  چشمک
انشاءالله که خدا من رو هم بیامرزه..
« آخرين ويرايش: 03 دي 1385,ساعت 22:54:00 توسط حسین » خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 03 دي 1385,ساعت 23:55:43 »

والا سیامک که داره!! شرمنده

من چی بگم!
نوشتم پیغام خصوصی ندین و زیر این تاپیک ننویسین! اما یادم رفت بگم زنگ نزنید!!! ناراحت

مسائل پیوندی و .... پشت تلفن رخ داد!
البته قرار شد بصورت حضوری در جمعی از دوستان از خجالتم در بیان  بی تفاوت بی تفاوت

خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
زهرا
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 10

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #5 : 04 دي 1385,ساعت 09:11:18 »

زنده باد تساوي!‏

‏   ( این متن و برای تو آقا محمد نذاشتم که چشمت یاری نمی کنه و خسته می شی برای دوستان گذوشتم )

ما به مردها گفتيم: مي خواهيم مثل شما باشيم. مردها گفتند: حالا كه اين قدر اصرار مي كنيد، قبول ! و ‏ما نفهميديم چه شد كه مردها ناگهان اين قدر مهربان شدند. ‏
وقتي به خود آمديم، عين آن ها شده بوديم. كيف چرمي يا سامسونت داشتيم و اوراقي كه بايد رسيدگي ‏مي كرديم و دسته چك و حساب كتاب هايي كه مهم بودند. با رئيس دعوايمان مي شد و اخم و تَخم ‏اش را مي آورديم خانه سر بچه ها خالي مي كرديم. ماشين ما هم خراب مي شد، قسط وام هاي ما هم ‏دير مي شد. ديگر با هم مو نمي زديم. آن ها به وعده شان عمل كرده بودند و به ما خوشبختي هاي بي ‏پايان يك مرد را بخشيده بودند. همة كارهاي مان مثل آن ها شده بود. فقط، نه! خداي من! سلاح نفيس ‏اجدادي كه نسل به نسل به ما رسيده بود، در جيب هايمان نبود. شمشير دسته طلا؟ تپانچة ماشه نقره ‏اي؟ چاقوي غلاف فلزي؟ نه! ما پنبه اي كه با آن سر مردها را مي بريديم، گم كرده بوديم. همان ارثيه ‏اي كه هر مادري به دخترش مي داد و خيالش جمع بود تا اين هست، سر مردش سوار است. آن گلولة ‏اليافي لطيفي كه قديمي ها به اش مي گفتند عشق. يك جايي توي راه از دستمان افتاده بود. يا اگر به ‏تئوري توطئه معتقد باشيم، مردها با سياست درهاي باز نابودش كرده بودند. حالا ما و مردها روبه روي ‏هم بوديم. در دوئلي ناجوانمردانه. و مهارتي كه با آن مردهاي تنومند را به زانو درمي آورديم، در عضله ‏هاي روحمان جاري نبود. 
سال ها بود حسودي شان مي شد. چشم نداشتند ببينند فقط ما مي توانيم با ذوقي كودكانه به چيزهاي ‏كوچك عشق بورزيم. فقط و فقط ما بوديم كه بلد بوديم در معامله اي كه پاياپاي نبود، شركت كنيم. مي ‏توانستيم بدهيم و نگيريم. ببخشيم و از خودِ بخشيدن كيف كنيم. بي حساب و كتاب دوست بداريم. در ‏هستي، عناصر ريزي بودند كه مردها با چشم مسلح هم نمي ديدند و ما مي ديديم. زنانگي فقط مهارت ‏آراستن و فريفتن نبود و آن قديم ها بعضي از ما اين را مي دانستيم. مادربزرگ من زيبايي زن بودن را ‏مي دانست. وقتي زني از شوهرش از بي ملاحظگي ها و درشتي هاي شوهرش شكايت داشت و هق ‏هق گريه مي كرد، مادر بزرگ خيلي آرام مي گفت: مرد است ديگر، نمي فهمد. مردها نمي فهمند. از ‏مرد بودن مثل عيبي حرف مي زد كه قابل برطرف شدن نيست. مادربزرگ مي دانست مردها از بخشي ‏از حقايق هستي محروم اند. لمس لطافت در جهان، در انحصار جنس دوم است و ذات جهان لطيف ‏است.  مادربزرگ مي گفت كار زن ها با خدا آسونه. مردها از راه سخت بايد بروند. راه ميان بري بود كه زن ‏ها آدرسش را داشتند و يك راست مي رفت نزديك خدا. شايد اين آدرس را هم همراه سلاح قديمي ‏مانگم كرديم. 
به هر حال، ما الان اينجاييم و داريم از خوشبختي خفه مي شويم. رئيس شركت به ما بن فروشگاه داده ‏و ما خيلي احساس شخصيت مي كنيم. ده تا نايلون پر از روغن و شامپو و وايتكس و شيشه شور و ‏كنسرو و رب و ماكاروني خريده ايم و داريم به زحمت نايلون ها را مي بريم و با بقية همكارهاي ‏شركت كه آن ها هم بن داشته اند و خوشبختي، داريم غيبت رئيس كارگزيني را مي كنيم و اداي منشي ‏قسمت بايگاني را درمي آوريم و بلندبلند مي خنديم و بارهايمان را مي كشيم سمت خانه. چقدر ‏مادربزرگ بدبخت بود كه در آن خانه مي شست و مي پخت. حيف كه زنده نماند ببيند ما به چه آزادي ‏شيريني دست يافتيم. ما چقدر رشد كرديم. ...!!!!‏
افتخارآميز است كه ما الان، هم راننده اتوبوس هستيم هم ترشي مي اندازيم. مهندس معدن هستيم و ‏مرباي انجيرمان هم حرف ندارد. هورا! ما هر روز تواناتر مي شويم. مردها مهارت جمع بستن ما را ‏خيلي تجليل مي كنند. ما مي توانيم همه كار را با همه كار انجام دهيم. وقتي مردها به زحمت بلدند ‏تعادل خودشان را ايستاده توي اتوبوس حفظ كنند، ما با يك دست دست بچه را مي گيريم، با دست ‏ديگر خريدها را، گوشي موبايل بين گردن و شانه، كارهاي اداره را راست و ريس مي كنيم. افتخارآميز ‏است. 
دستاورد بزرگي است اين كه مثل هم شده ايم. فقط معلوم نيست به چه دليل گنگي، يكي مان شب توي ‏رختخواب مثل كنده اي چوب راحت مي خوابد و آن يكي مدام غلت مي زند، چون دست و پاهايش ‏درد مي كنند. چون صورت اشك آلود بچه اي مي آيد پيش چشمش. بچه تا ساعت پنج مانده توي ‏مهد كودك. همه رفته اند، سرايدار مجبور شده بعد از رفتن مربي ها او را ببرد پيش بچه هاي خودش. ‏نيمة گمشده شب ها خواب ندارد. مي افتد به جان زن. مرد اما راحت است، خودش است. نيمة ديگري ‏ندارد. زن گيج و خسته تا صبح بين كسي كه شده و كسي كه بود، دست و پا مي زند. 
مادربزرگ سنت زده و عقب افتادة من كجا مي توانست شكوه اين پيروزي مدرن را درك كند؟ ما به ‏همة حق و حقوقمان رسيده ايم. زنده باد تساوي!‏
خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 04 دي 1385,ساعت 13:38:56 »

اول سلام

من یه سری از پست های شما که مربوط به انجمن های عمومی نمیشد رو بردم ارشیو، لطفا قوانین انجمن رو یکبار مطالعه کنید!!!
اگر موردی با بنده دارید بصورت خصوصی پیغام بدید نه اینکه ....

1- ببینید اینجا محلی برای گفتگوی ازاد هست.
2- من اینها رو برای این گذاشتم که ببینید اکثر مردها از چه رفتارهای اکثر زنان به ستوه میان و برعکسشم شما که زن هستید لطفا بزارید تا ما مرد ها بدونیم!!!
3- شما هم میتونید صحبت کنید به شرطی که توهین نباشه (که بود)
4- در انتها نوشتم که این یه متن ترجمه شده است و نظر نویسنده نظر من نیست
5- بالا گفتم؛ این رو ننوشتم که زن و مرد رو به جون هم بندازم گذاشتم که اونهایی که میگند نه قبول کنند که مشکل هست!!
6- خود من هم با اینکه مرد هستم بعضی از عیب های بالا رو تا حدی دارم (اعتراف)
7- هیچ انسانی کامل نیست!
8- شما اگر اطلاعات دارید و میخواین دفاعی کنید لطفا درست و در اصول بر اساس گفتگو صحبت کنید نه این شروع به توهین کردن بکنید
9- اون ستاره هایی رو هم که حرفش رو میزنید نشان این هست که بنده مدیر سایت هستم نه اینکه .....

موفق باشید
« آخرين ويرايش: 04 دي 1385,ساعت 13:56:23 توسط محمد » خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 365

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #7 : 04 دي 1385,ساعت 22:19:23 »

آقا محمد، مقالتون خیلی جالب بود به نظر من بگذریم که شاید خیلی هاش رو خیلی ها قبول نداشته باشن اما سازندست اگه همه بخوان درست نظر بدن. درمورد زهرا هم باید بگم وقتی کسی انقدر از ادب بی بهره است چطور می شه نوشته هاش رو با رغبت و دید مثبت خوند؟ امیدوارم ایشون تغییر رویه بدن. ولی از اونجایی که منم یه خانمم اجازه بدید درمورد مباحث بالا نظرم رو بگم:

10-  واقعاً به پاک بودن تعداد کثیری ( نه همه ) از خانمها شک دارید. من بارها و بارها ( 90% مواقع ) از آقایون اعترافاتی راجع به معصوم نبودنشون شنیدم البته به آقایون توهین نشه من نگفتم همه یادتون باشه گفتم اعترافات خودشون

9- شما آقایون در موارد کاری از هیچکسی انتقاد نمی کنید؟ خوب حالا نوعش تو خانمها فرق داره. در ضمن تجربه ی 1385 ساله ایران نشون داده که آقایون ایرانی جنبه ی شنیدن تعریف از یه خانم جدید رو ندارن ( آقایون دروغ میگم ؟ خودتون و انصافتون )

8- قضاوت با آقایون محترم سایت : آقایون حسودترن یا خانم ها؟ من کافی پیش همسرم اسم یه آقایی رو ببرم تا به شدت حسادتش پی ببرم

7- واقعاً متاسفم برای مردی که اونقدر برای همسرش کم بذاره تا همسرش مجبور بشه برای داشتن منطقی ترین و کوچیکترین خواسته هاش خودش رو نیازمند نشون بده

6- این یکی از نکات مثبت خانمها و نکات منفی در آقایونه چون آقایون ما معمولاً بهشون بر میخوره ازشون چیزی بخوان و انجام بدن ( احساس زذ بهشون غالب میشه ) خوب خانومام مجبورن با پنبه سر ببرن تا هم به خواستشون برسن هم به آقا بر نخوره

5- حریم شخصی توی زندگی مشترک معنا نداره اگه خانمتون با شما در این مورد مخالفت نمی کنه لطفاً سوء استفاده نکنید

4- خوب خانمها همین جوری ان دیگه واسه همین هم هست که شما آقایون دوسشون دارین  نمی شناسم مردی که زنی رو به خاطر گنده لات بودنش دوست داشته باشه

3- این شاید یه نوع تفریح باشه نمی دونم البته همه اینطور نیستن ولی شما ترجیح می دید که همسرتون با خرید کردن تفریح کنه یا مثل خودتون با سفر مجردی با دوستاش به شمال؟ خوب اونم آدمه

2- در این مورد دلم می خواد آقایون رو تو یه مهمونی مردونه ببینید و همچنین قبض موبایل خودتون رو با همسرتون مقایسه کنید بعد خودتون قضاوت کنید

1- خوب خانمها باید مثل یه مادر هم باشن گاهی اوقات مادرها هم بعضی وقتا واسه نشون دادن اینکه رفتار بچشون غلط تنبیهشون می کنن خوب بهترین کار برای نشون دادن رفتار زشت طرفشون اینه که اونو از نیازای اولیه اش محروم کنن مثلاً بهش غذا ندن که فایده ندار خودش بالاخره خودش رو سیر می کنه یا مثلاً نمی تونن نذارن ( ببخشید ) شما دستشویی برید یا لخت از خونه بیرونتون کنن پس خودتون هم باید قبول کنید تحمل کردن این نیاز بهترین روشه

در ضمن خانمها رو درک کنید نه تحمل

برای اینکه دیگه خیلی فمینیستی نشه از معایب آقایون می گذرم ایشالله تو یه متن دیگه

خوش باشید
« آخرين ويرايش: 04 دي 1385,ساعت 22:24:33 توسط مریم » خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
Siamak
مهمان
« پاسخ #8 : 04 دي 1385,ساعت 23:53:09 »

كار بد رو هر كسي انجام بده بد هست. مرد و زن هم نداره.

به نظر من آدمها (مرد ها و زنها) فقط يك خصوصيت بد دارن كه در ارتباط با جنس مخالف ايجاد مشكل ميكنه ، اونم تاكيد بر جنسيت هستو اگر آدمها به جاي تاكيد بر زن بودن و يا مرد بودن خود بر انسانيت خودشون تاكيد كنن ارتباطات هميشه خوب و هيجان انگيز باقي ميمونه. ولي اگر دايم بر اين تكيه بشه كه من يك زنم پس اينطور و من يك مردم پس اينطور و ... همه چيز به انحطاط ارتباطات ختم ميشه.

در مورد آدمهاي بي ادب هم نظري خاصي ندارم ! ادب براي يه آدم بوجود آودنده فرصتهاي زيادي هست. و در مقابل بي ادبي هميشه باعث از دست رفتن فرصتها ميشه.
خارج شده است
amir
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 40

تشكر
دريافت شده: 0

« پاسخ #9 : 05 دي 1385,ساعت 00:02:13 »

با اجازه منم بازی!

8 - نمیشه گفت خانوما حسوترن یا آقایون چون خانم غیر حسود هم وجود داره و همینطور آقایون حسود و بر عکس  اما دیگه قبول کنید که به طور متوسط خانم حسود بیش از آقای حسود وجود داره   شما کمتر از آقایی میشنوی که  مثلا  فلانی ماشین ... داره  منم باید داشته باشم  و ...   اما از خانم ها تو دور و بر زیاد میشنویم که  فلانی ماشین ... خریده من چیم از اون کمتره منم میخوام !!  بازم میگم به طور متوسط داریم حرف میزنیم  نگفتیم همه خانمها حسودن! فقط میگیم  درصد خانومای حسود بیشتر هست از آقایون حسود

4 -  با مریم خانم موافقم چون بلاخره یه تفاوتی باید باشه

3 - وای وای نگو !!! اصلا جای صحبت نداره این یه قلم !  واقعا خانم ها خیلی به خرید علاقه دارن   در ضمن آقایون شاید سالی یه بار  البته شاییییییییییید برن مسافرت اما خانوما 365 روز سال 30 روز ماه 7 روز هفته   در حال خریدن 

2 - قبض موبایل دلیل نمیشه که   شاید یه نفر قبض موبایلش سر ماه بیاد 1 ملیون و یکی دیگه بیاد ده هزار تومن  میتونیم بگیم حتما حتما اولیه پرحرفه؟ بدون اینکه بدونیم دلیل مبلغ بالا چی هست؟ شاید اولیه شغلش ایجاب میکنه زیاد حرف بزنه و چند برابر مبلغ موبایل رو درآمد داشته باشه  و کلا بحثش جداست
فکر کنم این از نظر علمی هم ثابت شده باشه که  خانم ها به جزئیات بیشتر اهمیت میدن و آقایون به کلیات  برای همین آقایون معمولا دوست دارن کلیات موضوع رو بدونن اما خانم ها جز به جز شرح میدن  ! و بر عکسش هم هست  که وقتی آقایی به خانمی توضیح میده اغلب کلیات رو میگه ولی خانم دوست داره بیشتر در مورد موضوع بشنوه و جزئیاتش رو بدونه

خارج شده است

یا رب این نای و نی و ما و من و دمدمه چیست؟
دم به دم می دمد و صاحب دم پیدا نیست
Siamak
مهمان
« پاسخ #10 : 05 دي 1385,ساعت 00:11:35 »

البته اين نكته يادم رفت كه به نظر ميرسه خانم زهرا از اون دسته خانم هايي باشن كه تصور ميكنند  " زنها با مردها برابر ترند ! "
خارج شده است
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 05 دي 1385,ساعت 00:24:37 »

ببینید ما نمیخوایم اینجا دعوا کنیم ها!
پس کسی قصد دعوا به سرش نزنه!

من نوشتم که بابا این یه ترجمست توسط من!
الزامی نداره دیدگاه نویسنده دیدگاه من باشه!

اینجا هم شرایط استفاده رو نوشتم قبلا!
http://www.ofc.ir/fa/Term_Of_Use.html
نقل قول
۳- هيچ چيز در اين سايت تضمين نمی شود و همه مطالب تحت عنوان "همانطور که گفته می شود" يا "AS IS" می باشد بطوريکه مسؤوليت استفاده از کليه مقالات و نوشته های سایت و انجمن و ساير موارد بعهده استفاده کننده است و الزاما دیدگاه این سایت و مدیران آن نیست.

پ ن: خانم زهرا بنده هر متن و نامه و ... رو توی این انجمن یا سایت به دستم برسه یا نوشته بشه میخونم منجمله متن شما. خوشبختانه چشمام هم خوب یاری میکنه
متاسفانه این شما هستید که چشمتون یاری نکرد و درست نوشته های من رو نخوندین!!! کمی انصاف و منطق هم چیز خوبیه به خدا!
« آخرين ويرايش: 05 دي 1385,ساعت 00:31:47 توسط محمد » خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
مریم
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 365

تشكر
دريافت شده: 2

« پاسخ #12 : 12 دي 1385,ساعت 15:58:45 »

سلام آقایون / خانوما
با اینکه این موضوع مدتیه که بسته شده اما خواستم هم از خودم دفاع کنم ( انقده نگید فمینیسته ) هم یه خورده شوخی کنم
در ضمن می بخشید که مجبورم انگلیسی بنویسم:

Women are like internet: they inter your life, scan your packet, transfer money, edit your mind, download their problems, delete your smile and hang you for ever
خارج شده است

به پندار تو: جهانم زیباست، جامه ام دیباست، دیده ام بیناست، زبانم گویاست، قفسم هم طلاست، به این ارزد که دلم تنهاست؟
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :