خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: یکی از مشتریام می گه : وقتی حرف می زنی چشمات آدمو قورت می ده  (دفعات بازدید: 2038 بار)
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 139

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63

« : 11 مهر 1388,ساعت 09:47:37 »

:)دوباره سلام دوستای خوبم  لبخند

من 2 ماهه که کارمو شروع کردم . کارم یه جورایی اداریه . ومردم یه جور دیگه بهم نگاه می کنن .

مشکلم اینه که توی این 2 ماه 3 تا از مشتریام  ازم خاستگاری کردن و 7تاشون بهم پیشنهاد دوستی دادن .  متعجب متعجب متعجب
هر روز کلی مزاحم تلفنی دارم . به همه بی اعتماد شدم .  ناراحت ناراحت

اینو بگم که من چون کارمو تازه شروع کردم ، طوری با مشترهام صحبت می کنم که یه جورایی بازاریابی خوبی داشته باشم . ولی نمی دونم چرا جنبه ندارن .  عصبانی

شهر من کوچیکه . و چون اصالتا مال اینجا نیستم یه خورده از لحاظ فرهنگی باهاشون مشکل دارم . گاهی اوقات واقعا کلافه می شم .

من 23 سالمه و قیافه معمولی دارم . هیچ وقت سر کار آرایش نمی کنم  و لباسای مناسب کار می پوشم . باید چیکار کنم  ؟

نظر شما حتما می تونه یه راه حل خوب واسه من باشه .  لبخند
متشکرم
خارج شده است
ELENA-AKS
ELENA
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 208

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 16

دختر 18 ساله متاهل-

« پاسخ #1 : 11 مهر 1388,ساعت 10:53:49 »

سلام مشکلت دقيق مشخص نيست
مشکلت مزاحمات هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خارج شده است

زنده بودن رابه بيداري بگذرانيم که سالها به اجبار خواهيم خفت
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #2 : 11 مهر 1388,ساعت 11:24:49 »

خوب سعی کن  طوری نگاه نکنی که دیگران رو قورت بده چون فکر می کنم برای یک دختر خانم زیاد جالب نباشه !! به اینکه از کدام شهر باشیم هم   ربطی نداره !!

موفق باشی !!
خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #3 : 11 مهر 1388,ساعت 11:29:46 »

سعي كن در ضمن اينكه با همه خيلي راحت برخورد مي كني و صميمي نزاري احساس كنند اونها تنها كسايي هستند كه يه همچين نگاهي از تو دريافت مي كنند

يعني علاوه بر تكريم مشتري وقار و سنگيني رو هم حفظ كن

خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 11 مهر 1388,ساعت 15:38:59 »

مرسی دوستای خوبم 

پس شما هم مثل من فکر می کنین اشکال از خودمه . آره ؟ ناراحت ناراحت

فرزانه عزیز فکر نمی کنم دختر سبکی باشم .  شوکه شایدم هستم . نمی دونم . متعجب همیشه از این موضوع که کارمو شروع کنم و این مشکلاتو داشته باشم می ترسیدم . آخه کلا توی فامیلمونم همه پسرا توی مهمانی ها ولم نمی کنن. داداشم 4 سال از من بزرگتره ، هر دختری که به نظرش قابل انتخاب می یاد می گه: پناه مثل تو می مونه ، درست شبیه تو.
من وقتی ساکتم این مشکلو ندارم  چون فوق العاده دختر ساده و معمولی هستم . ولی به محض اینکه چند تا جمله حرف می زنم.....
فرزانه جونم نصیحتتو تا حالا چند بار بلند خوندم که بره تو مخم . مرسی بوسه

استوره عزیز منم چون می دونم واسه یه دختر خانم همچین شرایطی خوب نیست ازتون کمک خواستم دیگه گلم. اصلا به مشتریام نگاه نکنم خوبه ؟

النای عزیز ، مزاحمت نه ....  می خوام راهنماییم کنین که به قول فرزانه جونم  با وقار باشم .

دوستای خوبم  من چجوری باید با مشتریام رفتار کنم ؟ کمکم می کنین ؟ 
خارج شده است
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 11 مهر 1388,ساعت 15:45:28 »

من نگفتم شما با وقار نيستيد عرض كردم در كنار وقار هميشگي مشتري رو هم حفظ كن

نمي دونم كارت چيه يعني برخوردت با مشتري تا چه حد ؟؟؟؟؟

در ضمن من نگفتم مشكل از شماي بعضي ها دوست دارن بعضي نگاه رو يه معني ديگه بكنند تفسير به عين مي كنند هرچي دلشون خواست برداشت مي كنند.

پس شما مشكل نداري اما بايد كمتر با مشتري خوش و بش كني

البته بازم بسته به نوع كارت اين كم محلي فرق مي كنه

خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #6 : 11 مهر 1388,ساعت 16:02:57 »

پناه جون البته بعضي از افراد هم هستن كه تن صداشون جذب كننده است
تعريف از خود نباشه من از همين دسته افراد هستم ، بهم ميگن كه صدام به دل مي شينه به خاطر همين ترجيح ميدم تو مكان هايي كه احساس مي كنم ممكنه مشكل پيش بياد كمتر حرف مي زنم
تو هم ميتوني مستقيم به مشتريات نگاه نكني و يا از حاشيه رفتن تو حرف زدن باهاشون خودداري كني
موفق باشي
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 11 مهر 1388,ساعت 16:18:41 »

فرزانه جونم چقد دلنشین حرف می زنی . احساس می کنم فکر کردی بهم برخورده . نه عزیزم . من کمتر بیش میاد که از کسی ناراحت شم .
کارمم اینه : نماینده بیمه یکی از بیمه های خصوصی . با همه جور آدمم سروکار دارم . من خوش و بش نمی کنم ولی درمورد انتخابشون یا چیزی که به نفعشونه خیلی دلسوزانه راهنماییشون می کنم .  نباید زیادم دلسوز باشم نه ؟؟؟ 

ابهام جونم خیلی خوشحالم که شمام واسه راهنماییم اومدی . مرسی عزیزم . آ......ره !! شایدم زیادی حاشیه می رم . راست میگی .
خارج شده است
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 11 مهر 1388,ساعت 16:25:31 »

مرسي گلم

فكر مي كنم نماينده بيمه به طور كلي بايد بازارياب خيلي خوبي باشه

درست مي گم

پس كارت طوري كه بايد با مشتري برخورد داشته باشي انهم با روي گشاده و لبخند خوب متعاقبا هر كسي كه سو نيتداشته باشه مي تونه از يه لبخند و روي كشاده هر نوع برداشتي داشته باشه

پس به نظرم  بز به در بيخيالي بزار هر كي هر چي ميخواد بگه همونطور باش كه خودت فكر مي كني درست

به ديرگان و حرفاشون كار نداشته باش

موفق باشي هم تو كار هم زندگي

خارج شده است

پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 11 مهر 1388,ساعت 16:46:54 »

جدی میگی فرزانه جون نظرت اینه ؟؟؟

راست می گی آخه تا حالا که نسبت به این چیزا بی خیال بودم . آخه هرکس بهم گیر می داد از آشناهام بوده . الان ولی غریبه ها.....

احساس خوبی ندارم . ولی فکر کنم همین طور که شما می گی بزنم به بی خیالی بهتره . عادی می شه واسم ... نه ؟؟

مرسی از راهنماییهای خوبت عزیزم .
خارج شده است
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 11 مهر 1388,ساعت 17:15:46 »

در مورد اشناها كه كلا هميشه گير مي دن

اما غريبه يه بار تو رو مي بينه درسته پس برخورد خوب تو توي ذهنش حك ميشه حالا اگه اينقدر ذهنش منفي كه مي خواد برداشت بدي داشته باشه بزارداشته باشه

البته اين نظر من

فقط خودت براي خودت ارزش قائل شو بقيه از روي رفتار تو و برداشت هاي خودت ديدشون نسبت به شما عوض مي شه

موفق باشي

خارج شده است

پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 11 مهر 1388,ساعت 18:52:38 »

مرسی عزیزم از راهنمایی های خوبت . خیلی خوبی فرزانه جونم
خارج شده است
kiuhnmgtrdcv
داداش رضا
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 57

تشكر
اهدا شده: 19
دريافت شده: 16

« پاسخ #12 : 12 مهر 1388,ساعت 00:23:31 »

سلام
اگر خودتون برخورد مناسبی دارید ولی بازم مزاحم میشن
میتونید بهشون بگید شوهر دارم اینطوری از دستشون راحت میشید  Tongue
خارج شده است

گل زیباست
Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 148

تشكر
اهدا شده: 195
دريافت شده: 125

« پاسخ #13 : 12 مهر 1388,ساعت 01:34:25 »

سلام
اگر خودتون برخورد مناسبی دارید ولی بازم مزاحم میشن
میتونید بهشون بگید شوهر دارم اینطوری از دستشون راحت میشید  Tongue

چه کاریه؟

خب یه حلقه دستش کنه که راحت تره تا بخواد به همه بگه!!!
خارج شده است

یه زخم تازه کم دارم، برای باور پاییز...
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 12 مهر 1388,ساعت 08:49:45 »

خب یه حلقه دستش کنه که راحت تره تا بخواد به همه بگه!!!

مخالفم اينطوري يه جور مضرات ديگه داره
خارج شده است

صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :