خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: یکی از مشتریام می گه : وقتی حرف می زنی چشمات آدمو قورت می ده  (دفعات بازدید: 2038 بار)
Kourosh
کوروش
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 148

تشكر
اهدا شده: 195
دريافت شده: 125

« پاسخ #15 : 12 مهر 1388,ساعت 13:41:39 »

خب یه حلقه دستش کنه که راحت تره تا بخواد به همه بگه!!!

مخالفم اينطوري يه جور مضرات ديگه داره

درسته.من هم موافق نیستم... ولی جایگزین بهتریه برای اون کار!
خارج شده است

یه زخم تازه کم دارم، برای باور پاییز...
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #16 : 12 مهر 1388,ساعت 14:11:16 »

مي تونه فقط با افرادي كه معني رفتارش رو نمي فهمند با سردي برخورد كنه

بهتر از اينه كه حلقه دستش كنه حالا اگه به قصد ازدواج خواست با يكي دوست بشه كلي توضيح و ....

خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 139

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 63

« پاسخ #17 : 12 مهر 1388,ساعت 15:47:44 »

آره ..... خب من به خیلی ها می گم که ازدواج کردم . ولی دلم نمی خواد حلقه دستم کنم آخه شاید ....
خارج شده است
farzaneh62
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 397

تشكر
اهدا شده: 107
دريافت شده: 174

« پاسخ #18 : 12 مهر 1388,ساعت 15:51:03 »

مم با حرفت موافق شايد يكي از مشتريات كيس مناسبي باشه براي انتخاب اينده گ

البته ببخشيد من خيلي رك حرفم رو زدم

اصلا اين كارو نكن

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ebham

خارج شده است

دل من محکمه ایست که به من می گوید همه را دوست بدار به همه خوبی کن واگر بد دیدی دل به دریای محبت بزن و بخشش کن
محمد(شب نشين)
گوشه نشين
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 192

تشكر
اهدا شده: 169
دريافت شده: 84

من مست مي عشقم

« پاسخ #19 : 12 مهر 1388,ساعت 19:41:21 »

مهمترين اصل در بازاريابي فن بيانه نه خوشرويي،
خوشرويي در وهله ي دوم قرار داره،
پس سعي كنيد ضمن بيان قوي جديت خودتون رو حفظ كنيد،
فكر كنند مغروريد بهتره تا اينكه فكر كنند راحتيد.
موفق باشيد
خارج شده است

چون چشم تو دل مي برد از گوشه نشينان
همراه تو بودن گنه از جانب ما نيست
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 29

« پاسخ #20 : 12 مهر 1388,ساعت 22:54:02 »

سلام
دقیقا منم با محمد موافقم قدرت کلام وبیانه که نفوذ بیشتری میذاره وبا همین اصل می تونید تو کارتون موفق باشید حتی اگه خشک وجدی برخورد کنید..به نظرم یکی از این دوره های بازاریابی یا نمی دونم همونایی که مربوط به شرکت های هرمی بودو برید و یا کتاب های برخورد با مشتری و مشتری مداریو بخونید مطمئنا می تونید به نتیجه بهتری برسید..در کل پوشش و آرایش داشتن و نداشتن و حتی زیبا بودن و نبودن آنچنان فرقی در ابراز نیات بعضی افراد نخواهد داشت ..مهم همون طرز برخوردتونه ونوع نگاه رفتار وحرکات و لبخندهاتونه که تاثیر میزاره توی برداشت اطرافیان..از نظر منم همچین نمی شه بی خیال بقیه شد و اونچه خودتون ترجیح می دید رو ادامه بدید چرا که ما نمی دونیم تو کدوم شهری و با کدوم فرهنگ و بیشتر رفت و آمد ها به دفترتون از کدام قشر افراد جامعه هست..اونا مشتری هستن و می رن و می یان این شمائید که جاتون ثابته و تو ذهن می مونید...ان شاء الله موفق باشید ..شغل بی نهایت خوبی دارید کمی زرنگ باشید حسابی می تونید از راهش منبع در آمد بالاییو کسب کنید...بابت پیشنهاد اینکه بگید متاهلم و از این حرفا و یه حلقه (نماد شوهر یا بردگی) تو دستتون بکنید اصلا موافق نیستم مثل اینه که بخواین به مشتری هاتون بگید بابم اینجاست یا مامانم تو اتاق بغلیه..چه ربطی داره ؟مگر اینکه عاجز باشید از دفاع از حقوقتون که بخواید به دیگرون نشون بدید بپا یا آقا بالاسری دارید.. شرمنده

محمد(شب نشين)

خارج شده است
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 243

تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149

« پاسخ #21 : 13 مهر 1388,ساعت 01:46:34 »

سلام پناه
به نظر من برای اینکه چشمای مبارکتون مشتری بدبختو قورت !نده ...بهترین راه اینه که عینک آفتابی بزنید...اینطوری لازم نیست حرف از شوهر بزنید (حالا بگید شوهر بده ببینید چه کاربردهای خفنی داره بشریت رو از قورت داده شدن نجات میده)حلقه هم خود بخود منتفی میشه.....و برای اینکه  کلام گهر بارتون با حرف زدن مشکل زا نشه و مشتری های بیچاره رو به طعمه تبدیل نکنه صبح تا صبح یه آدامس بجوید و به پشت دندانهای نیشتون (دندانهای جلویی)بچسلونید...اینجوریی صداتون عوض میشه و سین هاتون تبدیل به شین میشه  (یه چیزایی تو مایه ی علی دایی) اینجوریی  مشتری های قورت داده نمیشوند....
البته
البته
اگه اقتصادی فکر کنید و بخواین مورد توجه روسای محترم بیمه قرار بگیرین میتونید یه بیمه جدید برای مشتری هاتون بذارین ... خودش کلی کسب درآمده ..سرشار از خلاقیت....بیمه ی قورت داده شدن توسط چشمهای خانوم پناه... لبخند
موفق باشید
ولی خدائیش موقعی که حرف میزنی تو چشمای مشتریت نگاه نکن..نگاه مستقیمو خیره ممنوع...لازم نیست تا ختم کلام چشماتو بدوزی تو چشمای اون مادر مرده ی هیز بی حیا .. اصلا مگه این مشتریت خودش خواهر مادر نداره که به تو متلک میگه ..ای بابا هر هیچی نمیگی ... عصبانی

محمد(شب نشين)

خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #22 : 13 مهر 1388,ساعت 08:08:47 »

شرلی عزیز من عینکی هستم . یعنی 25/0 طوری که دکترم گفته نزنی بهتره . فقط موقع رانندگی . ولی همیشه عادت دارم وقتی با فرد غریبه ای صحبت می کنم ناخوداگاه عینکمو می زنم . توی دفترم هم همیشه عینک می زنم . انعکاس نور توی شیشش حتما کمی از تاثیر گذاری نگاه آدمو کم می کنه . ولی در مورد عینک دودی .... باهام شوخی کردی دیگه آره ؟؟ راستی خودتو انقد ناراحت نکن . قول می دی ؟؟ شرمنده

محمد عزیز تا حالا به نکته ای گفتی انقد عمیق فکر نکرده بودم . مرسی از تذکرت  سکوت

لیدی جونم چقدر راحت صحبت می کنی . یه لحظه احساس کردم کنارمی داری واسم توضیح می دی . مرسی عزیزم که انقد واسه حل مشکلم وقت گذاشتی . وقتی در مورد حلقه اینجوری می گی از هرچی ازدواجه بدم میاد .  ناراحت لبخند لبخند

فرزانه جونم دلم واست تنگ شده بود . سکوت آره ..... هرچی فکر کردم  اینکه حلقه دستم کنم درست نیست . یعنی دارم از همون اول به مشتریام  اینو نشون می دم که با یه مزاحم فرقی ندارین . خب زشته !!!

محمد(شب نشين)

خارج شده است
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #23 : 14 مهر 1388,ساعت 00:21:02 »

سلام
زیاد به دل نگیر ازدواج درست وانتخاب بجا وزندگی در کنار یک انسان((لطفا توجه به معنی عمیق این کلمه بکن پوزخند))انسان، نه تنها لذت بخشه بلکه راهی برای رسیدن به کماله...شاید من توی صحبت هام جور دیگه انتقال می دم عقیده ونظرم رو در رابطه با شوهر مربوط به همون ماجرای شخصی خودم وطلاقم هست ..که فکر کنم کمی بشه بهم حق داد.. چشمک کاش جای تعهد کاغذی و آویز کردن حلقه ها به بدن ، می شد اطمینان حاصل کرد از تعهد قلبی بین آدمها...بگذریم..موفق باشی ..وامیدوارم تو چشم کمتر باشی...همچین بعضی دعاها هم خوبه ها واسه گذاشتن تو محیط کار وحفظ شدن ازشر شچشم بد  و از این جور حرفا ..من که خیییییییییلی اعتقاد دارم  شرمنده
خارج شده است
ARTIN_35
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 122

تشكر
اهدا شده: 57
دريافت شده: 37

« پاسخ #24 : 14 مهر 1388,ساعت 00:53:51 »

سلام پناه عزیز یک بازاریاب خوب علاوه بر قدرت بیان باید جامعه شناس خوبی هم باشه اینکه اسطوره میگه فرق نمیکنه کدوم شهر باشی کاملا مخالفم شما باید با توجه به محیط اطرافتون رفتار کنید یه خانم که در دفتر هواپیمای بالا شهر تهران کار میکنه رو نمیتونید با یه خانم که در یه محیط کوچیک در شهرستان  مقایسه کرد سعی کنید هنگام توضیح دادن محکمتر و بدون عشوه و نگاههای طولانی توضیح بدید ضمنا از اینکه دروغ بگید ازدواج کردید بپرهیزید چون مضراتش بیشتر از منافعشه مخصوصا در محیطهای کوچک   
خارج شده است
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #25 : 14 مهر 1388,ساعت 08:41:34 »

لیدی جونم غصه نخور دیگه !! دلم می گیره .  ناراحت هیچ وقت واسه هیچ کاری دیر نیست . پس اگه مشکلات منو داشته باشی چیکار می خوای بکنی . دنیا که به آخر نرسیده عزیزم . ولی ازینکه تجربیاتتو این طوری واضح بهم انتقال دادی ازت ممنونم.

آرتین عزیز مرسی که شمام اومدین . سکوت
فکر می کنم کتابهای بازاریابی که تا حالا خوندم واسم کم بوده ... باید بیشتر مطالعه کنم . خیلی از نظرت ممنونم. راستی خیلی از اسمت خوشم میاد .
خارج شده است
hamidkhan
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 39

تشكر
دريافت شده: 1

« پاسخ #26 : 18 مهر 1388,ساعت 21:56:24 »

دوستان درست گفتن
 اگه حلقه دستت بکنی زیاد جالب نیست . { دلیلشو دوستان گفتن }
 اگه دیدی طرف داره جذبت میشه رفتارتو عوض کن یک دفعه جدی شو .  چشمک
 جواب میده  سکوت
خارج شده است
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #27 : 19 مهر 1388,ساعت 01:22:33 »

چی چی ویک دفعه جدی شه اینجور میشه2 شخصیتی...تازه یاروفکرمیکنه داره قیافه میگیره ومیزاره به حساب ناز میره نازشوحالا بخره    شرمنده..نخیر خانم از اولش یه رفتار داشته باش..اما محکم قاطع وباوقار..روانشناسی وبازاریابیتوخوب کن مشکلاتت کم کم کمتر میشه چون شناختت به مروربالا میره ..والسلام
خارج شده است
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #28 : 19 مهر 1388,ساعت 01:23:10 »

اینم برا شما ...ناقابل سکوت
خارج شده است
پناه
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #29 : 19 مهر 1388,ساعت 08:20:33 »

لیدی عزیز ممنونم . خودت گلی عزیزم .

من دقیقا کاری که حمیدخان گفتنو انجام می دم . نا خوداگاه اینجور مواقع جدی می شم . و قبول دارم لیدی جونم بیشتر مواقع جواب نمی ده .... 

البته الان خیلی بهتر شده ..... یا شایدم دیگه به بعضی از رفتارای بعضی ها عادت کردمو واسم عادی شده .

خارج شده است
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :