خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12767 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: تیک تاک
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: در رابطه با طلاق سوال دارم  (دفعات بازدید: 2690 بار)
azita
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 32

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 2

« : 11 مهر 1388,ساعت 10:27:49 »

سلام دوستای عزیز یک سوال داشتم میتونید راهنمایی ام کنید تاپیک من در قسمت مشاوره خانواده است 
من با شوهرم مشکل دارم (اعتیاد ، ترک متعدد ایشان از خانه و....) الان هم 2 ماهی میشه که خونه پدرم هستم . راستش  از کلمه  طلاق خیلی هراس  دا رم به خاطرش فعلا اقدامی برای طلاق نکردم ولی به دروغ به همسرم گفتم که طلاق گرفتم چون او شناسنامه اش را که دست من است می خواهد  دوست ندارم بهش برگردونم چون برای طلاق بهش احتیاج دارم  من از او وکالت طلاق رو دارم و اعتبار اون 10 ساله حالا می خواهم بدونم  که اون از چه طریقی میتونه پی ببره که آیا من طلاق گرفتم یا نه ؟؟؟؟ و آیا میتونه بدون حضور من برای باطل کردن وکالتی که به من داده اقدام کنه ؟؟؟؟ دوست دارم قبل از اینکه به راحتی طلاق بگیرم به خاطر اذیتهایی که توی 8 سال زندگی به من و فرزندم کرده کمی اذیتش کنم  باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟ لطفا نظرتون رو بدید خواهش می کنم .......
خارج شده است
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
دريافت شده: 29

« پاسخ #1 : 11 مهر 1388,ساعت 23:19:29 »

سلام
متاسف شدم ..امیدوارم بتونید زودتر به نتیجه ای برسید...اعتیاد به چی داره ؟؟؟امیدوارم این مواد شیمیایی ها نباشه که خیلی سخته 1-ترک دادنش2-اثباتش برا طلاق
1-برا طلاق شناسنامه اون لازم نیست(سند ازدواج وشناسنامه شما کفایت می کنه ) 2-میتونه بره بپرسه از محضری که ازدواج کردین به هرحال طلاق مراحل داره وبه این راحتی ها نیست که بگید اونم باور کنه3-وکالتوبه این راحتی ها نمی تونه بدون حضورتون باطل کنه مگر اینکه زمانش باطل شده باشه...امیدوارممشکلتون با صلح وآشتی حل بشه وگرنه دوتا کفش آهنی بخرید ویه زره پولادی واسه جنگیدن وطلاق گرفتن به معنای واقعی
خارج شده است
azita
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 12 مهر 1388,ساعت 16:31:41 »

لیدی جون متشکرم از راهنمایی تون
راستش اون اعتیادش شیشه است
و اینکه میخواهم از طریق وکالتی که ازش دارم برای طلاق اقدام کنم وکیل مربوطه گفته که 1 روزه میتونه طلاق بگیره برام
خارج شده است
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 12 مهر 1388,ساعت 22:12:25 »

سلام
واقعا متاسفم براتون...شیشه به هیچ وجه ممکن قابل اثبات نیست ..و ترکش هم اراده ای قوی می خواد که خیلی نادره(البته بستگی هم اره که چند وقته معتاده؟؟اگه بالای یک ساله که کاملا فراموش کنید وننگ طلاق صد شرف داره به آینده خطرناکی که در انتظارتون خواهد بود )...واز من به شما نصیحت هر چی زودتر این زندگیو تمامش کن...هیچ امیدی به ادامه با یک فرد معتاد به مواد شیمیایی نداشته باش...و بهتره زودتر فکر خودت باشی...نمی دونم وکالتت متنش چیه...بسیار مهمه که متن حق طلاق زن چی باشه ..بعضی وقتا باز ی با لغاته تا حق طلاق..اما اگر وکیلت اینوگفته پس درنگ نکن وبزار سریعا طلاقتو بگیره ...اما اگر شیشه ومصرفش برات قابل اثبات باشه حضانت بچه رو هم می تونی بگیری..آیا بچت شاهده؟؟؟آیا میتونی صلح وصفا و رفت وآمدی داشته باشی باهاش واز صحنه شیشه کشیدنش فیلم بگیری؟؟؟این کارو یه نفر انجام داد و دادگاه با اسناد به همون فیلم طلاقشوگرفت..
خارج شده است
azita
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 14 مهر 1388,ساعت 12:52:56 »

دیروز سیزدهم رفتم دادگاه باورت نمی شه کا تموم شد از دادگاه نامه گرفتم رفتم محضر حضانت فرزندم رو هم گرفت و صیغه طلاق جاری شد و طلاق گرفتم راستش هنوز هم شوکه هم  شوکه خیلی سریع انجام شد صبح ساعت 8 رفتم ساعت 10 تموم شد
ازت خیلی ممنونم لیدی جون از راهنماییت.... سکوت خیلی کمکم کرد ....
( راستی دیروز که رفته  بودم دادگاه برای اولین بار خیلی دلم قرص شد وقتی مشکلات بقیه رو دیدم که خیلی شرایط بدتری نسبت به من دارند امیدوارم هرچه زودت اونها و امثتال اونها هر چه زود تر رها شودن و مشکلاتشون حل بشه )..
خارج شده است
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 14 مهر 1388,ساعت 15:54:27 »

سلام
چه خوب...خیلی خوشحال شدم..اینو فال نیک زندگیت بگیر...باور نکردنیه یه فردی به این سرعت بتونه مراحل و کارای طلاقشو انجام بده ..خدا خیلی دوست داره ..مراقب خودت و کوچولوتو مابقی زندگیت باش...البته نمی دونم شایدم شوهرت خیلی آروم و موافق بوده و یا وضعیتش اون قدر حاد و تابلو بوده که قاضی به همین راحتی حکم داده ...خداتو شکر
خارج شده است
شهرزاد*
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 159

تشكر
اهدا شده: 17
دريافت شده: 25

« پاسخ #6 : 14 مهر 1388,ساعت 16:09:37 »

نقل قول
و آیا میتونه بدون حضور من برای باطل کردن وکالتی که به من داده اقدام کنه ؟؟؟؟
بستگی داره که چجوری این وکالت رو بهت داده باشه  اگه نوشته باشه مرد او را وکیل میکند تا طلاق خود را بگیرد  میتونه بره و باطلش کنه
زودتر برو طلاقت رو بگیر  اما اگه نوشته باشه زن وکیل باشد که خود را مطلقه کند (ننوشته باشه به او وکالت بدهد) نمیتونه باطلش کنه
میفهمی؟ اگه متوجه نشدی بیشتر توضیح بدم
خارج شده است

.
.
روزگاریست همه عرض بدن می خواهند همه از دوست فقط چشم و دهن می خواهند دیو هستند ولی مثل پری می پوشند گرگ هایی كه لباس پدری می پوشند آنچه دیدند به مقیاس نظر می سنجند عشق ها را همه با دور كمر می سنجند خوب طبیعیست كه یكروزه به پایان برسد عشق هایی كه سر پیچ خیابان برسد.
شهرزاد*
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 159

تشكر
اهدا شده: 17
دريافت شده: 25

« پاسخ #7 : 14 مهر 1388,ساعت 16:11:03 »

ااا  Tongue
من اولین پستت رو خوندم و اینو نوشتم حالا اومدم دیدم طلاقت رو هم گرفتی  Tongue
به هر حال خوشحالم که راضی هستی برات آرزوی موفقیت میکنم
خارج شده است

.
.
روزگاریست همه عرض بدن می خواهند همه از دوست فقط چشم و دهن می خواهند دیو هستند ولی مثل پری می پوشند گرگ هایی كه لباس پدری می پوشند آنچه دیدند به مقیاس نظر می سنجند عشق ها را همه با دور كمر می سنجند خوب طبیعیست كه یكروزه به پایان برسد عشق هایی كه سر پیچ خیابان برسد.
azita
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 15 مهر 1388,ساعت 15:03:59 »

راستش تا دیروز میخواستم بدونم که آیا طلاق بگیرم یا نه ؟؟؟  ولی حالا بعد از اینکه طلاق گرفتم  نمی دونم که آیا کار درستی کردم یا نه ؟؟؟؟خیلی وضعیت روحی بدی دارم احساس  میکنم زود اقدام کردم  . یا اینکه ..... نمی دونم  توی نمی دونم های زیادی گیر کردم اصلا حال روحی خوبی ندارم ......... میشه کمی راهنماییم کنید
خارج شده است
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #9 : 15 مهر 1388,ساعت 15:05:51 »

چرا فكر ميكني زود بود؟
فكر ميكني چي كار ميتونستي بكني و نكردي؟ چه راههاي مونده بود كه نرفتي؟
راستي گفتي حضانت فرزندتون با همسرته؟؟
خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
azita
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 15 مهر 1388,ساعت 16:14:51 »

نمی دونم .  روحیه بدی بعد از طلاق دارم خیلی اضطراب دارم اینکه عکس العمل اون چی می خواد باشه و یا اینکه نکنه بخواد بعد اذیتم کنه  و برام مزاحمت ایجاد کنه  و یا اینکه ...... نمی دونم مغزم  پر از سوال های بی جواب و دلم پر از آشوب ......
فکرم اصلا  کار نمی کنه اصلا شرایط روحی خوبی ندارم کتاب خریده بودم شروع کنم برای کنکور امسال شرکت کنم ولی اصلا روحیه ندارم ........
راستش با وکالتی که از همسرم داشتم حضانت پسرم   رو به من دادن
و اینکه از 200عدد مهریه 30 تا شو  بخشیدم  و  170 تا موند و 70 هزار تومن نفقه برای پسرم رای دادن
آیا به نظرتون برای نفقه و مهری اقدام کنم یا نه  اونو نگه دارم برای روزی که سرو کلش پیدا شد ( همسر م)  چون از گوشه کنار فهمیدم دوباره بردند و توی یک کمپ ترک اعتیاد بستری کردن فعلا اصلا از چیزی خبر نداره فکر کنم وقتی بفهمه طلاق گرفتم شوکه بشه
خارج شده است
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 15 مهر 1388,ساعت 23:12:30 »

حست رودرک میکنم..حس بد وغریبیه اما کار دنیا خیلی عجیبه ..کم کم عادت می شه برات..من یکی بعضی مواقع صبح ها که بیدار می شدم یه لحظه یادم میفتاد.اووه من طلاق گرفتم  شوکه..وخونه بابامم متعجب ...وباید درس بخونمو چقدر کار دارم بی تفاوت..وای خدایا اصلا چی شد که این اتفاقا افتاد..کاش بودش ومن نمیخواست اینقدر سردرگم باشم وتنها  و ویه حس بدیه  متعجباما کاریش نمی شه کرد..اون روز داشتم بهت فکر می کردم که نگاه خدایا بعضیا چه راحت بی دردسر بدون رسوایی کارشون تمام می شه ویکی مثل من با رسوایی وبروبیای 5 ماهه مرتب به دادگاه و بازداشت با زجر تمام می شه وچه صحنه هایی وچه حرکاتی که توی این 5 ماه دیدمو شنیدموسکوت کردم...اما می دونی یه مزیت داشت ..همین صحنه ها و حرفها و نامردیاش که می یاد جلو چشمم راسخ تر می شم توی تصمیمم و اینکه خدایا این اون بود که با من اینکاراروکرد واسه سکست ؟؟واسه پول که نده ؟؟ ..و وقتی به شما فکر کردم دیدم اصلا دوست نداشتم مثل شما بی دغدغه و برو بیا کارم بشه ..چرا که اون وقت همش دودل می شدم که نه شایدم گناه داشته ..شایدم من باید مهلتش می دادم وهزار شاید دیگه...ولی اطمینان داشته باش اگر کارت به این زودیا نمی شد چه صحنه هایی که خودت و بچت باهاش رودررونمی شدیدو چه وحشتناک بود دست و پا زدن برای گرفتن حقتون ..اما حالا با احترام بی دردسر همه چیز تمام شده ..خواهش می کنم از این به بعد زندگیتونو با تفکر در مورد گذشته و اون از دست ندید...و اینکه آیا صدمه ای می زنه بهتون اصلا آیا الان بهت فکر میکنه یا نه وچه اتفاقی می یفته اگر بشنوه طلاق گرفتی و و و    بهش فکر نکن..خواهش میکنم..کتاب 4 اثر ازفلورانسو بخون تا بدونی چقدر دیگه باید مراقب ذهنیات و تفکر و کلامت باشی..براش دعا کن ..خوب بشه سالم بشه ومثل یه آدم بره دنبال زندگیش ..اینجوری فکر شما هم آروم تر می شه..بابت مهریه نمی دونم آیا تونایی مالی خوبی داری یا نه ..من اگه بودم وداشتم می بخشیدمش اما دیدم نمی شه واسه آینده سالم باید پول داشته باشم ..به اندازه نیتم گرفتم ازش..من مهرم 180 میلیون می شد فقط20 تا گرفتم ...وراضیم..هر چند همینم با آه ونفرین بهم دادو بهم ثابت کرد یه صدمه جانی به خودم و خانوادم خواهد زد ..اما پس خداروکی باید در نظر گرفت؟؟تا خدا هست از چیزی نباید ترسید ..مطمئن باش اگر حتی به مرحله آزار و آسیب رسوندنم برسه خدا نخواد هیچ اتفاقی براتون نمیافته ..ایمانتو قوی کن ..قدر لحظه لحظه زندگیتو از الان بدون ..و اگر در حد توانت هست ادامه تحصیل بده و یا از 0 شروع کن ..تا فردا فرزندت به وجودت ومعلوماتت در ازای تنها بودن و شکستی که در زندگی مشترک خوردی بیشتر افتخار کنه و ببینه مادرش تونست دوباره بلند شه وباعث افتخار بشه ..حرف و حدیث بعد طلاق دقیقا با ادامه تحصیل کمتر میشه ..کاری که منم در نظر گرفتم..این دوره های پیام نور و پودمانی علمی کاربردی خیلی عالی هستن نیازبه کنکور نیست ..راستی یه فرصت به خودت بده بلافاصله اقدام برای درس وکار نکن حداقل یه فرجه 4 ماهه نیازه که بتونی روح و روان آزار دیدیتو ترمیم کنی بوسهتا ان شاءاللله مشکل الانتوبا خودت نبری توتصمیماته مهم زندگی آیندت..همه چیزوچالش کن همین حالا همینجا..امیدوارم بتونی..نمیدونم نمازمیخونی یا نه ..عبادت بهترین تسکینه ..وسعی کن پیگیر نشی که الان کجاست کدوم کمپ چیکار میکنه عکس العملش چی هست و و و  مطمئن باش عاقلانه ترین تصمیم زندگی روبرای خودت و بچت همین حالا گرفتی ..یا به این فکر کن تویی که الان داری اینقدر فکر میکنی بهش وبه هزار شاید واگر ..آیا وقتی پایپومیگرفت دستش و فندک رومیزد به تو و بچتون فکر میکرده یا به هوس و شهوتش؟؟؟...یا حق
خارج شده است
azita
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 16 مهر 1388,ساعت 10:31:33 »

ممنون لیدی جان فکر کنم چون همدردیم  با تموم وجود حرفات به دلم نشست  ممنون ... سکوت
توهم بچه داری یا نه ؟؟؟
راستی از کجا درس رو شروع کردی ؟؟
 به نظرت با  جهیزیه ام چه کنم فکر می کنی اگه ازشون استفاده کنم توی روحیه ام تاثیر بد بذاره یا نه؟؟؟
حرفات خیلی آرامش بهم داد وقتی می بینم که فقط من این مشکل رو ندارم خیلی های دیگه هم مثل من دارن با این مشکلات دستوپنجه نرم میکنن کمتر آین مورد آزارم میده...
خارج شده است
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 16 مهر 1388,ساعت 14:26:56 »

سلام
من الحمدالله بچه ندارم پوزخند من 9 ماه ازدواج کرده بودم  ناراحت
من رشتم تجربی بود و پیش دانشگاهیم رفته بودم ...دانشگاه آزادم لیسانس زبان بودم اما فوق دیپلم خوندم..اما خوب حالا ادامه تحصیلم از پایه هست و ربطی به مدارکم نداره..واسه علمی کاربردی نوشتم ومنتظر جوابشم ..و همچنین پیام نورم طرفای دی و بهمن ثبت نامش می شه ..البته من بچه ندارم خیلی مستقل ترم توی تصمیم گیریام ..واسه همینم از شهرمون می رم البته واسه در س و کار...شایدم برم دانشگاه niit یا aptech که توی ایرانه و بین المللی هست خرجشم می شه یه 5 میلیونی تا پایان مدرک ..اما علمی کاربردی و پیام نور که خرجش خیلی کمتره تنوع رشته هاشم بیشتره...
چه جالب من روزی که بهم می گفتن جهازتو بیار و ازش استفاده کن ..تو دلم خیای آشوب می شد و به خودم می گفتم واییی اون یخچال اون ظرفها اگه بیارمشون می شن آیینه دق برام ..و یادم می یفته به خونم و همین طور شاید اصلا نحس باشن و نباید بیارمشون ...بابا بی خیاله اون حرفها مگه خودمون چمونه که از وسایلمون تنهایی لذت نبریم ..تو دلتم چرک نکن ..همش یادت می ره ...زمان حلال همه چیزه ..خداییش وضعیت ما بازم از اونایی که عزیزشون شوهرشون مرده صد پله بهتره ها..خداروشکر داغ همچین غم هاییو نداریم ..به نظرم وسایلتو بیار به هر حال لازمت می شن و اگر قابل بخشش یا فروشه می تونی بفروشیش یا ببخشیش به یه دم بختی چشمکالبته قاضی من خیلی مرد بود واقعا دمش هم این دنیا هم اون دنیا گرم...کل جهزورای داد به نفع همسرم ..به عبارتی همسر من تنها مرد نمونه شیرازه که جهاز بسیار کاملی داشته وما خبر نداشتیم ..نتیجتا جهازم نصیبم نشد وگرنه صلیاشو می دادم مامانم مابقیم می فروختم چون مال من نو بود ..مال شما چی؟؟
یه راه فراموشکردن این نیست که عکسارو بسوزونیم لباسامونو پاره کنیم و هر چیزی که مارو یاد خاطرات گذشته می ندازه نابود کنیم برعکس بزار جلو دیدیت باشه تا گذشت زمان خاطرشو  کهنه و قدیمیش کنه از خاطراتت فرار نکن  شرمنده
قاضیام خوب حرفی می زدن ..میگفتن توی جامعه اروپایی زن و شوهر موقع طلاق با همدیگه دست می دن و خداحافظی می کنن و نهایت یه جشن و مراسمی هم برای شوخی وخنده در باب طلاق می گیرن ...ما ایرونی ها از تو دادگاهش گرفته تا تو خیابون  باید چشم همو از کاسه در بیاریم ..چرا نباید خوب جدا شد که فردا اگر همودیدید حداقل بتونید یه سلام یه عرض ادبی بکنید؟؟راستم می گه ها ..ما ایرونی ها انگار کارمون شده جمع کردن کینه ونفرت ...واقعا اگر بپذیریم بد نیستا...
حالا خوشحال بشیم باقیه هم مثل منو تو هستن یا نه ؟؟ پوزخند
اینقدر از وضعیت منو شما بدتراش هست که واقعا ما باید شکر خدامونو کنیم ..می گم یه بدی که داشت طلاق زود هنگامشما این بود که هی نرفتی تودادگاه ها ودادسراها و همچین کتک کاریو فحش کشی نشنیدی الحمدااه که حالا قدر عافیتت رو بیشتر بفهمی...اما من قصه زیاد دارم واسه گفتن ..خواستی هر از گاهی یادت بندازم ..ناسلامتی برای یه طلاق در عرض 4 ماه من 4 بار تویبازداشتگاه افتادم ...که چیزایی به چشمم دیدم که امیدوارم چشم آدم بینا به این صحنه هاوگرفتاری ها ومصیبت های بعدش باز نشه  Tongue
خارج شده است
azita
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 16 مهر 1388,ساعت 15:05:05 »

همصحبتی با شما خیلی  آرامش بخشه
متشکرم .......
راستی گفتی لیسانس زبان ...... شوکه من خیلی به زبان علاقه دارم می خواهم که برای کنکور سراسری امسال شرکت کنم  منحصرا زبان به نظرت چجور رشته ایی است ؟؟؟
و راستی در مورد دانشگاههای دیگه که گفتی ؟ شرایطش رو برام توضیح میدی ؟؟؟
خارج شده است
صفحه: [1] 2   بالا
چاپ صفحه
پرش به :