سلام
من الحمدالله بچه ندارم

من 9 ماه ازدواج کرده بودم

من رشتم تجربی بود و پیش دانشگاهیم رفته بودم ...دانشگاه آزادم لیسانس زبان بودم اما فوق دیپلم خوندم..اما خوب حالا ادامه تحصیلم از پایه هست و ربطی به مدارکم نداره..واسه علمی کاربردی نوشتم ومنتظر جوابشم ..و همچنین پیام نورم طرفای دی و بهمن ثبت نامش می شه ..البته من بچه ندارم خیلی مستقل ترم توی تصمیم گیریام ..واسه همینم از شهرمون می رم البته واسه در س و کار...شایدم برم دانشگاه niit یا aptech که توی ایرانه و بین المللی هست خرجشم می شه یه 5 میلیونی تا پایان مدرک ..اما علمی کاربردی و پیام نور که خرجش خیلی کمتره تنوع رشته هاشم بیشتره...
چه جالب من روزی که بهم می گفتن جهازتو بیار و ازش استفاده کن ..تو دلم خیای آشوب می شد و به خودم می گفتم واییی اون یخچال اون ظرفها اگه بیارمشون می شن آیینه دق برام ..و یادم می یفته به خونم و همین طور شاید اصلا نحس باشن و نباید بیارمشون ...بابا بی خیاله اون حرفها مگه خودمون چمونه که از وسایلمون تنهایی لذت نبریم ..تو دلتم چرک نکن ..همش یادت می ره ...زمان حلال همه چیزه ..خداییش وضعیت ما بازم از اونایی که عزیزشون شوهرشون مرده صد پله بهتره ها..خداروشکر داغ همچین غم هاییو نداریم ..به نظرم وسایلتو بیار به هر حال لازمت می شن و اگر قابل بخشش یا فروشه می تونی بفروشیش یا ببخشیش به یه دم بختی

البته قاضی من خیلی مرد بود واقعا دمش هم این دنیا هم اون دنیا گرم...کل جهزورای داد به نفع همسرم ..به عبارتی همسر من تنها مرد نمونه شیرازه که جهاز بسیار کاملی داشته وما خبر نداشتیم ..نتیجتا جهازم نصیبم نشد وگرنه صلیاشو می دادم مامانم مابقیم می فروختم چون مال من نو بود ..مال شما چی؟؟
یه راه فراموشکردن این نیست که عکسارو بسوزونیم لباسامونو پاره کنیم و هر چیزی که مارو یاد خاطرات گذشته می ندازه نابود کنیم برعکس بزار جلو دیدیت باشه تا گذشت زمان خاطرشو کهنه و قدیمیش کنه از خاطراتت فرار نکن

قاضیام خوب حرفی می زدن ..میگفتن توی جامعه اروپایی زن و شوهر موقع طلاق با همدیگه دست می دن و خداحافظی می کنن و نهایت یه جشن و مراسمی هم برای شوخی وخنده در باب طلاق می گیرن ...ما ایرونی ها از تو دادگاهش گرفته تا تو خیابون باید چشم همو از کاسه در بیاریم ..چرا نباید خوب جدا شد که فردا اگر همودیدید حداقل بتونید یه سلام یه عرض ادبی بکنید؟؟راستم می گه ها ..ما ایرونی ها انگار کارمون شده جمع کردن کینه ونفرت ...واقعا اگر بپذیریم بد نیستا...
حالا خوشحال بشیم باقیه هم مثل منو تو هستن یا نه ؟؟

اینقدر از وضعیت منو شما بدتراش هست که واقعا ما باید شکر خدامونو کنیم ..می گم یه بدی که داشت طلاق زود هنگامشما این بود که هی نرفتی تودادگاه ها ودادسراها و همچین کتک کاریو فحش کشی نشنیدی الحمدااه که حالا قدر عافیتت رو بیشتر بفهمی...اما من قصه زیاد دارم واسه گفتن ..خواستی هر از گاهی یادت بندازم ..ناسلامتی برای یه طلاق در عرض 4 ماه من 4 بار تویبازداشتگاه افتادم ...که چیزایی به چشمم دیدم که امیدوارم چشم آدم بینا به این صحنه هاوگرفتاری ها ومصیبت های بعدش باز نشه