خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12785 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: misre
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: در رابطه با طلاق سوال دارم  (دفعات بازدید: 2700 بار)
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 29

« پاسخ #15 : 16 مهر 1388,ساعت 23:20:24 »

سلام
بابا تورو خدا بی خیال دانشگاه سراسری وزبان شو..من یکی که رفتم حالا چه فرق داشت رفتم آزاد متعجب...اما فقط پاس کردم نمره هامم توپ چه فایده اصلا زبانم خوب نشد در حد پاس کردنه این دانشگاه های ما ...زبان رواز طریق موسسات ودوره های آیلتس وتافل بگذرونی هم خرجت کمتره هم اینکه واقعا چیز بلد می شی ..مگر اینکه مدرک برات مهم باشه کارم براش زیاد نیست نمی دونم کدوم شهری ..من که شیرازم مگر اینکه بری وایسی توی این آثار باستانیا شانست یه توریستی ( اونم چی خسیس نباشه )گیرت بیفته بتونی در آمدی کسب کنی ..نهایت چرا شرکت های خارجی منشی می خوان که زبان بدونه..واسه همینمنو عسلویه خواستن ...حالا میل خودته ..چقدر تشویق شدی نه؟؟؟ پوزخند
دانشگاه بین المللی 2 سال ایران میخونی 2 سال باید بری کشور های طرف قراردادشون مثل هند استرالیا انگلستان و ...که مدرکاش بین المللیه وامتحاناتش آنلاینه ازطرف همون دانشگاه طرف قرارداد...niit دو سال ایرانه 2 سال کشور مقصد و مدرک مهندسی it رومی دن.aptech 3 سال ایرانه یک سال اون کشور مقصد ومدرک کارشناسی می دن .البته اگر نخوای بری اون کشور طرف قرارداد در ازای تحصیلت بهت مدرک بین المللی که بیشتر جاهای دنیا قابل قبلوله رو می دن ..دوره های niit  فقط برای it  ومالتی مدیا هستش .دوره های aptech هم همین طور .نتیجه =تنوع رشته نداره .
اما علمی کاربردی متاسفانه ثبت نام دوره پودمانیش هفته پیش تمام شد ..اما احیانا بازم توی نیمه دوم ثبت نام داره ..شرط معدل داره که بالای 14 باشه نباشه هم بازم راه داره .وهمچنین امتحان نداره .نیاز به پیش دانشگاهیم نداره .ماکسیمم خرج ترماش ترمی 400هست .تمام شهر ها داره تقریبا رشته هاشم بی نهایت متنوع ومدرکش واقعا دارای اعتباره.چرا که داماده ما از کاردانش شروع کرد تا جایی که حالا فوق لیسانس علمی کاربردیه .وواقعا سطح علمی شون از این آزادیا و سراسریا بالاتره .بهش می گن پودمان چون پایان کار امتحانی میگیرن از کل چیزایی که یاد گرفتی و در صد قبولیشم بالاست ونهایت از پودمانی در مییاید و می شید جامع علمی کاربردی.امکان ادامه تومراحل بالاترم داره .
یه دوره های دیگرشم کارشناسی هاش هستن که امتحان داره اما درصد قبولی توش بالاتر ازآزاد و سراسریه .
پیام نورم که تقریبا باید اطلاع داشتی باشی دی وبهمن ثبت نامشه یه لیست دروس مربوطه رو میخونی امتحان می دی قبول شدی بفرما نشدی هیچ. چشمک
تو فامیل ما خیلیا رفتن و واقعا میبینم هم مدرکش اعتبار داره هم کار هست براش ..توسن ما رشته هایی مثل روانشناسی جوابگو میشه چون اصولا آدما پیش مشاور و روانشناسای کم سنو سال نمیرن..الحمدالله تا ما بخوایم تموم کنیم سنمونو قیافمون جوابگوتر میشه ...من که رشته حقوق بین الملل رودوست داشتم وروانشناسی بالینی ...البته به دودلیل 1-ظلمی که در حقم شد واضح ودیدم چه حقوق مزخرفی داریم کنجکاو بودم این رشته رو بین المملیشو بخونم نه حقوق داخلی خودمون رو...روانشناسیم از اونجایی که یه موجوده بسیار نادرش ( همسرم) در زندگیم بود علاقه مند شدم...اما هر دو تاشوخانوادم مخالفن ..نتیجتا خواهرام که سطح تحصیلات بالایی دارن ..تشویقم کردن به علوم ارتباطات و فناآوری اطلاعات it ) البته موسسه های معتبری چون مجتمع فنی تهران و مدیریت صنعتی هم این دوره ها رو میزاره و حدود 1 سالونیم طول میکشه وهزینه کل دوره 1.500.000 تومان می شه و مدرک بین المللی میدن یعنی به امضا خود ماکروسافت اما چون تحریمیم امتحانش خارج از ایرانه که اصولا توی ترکیه هند و دبی برگزار می شه ...من یکی اگر راهنمای خوبی داشتم توی دوران گذشته تحصیلم نه عمرمو با پیش دانشگاهی هدر می دادم ونه با کنکور دادنو پاس کردن دروس بیفایده ای مثل اخلاق و تنظیم وتاریخ و...وبی ارتباطبا رشته زبانم در دانشگاه..میرفتم این موسسه هایی که صرفا همون رشته روتدریس میکنن وواقعا تخصصی آموزش میدن...حالا تصمیم بگیر چی میخوای بخونی ..تا من توی همون رشته بتونم راهنمایی بگیرم برات بوسه
هزینه niit ترمی 500 تومنه 8 ترم داره می شه 4000000تومن...اما اون اپتک خیلی زیادتره ترمی 1 تومن میشه6 ترم ایرانش میشه 6 میلیون..
البته من عاشق حیوونام هستم..یه مدتیه دارم توی یه دامپزشکی کار میکنم میبینم خیلی شغل جالبیه وچه  رشته خوبیه ( الکی الکی دکترم میشی)و چه در آمدی داره خرید وفروش این جونورا...من که روحیم کلی عوض شده چه یه گربه پشمالو بدن بهم کلی بچلونمش چه یه دنیا غم طلاقم زود ازذهنم میپره ...حیوونام خوبیشون اینه که حرف نمی زنن چونه هم باهات نمی زنن که اعصاب ضعیفمون بدتر بشه ... شرمندهحالا منتظر جواب پذیرشم هستم..شاید یه سری تو رشته دامپزشکی ببرم...با این پولم راه انداختن کاروکسبشم جوابگوهست ... Tongue
خارج شده است
انسیه
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 237

تشكر
اهدا شده: 119
دريافت شده: 82

« پاسخ #16 : 13 آبان 1388,ساعت 15:56:52 »

آزیتا جون به خاطر طلاقت بهت تبریک میگم چون دیگه واقعا اعتیاد چیزی نیست که بخوای دست دست کنی.عزیزم یک ذره تو این سایت بچرخ تا ببینی که فقط تو این مشکل رونداری همه دارن!من هم بچه دارم آزیتا جون.مثل خودت.من هم برام خیلی سخته جهیزیه ام رو بیارم اما به هرحال جمعه قراره بیارمشون.اگه دق نکنم خیلی خوبه
لیدی جون من نمیدونستم شما هم طلاق گرفتی.پس شما هم تو این دادگاهها مدرک حقوق گرفتی ما نیدونستیم!موفق باشی خدارو شکر که بچه نداری
خارج شده است

غروب شد.آفتابگردان به دنبال خورشید گشت.ناگهان ستاره چشمک زد.آفتابگردان سرش را پائین انداخت.گلها هرگز خیانت نمی کنند.
azita
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 32

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 2

« پاسخ #17 : 16 آبان 1388,ساعت 13:57:27 »

ممنونم از همدردیت
راستش الان تقریبا 1 ماه میشه که کار تموم شده و وسایلم رو هم آوردم  اونهایی که لازم داشتم برداشتم و بقیه رو گذاشتم توی انباری و درش رو بست
دارم به  روال عادی زندگی می کنم ولی نمی دونم چرا فکرم  خسته است اصلا درست کار نمی کنه توی یک خلای گیر کردم که نمی تونم هدفم رو دنبال کنم  اصلا نمی دونم دارم چیکار میکنم نمی خواهم به گذشته فکر کنم ولی افکارم از گذشته دست برنمی داره مدام به چرا ها یی توی ذهنم میرسم که براش جوابی ندارم راستش خیلی خسته ام  از زندگی کردن
خارج شده است
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :