خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: 1 [2]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: پرده بكارت  (دفعات بازدید: 1733 بار)
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 29

« پاسخ #15 : 26 مهر 1388,ساعت 12:50:51 »

به نظر من اشتباه کردید..قدیما نه به خاطر اینکه بخوان دستمال بگردونن گفتن بلکه عواقب این کار هم همچین راحت نیست ..حالا از یه مدت دیگه باید هی سوال کنی بچه ها پریودم عقب افتاده یعنی باردارم؟؟و از این جور استرس ها که به هیچ عنوان در دوران نامزدی جاش نیست..بله میتونی ال دی بخوری ..اما تا حالا به ضرراتش فکر کردی؟ حالت تهوع ..ریزش مو..لک گونه ...و یا دوقلوزایی و عدم بارداری؟؟؟به هر حال هیچ کدوم از این توصیه ها متعلق به دوران نامزدی و آشناییتون نیست ...و تا زمانی که نرفتید زیره یک سقف به نام خونه مشترکتون نمی تونید از الان کاملا اعلام کنی که ما تا مادام زن و شوهریم  شرمنده
برای این جور مسائلای زناشویی بعدا کلی توی خونتون وقت هست ..الان فکر و ذهن و رفتار و روابطتو زوم کن روی شناختت

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ELENA-AKS

خارج شده است
ELENA-AKS
ELENA
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 208

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 16

دختر 18 ساله متاهل-

« پاسخ #16 : 27 مهر 1388,ساعت 14:06:04 »

مهر آسا جان فقط بهت بگم قرص ضد بارداري رو مصرف كن كه يه دفعه خداي نكرده اتفافقي نيفته.ميتوني دكتر بري و بپرسي چه روشي رو مي توني استفاده كني.معمولش اينه كه از قرص LD استفاده كني.اونم روي قرص استفاده اش رو توضيح داده.بايد يك ماه قبل از نزديكي استفاده اش رو شروع كني.
نه از ضد بارداری استفاده نکن واسه همیشه-بطور طبیعی جلوگیری کن من دخترخالم میگفت یه سال میخواستند باردار بشوند چون سال قبلش از ضد بارداری استفاده میکرده دکتر گفته رحمش تنبل شده و یکسال بعدش حامله شد.میگه واسه بعدنت خوب نیست استفاده نکن.پشیمون میشی.

sarajo0on

خارج شده است

زنده بودن رابه بيداري بگذرانيم که سالها به اجبار خواهيم خفت
ELENA-AKS
ELENA
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 208

تشكر
اهدا شده: 75
دريافت شده: 16

دختر 18 ساله متاهل-

« پاسخ #17 : 27 مهر 1388,ساعت 14:12:12 »

قرص بارداری بخصوص ال دی عوارضی که  لیدی گفت هیچ چاقت میکنه و فرم زنانه بهت میده-وهمین که گفتم رحمت را تنبل میکنه-مراقب باشید-طبیعی جلوگیری کنین کمتر باهم رابطه داشته باشین-اینجوری بعد هربار رابطه در فاصله طولانی مدت البته 2-3 تا ال دی بخوری اونم نه هرشب رابطه داشته باشی هرشب دوتا بخوری هر ماهی این کارو کن اینا رو اطرافیانم و پزشکی که روز آزمایشگاه قبل از عقد رفته بودم بهمون گفت

sarajo0on

خارج شده است

زنده بودن رابه بيداري بگذرانيم که سالها به اجبار خواهيم خفت
NIHILIA
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

تشكر
اهدا شده: 7
دريافت شده: 2

« پاسخ #18 : 28 مهر 1388,ساعت 15:49:21 »

من برنامه گلبرگ (برنامه ای در مورد مسائل پیش و پس از ازدواج)  که پنجشنبه ها ساعت 1 از شبکه 3 پخش میشه رو اکثرا میبینم
حاج اقا دهنوی (از معدود اخوندایی که ازش خوشم اومده) در همین مورد یکبار یکی سوال پرسیده بود ایشون هم گفت هیچ اشکالی نداره
میگفت شرعا و عقلا و هیچ جایی تو دین و ... محدودیتی برای زوج ها بعد از عقد وجود نداشته و نداره اما این محدود میشه به رسم و رسوم ایرانیها که البته بهتره زوجها رعایت کنن و چند بار هم تاکید کردن بهتره تا جایی که می تونن طبق عرف و رسوم پیش برن اما اگه اگه نرفتن هم فدای سرشون..زن و شوهرن دیگه
البته این رسم ایرانیها همچین بی راه هم نیست..چون عقد رو دوران اصلیه شناخت زن و مرد می دونن (کاملتر از نامزدی) و ممکنه خدای نکرده به هر دلیلی تو این دوران به این نتیجه برسن نمی تونن زندگی دائمی رو با هم شروع کنن

ELENA-AKS, دنیای کوچک

خارج شده است
صفحه: 1 [2]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :