خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: جدایی از خانواده و به دست آوردن حق و حقوق  (دفعات بازدید: 881 بار)
awatdr
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 11 مهر 1388,ساعت 23:32:28 »

سلام خدمت اساتيد گرامي و محترم مي خواستم اگه ميشه راهنماييم كنيد من با خانواده ام مشكل دارم طوري كه مانع از پيشرفت من مي شوند و اصلانم براي من ارزش قائل نيستن مي خواستم ازشون جدا بشم ولي آيا من اگه بخوام جدا بشم هيچ حق و سهمي دارم ؟؟ اگه دارم دارم چگونه است؟؟ من خودم 21 سالمه خانوادم 9 نفر هستن 6 خواهر دارم و خودمم تك پسر هستم از اين 6 تا خواهرم يكيشون ازدواج كرده رفته 5تا موندن ضمن اينكه همشون از من بزرگترن و بالاي 24 سال سن دارن ولي يكي از اونها 13 سالشه پدرمونم ديگه 60 ساله شده الان من اگه نخوام باهاشون زندگي كنم بايد حق و سهمي داشته باشم كه بهم بدن و از كجا هم بايد اين موضوع رو پيگيري كنم؟؟ توروخدا راهنماييم كنيد دارم كلافه مي شم ممنون مي شم    باتشكر
خارج شده است
lady
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 131

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 29

« پاسخ #1 : 12 مهر 1388,ساعت 22:19:30 »

سلام
در شعب دادگاه خانواده هر استان وشهری یه دفتری هست به نام امور زنان وکودکان..میگن اونجا مربوط میشه به فرزندانی که تحت فشارن از جانب خانواده و اینجا راهنماییتون میکنن.....و یا بهترین کار رفتن مشاوره های رایگانیه که تحت عنوان ارشاد ومعاضدت همه روزه در دادگاه خانواده وجود داره..تعدادی وکیل هستن که با مراجعه به اونا می تونی مشکلتو بگی وراه حل مناسب رو پیدا کنی...کاش کامل تر میگفتی ..شما با همه خانواده مشکل داری؟؟یا فقط پدر ومادر؟؟مشکلتون چیه؟؟آیا خواهرها وداماد نمی تونن حمایتی کنن؟؟آیا سربازی رفتی؟؟مهارتی داری؟؟میتونی کار کنی و مستقل بشی؟؟فکر نکنم که حق وحقوقی مشخص وجود داشته باشه وگرنه......اما خوب تا جایی که می دونم اگر پدرت استطاعت مالی داره باید نفقه وخرجیتوکه در حد شئوناتته بده وگرنه قانون اونو محکوم می کنه اما شما سنت بالای 18 شده و این نشون میده توانالیی کار کردن داری ..به هر حال با مراجعه به مشاوره های رایگانی که گفتم بهتر راهنمایی خواهی شد
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :