خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13684 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hidemyname
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: مشكل پسرم  (دفعات بازدید: 420 بار)
sonbol
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 13 مهر 1388,ساعت 08:14:47 »

با سلام و خسته نباشيد : من صاحب دو فرزند پسر هستم كه 11 سال است كه پدرشان را از دست داده اند پسر بزگم 20 سال دارد و دانشجوي مهندسي نفت است و پسر كوچكم 16 سال دوم دبيرستان را مي خواند مي خواستم براي پسر بزرگم كه دانشجو هست من را راهنمايي كنيد تا بتوانم اوقات فراقتش را پر كنم پسر بزرگم كه دانشجو هست كنترل كردنش دشوار است نمي توانم در خانه او را نكه دارم صبح تا ظهر به دانشگاه مي رود و در هفته سه روز به دانشگاه مي رود و بقيه روز بيكاراست مي خواستم به من كمك كنيد تا از شر دوستان او خلاص بشم زير بقيه روز را بادوستان در كوچه و خيايبان به سر مي برد و علاقه زيادي به دوستان دارد روزي كه آنها را نبيند نمي شود
خارج شده است
شهرزاد*
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 159

تشكر
اهدا شده: 17
دريافت شده: 25

« پاسخ #1 : 13 مهر 1388,ساعت 19:44:44 »

خوب شما باید طبق سنش باهاش رفتار کنین  اما نسبت به دوستاش حساسیت به خرج ندین چون خدای نکرده بدتر میکنه
چه تفریحی دوست داره؟ با دوستاش کجا میره؟ بذارید براتون درد دل کنه مثلا اگه با دختری دوسته یا دوستش داره راهنمایی کنین نه اینکه از اول منعش کنید چون ممکنه بدتر کنه
پسر ها ازینکه مامانشون زیاد بهشون بچسبه خوششون نمیاد اما اگه بقول معروف باحال باشید خودش میاد طرفتون
بگید بخندید با هم فیلم های روز رو ببینید بگید تو کارهای خونه کمکتون کنه
توی تفریحاتتون از پیشنهاداتش استفاده کنید
گاهی یه مامانی که گاهی تو خونه جلف است(منظورم باحال و بانمکه) و کلی شوخی های جالب میکنه و  به درد دل بچه هاش گوش میکنه  خیلی برای پسرها جذابه  برای داداشه من که این طور بود طوری که دوستاش همیشه حسرته مامانشو میخوردن
خارج شده است

.
.
روزگاریست همه عرض بدن می خواهند همه از دوست فقط چشم و دهن می خواهند دیو هستند ولی مثل پری می پوشند گرگ هایی كه لباس پدری می پوشند آنچه دیدند به مقیاس نظر می سنجند عشق ها را همه با دور كمر می سنجند خوب طبیعیست كه یكروزه به پایان برسد عشق هایی كه سر پیچ خیابان برسد.
sonbol
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« پاسخ #2 : 14 مهر 1388,ساعت 10:13:59 »

باسلام از اينكه جواب سئوالم دادشد متشكرم .فاصله سني من و پسر بزرگم 16 سال بيشتر نيست و من هم آدم دل مرده اي نيستم با پسرم به سينما مي روم فيلم نگاه مي كنم حتي براي خريد لباسهايش با هيچ كس ديگر راضي نمي شود زيرا سليقه من را قبول دارد .
در سال اول و دوم كه به دانشگاه فيروز آباد رفت دوستان جديدي پيدا كرد و در هفته سه روز شيراز بود  سه روز فيروز آباد به همين دليل با دوستان خيلي صميمي شد و امسال به عنوان ميهمان به دانشگاه مرودشت آمده  احساس آزادي بيشتري ميكند و احساس مي كند خيلي بزرگ شده و كسي نمي تواند او را فريب بدهد
خارج شده است
شهرزاد*
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 159

تشكر
اهدا شده: 17
دريافت شده: 25

« پاسخ #3 : 14 مهر 1388,ساعت 15:16:25 »

خوب با دوستاش مخالفت نکنید و به جمعشون برید و ببینید چه جور پسرهایی هستن
خارج شده است

.
.
روزگاریست همه عرض بدن می خواهند همه از دوست فقط چشم و دهن می خواهند دیو هستند ولی مثل پری می پوشند گرگ هایی كه لباس پدری می پوشند آنچه دیدند به مقیاس نظر می سنجند عشق ها را همه با دور كمر می سنجند خوب طبیعیست كه یكروزه به پایان برسد عشق هایی كه سر پیچ خیابان برسد.
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :