خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13685 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hadiaslami
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: تولد همسرمه کمک کنید  (دفعات بازدید: 726 بار)
ARTIN_35
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 122

تشكر
اهدا شده: 57
دريافت شده: 37

« : 14 مهر 1388,ساعت 01:28:41 »

سلام 25 مهر تولد همسرمه میخام براش جشن بگیرم و سورپرازش کنم نمی دونم چطوری برنامه ریزی کنم که بدون اطلاع قبلی با صحنه جشن روبرو بشه کسانی که تجربه دارن کمک کنن ممنون
خارج شده است
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 363

تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188

« پاسخ #1 : 14 مهر 1388,ساعت 14:57:22 »

همسرتون سر کار میرن یا خانه دار هستند؟
خارج شده است

هر چه ميخواهي آرزو كن....
هر جايي كه ميخواهي برو...
هر چه كه ميخواهي باش....
چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
ARTIN_35
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 14 مهر 1388,ساعت 23:37:47 »

سلام یاسمن عزیز نه خانه داره البته دانشجو ضمنا میخام جمعه بگیرم
خارج شده است
آنتوان چخوف
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 1

« پاسخ #3 : 14 مهر 1388,ساعت 23:53:00 »

سلام.
اینطور که شما کمک میخوای، امیدوارم که تا حالا تابلو نکرده باشی. خیلی عادی برخورد کن. حتی شب قبل از تولد. احتمالا میتونی یه جای خوب (مثل کافی شاپ یا رستوران) برای خودتون و چندتا از آشناها جا رزرو کنی و بهش بگی که میخوای شب تولدش دو نفری با هم اونجا باشین ولی وقتی میرسه مهمونارو میبینه. اول مطمئن شو که همه مهمونا حاضرن بعد خودتون برید داخل. اگر کافی شاپ یا رستوران جای پوشیده ای مثل لژ داشته باشه بهتره.
موفق باشی

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ARTIN_35

خارج شده است
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 15 مهر 1388,ساعت 09:04:00 »

به نظر من اگه تو خونه بگیرید هیجانش بیشتره. اگه خواهر یا خواهر زن داشته باشید یا کلاً یه خانمی که بتونه کمکتون باشه عالیه.
روز قبل تمام خرید ها رو بکنید و کارایی مثل سفارش شام(البته اگه میخواید از بیرون بگیرید) رو انجام بدید. وسایل رو بذارید خونه مادر یا مادر خانمتون. روز جمعه با همسر جان برید بیرون و بقیه کارها رو به نفر دوم بسپرید. اون میاد خونه رو تزین میکنه و در رو به روی مهمونا باز میکنه شما هم با همسرت کمی میگردی و میای کلید میندازی تو در و ...........
اگرم کسی نیست کمکتون کنه میتونید کلاً برنامه رو بندازید خونه مامان خودتون یا مامان همسر. روز قبل میرید همه کارا رو میکنید فردا شب هم به هوای اینکه بریم خونه مامان اینا یه سر بزنیم ببریدش اونجا. البته به مهمونا بگید ماشینا رو جلوی در پارک نکنن. بیچاره همسر من یه بار میخواست اینطوری منو سورپرایز کنه ولی من جلو در خونه مادر شوهرم ماشین بابا و داداشم رو دیدم و فهمیدم قضیه چیه چشمک

ARTIN_35, n@zi

خارج شده است

هر چه كه ميخواهي باش....
آنجل
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 282

تشكر
اهدا شده: 73
دريافت شده: 162

« پاسخ #5 : 15 مهر 1388,ساعت 09:58:46 »

سلام  لبخند

هيچي هيجانش به اندازه يه جشن تولد ناغافل نيست.يه سورپرايز درستو حسابي... يه كادوي خيلي خاص بگيريد.چيزي كه مطمئن باشيد فكرشم نميكنه و خيلي دوسش داره. كادوتون خيلي مهمه ها!!! در مورد مهمونيم من با ياسمن جون موافقم... خيلي هيجان انگيزه! Tongue
البته من هميشه تولدم يادمه و هرچي خودمو ميزنم به اون راه ولي باز زود ميفهمم كه مامان اينا ميخوان چيكار كنن  تا حالا هيچ كس نتونسته سورپريزم كنه!  بی تفاوت خدا كنه امسال اين اتفاق واسم بيفته. من فكر كنم اكثر خانما دوست داشته باشن كه سورپريز بشن. لبخند
به شما هم تبريك ميگم كه اينقدر به فكر خانمتون هستيد. البته فكر كنم بايد به خانمتون تبريك بگم كه همسري مثل شما داره. به هرحال هميشه شادو خوشبخت باشيد.
تولد همسرتونو هم تبريك ميگم. سکوت سکوت

ARTIN_35

خارج شده است

یک عمر
در انتظاری تا بیابی آن را که درکت کند
و تو را همان گونه که هستی بپذیرد.
وعاقبت
در می یابی که او از همان آغاز خودت بوده ای...
miss.90
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 27

تشكر
اهدا شده: 6
دريافت شده: 4

« پاسخ #6 : 15 مهر 1388,ساعت 16:57:04 »

با حرف بچه‌ها موافق هستم..و در کنارش چیزی که یک زن رو بیشتر از همه خوشحال می‌کنه ابراز عشق و علاقه هستش که به نظر من بیشتر از همه چیز ارزش داره شما با این کارتون میتونید یه مقدار از عشقتون بهش رو ثابت کنید

ARTIN_35

خارج شده است
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #7 : 15 مهر 1388,ساعت 17:24:56 »

سلام

روز جمعه اصطلاحا خودتون رو بندازید خونه مامانتون و خانومتون رو برسونید اونجا، بعد خودتون بیاید خونه، خونه رو کمی تزیین کنید و چندین شمع هم جای جای خونه بذارید ، سعی کنید کارتون زیاد طول نکشه تا خانومتون از قضیه بو نبره ...

شب به یه بهونه ای زود تر بیاید خونه و شمع ها رو روشن کنید و دوباره برید بیرون و با همسرتون بیاید تو خونه و شام رو هم سفارش بدین سر ساعت بیارن ....

جدای از هدیه ای هم که می خواید برای همسرتون بخرید، چند شاخه گل مورد علاقه ایشون رو هم حتما ضمیمه کنید ....

چند تا یادداشت عاشقانه هم در جاهایی که فکرشو نمی کنه بذارید ... طوری که بعضی هاش رو چند روز بعد از روز تولد پیدا کنه !!

راستی با توجه به این که همسرتون چه جور سلیقه ای دارن، مهمون دعوت کنید یا نه ، مثلا من سوپرایز این مدلی رو دو نفری رومانتیک تر می دونم

منم تولد همسرتون رو تبریک میگم سکوت

ARTIN_35

خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 243

تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149

« پاسخ #8 : 18 مهر 1388,ساعت 00:46:14 »

تولد همسرتون مبارک ..ایشالله با هم دیگه صدوبیست سالگیشونو جشن میگیرین...به نظر پیشنهاد خانوم دریا با یکم پلیس بازی هیجان انگیز میشه

ARTIN_35

خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
ARTIN_35
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 03 آبان 1388,ساعت 01:08:23 »

با تشکر از همتون جای همتون خالی تولد توپی بود البته بو برده بود ولی مطمئن نبود ضمنا فکر میکرد خونه دوستشه ولی به بهونه ای کشیدمش خونه خواهرم وقتی با اون صحنه مواجه شد قیافش دیدنی بود
خارج شده است
ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 03 آبان 1388,ساعت 08:16:53 »

پس بالاخره موفق شديد.
تبريك ميگم.
خارج شده است

هر چه كه ميخواهي باش....
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :