خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13685 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hadiaslami
صفحه: 1 ... 6 7 [8]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: آری این منم زنی در آستانه پژمردن...  (دفعات بازدید: 6782 بار)
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #105 : 05 آبان 1388,ساعت 09:47:29 »

سلام  لبخند
حال دختر شب خودمون چطوره ؟
خدا به دادت برسه دختر شب
ميخام بر و بچ شيطون انجمن رو خبر كنم بيان اين تاپيكتو بتركونن پوزخند
حالا يه خورده بخند لبخند...............بيشتر.............بيشترتر
آفرين گلم  لبخند
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
سحر باران
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 154

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 38

« پاسخ #106 : 05 آبان 1388,ساعت 09:53:36 »

دختر شب حالت چه طوره؟ خوبی؟ اوضات روبه راهه؟
خارج شده است
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« پاسخ #107 : 05 آبان 1388,ساعت 14:34:44 »

دختر شبم خوبی؟؟

چه خبر ؟
چیکار کردی؟
من امروز نتونستم آن بشم چون الان کلاس هست .....ببخشید گلم
خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
مژي
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 117

تشكر
اهدا شده: 36
دريافت شده: 28

« پاسخ #108 : 06 آبان 1388,ساعت 23:47:32 »

سلام عزيزم
من تمام تاپيكت رو باهات همراه بودم و چون يكي از دوستام دقيقا مشكل تو رو داره خيلي برام ملموسه ...

من فكر ميكنم بايد توي اون مواقعي كه شوهرت رو فرمه و تو مود عشق و عشقيه باهاش صحبت كني...بهش بگي كه به عنوان

شريك زندگيش خودت رو محق ميدوني كه در مورد مسائل مشتركتون نظر بدي و  لزوما نظر اون به خاطر شوهر بودن يا بزرگ بودن از

نظر سني درست نيست ...بهش بگو  چقدر ايراد گرفتن ها ي نا بجاش به تو و در نهايت به زندگيتون لطمه ميزنه و باعث ميشه كه

دلسرد بشي...
خارج شده است
وحیده
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 109

تشكر
اهدا شده: 20
دريافت شده: 23

« پاسخ #109 : 08 آبان 1388,ساعت 11:32:59 »

سلام خوبي؟
كجايي پس؟
خارج شده است

تمام شادیهایم را به شما هدیه میکنم از کم بودنش بر من خرده مگیرید این تمام سهم من از روزگار است
دختر شب
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 112

تشكر
اهدا شده: 4

« پاسخ #110 : 10 آبان 1388,ساعت 09:49:11 »

وای سلام بچه ها . باورم نمیشه که انقدر به فکرم باشین . راستشو بخواین این مدت خیلی باهاش راه اومدم اما اون هنوز همون مدلیه مثلا خودم گفتم امشب میخوام مامان بزرگ اینا رو دعوت کنم گفت باشه منتهی من دیر رسیدم و می دونستم به هیچ کاری نمیرسم زنگ زدم که فردا نهار میگم بیان چنان داد و بیدادی سرم کرد پشت تلفن مامان هم بغلم بود و شنید اما به روی خودش نیورد اون کلی سرم داد و بیداد کرد که چرا امشب نمیگی هرچی توضیح دادم قبول نکرد و با تشر خدافظی کرد بعد اس ام اس داد لازم نکرده کسی رو دعوت کنی ولی بچه ها من کار خودمو کردم و همون شب که خسته بودم دعوتشون کردم بعد از این موضوع وقتی حرف اون به کرسی نشست تو خونه گفت معذرت میخوام من م گفتم درک کردم خسته بودی عزیزم سرکار عیب نداره ولی مامانم خیلی ناراحت شد گفت یعنی چی رضا اینطوی میکنه به کارام تند تند رسیدم ولی همون شب از خستگی ببخشید بالا اوردم نصفه شب من خیلی ضعیفم دوستان  Tongue زود ناتوان میشم الان هی عصبانی میشه وهمون حرفا رو میزنه ولی من خونسردم شاید درست بشه خدا کمکم میکنه . همینطور  شما  سکوت
خارج شده است
دختر شب
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #111 : 10 آبان 1388,ساعت 09:51:10 »

وای سلام بچه ها . باورم نمیشه که انقدر به فکرم باشین . راستشو بخواین این مدت خیلی باهاش راه اومدم اما اون هنوز همون مدلیه مثلا خودم گفتم امشب میخوام مامان بزرگ اینا رو دعوت کنم گفت باشه منتهی من دیر رسیدم و می دونستم به هیچ کاری نمیرسم زنگ زدم که فردا نهار میگم بیان چنان داد و بیدادی سرم کرد پشت تلفن مامان هم بغلم بود و شنید اما به روی خودش نیورد اون کلی سرم داد و بیداد کرد که چرا امشب نمیگی هرچی توضیح دادم قبول نکرد و با تشر خدافظی کرد بعد اس ام اس داد لازم نکرده کسی رو دعوت کنی ولی بچه ها من کار خودمو کردم و همون شب که خسته بودم دعوتشون کردم بعد از این موضوع وقتی حرف اون به کرسی نشست تو خونه گفت معذرت میخوام من م گفتم درک کردم خسته بودی عزیزم سرکار عیب نداره ولی مامانم خیلی ناراحت شد گفت یعنی چی رضا اینطوی میکنه به کارام تند تند رسیدم ولی همون شب از خستگی ببخشید بالا اوردم نصفه شب من خیلی ضعیفم دوستان  Tongue زود ناتوان میشم الان هی عصبانی میشه وهمون حرفا رو میزنه ولی من خونسردم شاید درست بشه خدا کمکم میکنه . همینطور  شما  سکوت
خارج شده است
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #112 : 10 آبان 1388,ساعت 12:46:35 »

سلام
دختر شبم
خوبی عزیزم
وای چه کار خوبی کردی !!!!!!!!!1 داری کم کم رگ خوابشو بدست میاری
افرین
افرین
به نظر من به همین روش ادامه بده ......همینجوری خجالتش بده .......خودش پی میبره که اشتباه کرده

قربونت برم
خدا جون کاش مشکل این دوستمم حل میشد
خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
khorshid50
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 17

تشكر
اهدا شده: 1
دريافت شده: 1

« پاسخ #113 : 11 آبان 1388,ساعت 12:33:17 »

دوست گلم سلام.ما همیشه شنیدیم که با محبت همه چیز درست میشه .ولی عزیز دلم این محبت نباید جوری باشه که تو تمام وجودتو از بین ببری .شوهرت دچار کمبود شخصییته .واین کمبود رو میخواد از طریق تو پر کنه .احترام گذاشتن قشنگه .اما همه چیز اندازش خوبه .با محبت ولی کوتاه صحبت کن .کش دادن به موضوعات جالب نیست.عشق شیرین تر از اونه که بخواد به خاطر آرایشگاه رفتن .خونه مامان رفتن و...تلخ بشه .به اعصابت مسلط باش سعی کن زود ناراحت نشی فدات شم.از خدا کمک بخواه درست میشه عزیزم فقط کمی صبر میخواد. 
خارج شده است
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #114 : 12 آبان 1388,ساعت 08:36:21 »

سلام آبجي جونم
خوبي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خيلي خوشحال شدم وقتي پستت رو خووندم لبخند
بابا اين خودش كليه اومده معذرت خواهي  پوزخند
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #115 : 12 آبان 1388,ساعت 15:02:04 »

دختر شبم
کجایی
اوضاع چه طوره ؟
خوب پیش میره ؟
خارج شده است

دنیای گرفتار
دختر شب
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #116 : 12 آبان 1388,ساعت 15:08:22 »

سلام دوستای وفادارم خوبم بهترم منتهی از رو نرفته هنوز که هنوزه نامه مو نخونده واقعا این مردا رویی دارن ها موندم معطل که اگه گفته بودم وصیت نامه مه کلی پول و ثروت واست گذاشتم ( مثلا) با کله میرقت که بخونه مبادا از تاریخش نگذره  بی تفاوت اما عیب نداره من اتفاقا تازگی ها یه نیروی جدید و قوی ای گرفتم خوشحالم و توکلم به خداست و بس همچنان همونطویه اما من کم نمیارم بذار هرطور میخواد باشه  بوسه
خارج شده است
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #117 : 12 آبان 1388,ساعت 15:19:49 »

خوشحالم که روحیه ی خوبی داری
خوشحالم که به خدا امیدواری و توکل کردی

افرین گلم این نیروی قوی مطمئن باش که از جانب خداست که کمکت می کنه  بوسه

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ebham

خارج شده است

دنیای گرفتار
صفحه: 1 ... 6 7 [8]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :