خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 12767 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: تیک تاک
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: اگه نظرتونو در مورد خوشبختی بگید یه دنیا ممنون میشم ها !!!!  (دفعات بازدید: 1299 بار)
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« : 15 مهر 1388,ساعت 08:27:12 »

سلامی گرم به تمام دوستان گل و نازنینم

دوست داشتم در مورد موضوعی نظرتون رو بدونم  اینکه خوشبخت بودن و  همه چیز وفق مراد بودن با احساس خوشبختی و آرامش داشتن خیلی متفاوته !!

آرامش داشتن تو زندگی خیلییییییی مهمه  هم ارتباط مستقیمی در روابط زناشویی داره و هم در نحوه تربیت فرزندان  !!

به نظر من برای اینکه انسان به آرامش برسه حتما نباید همه اتفاقات زندگیش طبق انتظاراتش باشه ! ولی شاید کمی شعار باشه و واقعیت چیز دیگری است ! نمی

دونم !

1. آیا به نظرتون شما انسان خوشبختی هستید و در زندگی احساس آرامش و خوشبختی می کنید  ؟؟   چرا ؟؟؟؟

2. چه راهی پیشنهاد می کنید تا به این احساس نزدیکتر بشیم ؟؟؟
خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
دنیای کوچک
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 473

تشكر
اهدا شده: 459
دريافت شده: 203

« پاسخ #1 : 15 مهر 1388,ساعت 08:51:02 »

خوشبختي‌ و شادماني‌، به‌ منزله‌ نوري‌ درخشان‌ و خيره‌ كننده‌ است‌كه‌ سراپاي‌ وجود‌ را مملو از اميد، ايمان‌، اعتقاد، باور و عشق‌ و محبت‌ مي‌كند

یک جمله در مورد خوشبختی میگه :
«اگر هميشه‌ همان‌كاري‌ را انجام‌ دهيد كه‌ مناسب‌ حالتان‌ است‌ و از آن‌ لذت‌ مي‌بريد، دست‌ كم‌ يك‌ فرد (يعني‌ خودتان‌)همواره‌ خشنود، راضي‌ و شادمان‌ خواهد بود!»

اسطوره جان من ادم خوشبختی نبودم تا بتونم نظری بدم

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

ostore

خارج شده است

خوشا از بند دام عشق رستن ....زدست بی وفایان دل گسستن....نصیب این دل وامانده  این شد .....شکستن هی شکستن هی شکستن
دنیای گرفتار
*elham*
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 309

تشكر
اهدا شده: 152
دريافت شده: 153

« پاسخ #2 : 15 مهر 1388,ساعت 09:31:30 »

من شايد از تمام جوانب زندگي ام راضي نباشم, ولي اين مانع اين مسئله نيست كه من خودم رو آدم خوشبختي احساس نكنم......
من زندگي ام رو دوست دارم و خودم رو خوشبخت ميدونم, برا اينكه زندگي خوب و بد داره و من هم اين انعطاف رو دارم كه با خوب وبدش بسازم........

من خوشبخت هستم چون.............
چون خدا من رو آفريده ........در حالي كه ميتونست تا نباشم......
چون يه خونواده خوب دارم.........
چون سعي كردم هميشه تلاش كنم و آروم نباشم........شايد هم به نتيجه نرسيدم
چون ميتونم نماينده خدا رو زمين باشم, تا مهر و محبت اون رو به اطرافيانم ببخشم...

و من و ما خوشبخت هستيم , اگر و فقط اگر از درون احساس رضايت كنيم و انسان قانع و قدرشناسي باشيم
خوشبخت باشيد......

خارج شده است

آرزوهاتو يه جايي يادداشت كن و يكي يكي از خدا بخواه,خدا يادش نميره , ولي تو يادت ميره كه اون چيزي كه الان داري,همون آرزوي ديروزيت بوده
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #3 : 15 مهر 1388,ساعت 09:35:40 »

مي گن رسيدن به خوشبختي خيلي اسون اما اين راه وقتي سخت مي شه كه بخواي از ديگران خوشبخت تر باشي چون ميزان واقعي خوشبختي اونها رو هيچ وقت نمي دوني

همگي شاد باشيد و خوشبخت كه خيلي نزديك و گاهي بايد تنها ديدمون رو تغير بديم
خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 15 مهر 1388,ساعت 09:50:13 »

دنیا جان از اینکه نظرت رو گفتی خیلی خیلی منونم و امیدوارم طعم شیرین خوشبختی و احساس آرامش رو با تمام وجود بچشی !!

الهام جان درست میگی !!  مهم نیست که زندگی چقدر با تمایلات ما سازگاره مهم اینه که ما اونقدر توانا باشیم که بتونیم  زندگیمون

رو طوری تعریف کنیم و آنچنان زیبا بازی کنیم تا  بهترین بهره رو  از ش   نتیجه بگیریم !!

افکارمون بزرگ بشن !!  رفتارهامون جهت داربشن !!!  توقعاتمون و انتظاراتمون از همدیگه  خصوصا از زندگی  متعادل بشن !!

مهم تر از همه خدارو همیشه به یاد داشته باشیم  برای چیزهایی که ازمون دریغ کرده حکمتش رو فراموش نکنیم !!

برای نعمتهایی که بهمون داده و شاید خیلی وقته که فراموشش کردیم شاکر باشیم !!

برای هدفهامون بهش توکل کنیم و تلاش !!!

اینها به ذهن من رسید !!  دوستان دیگه نظرشون چیه !!!

نازی جون  ممنون از نظرت  آره یکی از دلایلی که ممکنه آرامش رو از ما بگیره حس زیاده خواهیه !!

دنیای کوچک, n@zi

خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
دریا
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1647

تشكر
اهدا شده: 587
دريافت شده: 624

« پاسخ #5 : 15 مهر 1388,ساعت 17:23:12 »

سلام

اگه همه چی در زندگی مطابق میل ما باشه ، به نظر من یعنی ما دیگه هیچ هدفی نداریم، چون به هر چه که خواستیم رسیدیم !!!

و این یعنی ما تو زندگی پویایی نداریم ...

اصلا معنی زندگی اینه ... زنده بودن با هدف و پویا و فعال !!!
و گرنه کسی که زنده هست و به همه چی رسیده، فقط زنده هست ولی زندگی نمی کنه ....
شاهد مثالش هم افرادی هستن مرفه که به نظر دیگران نباید هیچ غمی تو زندگیشون داشته باشن، ولی دیده میشه بعد از مدتی دست به خودکشی زدن !!!

خوشبختی یعنی پویایی به همراه آرامش نه قیل و قال ....

خوشبخت باشید . سکوت سکوت سکوت
خارج شده است

وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده، تا خودت باشی و خودش ...
LonelY
DorSa
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 124

تشكر
اهدا شده: 13
دريافت شده: 58

« پاسخ #6 : 15 مهر 1388,ساعت 19:29:02 »

سلام
منم واقعا خودمو خوشبخت می دونم و خوشبختی رو هم واسه خودم اینطوری تعریف می کنم : لذت بردن از داشته ها و تلاش برای رسیدن به خواسته ها ! و در کنارشم آرامش داشتن
و به نظرم داشتن آرامش خیلی راحته.. فقط کافیه هیچ چیز رو بیش از اندازه برای خودمون با ارزش نکنیم.

خارج شده است

احتمال رسيدن کسي که با اراده به سوي ستاره اي مي تازد بيشتر از کسي است که با ترديد به سوي خاته گام بر مي دارد
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 15 مهر 1388,ساعت 22:13:12 »

وای دریا ی عزیز چقدر زیبا گفتی !! بوسه

ابهام جان  به نظر من هم اونهایی که احساس آرامش نمی کنند بدون شک ارزش چیزهایی رو که با تمایلاتشون ناسازگاره تو ذهنشون خیلی پررنگ کردن !

می دونید دوستان در کنار عزیزانی که مشکلات زناشوییشون واقعا حاده و قابل انکار نیست  بعضی ها رو هم می بینیم که اگه از زاویه بالاتر به زندگیشون نگاه کنیم

شاید مشکلات آنچنانی ندارن و فقط یه حس که نمیذاره آرامش داشته باشن و اون هم حس پرتوقعی و  عدم توانایی در سازگاری با طرف مقابلشونه !!

نمی دونم ما از کدوم دسته ایم !!!!!!!!! متعجب
خارج شده است

mina shayanfar
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 60

تشكر
اهدا شده: 8
دريافت شده: 45

« پاسخ #8 : 15 مهر 1388,ساعت 22:41:43 »

سلام به همه ي دوستان. من ادم خوشبختي هستم نه به اين دليل كه هيچ مشكلي ندارم بلكه به اين دليل كه سعي مي كنم مشكلاتمو حل كنم. من خوشبختم نه به اين دليل كه به همه ي ارزوهام رسيدم كه به اين دليل كه براي رسيدن به اونها تلاش مي كنم. من خوشبختم چون خودمو در كنار پروردگارم حس مي كنم و ارامش رو با توكل به اون و سعي و تلاش و اراده ي خودم به دست ميارم.

ostore, n@zi

خارج شده است
fariba58k
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 33

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 13

« پاسخ #9 : 16 مهر 1388,ساعت 11:22:45 »

سلام دوستای گلم
یه چیزی بگم همگی ذوق کنیم میدونین وقتی زندگی بکامم نیست واز زمین وزمان گله مند میشم به این فکر میگنم اگه همه دنیا دوستم نداشته باشن ومنو نخان اگه بخاسته هام اونجور که دلم میخاد نرسیدم اگه ابر وباد ومه وخورشید فلک بامن هم راستا نبودن هیچ اشکالی نداره بابا جون خدا دوستم داشته که خلقم کرده یعنی یه روز نشست ودید یه تیکه گل مونده چکارش کنم؟ یه هویی به ذهنش رسید یه فریبا تو این جهان کمه پس منو خلق کرد حالا این فریبا یه عالمه آرزو داره پسسسسسسسس خودش کمک میکنه چون دوستم داره اینجوریه که مشکلات یکی یکی حل میشن  وآرامش همیشه کنارمون میمونه
مهمه که خودمونو دوست داشته باشیم خدام مارو دوست داره پس حتما تو این دنیا راههای سالمبرای رسیدن به آرامش وخوشبختی هست منم یه آدمم با مشکلات خاص خودم ولی فرار نمیکنم گاهی غر میزنم اما سعی میکنم زندگیو اونجور که لیاقتمو داره نگاه کنم وتلاشش کنم تلاش کنم که به آرزوهام نزدیکتر بشم همه مارو خدا دوست داره چون یه روز یه تیکه گل بودیم خدا به ذهنش رسید خلقمون کنه

دریا, ostore

خارج شده است
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #10 : 16 مهر 1388,ساعت 13:12:25 »

خيلي خوب ادم مثل فريبا جون فكر كنه

آره بدونه خودش تنها نيست خدا باهاش اونوقت ديگه احساس خوشبختي مي كنه و .....

منم سعي مي كنم توي اوج ناراحتي اينطوري فكر كنم فريبا جون مرسي

ostore

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
شهرزاد*
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 159

تشكر
اهدا شده: 17
دريافت شده: 25

« پاسخ #11 : 16 مهر 1388,ساعت 13:57:37 »

به نظره من خوشبختی یعنی اینکه خودت باشی و مجبور نباشی بخاطره اینو اون زندگی کنی و یا اونی باشی که اونا میخوان یا مجبورت میکنن
من وقتی خوشبختم که بیشتر شبیهه خودم باشم 
و الان خوشبخت نیستم  احساس خوشبختی نمیکنم
امیدوارم یه روز بهش برسم

sarajo0on, ostore

خارج شده است

.
.
روزگاریست همه عرض بدن می خواهند همه از دوست فقط چشم و دهن می خواهند دیو هستند ولی مثل پری می پوشند گرگ هایی كه لباس پدری می پوشند آنچه دیدند به مقیاس نظر می سنجند عشق ها را همه با دور كمر می سنجند خوب طبیعیست كه یكروزه به پایان برسد عشق هایی كه سر پیچ خیابان برسد.
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 243

تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149

« پاسخ #12 : 16 مهر 1388,ساعت 15:02:46 »

خوشبختی؟
اول پرسید راز آفرینش در چیست؟
گفتم:کار من نیست شناسایی راز گل سرخ!خوشبختی من در کشف راز آفرینش نیست.
گفتم :زندگی خالی نیست ،مهربانی هست ،سیب هست!نور هست و من ،و خدایی که همین نزدیکیست!
پرسید اگر من خوشبختم پس خدا کو؟
گفتم:خدا در همین نزدیکیست لای این شب بوها ،پای آن سرو بلند.
گفت:من خوشبخت نیستم چون آینده نامعلوم و گذشته ام دردناک است.
گفتم:زندگی اب تنی در حوضچه ی اکنون است.
گفت :پس اگر حقیقت رو بدونم خوشبخت میشم.
گفتم :حقیقت همان چیزی است که تو باور داری.!
گفت:پس بگو راه خوشبختی از کدام طرف است؟
گفتم:خوشبختی خود راه است.خود زندگی است.بودن و چگونه بودن
گفت:فاصله ی من تا خوشبختی چقدر است؟
گفتم:فاصله ی تو تاخوشبختی به اندازه ی فاصله ی تو از خودت است.
خوشبختی خود توئی.تو

دریا, دنیای کوچک, n@zi, محمد(شب نشين), ostore

خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :