خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13685 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hadiaslami
صفحه: [1] 2 3 ... 13   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: آيا مرداي ايراني براي مسائل جنسي حريص ترن يا مرداي اروپائي-آمريكائي  (دفعات بازدید: 5775 بار)
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« : 16 مهر 1388,ساعت 09:03:33 »

با عرض سلام خدمت دوستان عزيز چند وقت پيش توي يكي از پستها بحثي در گرفت كه توي اون من ادعا كردم مرداي ايراني نسبت به اروپائي ها و كلاً غربي ها حريص ترن و شنيدم توي تركيه معروفه كه نقطه ضعف ايراني ها  س.ك.س و از اين راه ميشه اونا رو تلكه كرد...اونجا خانومي حرفاي منو مزخرف دونست و گفت غلطه من اونجا چون تاپيك كس ديگه اي بود صلاح ندونستم بحث رو باز كنم اينجا قصد دارم راجع به اين موضوع بحث كنيم ميخوام اين موضوع رو به اين خانوم ثابت كنم..واما دليلم....
چند روز پيش توي اداره ديدم چند تا از همكارا بلوتوسي رو براي هم رد و بدل ميكنن و هي از خنده ريسه ميرن جلو رفتم ديدم بلوتوث مربوط به يكي از كشورهاي غربيه توي اون خانوم بسيار زيبا و خوش اندامي لخت مادر زاد از ماشين پياده شد و به گشت و گزار توي شهر پرداخت...باورتون نميشه ايشون توي خيابونهاي شلوغ راه ميرفت و مردم گاهي فقط از سرتعجب نگاهي بهش مينداختن و رد ميشدن نه تجمعي نه دستكاري...خلاصه انگار نه انگار اين لعبت لخت و عور توي خيابونه...
همون موقع ياد شهر خودم كرمانشاه افتادم...چند وقت پيش توي كرمانشاه يه خانوم ديونه..توي يكي از خرابه هاي تعريض خيابون مدرس خودشو لخت كرده بود و در معرض ديد مردم گذاشته بود...تاكيد ميكنم يه زن ديونه كثيف با اندامي نچندان زيبا...خرابه ها هم طوري بود كه دسترسي با زنه كمي مشكل بود و اون اون بالا ايستاده بود باورتون نميشه به اندازه زاهپيمائي 22 بهمن مردم خصوصاً مردا جمع شده بودن همه موبايل به دست ...راه بندان شد به حدي كه حتي پليس نميتونست كاري بكنه به قول شاهدين اين ازدهام به خاطر عدم دسترسي پليس مدتي طول كشيد...
حالا شما خودتون قضاوت كنيد...
توي اين كشور كافيه يه دختري كمي ساق پاش پيدا باشه ببين چند نفر دنبالش مي افتن ولي توي اروپا زنهاي نيمه برهنه بدون مشكل توي خيابون راه ميرن...به نظرتون علت كجاست؟ آيا همين حريص شدن مردا به خاطر محدوديتهاشون نيست؟آيا اگه برنامه ارضاي جنسي توي جامعه منطبق بر قوانين اسلام كه از اروپائي ها بهتر و كامل تره توي جامعه پياده بشه بازم مردا اينجوري حريص خواهند بود؟

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

*sara*, parmis, HIDDEN WAY

خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
ebrahim
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 150

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 40

« پاسخ #1 : 16 مهر 1388,ساعت 15:27:52 »

خب دوست عزيزم علي اكبر به شما حق ميدم ولي بايد فرهنگ اسلامي اين قضيه بصورت اصولي درجامعه ما جابيفته و مردان ما هم ظرفيتشونو بيشترو بيشتربالا ببرن يادتون نيست بنده خدا آقاي هاشمي توي خطبه هاي نمازجمعه مسئله ازدواج موقتو مطرح كردن چه علم شنگه اي كه راه نيفتاد پس ببخشين خودماهنوز فرهنگ اجراي اين قوانينو پيدانكرديم..........
خارج شده است

دوستان تلاش کنیم در لحظه لحظه زندگی مان انسان معتدلی باشیم
proud_rose
Jr. Member
**
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 55

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 3

« پاسخ #2 : 16 مهر 1388,ساعت 19:29:18 »

به نظر من قوانين اسلامي و محدوديتهائي كه براي زنها در نظر گرفته شده باعث حريص شدن مرداي ايراني و عربي شده .

من با نظر شما موافقم كه ايرانيها نسبت به اروپائي ها حريص ترند چون در يك آمار گرفته شده در اين مورد به اين صورت نتيجه گيري

شد كه : از هر 10 مرد ايراني 4 نفرشون قبل از ازدواج سكس داشتند و از هر 10 مرد اروپائي 3 نفرشون قبل از ازدواج سكس داشتن.

من نميدونم اين آمار مال چه ساليه ولي چيزي كه اين آمار نشون ميده اينه كه با اين كه سكس تو كشورهاي اروپائي رواج بيشتري داره

ولي مردمش ذاتا اين كاره نيستن يا اينجوري تربيت شدن  اما تو ايران ..........

مرداي ايراني فكر ميكنن از دنيا عقب ميافتن اگه قبل از ازدواج سكس نداشته باشن!
خارج شده است
jojo
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 158

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 73

« پاسخ #3 : 18 مهر 1388,ساعت 00:53:48 »

و الا ما شنیدیم که میگن:

مردای آمریکایی یه زن دارن یه دوست دختر دوست دخترشونو بیشتر دوست دارن

مردای اروپایی یه زن دارن یه دوست دختر زنشون بیشتر دوست دارن

مردای ایرانی یه رن دارن هزارتا دوست دختر ننشون بیشتر دوست دارن پوزخند پوزخند

*sara*, ebham, ياسمن-ق, tata

خارج شده است

كاش دوستي آدمها مثل رفاقت چشم و دست بود وقتي دست زخم ميشه چشم گريه ميكنه  وقتي چشم گريه ميكنه دست اشكاشو پاك ميكنه
121314
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 539

تشكر
اهدا شده: 100
دريافت شده: 98

دانشجوی رشته مهندسی شیمی-صنایع گاز

« پاسخ #4 : 18 مهر 1388,ساعت 01:04:40 »

هر چند نظری ندارم ولی از پست jojo‏ خیلی خندم گرفت . با نظر دوستانم موافقم.
خارج شده است
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #5 : 18 مهر 1388,ساعت 12:42:26 »

اول از همه از پست جوجو خیلی تشکر می کنم  Cheesy Cheesy

دوم   می دونم که همه میگن مردهای ایرانی حریص ترن   بابا جون من !! اصلا ریشه این حریص شدنها دین مبین اسلامه

چون اگه قرار بود که با  رواج بحث چند همسری هم این مشکل حل میشد که مردای عربی اینقدر حریص نمی شدن  خانومهایی که کشورهای عربی یا مکه مشرف 

شدن     از نزدیک دیدن ....( واقعا وحشتناکن  بی تفاوت)  من که تنها رفته بودم واقعا ترسیدم  ناراحت

بهتر نیست اصلا مساله حجاب رو از دینمون حذف کنیم تا مردهامون پاک و منزه بشن و چشم هاشون درویش تر  !!!!!!!!!!!!!   پوزخند

خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 243

تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149

« پاسخ #6 : 18 مهر 1388,ساعت 13:00:05 »

من با نظر آقای علی اکبر موافقم
با اجازتون من با دوستام ترکیه و تایلند و ارمنستا و دوبی رفتم بخدا قسم مردای ایرونی آبروتو میبرن دنبال اولین جایی که میگشتن  جای برای س.ک.س بود اگه میخوای آمار واقعی بگیری باید بری تایلند...پاتایا ...البته نه اینکه از کشورای دیگه حواسشون به اینکار نیست اما عربها و ایرانیها ته آبروریزی هست من به عینه دیدم و متاسفانه مردای متاهل بد تر بودن مثل کسی که از قحطی اومده
اگه میتونست تو جیبشونم میکردن ...آی  حرص میزدن یکیشون بود به بهونه ی دستشویی هی بر میگشت هتل و دنبال از اون کارای
خاک بر سری ...هر چی میگفتی بابا خودتو خفه کردی ..میگفت نه نیست فردا میخوایم برگردیم ..دیگه وقت ندارم...
بله این متاسفانه یه واقعیته که بر میگرده به معضلات فرهنگی...
اما خانومای محترمی هم بودن تو هواپیما هنوز پیاده نشده بودن عین عقده ایا کشف حجاب میکردن و اندام مبارک رو میریختن در انظار
عمومی و میگفتن آخیش خفه شدیم بابا!مردیم از این امل بازیا ...خلاصه دیدن داره...

علي اكبر

خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
tata
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 274

تشكر
اهدا شده: 65
دريافت شده: 102

« پاسخ #7 : 18 مهر 1388,ساعت 13:21:03 »

بابا شرلی جان یه کمی آبرو داری میکردید .....حسابی حال اقایونو گرفتید ..زنای بیچاره ..که فقط در حد حجاب میتونن خودشونو خفه کنن اما آقایون ؟؟؟؟؟ بماند ...البته اندر مقوله ی دوستمون علی اکبر ...بله بنده شناخت کامل روی مردای اروپایی و آمریکایی دارم ..البته بواسطه ی سفر های متعددی که به اونور اب دارم ...خوب نوع اب و هوا البته روی مزاج انسانها تاثیر مستقیم داره ..و اروپا به دلیل سردی آب و هواش ..خوب اصولا مرداشون سردتر از نوع شرقیش و بالاخص ایرانیش که ندیدبدید هم تشریف دارن ...هستند و البته اینو دوستانم که همسران اروپایی دارن هم تایئد میکنند ...اما آمریکا ...مردای آمریکایی بدلیل تفاوت اب و هوایی که در سرزمین پهناور آمریکا وجود داره از ویژگیهای مختلفی برخوردان ...اما این مسئله که اصولا نگاه کردن به ادما در اروپا و آمریکا نوعی ضد ارزش هست و اصولا کسی ..کسی رو نگاه نمیکنه ..یا زل نمیزنه ....این یک بحث فرهنگیه ..اونجا عذر میخوام شما میتونید برهنه  باشید اما کسی  بهتون نگاه نمیکنه ..اینو به خانمهایی میگم که تا میرن اونور آب ...لباسهای انچنانی میپوشن....
و یک مسئله ی دیگه قوانینی وجود داره که اگر یک خانم در خیابان از طرف یک مرد مورد بی حرمتی قرار بگیره ...میتونه اون خانم پدر مرد رو در بیاره ....و قوانین ..ضامن اجرایی دارن .....البته تو هر جامعه ای نا هنجاری وجود داره ..اما اینی که عرض کردم یک اصل کلی است ....و در مورد  جامعه ی امریکا باید عرض شود که اونجا یک جامعه ی بسیار مذهبی است ....و حتی فروش مشروبات به افراد کمتر از 21 سال ممنوعه ....و شما نمتونید در ملا عام از مشروبات الکلی  استفاده کنید ....منظورم تو خیابون  و مکانهای عمومیه ...که این مسئله در اروپا صادق نیست ....اینا رو عرض کردم که بگم بحث بیشتر جنبه ی فرهنگی داره ..و قوانینی که از بالا بر جامعه ...حاکم میشه  و نوع رابطه ی افراد با هم  از اون تاثیر میپذیره .......شاد باشید

ياسمن-ق

خارج شده است
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #8 : 18 مهر 1388,ساعت 13:40:40 »

باز من مخالفت كنم اين علي اكبر خان بهش بر مي خوره

پس هيچي

اما خواهشا با اسم اسلام اين مسخره بازي ها رو تشديد نكنيد

توي اسلام براي فرار از هر محدوديتي يه راهي وجود داره پس .......

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #9 : 18 مهر 1388,ساعت 13:51:14 »

سلام به آقاي اسمشو نبر عزيز
من بايد جملمو كه تو اون تاپيك گفتم اصلاح كنم ، اشتباه از من بوده عذر ميخام كه جملم يه خورده بد عنوان شد كه شما بد برداشت كردي كه اونم عصبي بودنم در اون لحظه باعث بيانش شد
من منظورم اين نبود كه مرداي ايراني حريص نيستن من منظورم اين بود كه مردهاي دور و بر من ، اونايي كه از طرف زناشون كاملاً ارضا ميشن حريص نيستن
از نظر من اگه يه مردي واقعاً  از طرف همسرش ارضا بشه به سمت زنها و دختراي ديگه نميره هر چقدر هم كه اونا نمايش برهنگي و نيمه برهنگي بدن
مگر اين كه مرده از اون دسته مردهايي باشه كه با يه زن ارضا نميشه
من اصلاً با اين جمله موافق نيستم كه همه ( تاكيد مي كنم همه ) مردها روح تنوع طلب دارن ، اين تنوع طلبي فقط در مردهايي هست كه عذر ميخام قصد توهين و جسارت به كسي رو ندارم هوس ران ، شهوت ران و پيرو نفس خودشون هستن
و البته در قالب دين و قرآن و اسلام ميان اين هوس راني و شهوتشون رو توجيه مي كنن

***sahar***

خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
***sahar***
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 20

تشكر
اهدا شده: 8
دريافت شده: 11

« پاسخ #10 : 18 مهر 1388,ساعت 13:55:55 »

سلام .فکر میکنم جواب این سوال کاملا" واضحه .همونطور که tata گفتش این یه بحث فرهنگیه .کاملا" درسته که هر چیزی که ازش

منع بشیم بهش حریصتر میشیم ..اما اگه شما 10000000000 تا زن هم بگیری و باهاش رابطه داشته باشی همینه .. اصلا" شما که

طرز تفکرتون اینه چرا ازدواج کردین؟؟؟ چه اجباری برای ازدواج بود ؟؟؟ هر چقدر دوست داشتین زن صیغه میکردین .. به نظر شما این

درسته که به خاطر میل جنسی یه نفر ازدواج کنه .مگه الان این قضیه چند همسری و صیغه تو مملکت اجرا نمیشه پس چرا بازم

مردای ایرانی حریصن ؟؟؟ اصلا" تو همین کشورای عربی که چند تا زن دارن چرا از ایران بدترن؟؟؟؟؟

کشورای اروپایی اگه با دیدن یه زن طوریشون نمیشه به این خاطر که از اول پوشش زن تو جامعشون اینجوری بوده عادت کردن.از بچگی هر کسی رو دیدن همینجوری

بوده . شما با دیدن 4 تا زن  اونم بعد از 20 سالگی چشمت عادت نمیکنه.شما که نمیتونی جامعه رو عوض کنی میتونی ؟؟؟ میتونی کشور اسلامی رو تغییر

بدی؟؟؟

خارج شده است
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #11 : 18 مهر 1388,ساعت 13:57:45 »

منم با ابهام موافقم

همه مردها حريص نيستن يا حالا اطرفيان ما اينطوري نيستند براي همين اين صحبت خيلي سنگين مياد شايد توي شهر هاي كوچكتر اينطوري باشه

به هر حال بسط دادن يه موضوع به همه خيلي اشتباه

نگيد همه بگيد اغلب تا ادم اميدوار بشه و بتونه به مردها اعتماد كنه

ebham

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #12 : 18 مهر 1388,ساعت 14:01:59 »

چشم آدم حریصو فقط خاک پر می کنه !!!!!!!!!!

ebham, n@zi

خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« پاسخ #13 : 18 مهر 1388,ساعت 14:15:17 »

ابهام خانوم..هنوز زوده كه اين چيزا رو ياد بگيريد...اون مرداي دور و ورتو يه رو بهم قرض بده تا نشونت بدم چند مده حلاجن...مگه هر كي حريصه مياد جار ميزنه...
نازي خانوم با نظرات خوب و عالمانتون جمع رو به فيض اكمل رسوندي!!!!
اسطوره خانم شما براي بچت اسباب بازي نخر يا كم بخر خيلي كم يه دونه ..خوب چند سال نخر...اگه اين بچه شما دست هر بچه اي اسباب بازي ديد اونو قاپ نزد  هرچي دلت خواست ما رو نفرين كن...گرفتي يا نه؟...
بازم اسطوره خانوم مطلب رو نگرفتي بحث من حجاب نبود ...آدم سير رو اگه بهترين غذا ها رو جلو روش بگيري ..نميخوره هيچي حالش از غذا بهم ميخوره!!!گرفتي يا نه؟
ابهام خانوم استفاده از كلمه آقاي اسمشو نبر عذر بدتر از گناهه!!

خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
فرزاد2
Full Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 243

تشكر
اهدا شده: 34
دريافت شده: 149

« پاسخ #14 : 18 مهر 1388,ساعت 14:17:44 »

ببینید دوستان عزیز بیخودی دعوا نکنید بحث بحث شخص نیست ...بحث فرهنگ غالبه...متاسفانه به علت فرهنگ و اعتقاد غلط این حریص بودن وجود داره ...شما فکر میکنی صیغه خوبه ...آیا در اسلام نمیشد بجای همین صیغه درس دیگه ای  وارد آموزه های اخلاقی میشد؟
آیا به نظرتون درسته بگیم زنها خودشونو لختو عور کنن در انظار عمومی به نمایش بذارن تا آقایون حریص نشن و مبتلا به عقده های درونی نشن؟
بحث ،اینه که ریشه خرابه!
خیالم نکنید مردای آمریکایی و اروپایی منزه و معصومن
نه
به نظر من علت اینه که چون مردای اروپایی و آمریکایی تو جامعشون مبحث مسائل جنسی حل شدست ...بنابراین مسافرت نمیرن که به عقده های جنسیشون پاسخ بدن!
تو خیابون جلو هر کس و ناکسی ترمز نمیکنن!
اگه همکارشون یه لبخند تو صورتش زد نمیگن ..آره؟؟؟شما هم بله؟...تو خیابون دنبال زنا راه نمی افتن که همه جاشونو دید بزنن!

و هزار درد دیگه
چرا ؟
چون این مساله رو از راهش مهار کردن و از این نیاز ابتدائی یه تابو نساختن ...

علي اكبر

خارج شده است

ارزش تو به اندازه آن چیزی است که به آن دل می بندی پس مواظب باش که به کمتر از بی نهایت عشق ، دلبسته نشوی.
صفحه: [1] 2 3 ... 13   بالا
چاپ صفحه
پرش به :