خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13685 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hadiaslami
صفحه: 1 [2] 3 4 ... 13   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: آيا مرداي ايراني براي مسائل جنسي حريص ترن يا مرداي اروپائي-آمريكائي  (دفعات بازدید: 5775 بار)
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 594

تشكر
اهدا شده: 188
دريافت شده: 367

« پاسخ #15 : 18 مهر 1388,ساعت 14:25:19 »

.... خان باز اومدی و نسازی ها!!!! 

وقتی من میگم زنها ازاد بگردن  نتیجش این میشه که مردها هم آزاد ...
خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
black_rose
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1227

تشكر
اهدا شده: 129
دريافت شده: 458

« پاسخ #16 : 18 مهر 1388,ساعت 14:29:34 »

يه موجود مذكري در مجاورت ما زندگي ميكنه كه ظاهرش (تاكيد ميكنم ظاهرش) خيلي خيلي عليه السلام
دكتراي دانشگاه امام صادقه و توي يكي از روزنامه ها تو ستون مذهبي سياسي اش مطلب مينويسه
بگذريم كه من از روز اول هم حس ششمم بهم آلارم داد و بهش سلام كه نميكردم هيچ جواب سلامش رو اينقدر بد ميدادم كه اونم ديگه به من سلام نميكنه

يكي دو سال پيش در كمال ناباوري متوجه شدم كه تازه خانمي رو عقد كرده و چون ميدونستم قبلا ازدواج كرده فكر كردم خودم توهم ميزدم و اين بنده خدا مجرد بوده ......... يه مدتي است متوجه شدم اون بنده خدا خانمي كه عقد شده خانم دوم بوده و الان در به در داره ميزنه كه طلاق بگيره و اين آقا طلاقش نميده
حالا علت طلاق چيه: چند روز ديگه عقد سومي در راهه

علت طلاق ندادن چيه
1- من تا 40 سالگي هيچ كدوم از شما رو طلاق نميدم چون بهار زندگي زن تا 40 سالگي اشه و اين بهار بايد براي من باشه
2- من توانايي جسمي و مالي اين رو دارم كه 10 تا زن دائم داشته باشم ( هركي نميتونه ببينه چشاش دراد)
3- حال نميكنم طلاقتون بدم ميتونيد بريد طلاق بگيريد

باورش سخته اما وقتي صداي اين فرد رو در حال نماز خوندن ميشنوم ( تقريبا سوره حمد رو با فرياد ميخونه) حالت چندش بهم دست ميده
شما نديدن اما اينقدر كريه صورت كه حد و حساب نداره اما كاشف به عمل امد آي دي ياهوش : Nice man

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شما اسم اين رو چي ميزاريد
1- ارضاء نشدن از طرف زن اول
2- ارضاء نشدن از طرف زن دوم
3- قانون حلال توانايي داشتن و زن گرفتن
4- مرض

به نظرم اينكه اروپايي ها حريص ترن يا امريكايي ها يا ايراني ها خيلي به حال ما فرق نميكنه ، بهتره يه نگاه به خودمون بندازيم.

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

jojo, *sara*, positive, ياسمن-ق, ebham, n@zi

خارج شده است

چه فرقي ميكند كه حرفهاي وحشتناكي كه زده ايد بي منظور گفته باشيد؟ هميشه اين حقيقت كه كس ديگري هم آنها را شنيده باشد باقي مي ماند.
بالاخره كلمات بيش از سنگ و آجر صدمه ميزنند، آنها مدت ها پس از آنكه بقيه زخمها بهبود مي يابند، در اعماق ذهن انسان باقي مي مانند.
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #17 : 18 مهر 1388,ساعت 14:35:07 »

حرفهای رز عزیز رو کاملن قبول دارم و لی گاهی واقعا بین زوجین این موضوع کمرنگ میشه

ببینید  میشه گفت یکی از دلایل حریص بودن بعضی مردها اینه که متاسفانه تمام شور و هیجانات جنسیشون مربوط میشه یه دوران

اول ازدواج  وبعد از طرف خصوصا خانومها زیاد اهمیت داده نمیشه !!

خانومها می چسبن به بچه داری و .. و آقایون هم کارو قسط و مسائل مالی

کیفیت رابطشون دیگه مثل قبل نیست و روز به روز بی حالتر میشه !!

ببخشیدا ولی بعضی از خانومها بعد از چند سال  اصلا حوصله عشق بازی با همسرشونم ندارن میگن زود باش حوصله ندارم ...

اما این خیلیییی اشتباهه یه زن ومرد خصوصا زن باید تلاش کنن این مقوله رو مهمتر از هر چیزدیگه ای تو زندگیشون قرار بدن

برای هم وقت بذارن !!

اینطوری اگه اقاهه یه اسباب بازی هم ببینه از هول حلیم نمیره تو دیگ !!!

علي اكبر

خارج شده است

مبادا او که دارای اشتیاق و نیرویی فراوان است ، به کم شوق طعنه زند که : "چرا تو تا این حد خمود و دیررسی؟! " .زیرا ، ای سوته دل ! فرد صالح هرگز از عریان و لخت نمی پرسد " لباست کو؟! " و از بی پناه سوال نمی کند " خانه ات کجاست ؟! " . جبران خلیل جبران
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 509

تشكر
اهدا شده: 573
دريافت شده: 198

« پاسخ #18 : 18 مهر 1388,ساعت 14:35:07 »

آقاي علي اكبر خان گرامي ببين خودت خواستي احترامتو نگه ندارم
اولين كه كاملاً بهم برخورد كه گفتي هنوز برات زوده كه اين چيزا رو ياد بگيري و بخاطر اين حرفت با عرض معذرت ، با عرض معذرت، دارم برات ، اونم از اون بزرگاش
در ضمن شما كه حرفا رو خوب مي گيري چرا حرف منو  نمي گيري
در ضمن مرداي دور و بر من قبلاً كنكور دادن و با رتبه 1 قبول شدن نيازي به كويز كلاسي شما نيست
در مورد اين حرف :مگه هر كي حريصه مياد جار ميزنه...
يكيش شما
در ضمن همون كه شما جمع رو به فيض مي رسوني واسه هفت پشتمون بسه
و باز هم در ضمن بعضي مردها هستن كه اگه ديس غذا هم بذاري جلوشون بازم سيري ندارن

n@zi

خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #19 : 18 مهر 1388,ساعت 14:37:41 »

با حرف هاي اسطوره عزيز موافقم
و البته در حرف هام هم به اين نكته اشاره كردم كه اگه مردي از طرف زنش كاملاً ارضا بشه ديگه نسبت به زناي ديگه حريص نيست
خارج شده است

يك نفر ..... يك جايي..... تمام روياهاش لبخند توست و زماني كه به تو فكر مي‌كنه احساس مي‌كنه كه زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي كردي اين حقيقت رو به خاطر داشته باش يك نفر ..... يك جايي..... در حال فكر كردن به توست
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 286

تشكر
اهدا شده: 132
دريافت شده: 146

« پاسخ #20 : 19 مهر 1388,ساعت 08:25:36 »

ابهام خانم ميتونم بپرسم چه چيز بزرگي داري كه خلق الله رو باهاش ميترسوني...من كه خيلي ترسيدم!!!!!!
خانم بلك رز شايد به قول شما زياده خواهي بعضي از افراد مثل اون آقا يه جور مرضه...آيا اينجور آدما توي جامعه كم هستن؟آيا نبايد نياز مرض گونه اونا به شكلي كاناليزه بشه...آيا سير كردن اينجور آدما جامعه رو پاكتر نميكنه..آيا اگه نياز اينجور آدما در نظر گرفته نشه ميتونيم مطمئن بشيم كه زنها و دختر هاي ما در امنيت كامل خواهند بود؟
ابهام خانوم براتون متأسفم كه با كسي كه سعي ميكنه يه مشكل اجتماعي رو مطرح كنه اينجوري حرف ميزني و ميگي دارم حريص بودنمو جار ميزنم...چرا وقتي از حرفاي منطقي نتيجه نميگيريد دست به تخريب شخصيت ميزنيد...
از نازي خانومم كه دائم دوستان رو مورد تشويق قرار ميدن صميمانه سپاسگزارم..خدا سايشون از سر هم تفكرياش كم نكنه!!!
اسطوره خانوم آخرين پستتون خيلي عالي بود منم معتقدم يكي از بزرگترين مشكلات زن و شوهر بعد از ازدواج همينه و همين يكي از دلايل نياز به زوج بعدي در مردان هست...
ابهام خانوم مردا همه يك جور نيستن بعضي هاشون همون يكي هم براشون زياده!! من داستان خيلي از زنها رو شنيدم كه دچار اينچنين مردائي شدن و از شدت نياز كارشون به بيراهه كشيده شده...اينو نميشه معيار نجابت مرد قرار داد عزيزم...
آقي شرلي عزيز آمريكائي ها اونجوري مشكلشون رو حل كردن قبول...ما هم دو راه داريم يا عيناً مثل اونا بشيم يا از طريق قوانين سالمتر اسلام مشكلات رو حل كنيم...در هر صورت چيزي كه بايد حل بشه نياز جنسي بعضي از افراد به قول  خانم بلك رز مرض داره كه تعدادشون كمي كمتر از تعداد مرداي بالغ كشوره!!!
خارج شده است

باز آي و دل تنگ مرا مونس جان باش
وين سوخته را محرم اسرار نهان باش
ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #21 : 19 مهر 1388,ساعت 08:32:17 »

آقا علي اكبر خسته ام خيلي خسته
من هيچي ندارم ، من هيچ كسو ندارم
من قصد تخريب شخصيت نداشتم
شما درست ميگي خوبه؟
شما راست ميگي خوبه؟
من از همه جامعه بشريت مردها معذرت ميخام
اصلاً چرا فقط مردا از همه خلق الله به قول شما
خوبه ؟
خوبه بگم اشتباه كردم ، خوبه بگم غلط كردم ؟
بسه يا بازم بگم
خارج شده است

علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #22 : 19 مهر 1388,ساعت 08:48:37 »

ابهام خانوم خواهر عزيز و مهربانم...قصدم به چالش فكري كشيدن شما نيست...فقط ميخوام نسبت به موضوع يك قضاوت  عادلانه داشته باشيد.....
ثابت كنيد زنها هم در مقام قضاوت ميتونن عادل باشن...ما نبايد به مشكلات جامعه از نگاه و معيارهاي خودمون نگاه كنيم...
مشكل جامعه ما اينه كه بدون توجه به مشكلاتي كه افراد با اون سر و كار دارن راجع به اعمالشون قضاوت ميكنيم...هيچكس از ژان وال ژان نپرسيد كه چرا قرص نان رو دزديدي همه فقط به خاطر دزديش اونو شماتت كردن و به زندانش انداختن...
خارج شده است

n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #23 : 19 مهر 1388,ساعت 09:17:34 »

ثابت كنيد زنها هم در مقام قضاوت ميتونن عادل باشن...ما نبايد به مشكلات جامعه از نگاه و معيارهاي خودمون نگاه كنيم...

اگر قرار بود خانمها اين حس ترحم رو نداشته باشند و عدالت رو رعايت مردها هيچ حقي نداشتند

البته با تعاريفي كه شما از مرد بودن داريد اين توضيحات لازم بود ؟ نه

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
ostore
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #24 : 19 مهر 1388,ساعت 09:48:08 »

آقای علی اکبر به نظر شما انسان هیچ اراده ای در کنترل غرایزش خصوصا میل جنسی نداره ؟؟!!!

یعنی تا اونجا که در توان داره ادامه بده و حس تنوع طلبیش رو ارضا کنه !!!!!!

زنها برای خودشون و مردها هم همینطور !!!

یا اینکه نه از اونجایی که انسان  موجودی عاقل و مختاره  می تونه  فقط به جنبه نفسانی غرایضش نگاه نکنه و اونها رو در جهتی کنترل

شده  وهدفمند هدایت کنه !!!

آنقدر بخوره  تا از فرط  چاقی  چربیه خون فشارخون وهزارجور مرض دیگه ..   بمیره   به توصیه های پزشکشم توجه نکنه

یا اینکه  کم بخوره  پرهیز کنه و همیشه سالم بمونه !!!!!!

فکر نمی کنید غرایض انسان اگر کنترل نشن ( فرقی نمی کنه چی باشه ) اونوقت با چهار پایی که شعور و قدرت تشخیص نداره فرقی

نمی کنه !!

یک انسان عاقل و متعهد به خانواده و معتقد به دین  که در جامعه امروز ما زندگی می کنه می دونه که اگر مرضی هم در وجودش هست  بخاطر حفظ ارزشها یی که داره باید و باید مرضش رو کنترل کنه و در اختیارش بگیره

نه اینکه بشه بنده مرضهاش

انسان واقعیه کسیه که بنده هوسهاش نشه  به عبارتی پرهیزکار باشه !!!!!

چیزهایی که گفتم درکش خیلییییییییی سخته مگر برای کسی که پرهیز کار باشه !!!!

n@zi, ياسمن-ق, ebham

خارج شده است

ياسمن-ق
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 363

تشكر
اهدا شده: 108
دريافت شده: 188

« پاسخ #25 : 19 مهر 1388,ساعت 09:56:24 »

اسطوره جان خواستم ازت تشکر کنم هر چی دکمه تشکر رو زدم پیغام خطا داد.
بدینوسیله از حرفات تشکر جانانه میکنم.
ولی اسطوره جان این حرفا برای کسایی هست که مرغشون یک پا نداشته باشه و حرف دیگران رو هم قبول کنن.

ostore, n@zi

خارج شده است

هر چه ميخواهي آرزو كن....
هر جايي كه ميخواهي برو...
هر چه كه ميخواهي باش....
چون فقط يكبار زندگي ميكني و براي انجام آنچه ميخواهي فقط يكبار شانس داري.
n@zi
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 570

تشكر
اهدا شده: 175
دريافت شده: 253

« پاسخ #26 : 19 مهر 1388,ساعت 10:09:16 »

منم با ياسمن عزيز موافقم حالا هرچي ما براي علي اكبر خان بگيم حرف ما رو قبول نداره

به طور كلي تغيير باورهاي افراد كار بسيار مشكلي

به هر حال درسته توي جامعه ما يه سري محدوديت براي خانمها و اقايون وجود داره اما عدم وجود اين محدوديت هيچ فرقي نداره اگر كسي بخواد كاري انجام بده يا نده با وجود اين محدوديت هم ازاد

خارج شده است

هيچگاه نگذار در کوهپايه هاي عشق کسي دستت را بگيرد که احساس ميکني در ارتفاعات آنرا رها خواهد کرد
علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #27 : 19 مهر 1388,ساعت 10:37:30 »

اسطوره خانم و اونائي كه فرتي دگمه تشكر رو دائم ميزنيد...
وقتي كسي سالمه و ميتونه غذا بخوره...چرا بايد با شكم گرسنه پشت ويرين چلو كبابي به دست مردم نگاه كنه و حسرت بخوره!!!آخه چرا؟
طبق كدوم قانون طبيعي مقدار غذاي همه انسانها باهم برابره؟آيا يه مرد لاغر مردني كوچولو با يد همونقدر غذا بخوره كه يه مرد عضلاني هيكل دار بخوره!!!اين بر اساس كدوم قانون طبيعيه؟؟؟جواب منو بدبد لطفاً..
منم موافقم كه گاهي آدم بايد جلو غرايزشو بگيره!!قبول ...
ولي وقتي خدا اجازه داده اين جلوگيري آخه چه معني ميتونه داشته باشه..
آيا وقتي شما دستشوئي داشته باشي كسي حق داره به شما بگه اهه خانوم خجالت بكش چقدر دستشوئي ميري!!!!؟؟؟
ياسمين خاتون منو متقاعد كن تا مرغم يه پا ديگه دربياره...
آيا تا زماني كه شما دستشوئي داري ميتوني بري كتاب گلستان سعدي بخوني!!؟؟
خارج شده است

ebham
OFC Hero
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #28 : 19 مهر 1388,ساعت 10:42:22 »

من ديگه نمي خواستم براي اين تاپيك جواب بذارم ولي فقط يه چيزي
يه حديث هست از پيامبر كه ميگه قبل از اين كه كامل از غذا خوردن سير بشي دست از غذا خوردن بكش
ديگه عاقلان دانند
خارج شده است

علي اكبر
Sr. Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #29 : 19 مهر 1388,ساعت 10:58:54 »

فرموده قبل از اينكه كاملاً سير بشي !!! نگفته با شكم گرسنه از سر سفره بلند شو...نگفته اينقدر گرسنه باش..
اي پيامبر گرامي اسلام ببين و آگاه باش همچنان كه آگاهي كه بعضي از زنان امتت از حديثات براي حرام كردن حلالت استفاده ميكنن..خودت با عدالت با همشون برخورد كن...آمين يا رب العالمين.....
خارج شده است

صفحه: 1 [2] 3 4 ... 13   بالا
چاپ صفحه
پرش به :