خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13685 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: hadiaslami
صفحه: [1]   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: منابع کنکور ارشد مدیریت بازرگانی  (دفعات بازدید: 1130 بار)
jojo
Full Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 158

تشكر
اهدا شده: 92
دريافت شده: 73

« : 16 مهر 1388,ساعت 22:10:45 »

سلامدوستای خوبم  لبخند  من الان دانشجوی ترم 5 رشته مدیریت بازرگانی هستم از الان میخوام برای کنکور ارشد خودمو آماده کنم ولی فکر میکنم چون منابع ارشد

خیلی متنوعه باید کتابای زیادی رو بخونم ولی فکر میکنم تا موقع کنکور نمیرسم که همه کتابا رو بخونم واسه همین خیلی استرس دارم کسی میتونه کمکم کنه

مخصوصا در مورد منابع ارشد مدیریت بازرگانی؟؟؟؟؟
خارج شده است

كاش دوستي آدمها مثل رفاقت چشم و دست بود وقتي دست زخم ميشه چشم گريه ميكنه  وقتي چشم گريه ميكنه دست اشكاشو پاك ميكنه
jojo
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #1 : 18 مهر 1388,ساعت 00:35:07 »

کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
خارج شده است

كاش دوستي آدمها مثل رفاقت چشم و دست بود وقتي دست زخم ميشه چشم گريه ميكنه  وقتي چشم گريه ميكنه دست اشكاشو پاك ميكنه
HIDDEN WAY
Sr. Member
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 406

تشكر
اهدا شده: 741
دريافت شده: 341

« پاسخ #2 : 18 مهر 1388,ساعت 09:52:53 »

سلام jojo جان عصبانی در حد خشم گودزیلا !  پوزخند

درسته که منابع زیادی اعلام میشه ، اما در اغلب مواقع بیشتر منابع با هم هم پوشانی دارند . برای مثال یکی از فامیل های بنده با خوندن فقط 13 کتاب از کارشناسی ارشد مدیریت (دولتی) قبول شد ! نظر بنده این هست که از هر درس کامل ترین کتاب ها رو انتخاب کنید و بخونید . برای انتخاب مناسب منابع هم بهتره که از آخرین دانشجویان قبول شده سال قبل در رشته مورد نظر سوال کنید . زمان هم بسیار بیشتر از مقدار کافی دارید !!!  لبخند

موفق باشید .

سکوت لبخند

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

Designer, دریا, jojo

خارج شده است

حضرت امیر :
حق و باطل با آدمها شناخته نمی شود ... حق را بشناس اهلش را خواهی شناخت و باطل را بشناس ، اهلش را در خواهی یافت ...

Qozlerim her axsam axtarir seni ... ureyim yollarda qayitmir eve
Sensiz dalghalarda tanimir meni ... neyleyim ureyim hec yatmir eve

Payiz qeldi ushdu qetdi qushlar ....sende qetdin bax yaghdi yaghishlar
Payiz qeldi qelbim oldu deniz ... bu denizin qozu yashdi sensiz yar
Bu denizin qozu yashdi sensiz

jojo
Full Member
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 18 مهر 1388,ساعت 10:33:02 »

بي نهايت ازتون ممنونم آقاي Hidden way  خيلي خوشحالم كرديد از اينكه گفتي هنوزد وقت زيادي دارم راهنمايي هاتون ثل هميشه خيلي كامل و مفيد بود فقط دعا

كنيد كه از الان شروع كنم و بتونم تا موقع كنكور خوب بخونم اميدوارم كه شما هم به اهدافتون برسيد سکوت سکوت سکوت

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

HIDDEN WAY

خارج شده است

صفحه: [1]   بالا
چاپ صفحه
پرش به :