خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟

جستجوی پیشرفته

53074 ارسال در 5546 موضوع- توسط 13690 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: پارسا 16 ساله
صفحه: [1] 2   پایین
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: چند سوال!  (دفعات بازدید: 2770 بار)
amir
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 40

تشكر
اهدا شده: 0
دريافت شده: 0

« : 04 دي 1385,ساعت 04:23:34 »

سلام بچه ها دفعه پیش که مشکلم رو اینجا مطرح کردم خیلی زود به نتیجه رسیدم حالا هم چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنید جواب بدین ممنون میشم

1 - عشق چیه؟
2-آیا عشق انسان به انسان وجود داره؟
3. همه اونایی که ادعا میکنن عاشقن واقعا معنی و مفهوم عشق رو میدونن یا شعار میدن؟

لطفا به این سوال بالا دوستایی که واقعا میتونن کمک کنن نظرشون رو بفرمان! یعنی منظورم اینه که جملات ادبی و اینا کار من رو راه نمیندازه!  البته واقعا ببخشید از جسارتم

اینم چند سوال دیگه :

4. مردم پول جمع میکنن که چی بشه؟
5. ملت به جون هم افتادم چرا؟ از دنیاشون جدا چی میخوان؟

خیلی سوالهای دیگه هم دارم که الان یادم نمیان  اگه لطف کنید به این چند سوال که عرض کردم خدمتتون پاسخ بدید ممنونتون میشم
خارج شده است

یا رب این نای و نی و ما و من و دمدمه چیست؟
دم به دم می دمد و صاحب دم پیدا نیست
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1081

تشكر
اهدا شده: 86
دريافت شده: 165

« پاسخ #1 : 04 دي 1385,ساعت 14:09:48 »

امیر گفتی جملات کتابی به دردت نمی خوره ....
اما یه مقاله هست که گفتم قدیما گردآوری کردم که پیداش میکنم و میزارم

1- عشق رو خیلی میشه معنی براش گذاشت!
عشق در اصل یه جوشش کور هستش! یه پیوندی از سر ندیدن و نشناختن، جای صحبت زیاد داره!

2- عشق انسان به انسان سه مرحله هستش که به این سه مرحله در کل میگن آنیما و آنیموس که سه مرحله:
فیلوس
اروس
آگاپه
جای صحبت زیاد داره خواستی بگو برات یه مقاله دست نوشته خودم رو بزارم

3- فکر میکنم این شعر مصداق دقیقی بهت بده: (مولانا)
"هركسي از ذن خود شد يار من" کما منظور ظن هست که این هم خودش یه داستانی داره که اگه بخوای .....

4- که زندگی کنند یا زندمانی کنند
5- کجا به جون هم افتادند؟

بهتره برای سوالهات تاپیک های جدا باز کنی که تک تک به اونها بپردازیم!
اینجوری نمیشه به هر موضوع کامل رسید!

مشاهده كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:

حسام الدین

خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
amir
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #2 : 04 دي 1385,ساعت 14:28:35 »

سلام دمت گرم محمد

راست میگی . پس فعلا دو سوال آخر رو بیخیال میشم و با اجازتون درباره سه سوال اول حرف بزنیم

1. ببین این تعریفی که من میگم به نظرتون درسته ؟ عشق بستری هست برای ایجاد یه رابطه که هدف از اون رابطه رفع یکی از چند نیاز اساسی زندگیمون هست . یعنی مثلا ما اگه نیاز الهی داریم میایم خدا رو میپرستیم و عبادت میکنیم که این نیازمون رفع بشه

2. یکم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم

3. درسته . هرکی عشق رو به یه چیز میبینه . اما وقتی مثلا من میگم سرم درد میکنه با وقتی که شما میگید سرم درد میکنه منظور هر دوموون اینه که تو ناحیه سر احساس درد میکنیم
یعنی خیییلی مسخره به نظر میاد که هرکسی بیاد یه چیزی مثل عشق رو برای خودش معنی کنه (تا اینجاش مشکلی نیست) و بعدش بگه عاشق شدم!(اینجاش مشکل داره!)

اصلا میخوام راحتتر حرف بزنم : یکی از دوستام گفت عاشق یه نفر شدم!  گفتم عاشق چیش شدی؟ و عاشقی رو به چی میبینی؟ گفت : خییلی خوشگله!!!!!!!!!

اونوقت چرا بین کسی که عشق رو به قیافه فقط میبینه و کسی که به مسائل مهمتر , فرقی نباید باشه؟ که هر دوشون بگن عاشقیم! ؟!  مثلا این روزا سراغ هر کی رو که میگیری(مخصوصا تو نت!!!) میگه عاشقم!  در حالی که 90% از همین آدما  عشق رو معادل خوشگلی! و اینجور چیزا میگیرن و به نظر من 90% افراد عشق نمیدون چیه و اون حسی که دارن هوس هست و اینا رو با هم قاطی کردن

ممنون میشم بقیه بچه ها قاطی بشن! و نظراتشونو بگن
خارج شده است

محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 04 دي 1385,ساعت 14:39:58 »

امیر جان
این سه موضوع کاملا از هم جدا هستند

نظرم اینه که بیا توی این تاپیک اونی که برات مهم تر هست رو ادامه بدیم اگه بقیه رو هم مشتاق هستی یه تاپیک جدا براش باز کن هر چیزی رو که بخوای اونجا برات تشریح میکنم

امیر جان عنوان مناسب برای موضوعاتت یادت نره چشمک
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
amir
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 04 دي 1385,ساعت 14:49:08 »

شرمنده دیگه:d ناواردم

خیلی خوب  تو این تاپیک به نظرم بهتره در مورد سوال سوم صحبت کنیم در مورد بقیه هم صحبت میکنیم بعدا (تو تاپیک جدا)  ,

پس اجازه بدید سوالم رو یکم گسترش بدم! : آیا همه کسانی که ادعای عاشق  بودن/شدن  دارن , واقعا معنای واقعی عشق رو میدونن؟ یا شعار میدن ؟   چون خیییلی ها ادعای عاشق بودن میکنن
خارج شده است

محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 04 دي 1385,ساعت 14:54:39 »

نه عزیزم

ببین عشق یه چیزی هست که هر نفر لمسش میکنه برای بقیه محسوس نیست
(یکی از دوستام میگفت : عشق مثل جیش کردن تو شلوار میمونه!!! همه میبینندش اما فقط خودت گرماشو احساس میکنی  Tongue )
میدونی مثلا خودت یه روزی عاشق میشی بعد به هر کی بگی عاشق شدم میخنده! میگه این بچه بازیها چیه؟
متاسفانه در این دنیا عشق معنای واقعی خودش رو از دست داده

اینجا رو بخون:

نقل قول
مگر به شهر شما               قسم شما را به خدا           جنون عاشقی تماشا دارد           بسوزد آنکه از تو حاشا دارد
من عاشقم و گنه کار            آيا همه شما بی گناهيد            من گمرهم و بی قرار               آيا همه شما سربه راهيد؟
خیلی قشنگ میگه! عشق با دوست داشتن فرق داره عزیز.

برای اینکه بهتر بفهمی منظورم رو بزار اینطوری بحث رو اغاز کنیم

به نظر تو عشق برتر هستش یا دوست داشتن؟ دلیلت چیه؟؟
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
amir
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 04 دي 1385,ساعت 15:15:02 »

به نظر من عشق  واقعی بالاتره(نه هر چیزی که خیلی ها اسمش رو عشق میزارن!)   

به قول شاعر :                                                           این مدعیان در طلبش بی خبرانند   آنرا که خبر شد خبری باز نیامد   !!

اگه عشقی واقعی باشه کسی که عاشق هست , میتونه بخاطر معشوق (حالا هر کس و هر چیزی که باشه) از خودش بگذره! یعنی دلش بیاد که از خودش بخاطر معشوق بزنه!

اما دوست داشتن سطحش پایینتره . شای دکسی یه چیزی رو دوست داشته باشه اما بخاطرش دلش نیاد که از خودش بزنه!

مشکل اینه که : مدعیانی که خیییلی خیییلی زیاد شدند(به نظر من البته)  به هیچ وجه نمیتونن بخاطر طرف مقابلشون از خودشون بزنن!  همه چیز رو برای خودشون میخوان آخرش هم اسمشون رو میزارن عاشق! 
خارج شده است

محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 04 دي 1385,ساعت 15:36:41 »

خوب ببین امیر جان

دقیقا مشکل اینجاست که اکثر آدمها عشق رو برتر میدونند!!!!!!

من بالا گفتم که عشق یه دید از سر نابینایی هست!

به نظر تو وقتی یکی میگه عاشق شدم هنر کرده؟ میگن هر کی رو میخوای بدبخت کنی عاشق کن.

فکر میکنم لازم باشه اون مقاله "رابطه و تفاوت های عشق و دوست داشتن" رو بزارم که مطالعه کنی

اونوقت به یک سری از سوالات ذهنت خودت جواب میدی بعد بهتر میتونیم با دید بازتر این موضوع رو شکافش بدیم

تا شب حتما میزارم باید پیداش کنم چشمک
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
amir
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 04 دي 1385,ساعت 15:44:06 »

عجیب و جالبه . ممنون میشم مقاله رو بزاری 

خب پس یه چیزی ! حالا که اینطوره نمیشه ادم عاشق کسی نشه؟!! یعنی من خودم میخوام همه رو دوست داشته باشم اما عاشق کسی نشم! این چیز غیر ممکنی که نیست هست؟
خارج شده است

محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 04 دي 1385,ساعت 15:54:46 »

ببین تو اگه حتی 3 روز با یه جوجه زندگی کنی بهش دلبسته میشی!!!

بعد از سه روز اگه مشکلی براش پیش بیاد بسته به احساسات هر فرد ممکنه حتی براش گریه کنی

متاسفانه اکثر مردم دلبستگی های اینچنینی و یا عادت ها رو با عشق اشتباه میگیرند
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 04 دي 1385,ساعت 16:44:07 »

به نام خدامون

در اين دنياي بي ارزش که دوست به دوستش رحم نمي کند و برادر به برادر، دل بستن و عشق ورزيدن نياز به تعمق بيشتر دارد وگرنه در همان اوايل زندگي و جواني چنان ضربه اي خواهي خورد که از دور بازي روزگار حذف مي شوي و تا هميشه در کنج کلبه ويران شده قلبت مدفون خواهي شد که رفاقت قصه تلخي است که از آن من گريزانم. مي خواهم بنويسم، اما قلم مرا ياري نمي دهد. مي خواهم بگويم اما زبانم ناي حرکت ندارد مي خواهم گريه کنم اما چشمانم به کوير بي آب و علف ماند. مي خواهم بروم اما پاي رفتن ندارم پس ناچارم که بمانم در تنهايي خويش و با خود بگويم تنها به دنيا آمده ام و تنها مي مانم تا آن را درک کنم و افسانه اي بسازم براي زندگي خويش و تنها و فقط تنها يک دليل ...............

•   اصلاً چرا دوست؟

اصلاً چرا آدم بايد دوست داشته باشد؟ راستی اولين آدمی كه دنبال اين رفت تا دوستی را پيدا كند چه كسی بود؟ توی كله اش چه می گذشت؟! شايد می خواست از درختی بالا برود و دنبال كسی می گشت كه برای او قلاب بگيرد؟! شايد سردش بوده و بايد كسی را بغل می كرده تا گرم شود و بعد كه آفتاب زد رهايش كند؟ يا شايدم وقتی كنار آبی دريا ايستاده بوده آرزو كرده ای كاش كسی بود تا از آبی دريا با او سخن می گفت. شايد وقتی سيب سرخی توی دستهايش بوده آرزو كرده ای كاش كسی  بود تا لذت خوردن سيب را با او تقسيم كند؟

•   اما دوست داشتن........
دوست داشتن از عشق برتر است.
عشق يك جوشش كور است و پيوندی از سر نابينايی اما دوست داشتن پيوندی خودآگاه و از روی بصيرت روشن و زلال.
عشق بيشتر از غريزه آب می خورد و هر چه از غريزه سر زند بی ارزش است و دوست داشتن از روح طلوع می كند و تا هر جا كه يك روح ارتفاع دارد دوست داشتن نيز همگام با آن اوج می يابد.
 عشق با شناسنامه بي ارتباط نيست و گذر فصلها و سالها بر آن اثر ميگذارد و دوست داشتن در وراي سن و مزاج ....
عشق يك فريب بزرگ و قوي است، دوست داشتن يك صداقت صميمي.......
عشق خشن و تند است و در عين حال نا پايدار ، دوست داشتن به لطافت جان ميگيرد و لطيف و نرم است و و در عين حال پايدار و سرشار از اطمينان.....
عشق نيرويي است كه او را به سوي معشوق مي كشاند و دوست داشتن جاذبه ايست در دوست كه هر چند هم به او پشت كند به رسم وفاداري باقي ميماند.
عشق تملك معشوق است و دوست داشتن تشنگي محو شدن در دوست.......
عشق لذت جستن ، دوست داشتن ،پناه جستن....
عشق جابجا ميشود ، سرد ميشود، مي سوزاند، دوست داشتن از كنار دوست خويش بر نمي خيزد ، سرد نميشود كه داغ نيست، نمي سوزاند كه سوزاننده نيست ....
در دوست داشتن بوي خيانت بمشام نميرسد ، ولي در عشق خيانت را بوفور ميتوان يافت
دل عاشق هميشه به عشق اميدوار است اما فغان و فرياد از روزي كه آفتاب اميد در دلي غروب كند.......
چرا كه هنگامي كه خورشيد اميد در دلي خاموش مي گردد ، جان آدمي دستخوش رنجهاي غريبي مي شود و شكنجه ها ميبيند.......
عشق در قالب دلها؛ در شکلها و رنگهای تقريباْ مشابهی متجلّی می شود و دارای صفات و حالات و مظاهر مشترک است.
امّا دوست داشتن در هر روحی جلوه ای خاصّ خويش دارد و از روح رنگ می گيرد و چون روح ها ؛بر خلاف غريزه ها هر کدام رنگی و ارتفاعی و بعدی وطعمی و عطری ويژه دارند  ــ ويژه ی خويش ــ می توان گفت که به شماره ی هر روحی؛ دوست داشتنی است.
عشق در دريا غرق شدن است و دوست داشتن در دريا شنا کردن.
عشق غذا خوردن يک گرسنه است. نمی توانيم عشق را فقط برای خود نگاه داريم، بايد در عشق سهيم شويم.
دوست داشتن همزبانی در سرزمين بيگانه يافتن است.
عشق در هر رنگی و سطحی با زيبايی محسوس در نهان يا آشکار رابطه دارد.
چنانچه «شوپنهاور» می گويد:
«بيست سال به سنّ معشوقتان بيافزاييد؛ آنگاه تاْثير مستقيم آنرا بر روی احساستان مطالعه کنيد.»
امّا دوست داشتن چنان در روح غرق است و گيج و جذب زيباييهای روح که زيباييهای محسوس را به گونه ای ديگر می بيند.
عشق طوفانی؛ متلاطم و بوقلمون صفت است، امّا دوست داشتن آرام و استوار؛ پر وقار و سرشار از محبّت و نجابت است.
عشق با دوری و نزديکی در نوسان است؛ اگر دوری به طول بيانجامد؛ ضعيف می شود و اگر تماس دوام يابد به ابتذال کشيده می شود!..............
پس؛
«خدايا به هر کس دوست می داری بياموز که :
«عشق از زندگی کردن بهتر است»
«و به هرکس دوست تر می داری بچشان که:
«دوست داشتن از عشق برتر است.»

•   تفاوت عاشق بودن و كسي را دوست داشتن

بين كسي كه عاشق شده و كسي كه تنها شخصي را دوست دارد تفاوت هاي هست، نكات زير به شما كمك مي كنند كه اين تفاوت را درك كنيد:
1- هنگام ديدن كسي كه عاشق او هستيد تپش قلب شما زياد شده و هيجان زده خواهيد شد اما هنگامي كه كسي را مي بينيد كه آن دوست داريد احساس سرور و خوشحالي مي كنيد.
2- هنگامي كه عاشق هستيد زمستان در نظر شما بهار است و ليكن هنگامي كه كسي را دوست داريد زمستان فقط فصلي زيبا(زمستاني زيبا)خواهد بود.
3- وقتي به كسي كه عاشقش هستيد نگاه مي كنيد خجالت مي كشيد وليكن هنگامي كه به كسي كه دوستش داريد مي نگريد لبخند خواهيد زد.
4- وقتي در كنار معشوق خود هستيد نمي توانيد هر آنچه در ذهنتان داريد بيان كنيد اما در مورد كسي كه دوستش داريد شما توانايي آن را داريد.
5- در مواجهه شدن با كسي كه عاشقش هستيد خجالت مي كشيد  و يا حتي دست و پاي خود را گم مي كنيد اما در مورد فردي كه دوستش داريد راحت تر بوده و توانايي ابراز وجود خواهيد داشت.
6- شما نمي توانيد به چشمان كسي كه عاشقش هستيد مستقيم و طولاني نگاه كنيد (زل بزنيد) اما مي توانيد در حالي كه لبخندي بر لب داريد مدت ها به چشمان فردي كه دوستش داريد نگاه كنيد.
7- وقتي معشوق شما گريه مي كنيد شما نيز گريه خواهيد كرد و اما در مورد كسي كه دوستش داريد سعي بر آرام كردن او مي كنيد.
8- احساس عاشق بودن و درك آن از طريق نگاه (ديدن) است اما در درك دوست داشتن بيشتر از طريق شنوايي است (از طريق ابراز علاقه به صورت كلامي)
9- شما مي توانيد يك رابطه دوستي را پايان دهيد اما هرگز نمي توانيد چشمان خود را بر احساس عاشق بودن ببنديد چرا كه حتي اگر اين كار را بكنيد، عشق همچنان قطره اي در قلب شما و براي هميشه باقي خواهند ماند.

دوست من...
اگر می خواهی نگهش داری ........  از دستش می دهی!
پس همراهی اش كن تا انسانهای آزادی باشيد در آن زمان ميان شما همبستگی از آن گونه می رويد كه زندگی هر دو تن شما را غرق شكوفه می كند.

تو به من خنديدي
و نمي دانستي
من به چه دلهره از باغچه همسايه
سيب را دزديدم
باغبان از پي من تند دويد
سيب را دست تو ديد
غضب آلود به من کرد نگاه
سيب دندان زده افتاد به خاک
تو رفتي و هنوز
سالهاست که در گوش من آرام.آرام
خش خش گام تو تکرار کنان
مي دهد آزارم
و من انديشه کنان
غرق اين پندارم
که چرا
خانه کوچک ما
سيب نداشت؟
"" حميد مصدق""

هيچكس لياقت اشكهاي تو را ندارد و كسي كه چنين ارزشي دارد طاقت اشك ريختن تو را ندارد.
اگر كسي تو را آنطور كه ميخواهي دوست ندارد، به اين معني نيست كه تو را با تمام وجودش دوست ندارد.
دوست واقعي كسي است كه دستهاي تو را بگيرد ولي قلب تو را لمس كند.
هرگز لبخند را ترك نكن، حتي وقتي ناراحتي چون هر كس امكان دارد عاشق لبخند تو شود.
بدترين شكل دلتنگي براي كسي آن است كه در كنار او باشي و بداني كه هرگز به او نخواهي رسيد.
تو ممكن است در تمام دنيا فقط يك نفر باشي، ولي براي بعضي افراد تمام دنيا هستي.

من
به او دل سپردم
او
مرا به خدا سپرد اما......
خدا هم مرا قبول نکرد!
حکايت
پسر كوچكي، روزي هنگام راه رفتن در خيابان، سكه اي يك سنتي پيدا كرد. او از پيدا كردن اين پول، بدون هيچ زحمتي، خيلي ذوق زده شد.اين تجربه باعث شد كه او بقيه روزها هم با چشمان باز سرش را به سمت پايين بگيرد و در جستجوي سكه هاي بيشتر باشد.
او در مدت زندگيش، 296 سكه 1 سنتي، 48 سكه 5 سنتي، 19 سكه 10 سنتي، 16 سكه 25 سنتي، 2 سكه نيم دلاري و يك اسكناس مچاله شده يك دلاري پيدا كرد. يعني در مجموع 13 دلار و 26 سنت.
دربرابر بدست آوردن اين 13 دلار و 26 سنت، او زيبايي دل انگيز 31369 طلوع خورشيد، درخشش 157 رنگين كمان و منظره درختان افرا در سرماي پاييز را ازدست داد.
او هيچ گاه حركت ابرهاي سفيد را بر فرازآسمان ها در حالي كه از شكلي به شكل ديگر درمي آمدند، نديد. پرندگان در حال پرواز، درخشش خورشيد و لبخند هزاران رهگذر، هرگز جزيي از خاطرات او نشد.

شما ميتوانيد هر چيزی را بخواهيد ولی نمی توانيد همه چيز را داشته باشيد.

يادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند....
طلب عشق ز هر بی سر و پايی نکنيم....
از دل برود هر آنکه از ديده برفت....
هر چند که ز ديده به دل راه نداشت....
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
amirb55
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

تشكر

« پاسخ #11 : 04 دي 1385,ساعت 17:00:53 »

سلام
دوستان به نظر من عشق تعریف خاصی نداره ! مثل خوشبختی هر کسییه تعریفی ازش میده!
مثل کلمه "چیز" میمونه ! هر جا کم بیاری میتونی بگی "چیز" !!!
حالا یکی کشش جنسی رو میگه عشق !!!
حالا یکی علاقه داشتن رو میگه عشق!
یکی فنای فی الله رو میگه عشق.
یکی معتقده علی پروین یعنی عشق !!!! O:

پ ن : خوبی این سوالها اینه که انجمن پر کنه !
خارج شده است

www.madreseha.com  رو فعلا ببینید تا وقتیکه سیرتاپیاز راه بیوفته
محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 04 دي 1385,ساعت 17:16:08 »

سلام

امیر بهادر گل
خوشحالم که اینجا میبینمت!

در مورد انجمن پر کن نظری ندارم اما من خودم به شخصه از ایکه این اطلاعات رو در اختیارات مردم قرار بدم و نظراتشون رو بشنوم خوشحالم
خارج شده است

سپاسگذارم
محمد
amir
Newbie
*
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 04 دي 1385,ساعت 18:44:23 »

ممنون محمد جان کلی روووشن شدم !!  در ضمن من فکر نمیکنم انجمن پرکن باشه اینجور سوالا  چون میتونه سوالای خیلی ها باشه و خیلی هم موضوع مهمی هست تو زندگی  اینجا هم به نظرم برای همین جور سوالا هست اگه  انجمن mammbo  بود در مورد mambo حرف میزدیم  !!
خارج شده است

محمد
مدیر سایت
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #14 : 04 دي 1385,ساعت 18:49:15 »

ماشاالله همه اینجا مامبویی هستند!

انگار کل فاروم انور داره میاد اینور!  Cheesy